10 popolnoma brezplačnih VPN-jev za Kodi (2020)


Kodi je brezplačen in odprtokoden, kar precej pojasnjuje, zakaj ne boste porabili denarja za VPN, ki ga sicer lahko dobite brezplačno.

Brezplačni VPN-ji so povsod, toda najti VPN, ki ne beleži vaših podatkov, ponuja neomejeno pasovno širino in je tudi prost, je težko najti.

Brez skrbi, saj smo preizkusili več kot 44+ brezplačnih VPN-jev, da smo sestavili seznam najboljših brezplačnih VPN-jev za Kodi.

Ta seznam sem razčlenil na neomejeno pasovno širino in omejeno pasovno širino. Brezplačni VPN za Kodi je izbran na podlagi hitrosti, močnega šifriranja in stroge politike brez dnevnika.

5 brezplačnih VPN-jev za Kodi z neomejeno pasovno širino

1.SurfsharkNeomejeno podatkov z močno šifriranjem. Poskusite lahko 7-dnevno brezplačno preskusno različico z neomejenimi povezavami naprav
2.ProtonVPNNadpovprečna hitrost z neomejeno pasovno širino.
3.BetternetVrhunska varnost brez omejitve pasovne širine.
4.UrbanVPN81 strežniških lokacij, ki pomagajo odblokirati dodatke Kodi.
5.Turbo VPN300+ milijonov zaupanja vrednih uporabnikov. HD streaming izkušnja.

5 brezplačnih VPN-jev za Kodi z omejeno pasovno širino

1.Ščit omrežne točkeOmejitev podatkov na 500 MB na dan z enkripcijo vojaškega razreda.
2.WindscribeOmejitev podatkov na 12 GB na mesec. Promet Kodi je popolnoma skrit.
3.TunnelBear500 MB vsak mesec. Enostaven za uporabo in nastavitev.
4.Skrij500 MB brezplačnih podatkov na mesec. Zlahka odblokira geografsko omejene dodatke.
5.PospešiOmejitev podatkov 10 GB. Zmogljivo šifriranje z načinom pretakanja.

Najboljših 10 brezplačnih VPN-jev za Kodi

1. Surfshark

Surfshark-free-vpn-za-kodi

Trenutno je najboljši brezplačni VPN za Kodi Surfshark. Čeprav je plačljiva možnost, vendar ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje v Androidu in iOS-u.

Ima 1.040 strežnikov čez 60 držav in enostavno odblokirate vse dodatke Kodi za TV v živo, filme ali TV oddaje. Skriva vaš prvotni naslov IP in ga nadomesti s tistim na svojih strežnikih.

Dober del je, da z enim Surfshark računom lahko uporabljajte ga na neomejenih napravah. Njegova premium različica je precej poceni, saj vas z a. Stane le 1,99 USD / mesec 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark je tudi na našem seznamu najboljša VPN storitev za Kodi, ki zahteva plačano naročnino.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN na svojih brezplačnih ponudbah ponuja 8 strežnikov na 3 različne lokacije, ki vključujejo ZDA, Nizozemska, in Japonska. Ko pretakate kodi Kodi, ste popolnoma varni, ker uporablja 256-bitni AES šifriranje.

Ponuja tudi a 7-dnevno brezplačno preskušanje če želite uporabiti svojo premijsko različico, ki s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tudi.

Ima nadpovprečna hitrost, tako da na Kodiju ni težav s predvajanjem filmov in TV oddaj. Z Kodi lahko pretakate to brezplačno VPN v napravah, kot so Windows, Mac, Linux, Android, in iOS.

3. Betternet

Betternet-free-vpn-za-kodi

Betternet je še en brezplačni VPN z ni omejitve pasovne širine in se popolnoma prilega uporabnikom Kodija. Ima a spodobna hitrost preveč, čeprav ponuja le 1 ameriški strežnik v svojem prostem načrtu.

To je šifrira vaš internet in Kodi promet z relativno lahkoto, da lahko pretakate brezplačno vsebino, ne da bi vas skrbelo za ponudnika internetnih storitev.

Če vam je navsezadnje všeč ta VPN, ga lahko kupite 2,99 USD / mesec. Uporablja se lahko na vseh platformah, kot so Windows, Android, iOS, in Mac.

4. Urban VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN je vmesnik VPN, ki je popolnoma brezplačen 81 strežniških lokacij po vsem svetu. Ti strežniki pomagajo odblokirati dodatke Kodi in ob pretakanju zaščitijo vašo identiteto.

Ima tudi strežnike v Kitajska, Hong Kong, in ZAE, kar je bilo zame nekoliko presenečenje. Trenutno je ta VPN na voljo samo v Windows, Android, Chrome, in Razširitev za Firefox. 

