Kodi dodatki
Najboljša stvar kod Kodi je, da uporabnikom omogoča pretakanje različnih vsebin z vsega sveta. Kodi si je pri spletnih strežnikih prislužil velik ugled ravno zaradi svojih lastnosti in dostopnosti. S spletnim pretakanjem lahko tvegate in preprečite, da bi se to zgodilo, potreben je VPN za Kodi, ki bi lahko zagotovil vašo spletno zasebnost in varnost.

Contents

Seznam 107 Kodi Addonov (posodobljen seznam za april 2020)

Tukaj je seznam 107 dodatkov Kodi, ki sem jih preizkusil, da preverim, ali delujejo in so varni pred zlonamerno programsko opremo:

Najboljši Kodi dodatki za april 2020

Pretakanje prek spleta prek različnih spletnih mest nima tistega šarma. Zato se uporabniki odločijo za najboljše Kodijeve dodatke za filme in to upoštevajte, v tem priročniku smo našteli najboljše razpoložljive Kodijeve dodatke za vas, pri tem pa jih preizkusite.!

                               

Novi dodatki Kodi

Dodatki nadaljujejo vsak dan. Naš cilj je, da vas sproti spremljamo z novimi Kodi dodatki, ki ste pravkar stopili na dirko, tako da bodo gledalci nadaljevali s pretakanjem in uživali v Kodi izkušnji brez kakršnih koli težav..

 1. Čarobnost Kodi Addon: Čarobnost Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Animirana anime: Poimenovane Anime
 4. Yoda: Kako namestiti Yoda Kodi Addon
 5. Zadovoljstvo
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Nalaganje seznama predvajanja: Kako namestiti Playlist Loader Kodi Addon

Najboljši Kodi Addons za filme

1. Izhod

Exodus je nedvomno najbolj priljubljen dodatek Kodi v skupnosti. Po vrnitvi v igro je Exodus viden v knjižnici skoraj vseh uporabnikov.

Exodus Kodi je dodatek za pretakanje videoposnetkov, ki se ponaša z neprimerljivim ugledom med Kodi uporabniki. Exodus je znan po posodobljenih knjižnicah filmov, TV oddaj, televizijskih kanalov v živo in radijskih postaj.

Poleg tega ima odlično funkcijo iskanja, kategorizirane sezname in funkcijo priljubljenih. Gledalci lahko najdejo filme in TV-oddaje, razvrščene po letih, žanru, najvišje uvrščeni, visoko ocenjeni in najbolj gledani.

Čas je, da po Exodusu uživate v kanalih SkyTV v Veliki Britaniji, gledate najnovejše televizijske oddaje HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS in mnogih drugih televizijskih programov takoj po njihovi uradni oddaji. Oglejte si ta navodila za namestitev programa Exodus (Kodi v16 in Kodi v17.6)

2. Zaveza

Zaveza je prispela kot uradna vilica Exodus, ki jo je isti lastnik uvedel zaradi več razlogov. Ko so TVAddons skrivnostno izginili iz sveta Kodija, je upočasnil Exodus, čeprav ga redno posodabljajo.

Konec koncev, ko je Exodus Kodi prenehal delovati, je Covenant prevzel enako kakovost knjižnice in vmesnika. Novi dodatek Covenant je izpolnil pričakovanja navijačev Exodusa, tako da so izbrali, kam je Exodus odšel. Preberite naš zadnji vodič, kako namestiti zavezo na kodi.

3. Gurzil

Gurzil je vilica Exodus in je popoln nadomestek vseh filmov ali TV oddaj, ki se pretakajo. Potem ko ga je ekipa razvijalcev Exodusa poimenovala, da je odšel, so se pojavili številni novi dodatki Kodi, vključno z Gurzilom.

Gurzil je eden najzanesljivejših Kodijevih dodatkov in nikoli ne zadovolji uporabnikovih potreb po gledanju. Tu najdete popoln vodnik za namestitev gurzila.

4. Placenta

Placenta Kodi addon je vilica Exodus in že ustvarja naslove, ki ponujajo več možnosti in boljše pretoke. Ta dodatek je zdaj na voljo v skladišču Kodil.

Ponuja visokokakovostne tokove in vse najnovejše naslove vsebin, zaradi česar je eden najboljših dodatkov Kodi. Sledite tem navodilom in se učite Kako namestiti Placenta Kodi Addon.

5. Vzpon Neptuna

Nihče ne more zavrniti dodatka, ki ponuja veliko več kot Covenant, čeprav je bil vil. To je stvar z naraščajočim Neptunom, ki je vilica dodatka zaveze in Exodus Kodi, vendar ima boljšo knjižnico in boljše kakovostne tokove.

Dodatek Neptune Rising Kodi je zaradi pozitivnih pregledov uporabnikov naslovil naslove. Uporabniki so trdili, da ponuja HD kakovostne tokove, ki se predvaja z enim klikom, njegova hitrost puferja pa je precej dobra.

Upoštevajoč vse povratne informacije uporabnikov je ta dodatek zagotovo priporočljiv. Sledi Navodila za namestitev Neptuna Rising in uživajte v pretakanju svoje najljubše vsebine.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit je tam, kjer boste našli vse spletne geje. Bralci lahko tam najdejo teme, povezane s skoraj vsako programsko opremo, različnimi API-ji, spletno vsebino, videoposnetki in še veliko več. Težka stvar je biti dodatek za Kodi in ostati stran od Reddita. Eden si vedno želi preizkusiti nove dodatke in od tam se začne raziskovanje.

