Kodi TV v živo

Kabelska televizija je postala tako zastarela, da so se ljudje začeli preusmeriti na boljše alternative, saj je rezanje kablov nov trend. Drugič, zakaj bi ljudje raje plačevali kabelsko televizijo, ko lahko svojo najljubšo vsebino prenašajo v živo, ne da bi plačali en peni?

Kodi dodatki so uporabnikom po vsem svetu nudili neskončne možnosti. Kodi je programska oprema za pretakanje, ki ni omejena na predvajanje filmov in TV oddaj. Uporabnikom omogoča tudi gledanje televizije v živo in športa, zato ji rečemo popolna zabavna rešitev. Na spletni strani Kodi obstaja veliko dodatkov Kodi za pretakanje televizije v živo. Toda nekateri od njih so geografsko omejeni in morda potrebujejo najboljši VPN za pretakanje.

Kodi ponuja neverjetne TV-funkcije v živo, zaradi česar je celotno doživetje še boljše.

Zakaj so dodatki Kodi Live TV tako priljubljeni?

Kodi je glavni igralec v spletni industriji pretakanja, njegova priljubljenost pa je zaradi svojih lastnosti in neverjetnih Kodi-jevih dodatkov. Dodatki Kodi Live TV so veliko bolj priljubljeni kot njeni dodatki za pretakanje filmov. Razlog za to priljubljenost dodatkov v živo je, da lahko uporabniki uživajo v HD prenosu svojih najljubših oddaj, športov, dogodkov in še veliko več, ne da bi plačali naročnino..

Ponavadi morajo uporabniki plačati za naročnino na kabel, PPV ali celo za spletne pretočne platforme. Zaradi zloglasnih dodatkov Kodi tretjih strank pa lahko uporabniki uživajo v vsem, kar želijo, brez da bi porabili nič, niti registracije ni potrebno..

Kako nastavim televizijo v živo na Kodi?

Sledite tem korakom, če želite razumeti, kako lahko v programu Kodi gledate televizijo v živo:

 1. Kosilo Kodi
 2. Kliknite na TV iz levega stolpca.
 3. Kliknite na Vnesite dodatek brskalnik
 4. Kliknite na PVR IPTV Preprost odjemalec s seznama
 5. Kliknite na Konfigurirajte možnost
 6. Kliknite na Splošno zavihek
 7. Izberite Lokacija> Vklopite ga Oddaljena pot (internetni naslov) možnost
 8. Zdaj kliknite na, URL seznama predvajanja M3U > Vnesite URLki vam jih je ponudil naš ponudnik storitev IPTV > Kliknite
 9. Zdaj kliknite v redu zaprete pogovorno okno
 10. Kliknite Omogoči in počakajte na obvestilo.

Sedaj lahko Kodi v živo predvajate z domačega zaslona tako, da preprosto odprete TV-odsek.

 1. cCloud TV

cCloud TV je eden najbolj priljubljenih dodatkov za Kodi v živo, saj je na trgu že dlje časa. Ima na stotine neverjetnih televizijskih programov v živo iz držav, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Avstralija in številne druge. Vendar je treba razumeti eno stvar, da gre za dodatek IPTV; zato boste za deblokiranje storitve morda potrebovali storitev VPN.

cCloud TV je brezplačen Kodi dodatek, kar pomeni, da lahko televizijo v živo prenašate brez kakršnega koli plačila. Vse tokove ima najboljše kakovosti, oglas pa deluje brez prekinitev. V dodatku lahko izberete tudi svoj strežnik iz seznama strežnikov, ki prikazuje vse strežnike v živo.

 1. BBC iPlayer

Še en priljubljen klobuk za dodatek IPTV Kodi ne zahteva nobenega uvajanja. Vendar pa je za tiste, ki ne veste za BBC iPlayer, odličen dodatek IPTV Kodi. Uporabnikom omogoča pretakanje televizijskih programov v živo iz katerega koli sveta, ne da bi porabili denar.

