11 božičnih VPN ponudb, ki ponujajo najboljši VPN s popustom za študente

Zvoni Jingle zvoni in božič je tik za vogalom in najboljši božični prodajni VPN posel je v živo!


Čas je, da začnete s pripravami na to praznično sezono, saj so najboljši popusti na voljo na skoraj vseh vrstah izdelkov po vsem svetu.

Če ste opazovalec popivanja ali pikantni izrodek, boste imeli všeč znižane božične ponudbe VPN, ki jih ponuja skoraj vsak ponudnik.

Razpravljal sem o nekaterih najboljših razpoložljivih božičnih popustih, tako da lahko tok, ki ga želite, pretakate tako, kot želite, namesto da bi ta božič zapravljali čas za sneg!

Zakaj dobiti božične ponudbe VPN

Najboljša stvar pri trenutkih zahvale, črnega petka, spletnega ponedeljka itd. Je, da ljudje izkoristijo neverjetne popuste na različne stvari.

V industriji spletnih pretakanj ljudje pogosto pazijo na popuste, ki jih ponujajo ponudniki VPN. Brez dvoma je VPN bistveno orodje za vse strežnike, saj jim omogoča neomejen dostop do vsebine po spletu.

Božični VPN posli so boljši od drugih ponudb s popustom, ki so jih ponujali v drugih sezonah, saj je to res največja in najpomembnejša sezona v letu. Tako porabniki kot prodajalci v tej sezoni dobivajo veliko korist. Prodajalci znižujejo cene, da bi pridobili več kupcev in te nižje cene privabljajo ljudi.

VPN-ji zdaj postajajo nujno orodje za vse netigene, ki svojo zaščito jemljejo resno. Ne gre samo za izogibanje geo-omejitvam ali anonimno brskanje po spletu, ampak tudi varuje vaše podatke pred krampami in vas ščiti pred spletnimi vohunskimi očmi.

Številni ponudniki VPN so napovedali svoje božične VPN ponudbe, vendar ne morete priti samo do ponudbe katerega koli ponudnika, ne da bi vedeli verodostojnost in zanesljivost njihove storitve. Sledijo top 11 ponudnikov VPN lahko izberete ta božič.

11 najboljših božičnih VPN ponudb

PureVPN

PureVPN je med elitnimi ponudniki VPN v panogi, najboljša stvar pri PureVPN pa je, da ne ogroža svoje kakovosti, čeprav ponuja tako velik popust.purevpn božični dogovor

Ta božič izkoristite neverjetno 85% popust na 5-letni načrt PureVPN s prijavo za ZDA1,65 dolarja na mesec, kar pomeni, da morate plačati v ZDA99 dolarjev samo za celoten paket.

PureVPN ponuja več kot 2000 izjemno hitrih strežnikov po vsem svetu v več kot 140 državah, kar vam omogoča varno brskanje po spletu z želenega mesta. Poleg tega lahko za lažji dostop uživate v 5 hkratnih prijavah, neomejeni pasovni širini in namenskih aplikacijah za mobilne in namizne računalnike.

PureVPN ima tudi svojo razširitev brskalnika, ki uporabnikom omogoča, da svojo povezavo zavarujejo z enim klikom, ne da bi celo odgnali odjemalca. V primeru kakršne koli težave se lahko uporabniki obrnejo na podporo 24 klepetanja v živo 24 ur na dan.

CTA

Surfshark

SurfShark je res odličen ponudnik storitev, ki iz dneva v dan pridobiva vse večjo priljubljenost. SURFSHARK božični popust za študenteTo je zato, ker ponuja storitev vrhunskega cenovnega razreda za zelo ugodno ceno. SurfShark ponuja božični posebni 83% popust na svoj dvoletni načrt. Če izkoristite ta paket, vam bomo zaračunali samo 1,99 USD na mesec.