Če iščete med najboljšimi Kodi dodatki, boste vedno našli na seznamu dodatek Kodi Reddit. Zdaj uporabljajte videoposnetke Reddit, ne da bi Kodi zmanjšali in odprli kateri koli brskalnik, in sicer prek dodatka Kodi Reddit.

Najboljši video dodatek za Kodi

1. F4M Tester

Ste se kdaj vprašali, zakaj skoraj vsi mainstream dodatki zahtevajo, da se F4M Tester pravilno izvaja ,? Ker je F4M Tester glavni razlog, lahko ti dodatki uporabnikom zagotavljajo kakovostne tokove. Dodatek F4M Tester ponuja osnovni protokol za dekodiranje, ki je potreben za video dodatke, ki omogoča, da dodatki izboljšajo uporabniško izkušnjo.

2. Čarobni zmaj Addon

Magic Dragon Kodi addon je eden redkih Kodijevih dodatkov, ki omogoča live streaming Kodi v živo. Magic Dragon Kodi addon ima najboljše povezave za pretakanje za gledanje športa, filmov, TV oddaje, TV v živo, risanke in še veliko več.

Vse to v enem samem zanesljivem Kodijevem dodatku je težko najti in zasluga za to je v skladišču Supremacy. Ima še veliko odličnih Kodijevih dodatkov, kot so Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA itd.

Kako namestiti Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis je odličen Kodijev dodatek za kakovostno gledanje televizijskih oddaj in TV v živo. Povezave za pretakanje, ki jih ponuja Aspis Kodi addon, so odlične kakovosti, saj tečejo brez težav, ne da bi se zrušile.
Aspis Kodi addon je prisoten v skladišču Supremacy in ceniti moramo dejstvo, da je Supremacy pripravil nekaj odličnih dodatkov za Kodijeve uporabnike.

4. TechStreams

TechStreams je edinstven Kodijev dodatek za predvajanje filmov, TV oddaj, šport v živo, TV kanale v živo in še veliko več. Edinstvena stvar tega dodatka Kodi je, da vleče povezave za pretakanje s strani Torrent.

To je razlog, da ima Tech Streams Kodi addon na voljo vse najnovejše filme in TV oddaje. Druga velika stvar tega Kodijevega dodatka je, da ima hitre in visokokakovostne pretočne povezave.

5. Digibox

Dodatek Digibox je priboljšek zlasti za uporabnike, ki imajo račune Trakt, Real Debrid, uporabniki, ki ga nimajo, pa lahko še vedno uživajo v tem dodatku prek standardnih pretočnih povezav. Uporabniki lahko pretakajo tudi filme, TV oddaje in dokumentarne filme.

 

Najboljši Kodi 3d Addons

Zabava brez 3D je videti, da bi zapravili čas, kajne? Predstavljajte si, da uporabljate visokokakovostne tokove, vendar niso 3D, ne bo zabavno! To vemo, zato smo za vas postavili najboljše Kodi 3D dodatke.

1. Oči

Zelo redko je mogoče najti dodatek Kodi, ki ponuja 3D kakovostne pretočne povezave za otroške vsebine, filme, TV oddaje, filme grozljivk in šport. Eyeasses je eden redkih Kodijevih dodatkov, ki ponuja vse zgoraj in še več.

Prenesite očesne očala

Najboljši Kodi 4K Video Addons

Oglejte si svoje najljubše filme, TV oddaje, dokumentarne filme, športe v živo, dogodke v živo, programe in veliko več v 4K kakovosti. Prenesite in namestite najboljše Kodi 4K video dodatke zdaj in potegnite svojo izkušnjo gledanja na povsem novo raven.

1. Nemesis

Nemesis je najnovejša indukcija v svetu Kodi-ja, vendar njene značilnosti presenetijo presenetljive Kodijeve uporabnike. Ponuja 4k ločljivost videa, ki je boljša od ločljivosti 1080p. Gledalcem omogoča ogled filmov in TV oddaj v ločljivosti 4K z dodatkom Nemesis Kodi. Vendar pa ta lastnost pride na ceno. Da Nemesis deluje, se od vas zahteva, da se prijavite pri Real-Debridu, ki stane 16 evrov za 6-mesečno naročnino.

2. Pravi filmi

Real Movies je filmski dodatek, ki vam bo prikazoval filme v kakovosti 4K, HD in 3D video. Njegov glavni odsek za kategorije vključuje Boxsets (TV kanale), filme, sekcijo Comedy in še veliko več. Ta dodatek Kodi se nenehno posodablja, zato ga številni ljubijo.

Kodi Addons za TV v živo

Gledanje televizije v živo od doma ali v službi ni bilo nikoli enostavno, toda po zaslugi Kodija, ki ima vrsto najboljših kodi dodatkov za TV v živo. Zdaj in kadar koli spremljajte svoj najljubši dogodek v živo na Kodiju od koder koli.