BBC iPlayer ima na voljo originalne programe BBC-ja za pretakanje v živo. Uporabniki s prebivališčem v Veliki Britaniji lahko preprosto prenašajo televizijo v živo prek BBC iPlayerja, vendar uporabniki iz drugih držav tega dodatka ne morejo uporabljati. Je geo-omejen dodatek in če ga želite uporabljati kjer koli drugje kot v Združenem kraljestvu, boste potrebovali VPN ali pa kupite tudi njegovo naročnino.

 1. Čarobni zmaj

Za vse uporabnike Kodija, ki iščejo zelo zanesljiv dodatek Kodi za televizijo v živo na Kodi, lahko poskusite dodatek Magic Dragon Kodi. To ime je postalo priljubljeno ime v skupnosti Kodi kmalu po izdaji zaradi kakovostnih tokov. Sprva je bil priljubljen zaradi svojih filmskih tokov, vendar so uporabniki postopoma začeli spoznavati, da je odličen dodatek za predvajanje televizije v živo tudi na Kodi.

Dodatek Magic Dragon Kodi je mogoče namestiti prek skladišča Supremacy Kodi. Namesti se v manj kot minuti in ko zaženete ta dodatek, se odpre takoj. Tudi pri iskanju toka vam ni treba čakati kot drugi dodatki.

 1. krdelo volkov

Če iščete dodatek za Kodi v živo, ki ima delujoče tokove za kanale v Veliki Britaniji in ZDA, je Wolf Pack najboljša izbira za vas. Wolf Pack je pridobil priljubljenost v skupnosti zaradi svojih zanesljivih tokov, ki vedno delujejo, in njihove kakovosti.

Ima vse priljubljene kanale iz zgoraj omenjenih dveh regij. V svoji knjižnici lahko prenašate športne, novice in druge televizijske oddaje v živo iz različnih kanalov. Dodatek Wolf Pack Kodi lahko preprosto prenesete in namestite iz skladišča Midian.

 1. Nesebično živo

Nesebični dodatek Kodi je odličen dodatek za Kodi v živo, ki vsebuje številne kanale z vsega sveta. Večina ljudi ve za ta dodatek zaradi njegove neverjetne posodobljene knjižnice filmov in TV oddaj. Vendar je to odličen dodatek za predvajanje TV v živo in zdaj so ljudje začeli to uresničevati.

Ena najboljših stvari, ki jo boste opazili pri dodatku Selfless Kodi, je ta, da ima vse kanale, segmentirane v skladu z njihovimi žanri. Uporabniki lahko preprosto iščejo svoje najljubše kanale po svojem okusu in želji, ne pa da se pomikajo po mešanem seznamu.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Phoenix Reborn IPTV je popoln dodatek za Kodi v živo, ki vsebuje televizijske kanale v živo z vsega sveta. Ima kanale, ki so razvrščeni kot britanski in ameriški kanali ter kanali iz tujine. Uporabniki lahko brskajo po svojih želenih kanalih za gledanje prenosov v živo tako, da gredo naravnost do ustrezne mape.

Ima različne kanale z vsega sveta za glasbo, šport, glasbo in še veliko več. Phoenix Reborn IPTV ima večjezične kanale tudi iz drugih regij po svetu.

 1. TV One

TV One je zelo spodoben dodatek za IPTV Kodi in se je v zadnjem času izkazal za vredno z zagotavljanjem visokokakovostnih prenosov v živo. Ima več kot sto delovnih kanalov, ki so na voljo za pretakanje. Ti kanali so razdeljeni v kategorije, ki obsegajo dokumentarne filme, zabavo, hrano, otroke, filme, glasbo, novice, šport, kanale ZDA.

Kakovost tokov, ki jih najdete, je najmanj 480p in največ 720p HD. Osebno sem poskusil namestiti in uporabljati ta dodatek in se mi je zdel zelo zanimiv. Potoki so bili brezhibni, saj se nisem soočil z nobenimi težavami z varovanjem. Ta dodatek lahko prenesete iz skladišča Skymashi TV.

 1. Chronos

Chronos Kodi dodatek ne slovi le po predvajanju najnovejših filmov in TV oddaj, ampak je zaradi tega zelo znan po IPTV funkcijah. Chronos ima televizijske programe v živo za šport v živo, glasbo, dogodke v živo, novice, radio itd. Nameščanje Chronosa ni veliko težav, saj se namesti v 30 sekundah in deluje zelo dobro.