SurfShark ima več kot 500 strežnikov v 50 državah, kar vam omogoča dostop do katerega koli spletnega mesta po vaši izbiri brez omejitev pasovne širine. SurfShark je priljubljen predvsem zaradi svoje velike povezljivosti in hitrih strežnikov, ki zagotavljajo dobro pasovno širino. Najboljša stvar, ki mi je všeč pri SurfSharku, je, da nima meja sočasnih povezav za razliko od drugih ponudnikov VPN, ki omogočajo samo 5 do 7 naprav.

CTA

NordVPN

NordVPN je eden vodilnih ponudnikov VPN na trgu, ki nikdar ni znižal svojih standardov in kakovosti. NORDVPN popust za študente vpnPonuja odličen božični posel s 75-odstotno ceno z 2,99 dolarja mesečno za 3 leta. To je božična posebna ponudba, zato jo izkoristite, preden se konča in začnite varno spletno potovanje z NordVPN.

NordVPN ima široko mrežo 5000+ strežnikov po vsem svetu, najboljše pa je, da so vsi njegovi strežniki hitri, varni in zanesljivi. NordVPN ima strogo politiko brez beleženja in omogoča 6 hkratnih povezav.

Izkoristite popust NordVPN, bodite zavarovani s svojim protokolom za šifriranje vojaškega razreda in prenašajte svoje najljubše oddaje z lomljenjem vseh ovir.

CTA

CyberGhost

CyberGhost je podobna neznanki, ki je prejela veliko povratnih informacij uporabnikov po vsem svetu. CYBERGHOST poseben xmas popustHitro se povzpne hitro dodatek za konkurenco v industriji in mnogi uporabniki se zaradi pametnih storitev zdaj odločajo za CyberGhost. CyberGhost ponuja neverjetnih 18 mesecev posla za 3,5 USD na mesec s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

CyberGhost ima nekaj najbolj izrazitih in neverjetnih funkcij za spletne strežnike in binge ure. Ima posebno vgrajeno funkcijo, ki stremerjem omogoča, da z enim klikom odklenejo spletna mesta z omejitvami, kot je Netflix.

CyberGhost ima približno 3000 strežnikov v 60 državah, ki ponujajo veliko pasovno širino in zaščito. CyberGhost je zaradi svojih namenskih funkcij za optimizacijo optimalna izbira za vse ljudi, ki iščejo namenjen tok namenjen VPN..

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN je še en tiran v VPN industriji, ki si je z leti pridobil velik ugled. EXPRESSvpn božični študentski popustMnogi uporabniki zaupajo ExpressVPN, ker ima vrhunske lastnosti in nikoli ne ogroža njegove kakovosti.

Izkoristite svojo božično VPN ponudbo, ki ponuja 35% popust na svoj enoletni načrt s ceno 8,32 USD na mesec. Nekateri uporabniki kritizirajo ExpressVPN zaradi cen, ki so nekoliko višji v primerjavi z drugimi ponudniki VPN. Dejstvo pa je, da sta kakovost storitve in lastnosti ExpressVPN neprimerljivi, kar upravičuje njegovo višjo ceno.

ExpressVPN ima več kot 2000 varnih in hitrih strežnikov po vsem svetu, ki uporabnikom omogočajo dostop do katerega koli omejenega spletnega mesta in jih ščitijo pred spletnimi grožnjami. ExpressVPN zagotavlja nedejavnost in ima vgrajeno funkcijo Kill switch, ki ščiti zasebnost uporabnikov v primeru prekinitve povezave.

CTA

Tunel medved

TunnelBear je podcenjen ponudnik storitev, vendar ima med uporabniki še vedno velik ugled.TUNELBEAR božični vpn posla TunnelBear na božič ponuja 58-odstotni popust na svoj 12-mesečni paket. Izkoristite ta posel, plačajte 4,17 USD in neustrašno pretakajte podatke kot grizli medved.

Ima razširjeno mrežo, trenutno ima strežnike v približno 20+ državah. Tunnel bear ima tudi svoje razširitve za spletni brskalnik.