Pomembno pa je, da uporabniki razumejo potrebo po VPN-ju v Kodi-ju, medtem ko uporabljajo dodatke Kodi-jev ali dodatke za TV v živo. Če na Kodiju gledate filme, morate zavaruti svojo povezavo in ostati anonimni in če poskušate gledati televizijo v živo, vam bo VPN pomagal do dostopa do geo omejenih potovanj.

1. USTVNow

USTVNow je uradni dodatek Kodi, ki uporabnikom Kodija omogoča ogled vseh njihovih najljubših vsebin z ameriških TV kanalov. Je zelo enostaven za uporabo, vsi uporabniki se morajo samo prijaviti na dodatek in si ogledati, kar si želijo ogledati. Ta dodatek lahko namestite tako, da upoštevate naš vodnik za kako namestiti USTVNow Kodi Addon

Uporabniki lahko ta dodatek Kodi namestijo v računalnik Windows in Amazon Fire Stick, ki podpira tudi druge vrhunske aplikacije firestick. Poleg tega lahko uporabniki, ki imajo kodi različico Jarvis, ta dodatek namestijo tudi v svojo napravo.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer je uradni dodatek Kodi, ki je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi. Uporabnikom omogoča gledanje svojih najljubših športnih dogodkov, zabavnih kanalov, TV v živo, novih oddaj in še veliko več.

Je res eden najboljših dodatkov Kodi v Veliki Britaniji. Vendar gre za geografsko omejen dodatek Kodi, ki ne deluje zunaj Združenega kraljestva. Spoznajte več o tem dodatku in se naučite, kako namestiti ta dodatek Kodi, tako da upoštevate naš vodič za iPlayer BBC.

3. Ccloud TV

Ccloud TV je nedvomno eden najstarejših in najboljših Kodijevih dodatkov za gledanje televizijskih programov v živo na Kodi. Ponuja na stotine televizijskih programov v živo in povezave, ki jih zagotavlja, so glede kakovosti in hitrosti odlične.

Druga velika stvar tega dodatka je, da občasno posodablja. Uporabniki si lahko prek tega dodatka Kodi ogledajo karkoli, kot so novice, šport, zabava itd. Kaj torej čakaš? Namestite cCloud na Kodi zdaj!

4. IPTV Bonanza

Vsi Kodi uporabniki, ki radi gledajo vsebino iz celega sveta, se lahko sklicujejo na dodatek IPTV Bonanza Kodi, saj ponuja televizijske oddaje v živo iz različnih regij, kot so Združeno kraljestvo, ZDA, Francija, Španija, Nemčija itd. uporabniki si lahko ogledajo tudi športne in glasbene oddaje v živo.

Prenesite IPTV Bonanza

5. Salvazebul italijanska IPTV

Salva59s in Baal Zebul iz družine Evil King sta razvila italijanski IPTV Kodva Addon iz Salvazebulja. To je italijanski dodatek za televizijo v živo, ki ponuja spletne vsebine s kanalov, ki se predvajajo v Italiji. Ta dodatek je na voljo v Android Repozitoriju.

Prenesi Salvazebul italijanski IPTV

6. SmoothStreams

Če iščete dodatek Kodi, ki ponuja športne in druge kanale za zabavo, potem je SmoothStream kot nalašč za vas. Z več kot 50 televizijskimi programi v živo lahko prenašate dogodke v živo skupaj s številnimi televizijskimi oddajami z uporabo SmoothStreams. Na voljo so različne lastnosti za tok, tj. 540p, 720p in 1080p.

Najboljši Kodi Addons za šport

Zakaj iskati moteče spletne povezave za pretakanje vašega priljubljenega športnega dogodka, ko je na voljo na Kodi! Opazujte, kateri športi so vam všeč, z uporabo najboljših Kodijevih dodatkov za šport v HD kakovosti brez kakršnih koli težav.

1. SportsDevil

SportsDevil je namenski prenos v živo in dohitevanje TV dodatkov za ljubitelje športa. SportsDevil pokriva ogromno različnih kanalov za športni prenos za kriket, tenis, nogomet, hokej na ledu, dirke, kolesarjenje in še veliko več.

SportsDevil je priljubljen med nogometom & ljubitelji kriketa za dolg seznam kanalov za pretakanje, ki so na voljo za gledanje dogodkov v živo, poudarke, pred & oddaje po tekmah in dohitevanje televizije. Sports Devil ponuja 12 kanalov beINSports za angleške navijače Premier League, da uživajo v vseh tekmah v živo. Med širokim seznamom kanalov ponuja SportsDevil: SkySports, Fox Sports, BT Sports in še več.

Preberite naš celoten vodič za namestitev Sportsdevil tukaj.

2. Zavajanje

Čeprav je njegovo ime morda nekoliko vprašljivo, je dodatek Deceit Kodi odlična izbira za gledanje športa v živo in televizije v živo. Najboljša stvar tega dodatka je, da ima na voljo integracijo Trakt in Real Debrid, ki jo Kodi geeks zelo ceni. Do zdaj je dodatek Deceit deloval odlično in glede tega ni bilo poročanja.

Prevara je na voljo v skladišču One Nation.