Zdi se, da skupaj s Kodi-jem tudi odblokira ameriške Netflix in druge storitve pretakanja. Tukaj je ni na voljo klepeta v živo, in to je edina pomanjkljivost, ki sem jo našel.

5. Turbo VPN

Turbo-vpn

Turbo VPN je konec 300+ milijonov zaupnih uporabnikov in je popolnoma primeren za delo s Kodijem. Ponuja neomejena pasovna širina in ima strežniki na voljo v 6 državah na svoji brezplačni različici.

Vsak dodatek Kodi lahko odblokirate in ga uporabite tudi za anonimno pretakanje brezplačne vsebine Kodi. Tudi hitrost je precej dobra, kar pomeni, da lahko uporabite storitev Real-Debrid za HD in 4K pretakanje.

Vaš spletni promet šifrira pred hekerji, njegova premijska različica pa stane 2,99 USD / mesec.

6. Ščit za žarišče

Hotspot-shield-free-vpn-kodi

Hotspot Shield je naša najboljša izbira pri pretakanju s Kodijem, vendar ima omejeno pasovno širino 500 MB na dan.

Uporablja vojaško šifriranje ki varuje vaše podatke, pa tudi blokira poskuse zlonamerne programske opreme in lažnega predstavljanja če poskusite namestiti zlonamerne dodatke drugih proizvajalcev.

Prosti načrt ima samo en strežnik znotraj ZDA, vendar ima različica premium več kot 3200 strežnikov in stane 7,99 USD / mesec.

7. Windscribe

Windscribe-kodi

Windscribe je eden najboljših brezplačnih VPN-jev zaradi svoje hitrosti, a kljub temu ima a omejitev podatkov na 2 GB. To mejo lahko povečate na 12 GB, če jim lahko pošljete svoj e-poštni naslov.

Ponudbe Windscribe AES-256 šifriranje vojaškega razreda, kar je isti protokol, ki ga nudijo drugi vrhunski VPN-ji, da skrijejo svoj Kodi promet pred ponudniki internetnih storitev.

Njegova brezplačna različica vam bo omogočila dostop do nje 23 strežnikov ki so prisotni v 10 lokacij. Za neomejeno pasovno širino gre 4,08 USD na mesec. 

8. TunnelBear

Kodi brez tunelov

TunnelBear je še en VPN, ki ponuja 23 strežniških lokacij. Ima enako mesto strežnikov kot njegova premijska različica.

Obstaja a omejitev pasovne širine 500 MB vsak mesec, če pa ga hočeš narediti neomejeno, boš moral plačati 4,99 USD / mesec, ki so nepovratno. 

Je med edinimi brezplačnimi VPN, ki letno izvaja varnostne preglede tretjih podjetij. Ima spodobno hitrost in deluje precej dobro na Kodi.

9. Skrij.Me

Skrij.Me-Kodi

Hide.Me je popolno ujemanje za Kodijeve uporabnike, saj ima IP zaščita pred uhajanjem ki resničnega naslova IP ne izpostavi tujini.

Trenutno ponuja brezplačno različico 5 strežnikov v 4 različnih državah, tj. ZDA, Nemčija, Kanada in Nizozemska. Ima a omejitev pasovne širine 500 MB.

Prav tako ne spremlja vaše zgodovine brskanja in je na voljo za vse pomembnejše platforme Windows, Mac, Linux, Android, in Android.

Njegova premijska različica stane 4,99 USD / mesec z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

10. Pospeši

speedify-kodi-free-vpn

Speedify ima “Starter načrt”, ki je popolnoma brezplačen, vendar ima samo a omejitev podatkovne omejitve 10 GB. Ta načrt odlično deluje s Kodijem, saj deblokira dodatke TV v živo.

Za šifriranje uporablja a ChaCha ali AES algoritem za šifriranje zato nihče ne more dešifrirati vaših podatkov.

Ima posebno »Način pretakanja« da lahko vklopite, da se izognete omamljanju ali pufanju. Premijsko naročnino lahko uporabite za 1,99 USD / mesec.

Tveganje uporabe brezplačnega VPN-a za Kodi

Obstaja razlog, da ti ponudniki ponujajo brezplačne VPN, namesto da zaračunajo določeno naročnino. Povsem očitno je, da tisto, kar pride brezplačno, ni tako zanesljivo kot premium.

Njihova učinkovitost je bila veliko boljša od teh brezplačnih storitev Kodi VPN. Brezplačne storitve VPN imajo težave z združljivostjo in vse, vendar obstajajo nekatere resnejše težave, kot so:

1. Ranljivost zasebnosti

Zasebnost je osnovna pravica vsakega uporabnika in noben uporabnik ne želi ogrožati. Pri spletnih strežnikih vedno obstaja nevarnost, da bodo žrtve kršitve zasebnosti.