Razvijalci dodatkov Chronos Kodi so ga pred kratkim posodobili in zdi se, da so vanj dodali še nekaj ponudnikov. Zato boste vedno našli delovne tokove in ne prekinjene, kar je bilo prej vprašanje.

 1. Zevs

Za razliko od prej omenjenih dodatkov za televizijo v živo je Zeus pravzaprav večjezični portugalski dodatek Kodi. Ima kanale z vsega sveta v angleščini, španščini, portugalščini in mnogih drugih jezikih. Mnogi kanali imajo angleški vokal, vendar imajo podnapise v drugih jezikih, medtem ko je v drugem scenariju nasprotno.

Zeus ima na voljo veliko knjižnico z več sto televizijskimi kanali v živo, vendar opažam, da kakovost pretokov ni konsistentna. Številni kanali imajo dobro kakovost pretakanja, medtem ko obstajajo kanali, ki delujejo z ločljivostjo 420p. Za ogled kakovosti boste morali sami preizkusiti kanale.

 1. ULTRA TV

Ultra TV je eden izmed najboljših Kodijevih TV-programov v živo, ki jih imate v svoji knjižnici, če se veselite brezplačnega prenosa satelitskih kanalov v živo. Ima kanale z vsega sveta, npr. ZDA, Velika Britanija, Španija, Francija, Indija. Druga velika stvar tega dodatka je, da je v njegovi knjižnici veliko večjezičnih kanalov, kot so francoščina, španščina, hinduščina, arabščina itd..

Ultra TV ni tako velik dodatek Kodi kot drugi in zavzema zelo malo prostora in deluje zelo tekoče. Toliko luči ni veliko dodatkov za IPTV, ker funkcije, ki jih imajo, zasedajo veliko prostora v primerjavi z drugimi dodatki Kodi.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga je eden najboljših dodatkov za Kodi za vse tiste Kodijeve uporabnike, ki želijo pretakati različne vsebine z vsega sveta. Ima ogromno knjižnico kanalov iz različnih regij po vsem svetu in veliko večjezičnih kanalov. Vendar pa so v njeni knjižnici očitno prisotni kanali iz Velike Britanije in ZDA.

TV SuperTuga ima vse kanale razvrščene v različne oddelke in lahko pretakate šport, filme, VOD, novice, glasbo, dokumentarne filme, znanstvene kanale in še veliko več.

Ali lahko s FireStickom gledate televizijo v živo?

FireStick je ena najboljših možnosti za prenos v živo, saj ima vse vrhunske funkcije in aplikacije za pretakanje vrstic. Uporabniki se lahko enostavno naročijo na katero koli storitev v živo, kot je HBO Now, ESPN ali Hulu, na svoji napravi FireStick in začnejo pretakanje TV v živo.

Razen vrhunskih televizijskih storitev v živo za FireStick obstajajo tudi brezplačne storitve v živo, kot so:

 1. V živo na NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV lov

Razen teh aplikacij se lahko na FireSticku odločite tudi za Kodi in začnete pretakati najboljše programe v živo za Kodi v živo. Kodi resnično dobro deluje na FireSticku in neverjetna izkušnja z rezanjem vrvic se dvigne na novejšo raven, ko sta ta dva združena.

Zaključne besede

Prenos televizije v živo na Kodi je res neverjetna izkušnja in ni dvoma, da gre za prihodnost zabave. Vendar pa je sredi vse te razprave treba upoštevati zasebnost in spletno varnost.

Internetno pretakanje se morda zdi zabavno in vse, vendar je vedno tvegana stvar in vedno ste izpostavljeni kibernetskim grožnjam. Poleg tega je v številnih regijah brezplačno pretakanje podvrženo piratstvu in sodelovanje v njem vam lahko povzroči pravne težave.

Zato priporočam vsem, da za zaščito vaše zasebnosti in spletne prisotnosti uporabite ponudnika VPN. Anonimno pretakajte prek VPN strežnikov in uživajte v Kodi TV doživetju v živo, ne da bi karkoli tvegali.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me