3. GenieTv Kodi Utility in IPTV Sports

Dodatek Genie TV Kodi Utility and Sports je popoln paket za uporabnike Kodi, ki radi Kodi redno pretakajo. GenieTV zagotavlja visokokakovostne športne in televizijske prenose v živo. Predvsem pa ima GenieTV odlična orodja za vzdrževanje in odpravljanje težav z Kodi.

Tako, da Kodi geeks in Noobs lahko nadaljujejo s pretokom brez težav. Do razvijalcev dodatkov GenieTVKodi se lahko obrnete tudi prek njihove uradne Facebook skupine. Dodatno skladišče GenieTV Kodi je na voljo v repozitoriju GenieTv.

4. Šaljivec Šport

Dodatek Joker Sports Kodi je na voljo v skladišču Maverick Kodi. Ima kategorije, ki ponujajo BT šport, 15:00 Kick off Footy, Sports Channel Extra itd.

5. AceStream

Med dolgim ​​seznamom Kodijevih dodatkov za gledanje športov in različnih vsebin je tudi AceStream, ki deluje na BitTorrent protokol. To ni vaš navaden dodatek na besedo. AceStream je pretočna platforma, ki teče prek lastnega medijskega predvajalnika.

Če želite zagnati AceStream na Kodi, boste potrebovali Plexus Player. Plexus je programski dodatek, ki je na voljo v skladišču Fusion. Ko dodate predvajalnik Plexus, posodobite njegov modul in zaženite tokove iz AceStream na Kodi.

Ace Stream je na voljo v skladišču Adryan List.

Najboljši Kodi Addons za nogomet

1. Falcon Sports

Falcon sports je neverjetna razširitev za ljubitelje športa, ki si želijo gledati športne akcije v živo. Falcon sports ima nekaj odličnih povezav za uporabnike in tudi to v HD kakovosti. Druga velika stvar te razširitve je, da je hitrost povezav zelo hitra za razliko od drugih dodatkov.

Prenesite Falcon Sports.

2. DAZN

DAZN (Da Zone) lahko v dodatkih Kodi pokličemo kot novo Netflix za športno kategorijo. Gre za vrhunski dodatek, ki uporabnikom ponuja kakovostne povezave za športne dogodke le z nizko ceno 20 USD. Uporabniki lahko prenesejo, namestijo in se naročijo na ta dodatek, da lahko na Kodiju uživajo v brezhibni športni zabavi. DAZZN si je priskrbel spoštovanje skupnosti Kodi v zelo kratkem času.

3. Eurosport Player

Eurosport Player Kodi addon je odličen dodatek za pretakanje nogometnih dogodkov po vsem svetu. Najboljša stvar tega dodatka je, da ima na voljo tudi vsebino na zahtevo. Uporabniki pa se morajo za dostop do tega dodatka prijaviti. Ta dodatek je mogoče uporabiti v računalnikih, računalnikih Mac, Fire TV / Fire Stick, Androidu ali Raspberry Pi.

Prenesite EuroSport Player zdaj!

Best Addons to Stream English Premier League

1. NBC Šport

NBC Sports je ena največjih športnih mrež na svetu, ki obstaja že več kot 70 let. S sedežem v Stamfordu v Združenih državah Amerike je v lasti športne skupine NBC. NBC pokriva vse pomembnejše športne dogodke po svetu, kot so angleška premier liga, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC in Olympics.

2. FOX Sports GO

Fox Sports je uradni izdajalec svetovnega nogometnega prvenstva FIFA 2018. Na srečo ima Kodi dodatek za vse nogometne fanatike, ki želijo pretočiti nogometni svetovni pokal. Ta dodatek velja za najboljši dodatek za Kodi za pretakanje nogometa.

Prenesi Fox Sports Go.

3. Nogometne ponovitve

Obstaja na stotine ljubiteljev nogometa, ki si ne bodo mogli ogledati tekem, ko se začnejo v živo. Football Replays je najboljši dodatek za kodi, ki ponuja vse vrhunce tekmovanj v glavnih ligah (EPL, La Liga, Bundes Liga). Če torej zamujate na tekme svetovnega pokala v FIFA, ne skrbite, da bodo nogometne ponovitve zagotovile vse pomembne dogodke na vašem Kodiju.

Prenesi Nogomet Replays.

4. Nogomet danes

Nogomet danes najboljši dodatek za Kodi ima glavne kategorije, kot so Premier liga, igre, UEFA liga prvakov, poudarki, La liga, Primeir Leagu in še veliko več.

Ta dodatek lahko najdemo v skladišču Colossus in celo v skladišču Kodil. Vendar je Colossus najbolj priporočljiv za pretakanje svetovnega pokala FIFA 2018

Prenesi Nogomet danes

5. Začetek Kodi Addon

Številni nogometni manijaki lačni gledajo svojo najljubšo ekipo. Ta najboljši dodatek za kodi v športni kategoriji bo zagotovil veliko brezplačnih koščkov neverjetnih trenutkov FIFA svetovnega pokala. Začetek kodi addon je zelo osredotočen na angleško premier ligo. Kljub temu lahko tekmovalne tekme svetovnega pokala prenašate z udobjem HD pretakanja.

Prenesi Zacetek

6. Šport DC

DC Sports je precej podoben vrhunskemu kodi addon Sports Devilu. Ta tretja stranka kodi addon lahko veliko ponudi vsem športnim diehardovim navijačem. Ker je FIFA World Cup 2018 za vogalom, je DC Sports nujno gledal te neverjetne cilje in prerezal grla med najboljšimi nogometnimi stranmi na svetu.