CTA

ZenMate

ZenMate je še en zanesljiv ponudnik, ki ima dober ugled v industriji, saj ponuja odličen 83-odstotni popust v svojem dvoletnem načrtu in ima mesečno ceno le 2,05 USD.ZENMATE vpn posel

Ta ponudnik VPN s sedežem v Nemčiji postopoma postaja vrhunska izbira vseh spletnih strežnikov, ki želijo dostopati do vsebin z omejenim geografskim dostopom. Še posebej, če želite dostopati do ameriške knjižnice Netflix iz katere koli druge regije in iščete brezplačen VPN, je ZenMate najboljša izbira za vas.

ZenMate odlično sodeluje z Netflixom in Hulujem, najboljši del pa je, da njegovi strežniki ne prekinjajo pretakanja in zagotavljajo dobro pasovno širino.

CTA

Zaupna cona

Trust Zone ni veliko ime v panogi, saj ima samo 164 strežnikov in nima podpore za klepetanje 24/7.TRUSTZONE vpn posla 2019 Vendar pa je kakovost storitev Trust Zone odlična in vsi uporabniki, ki želijo OpenVPN, se lahko odločijo zanjo.

Izkoristite 53-odstotni popust pri enoletnem načrtu samo s ceno 3,33 USD na mesec. To je samo božični dogovor, izkoristite ga, preden traja.

CTA

Zasebni dostop do interneta (PIA)

PIA je eden najstarejših in uveljavljenih akterjev v industriji VPN. Z leti si je v skupnosti pridobil velik ugled. PIAZasebni dostop do interneta ponuja svoj dvoletni načrt za 2,91 USD na mesec, kar je pavšalni 58% popust.

PIA ima več kot 3000 strežnikov po vsem svetu, ki ponujajo neverjetno veliko hitrost. Mnogi uporabniki vzbujajo zaskrbljenost zaradi prepovedi PIA Netflix. Kljub tej prepovedi je PIA ponudnik vrhunskih storitev in ni dvoma, da je med najboljšo izbiro strešnikov.

CTA

Windscribe

Uživajte v 55-odstotnem popustu na Windscribe 1year načrt, tako da plačujete 4,08 USD na mesec.WINDSCRIBE 2018 vpn posel Windscribe je res neverjeten ponudnik storitev, saj ima nekatere najbolj vznemirljive funkcije, ki bi jih rad imel vsak uporabnik VPN.

Če ne želite pošiljati denarja na naročninah, vendar še vedno želite uporabljati varno in zanesljivo storitev VPN, potem je Windscribe najboljša izbira za vas. S strežniki iz 10 različnih držav lahko uživate v mesečnih podatkih 10 GB.

Poleg tega ima Windscribe posebno funkcijo blokiranja zlonamerne programske opreme in oglasov, ki omogoča neprekinjeno in varno brskanje in pretakanje. Ima stranke za namizne in mobilne naprave, vmesnik teh strank pa je precej privlačen in uporabniku prijazen.

CTA

TorGuard

Če želite poznati ponudnika VPN, ki ponuja številne varnostne protokole, potem je Tor Guard.torguard vpn Je eden najbolj priljubljenih ponudnikov VPN zaradi vsestranskosti svojih storitev in seveda zaradi brskalnika Tor.

TorGuard je objavil posebno božično pogodbo v višini 19,99 USD na četrtino, kar pomeni 6,66 USD na mesec. Ima 3000+ strežnikov v 50+ državah, ki ponujajo številne SSL in druge varnostne protokole za zagotovitev zasebnosti uporabnikov. Uporabniki lahko hkrati uživajo v povezovalni napravi 5 in izkusijo brezhibno pretakanje.

CTA

Zaključek

Vsi vemo, kako pomembni so VPN za netizene in vemo, da takšni popusti ne pridejo pogosto. Zato izkoristite popuste, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in v tej sezoni uživajte do konca.

Nekateri izmed vas morda niso izkoristili popustov, ki so bili pred kratkim ponujeni na Črni petek in Cyber ​​ponedeljek, če je to res, potem izkoristite to priložnost zdaj in zaključite leto z zanimivo noto.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map