Brezplačni VPN lahko zahteva, da je poln vrhunskih funkcij linije in vam obljublja brezhiben protokol šifriranja, vendar v resnici tega ni..

Če protokola šifriranja višjega cenovnega razreda ne boste imeli težav, vas bodo puščanje DNS in IP pustile ranljive za hekerje in oblasti. Vohunske oči so povsod in zato potrebujete močno zaščito, ki je ti brezplačni ponudniki Kodi VPN niso sposobni dostaviti.

2. Zapisovanje podatkov

Ne zaračunamo niti enega penija, vendar trdimo, da ponuja neverjetne funkcije in storitve! Sliši se preveč dobro, da bi bilo res, kajne?

Zastonj kosilo ni! Še posebej, če govorite o kibernetski varnosti in industriji spletnega pretoka, je treba od teh brezplačnih storitev doseči določen dobiček.

Naleteli boste na številne ponudnike VPN, ki ponujajo brezplačen VPN za Kodi in trdili, da ne vodijo dnevnikov. Vendar v resnici nikoli ne morete preveriti, ali vodijo dnevnike ali ne, in vse, kar počnejo, se igra z vašim zaupanjem.

Ti ponudniki, ki ponujajo VPN za Kodi brezplačno, zaslužijo z zbiranjem dnevnikov in nato prodajo naprej. Zanje ni druge metode zaslužka razen te ali prikazovanja oglasov na njihovi aplikaciji / odjemalcu ali spletnem mestu VPN.

Ponudnik VPN mora uporabiti zaupanje med uporabniki, saj tisti, ki se odločijo za uporabo VPN, ne bodo cenili snemanja dnevnikov..

3. Tveganje zlonamerne programske opreme in lažnega predstavljanja

Kot smo že omenili, brezplačni ponudniki VPN nimajo močnih protokolov šifriranja, zaradi česar bi bili uporabniki odprti za kibernetske grožnje.

Te cyber grožnje so lahko zlonamerna programska oprema ali lažni napadi, vendar vas te storitve ne morejo zaščititi pred njimi.

Gostiteljski in gostujoči strežnik med pretakanjem preko spleta vsako uro nanosekundo izmenjujeta velika količina podatkov. Ti šifri podatkov so, če so šifrirani, nedostopni in ščitijo uporabnike na obeh koncih.

Vendar pa brezplačni VPN-ji ne morejo zagotoviti vrhunskega šifriranja, saj ne uspejo zaščititi spletnih strežnikov.

4. Sledenje dejavnosti

Najboljši VPN bo zagotovil varno povezavo in anonimno brskate ali pretakate splet po maskiranju z IP in DNS.

Brezplačni ponudniki VPN za Kodi ne morejo zagotoviti te brezhibne anonimnosti, saj bi lahko ponudniki internetnih storitev spremljali vaše spletne aktivnosti.

Kakšna je uporaba VPN-ja, če lahko vaš ISP še vedno spremlja vašo aktivnost?

5. Kršitev podatkov in pasovne širine

Ja, prav ste prebrali! Številni brezplačni ponudniki VPN, ki delajo s protokolom P2P, lahko kršijo ali ukradejo vašo pasovno širino. Tako lahko vaš osebni računalnik postane njihov usmerjevalnik storitev, brez vašega soglasja.

To ni teorija ali napačna trditev, v to prakso je bil ugotovljen en brezplačni ponudnik VPN z imenom “Hola”. Ne omogoča nikakršnega šifriranja in je prodajal pasovno širino uporabnikov.

Poleg tega lahko ti brezplačni ponudniki Kodi VPN dostopajo do vaših sistemskih podatkov, ko se povežete z njihovim strežnikom.

Zaključek

Kot pravi, “na tem svetu ni ničesar zastonj” drži večinoma. Brezplačnim VPN-jem res ne moremo zaupati, čeprav trdijo, da imajo no-log pravil.

Če želite najti najboljši brezplačni VPN za Kodi, mora biti dober s pretakanjem in vas ob pretoku brezplačne vsebine ohranja popolnoma anonimno..

Kljub številnemu seznamu brezplačnih VPN-jev v tem priročniku, bom resnično priporočal uporabo Surfsharka, ki je najboljši od katere koli omenjene brezplačne možnosti.

Nič se ne primerja s kakovostjo hitrosti strežnika, ki jo ponujajo plačljivi VPN-ji kot brezplačna. Kodi je odprtokodna programska oprema in vedeti morate, da lahko vsak slab dodatek, ki ga namestite, ogrozi vašo spletno zasebnost.

Zaradi vseh teh razlogov potrebujete dober VPN, ki vam omogoča hitro hitrost in močno zaščito.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map