Prenesi DC Sports

Najboljši UFC Kodi Addons za gledanje UFC bojev

Pretakanje najboljšega iz borilnih športov ni več težava. Oglejte si svoje najljubše UFC tekme v HD kakovosti s temi najboljšimi UFC Kodi dodatki.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA je verjetno najbolj primeren na seznamu za ogled UFC dogodkov na Kodi. Poleg dogodkov v živo, kot so UFC borbe, prikazuje tudi dokumentarne filme, TV oddaje in pretekle UFC dogodke. Ta dodatek Kodi je zasnovan posebej za UFC PPV, saj vso vsebino, povezano z UFC, lovi neposredno v polje Kodi ali programsko opremo Kodi.

Najboljši Kodi Wrestling Addons

Kodi je neverjetno mesto za milijone ljubiteljev rokovanja po vsem svetu, kar jim omogoča, da napnejo svoja najljubša tekmovanja v rokoborbi.

 1. Rokovanje na zahtevo:

Zdaj, če ste ljubitelj rokovanja in želite ujeti vse akcije iz WWE, potem je WWE on Demand popoln Kodi dodatek za vas. S priljubljenimi plačljivimi pogledi, kot sta Royal Rumble in WrestleMania, addon ponuja razburljivo akcijo World Wrestling Entertainment. Prav tako je preprosto pretakanje starih ujemanj z dostopom do razdelka arhiva.

Prenesite Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Nehajte več iskati in izberite med Kodi Android Addons, ki najbolje delujejo na napravah Android, vključno s pametnimi telefoni, tablicami in računalniki.

1. Psi Bollocks

Ne zavajajte se po njegovem imenu, ta dodatek je na Kodiju neverjeten. Ima široko paleto kategorij, kot so Filmi, Dohvati TV, Dokumentarni filmi, Otroški odsek, Glasba, Radio, Šport in TV oddaje. Ta dodatek lahko imenujemo tudi v vseh Kodi-jevih dodatkih. Ni veliko dodatkov, ki zagotavljajo tako raznolikost in kakovost tokov, kot je ta dodatek.

2. Nočne groze

Ste ljubitelj vsebine Horror? Če je odgovor da, potem je ta dodatek za vas zelo priporočljiv. Night Terror je neverjeten dodatek Kodi iz skladišča Illuminati, ki vsebuje različne vsebine za ljubitelje Horrorja, kot so Paranormalni filmi, TV-oddaje, dokumentarni filmi, resničnostni filmi, resničnostni šovi in ​​dokumentarni filmi True Crime.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Vsi si želijo dodatka Kodi, da bi preprečili težave pri iskanju drugačnega dodatka za vse. Firecat Kodi addon je vse v enem dodatku Kodi, ki vsebuje kategorije vsebine, kot so filmi, TV oddaja, TV v živo, glasba, dokumentarni filmi, nastavitve itd..

Dodatek FireCat Kodi je na voljo v skladišču Kodi v Veliki Britaniji. Za prenos kliknite na povezavo.

Dodatek FireCat Kodi: Prenesite Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos je bil mitološko bitje iz vsem znane video igre “Bog vojne”. Kratos Kodi addon morda ni bog Kodi addon-ov, vendar se zagotovo razlikuje od drugih zaradi delov vsebine, ki jo ima.

V kategorije, ki jih vsebuje, so filmi, TV oddaje, zbirke, orodja in ta dodatek ima tudi funkcijo Trakt integracije. Brez dvoma je, da je dodatek Kratos Kodi eden najboljših Kodijevih dodatkov. Kratos Kodi addon lahko prenesete s klikom na spodnjo povezavo: Prenos Kratos

Najboljši Kodi Addons za PPV

PPV je najboljše, kar morate paziti, ko se pretakate in preganjate. Vendar se uporabniki vedno soočajo s težavami. Zato smo razpravljali o nekaj najboljših Kodi Addonov za PPV.

1. Vaderjevi tokovi

Vader Streams je priboljšek za vse ljubitelje PPV po vsem svetu, saj ponuja povezave dogodkov Pay per view iz celega sveta. To je plačljiv dodatek in uporabniki morajo plačati naročnino, preden dostopajo do kakršnih koli povezav. Vader Streams je zaradi kakovosti, ki jo zagotavlja, pridobil velik ugled med vsemi drugimi dodatki.

Prenesite Vader tokove.

Najboljši Kodi Game Addons

Kodi ponuja vse, česar drugi ne morejo! Namestite najboljše sezname Kodi Game Addons spodaj in uživajte v svojih najljubših igrah na Kodi.

1. Twitch igre

Dodatek za igranje Twitch vam omogoča gledanje tokov ljudi, ki igrajo igre po vsem svetu. To so profesionalni igralci, ki igrajo maratonske igralne dogodke in njihove igre so zanimive za gledanje.

Ta dodatek je na voljo v uradnem skladišču Kodija in je dobra izbira za preživljanje prostega časa in gledanje profesionalcev, ki igrajo.

2. YouTube Gaming

YouTube Gaming je podoben Twitchu, kjer lahko uporabniki Kodija opazujejo, kako se drugi igrajo v igri in opravijo celoten igralni maraton.

Ta dodatek je na voljo v YouTubovem dodatku, ki je v uradnem skladišču Kodi. Obstaja ločen odsek za igre na srečo, za igralne videoposnetke pa bodo na voljo tudi tokovi.

Kodi Addons za MAC

Najboljša stvar pri Kodi-ju je, da deluje na skoraj vseh napravah in če ne, potem geeki vedno najdejo način, kako ga zagnati. Lahko nastavite Kodi v iPadu, Kodi naprej Apple TV in več.

1. Igralci Klub

YouTube Gaming je podoben Twitchu, kjer lahko uporabniki Kodija opazujejo, kako se drugi igrajo v igri in opravijo celoten igralni maraton.

Ta dodatek je na voljo v YouTubovem dodatku, ki je v uradnem skladišču Kodi. Obstaja ločen odsek za igre na srečo, za igralne videoposnetke pa bodo na voljo tudi tokovi. Upoštevajte naš vodnik “Kako namestiti klub igralcev ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Je Kodi dodatek za TV v živo, ki v MacOS-u resnično dobro deluje s Kodijem. Uporabniki lahko prek tega dodatka pretakajo Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV in še veliko več. Flux Kodi addon je na voljo v skladišču Aliunde.

Najboljši Geo-omejeni Kodi Addons

Obstajajo številni dodatki, ki bodo delovali le na določenih lokacijah. Če želite zaobiti geo-omejitve in uživati ​​v neomejenem pretakanju na Kodi, ne pozabite uporabiti VPN. Tukaj lahko izbirate med storitvami VPN:

 1. Končni IPTV

Končni dodatek IPTV je sorazmerno nov dodatek za družino dodatkov IPTV, vendar mora biti še naprej geografsko omejen. Ta dodatek zahteva Kodi VPN, da odblokira geografske omejitve za oddajanje številnih IPTV kanalov po vsem svetu. Njeni videoposnetki so HD kakovosti, vendar se uporabniški vmesnik zdi nekoliko zapleten, ne da bi bile omenjene posebne kategorije. Najdemo ga v skladišču Kodil in TK Norris Repo.

Najboljši pravni / plačani Kodi Addons

Če boste uporabljali vrhunske dodatke, boste vedno presegli vse. Uradni dodatki so varni za uporabo in ponujajo dobro kakovost povezav za pretakanje.

Izberite želene iz teh najboljših zakonitih / plačanih dodatkov Kodi, plačajte njegovo naročnino in uživajte v brezhibni izkušnji s pretakanjem.

1. Videoposnetek s hranjenjem Buzz

Buzzfeed si je svetovni glas pridobil z novicami in razvedrilnimi vsebinami, ki jih delijo na svoji spletni strani in na družabnih medijih. Buzzfeed je internetno medijsko podjetje, ki ima mrežo odličnih producentov vsebin, ki na svoj način izpostavljajo svoje novinarske lastnosti.

Ima odličen oboževalec oboževalcev po vsem svetu, najboljši preboj, ki si ga je zaslužil, pa je, da bo zdaj Netflix gostil sezono kratkih stolčkov, ki jih pripravijo novinarji Buzzfeed-a. Pazite, da ne zamudite odlične vsebine, ki jo delijo, zato namestite uradni dodatek Buzzfeed Kodi iz uradnega skladišča dodatkov Kodi in uživajte v vsakodnevnih videoposnetkih Buzzfeed.

2. CollegeHumor

Če ste odvisnik od družabnih medijev, ki ljubi humor in sarkazem na poti, bi zagotovo že slišali za CollegeHumor. Ta spletna stran o komedijah je na družbenih medijih znana po šaljivih in satiričnih vsebinah, ki jih izdelujejo sami, in po vsebini, ki jo delijo drugi.

Vsebina CollegeHumor je bombon za oči in vemo, da ga boste radi gledali na Kodi. Torej, namestite dodatek CollegeHumor Kodi iz uradnega skladišča dodatkov Kodi in začnite gledati najbolj smešne videoposnetke in najboljše spoofove na voljo v spletu.

3. ACE IPTV

ACE IPTV je vrhunski dodatek za Kodi, ki ponuja široko paleto vsebin. Oglejte si priljubljene športe, kot so NFL, NBA, NHL, MLB in še veliko več. ACE IPTV prinaša tokove iz priljubljenih kanalov, kot sta BT Sport in Sky Sports.

Poleg tega lahko gledalci uživajo na tisoče filmov in TV oddaj z uporabo ACE IPTV. Če dodate ta dodatek Kodi, imate dostop do kanalov, kot so BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies in še več. Zato ima vrhunski Kodi addon vse za vsakogar.

4. SportsAccess

SportsAccess je vrhunski Kodi dodatek, ki ponuja športe po vsem svetu. S prijavo na storitev lahko stremerji dostopajo do svojih najljubših tekem iz NBA, NHL, nogometa (nogomet) in še veliko več.

Addon prinaša vsebino iz številnih kanalov, kot je SkySports. Kot način plačila SportsAccess sprejema samo Bitcoin. Za marsikoga se to morda sliši neprijetno, vendar je bolje zaradi vaše zasebnosti.

5. Mania HD

SportsAccess je vrhunski Kodi dodatek, ki ponuja športe po vsem svetu. S prijavo na storitev lahko stremerji dostopajo do svojih najljubših tekem iz NBA, NHL, nogometa (nogomet) in še veliko več.

Addon prinaša vsebino iz številnih kanalov, kot je SkySports. Kot način plačila SportsAccess sprejema samo Bitcoin. Za marsikoga se to morda sliši neprijetno, vendar je bolje zaradi vaše zasebnosti.

Kodi Cartoon Addons

Karikaturni dodatki so nekaj, kar ni namenjeno samo zabavi otrok, ampak tudi odraslim. Zato, če ste odrasli, se potopite v morje nostalgije in napijete svoje najljubše risanke z vsega sveta. Preizkusite ta dodatek za risanke na Kodiju!

 1. Nickelodeon in Nickelodeon Jr

Če potrebujete dodatek, ki prikazuje tako televizijske oddaje Nickelodeon kot Nickelodeon Jr., potem ni boljšega dodatka od tega. Vaši otroci so morda obsedeni z Nickelodeonom, saj jih pripelje do točke, ko gredo na plano, ko dobijo svoje najljubše programe.

Kodi Addons za indijske kanale

Šlo bi za srečo, če bi lahko poiskali katero koli delovno povezavo v spletu za indijske kanale in bollywoodsko vsebino. Vendar pa imajo Kodi uporabniki srečo, da si lahko ogledajo svojo najljubšo vsebino v Bollywoodu z uporabo teh Kodijevih dodatkov za indijanske kanale.

1. Razglednik

Viewster je uradni dodatek Kodi za kuhanje filmov in TV oddaj na spletu. Vsebuje različne kategorije, kot so Akcija, Romantika, Drama, in ločeni oddelki za filme in TV-oddaje v vsaki kategoriji. Na voljo je v razdelku z video dodatki v uradnem skladišču dodatkov Kodi.

2. Einthusan

Einthusan je nedvomno najbolj neverjeten dodatek o bollywoodskih filmih za vse bollywoodske oboževalce. Glavni razlog za to je, da ima vsebino v osmih različnih jezikih, kot so tamilščina, teluguščina, kannada, hindujščina, malajalam, bengalščina, marati in pandžabi. Ali ni tako super?

Poleg tega ima ta dodatek tudi filme, ki ustrezajo kategorijam genov, letom itd. To ni uradni dodatek Kodi in priporočamo, da za zaščito spletne zasebnosti uporabite dobro Kodi VPN storitev. Ta dodatek je na voljo v skladišču dodatkov SuperRepo Kodi.

Prenesite Einthusan

3. TV na območju Desi

Televizija v coni Desi mora imeti Kodi dodatek za vse indijske ljubitelje vsebin / TV oddaj. Ima številne televizijske kanale in televizijske oddaje. Uporabniki lahko enostavno brskajo in predvajajo, karkoli želijo, saj ima dodatek zelo dobro postavitev. Uporabniki dobijo dostop do vseh največjih kanalov, kot so Sony, NDTV, IBN, Sahara itd.

4. SnagFilms

SnagFilms je uradni dodatek Kodi z ogromno knjižnico vsebine z vsega sveta. Ta dodatek je paket za vse pakete s približno 30 kategorijami filmov in TV oddaj. Ima poseben odsek za bollywoodske filme in TV-oddaje. Lahko ga najdete v razdelku o video dodatkih v uradnem skladišču za dodatke Kodi.

5. Bollywoodski filmi

Bollywood Movies je Kodi dodatek posebej osredotočenih bollywoodskih filmov in indijskih vsebin. Ta dodatek je mogoče prenesti in namestiti prek Super Repo. Ima dobro zbirko tamilskih in hindujskih filmov.

Prenesite filme Bollywood

Najboljši Kodi Addons za Kanado

Kanadski gledalci, ki prebivajo v tujini, lahko dostopajo do svojih najljubših kanadskih vsebin tako, da izberejo katerega koli od teh najboljših Kodijevih dodatkov. Ti dodatki so za lokalne novice, lokalne televizijske oddaje in druge dogodke.

1. CanTV Live

CanTV Live je dodatek za televizijo v živo za kanadske stremerje, ki prebivajo v tujini, ki redko živijo v Kanadi, vendar ne morejo dostopati do lokalnih novic. Gledalcem omogoča gledanje lokalnih novic in drugih televizijskih oddaj in športa v živo.

2. Izdelano v Kanadi

Izdelano v Kanadi IPTV je eden najbolj priljubljenih dodatkov za Kodi IPi, ne samo med kanadskim občinstvom, ampak tudi po vsem svetu..

Kljub temu, da so ga poimenovali Made in Canada, ne zagotavlja samo kanadske vsebine, temveč ima tudi številne ameriške in angleške pare z vsebino. Zato so ta dodatek cenili po vsem svetu v skupnosti Kodi.

Kljub temu je bil ta dodatek vrhunska izbira za kanadsko občinstvo. Ta dodatek je na voljo v skladišču Kodi Israel.

3. Kanada na zahtevo

Canada on Demand je neverjeten dodatek za uporabnike, ki želijo gledati svoje najljubše oddaje in TV kanale. Kanada na zahtevo dodatek ponuja tokove za več kot 30 kanadskih TV kanalov in kakovost zagotovljenih pretokov je odlična. Ta dodatek je zelo priporočljiv za uporabnike, ki želijo pretakati kanadske vsebine.

Kodi Španski Addons

1. Dodatek Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta je španski dodatek Kodi za ogled vseh španskih filmov in TV oddaj. Na voljo je v Super Repo. Pelisalacarta ima veliko špansko vsebino in jo pogosto imenujejo zaklad španske vsebine.

Največja značilnost tega dodatka, ki mu lahko rečemo njegov USP, je ta, da ta dodatek ne samo pretaka vsebino, ampak uporabnikom omogoča tudi nalaganje svojih najljubših vsebin. Toda uporaba zanesljivega VPN-ja s tem dodatkom je res potrebna.

2. Latino TVChopo Addon

Morda ste videli veliko dodatkov Kodi za šport in fitnes, vendar so vsi dodatki za Kodi v angleškem jeziku.

Latino TVChopo Addon je latino (španski) Kodi dodatek za pretakanje športa in fitnesa s španskih TV kanalov. Ta dodatek ima več kot 10 kategorij, ki lahko brskajo in deluje odlično.

Prenesite latino TVChopo Addon

Najboljši dodatki za zdravje in vadbo v Kodi

Fitnes geeji po vsem svetu lahko dostopajo do svojih najljubših predavanj o treningih in drugih fitnes vadnic na Kodi. Sledijo najboljši dodatki za zdravstveno fitnes in fitnes Kodi, ki nudijo najboljše video posnetke za vas.

1. Pulzni fitnes

Med seznamom najboljših dodatkov za fitnes in vadbo je verjetno najbolj znan Pulse Workout. Ta dodatek je vodilo za vaš fitnes program, saj bralce obvešča o dvigovanju uteži, jogi, nasvetih o dieti, vajah in še veliko več.

Zbirka motivacijskih videoposnetkov vam bo tudi pomagala nadaljevati in živeti bolj zdravo. Svoje gledalce bo nadalje poučil, kako shujšati in biti v dobri kondiciji. Ta dodatek je na voljo na Kodil Repo.

2. Fizikalnost

V dodatku za fizičnost gre za ponujanje videov motivacijskih programov in programov vadbe, kar je dobro za posameznike, ki so v začetni fazi vadbe.

Ima ločen odsek za UFC, kjer stremerji dobivajo vse informacije o UFC borbah in stalno posodabljajo, kaj se dogaja v življenju športnikov. Zato je odličen dodatek tudi za ljubitelje UFC-ja. Najdemo ga na Dandy Media in Kodil Repo.

Najboljši Kodi Vreme Addons

Bodite na tekočem z vsemi najnovejšimi vremenskimi napovedmi s celega sveta s pomočjo Kodija. Namestite te najboljše vremenske dodatke Kodi in bodite pozorni na vremenske vplive.

1. Met Office

Met Office je dodatek za Kodi, ki zagotavlja vremenske informacije z nabiranjem podatkov iz več tisoč lokacij v Veliki Britaniji. S funkcijami, kot so 5-dnevno napovedovanje, samodejna lokacija, minimalen odzivni čas in zanesljiva opazovanja, je ta dodatek pomagal razviti dober ugled.

Vendar je omejitev izbire samo ene lokacije hkrati pomanjkljivost tega dodatka. Na splošno je ta dodatek eden najboljših vremenskih dodatkov Kodi.

Prenos: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extended

Ta dodatek ima nekoliko dobeseden pomen; tako kot vsak zemljevid tudi ta ponuja podrobne informacije o vremenu.

Ta dodatek zagotavlja natančne vremenske napovedi in vremenske karte od 36 ur do 14 dni. Druga razlika v tem dodatku je, da potrebuje osebni ključ API. To pomaga pri pogostih posodobitvah.

Prenos: OpenWeatherMap Zip File

3. Vreme Yahoo: Prenos

Kdo še ni slišal za Yahoo? Vsi imajo, kajne! Yahoo je bil nekoč najbolj priljubljen ponudnik spletnih storitev. Yahoo verjame v enostavnost in uporabo, enako velja tudi za vremenske dodatke.

Vremenski dodatek Yahoo, ki ga je enostavno nastaviti, uporabljati in razumeti, je brez dvoma močno priporočilo. Uporabniki Kodija bi ga vsekakor morali preizkusiti, saj gre za enega odličnih Kodijevih dodatkov. Brez takšnih zahtev za prijavo, brez težav pri namestitvi in ​​uporabniku prijazen vmesnik ne določa njene kakovosti.

Prenos: Yahoo! Weather Zip File

V matici

Upam, da ste uživali na našem seznamu najboljših 107 Kodi dodatkov. Uživajte v mešanici odličnih videoposnetkov & glasbene storitve z vsega sveta z našimi navedenimi dodatki in nam sporočite, kako so vam bili všeč. Če smo kaj zamudili, nas obvestite in dodali jih bomo k odštevanju.

Za kakršno koli pomoč pri namestitvi ali konfiguriranju dodatkov nas obvestite v spodnjem razdelku s komentarji.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me