Vzdrževanje vašega Kodi predvajalnika z orodji za vzdrževanje Kodi nikoli ni bilo tako enostavno. Ti dodatki kodi bi učinkovito upravljali z vašim Kodijem, tako da vas bodo rešili pred veliko težavo. Očistil bi ves predpomnilnik, upravljal s knjižnicami Kodi, pomagal pa bo tudi, če kodi ne delujejo.

V tem priročniku smo razpravljali o 10 najboljših orodjih za vzdrževanje Kodi, ki vam bodo olajšali življenje s programsko opremo Kodi.

10 najboljših orodij za vzdrževanje Kodi za avgust

Orodje za vzdrževanje bo učinkovito upravljalo z vašo Kodi. Tu je seznam 10 najboljših orodij za vzdrževanje Kodija za november:

 1. Svež začetek
 2. Rezerva
 3. Merlin čarovnik
 4. Čarovnik Ares
 5. Varnostni ščit
 6. cdART Manager
 7. Portal skupnosti
 8. Portal Kodi
 9. VPN Manager za OpenVPN
 10. Pregledovalnik dnevnikov za Kodi

1. Svež začetek

Orodje za vzdrževanje s svežim zagonom Kodi Krypton je najlažji način za tovarniško ponastavitev predvajalnika Kodi. Če imate vse dodatke Kodi, ki jih je treba zavreči, je to vaš dodatek. Vse boste odstranili in vam prinesli povsem nov Kodi.

najboljša orodja za vzdrževanje kodi

Kako namestiti Fresh Start na Kodi

 1. Odprite Kodi > V zgornjem meniju kliknite ikono Nastavitve > Izberite Upravitelj datotek > Zdaj dvokliknite Dodaj vir.
 2. Tu boste morali prilepiti URL http://cypher-media.com/repo/, potem ko kliknete možnost »Brez« > Izberite V redu > Vnesite ime skladišča, tj. Omarice Cyphers > Izberite V redu.
 3. Vrnite se do glavnega menija Kodi > Nato dodatki > Škatla-ikona > Namestite iz datoteke Zip File.
 4. Poiščite in izberite omarice Cyphers > Nato kliknite na Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Izberite Namestitev iz skladišča > Omarice za cifre > Programski dodatki > Izberite Fresh Start > Pritisnite Namestitev.

2. Varnostno kopiranje

Uporabniki Kodija skrbijo, da ob namestitvi novejše različice Kodija tudi vsak dodatek, ki so ga namestili, ne bo več. Kodi je spoznal potrebo in predstavil vzdrževalno orodje dodatek Kodi Krypton, ki bo shranil vse podatke Kodi, vključno z dodatki in shrambami.

Rezervno orodje za vzdrževanje Kodi

Kako namestiti varnostno kopijo na Kodi

 1. Odprite Kodi > V levem meniju izberite dodatke > V zgornjem levem kotu kliknite ikono v obliki polja.
 2. Izberite možnost Namestitev iz skladišča > Nato poiščite in kliknite na Add-on Repository.
 3. Izberite programske dodatke > Nato na dolgem seznamu dodatkov kliknite Backup > Namestite.
 4. Odprite Backup Kodi addon > Kliknite na varnostno kopijo.

3. Čarovnik Merlin

Merlin Wizard je še eno orodje za vzdrževanje Kodi Krypton, ki vam pomaga očistiti predpomnilnik za izboljšanje varovanja video posnetkov. Ko čas mineva, igralec Kodi razvija ohlapnost in zato se soočate s problemi Kodi puferja.

Merlin Wizard Kodi orodje za vzdrževanje

Merlin Wizard je odlično orodje za vzdrževanje, s katerim lahko pospešite svoje pretakanje videoposnetkov in uživate v dolgih urah zabave. Oglejte si celoten vodič po namestitvi čarovnika Merlin. Lahko ga nadomestimo z orodjem za vzdrževanje Xunity. Poleg tega ima Kodi pakete za čiščenje vzdrževalnega orodja, ki čisti nepotrebne pakete.

4. Ares Wizard (ne deluje)

Ares Wizard ima vse od dodatkov do zbirk kodi, do Kodi Builds in Kodi Skins. Poleg tega ima oddelek za vzdrževanje, ki uporabnikom Kodija omogoča čiščenje predpomnilnika, brisanje paketov in brisanje sličic. Njegove funkcije se tukaj ne končajo, nadalje analizira vaš Kodi in priporoči določene nastavitve, ki omogočajo zaustavitev kodiranja v pufru.

Ares Wizard Kodi orodje za vzdrževanje

Oglejte si navodila za namestitev čarovnika Ares. Ko namestite čarovnika Ares, odprite čarovnika Ares > Pojdite na zavihek Vzdrževanje in izbrišite predpomnilnik. Če želite upoštevati priporočene nastavitve, odprite čarovnika Ares > Pojdite na možnost Tweaks > Sledite postopku.

5. Varnostni ščit

Varnostni ščit je dodatek za vzdrževalno orodje, ki v vašem sistemu pregleda viruse in napake. Ena od njegovih lastnosti vam pove, v katerem skladišču trenutno ni mogoče namestiti dodatkov. Ostanete lahko posodobljeni glede skladišča, ki ga morate namestiti in česa se morate izogibati.

Orodje za vzdrževanje zaščitnega ščitnika Kodi

Varnostni ščit lahko najdete v skladišču Noobs in Nerds, oglejte si navodila za namestitev Noobs in Nerds. Ko namestite skladišče, pojdite na Programski dodatki > Izberite Varnostni ščit > Pritisnite Namestite.

6. cdART Manager

Če ste velik ljubitelj glasbe, potem je popoln dodatek za vas. cdART Manager vam bo omogočil, da upravljate s svojo glasbeno knjižnico in jo razvrščate po svojem glasbenem okusu. Če imajo uporabniki Kodija glasbeno knjižnico, ki teče z veliko glasbe, vam jo bo upravljal cdART Manager.

cdart Manager Kodi orodje za vzdrževanje

Kako namestiti cdART Manager na Kodi

 1. Prenesite datoteko z vtičniki cdART Manager > Shranite v svojem sistemu.
 2. Odprite Kodi > Izberite dodatke > Nato polje-ikona > Namestitev iz datoteke Zip.
 3. Naložite ali krmarite po vtičniku, ki ste ga prenesli v 1. koraku.
 4. cdART Manager je zdaj nameščen.

7. Portal Skupnosti

Portal Skupnosti je informativno vzdrževalno orodje Kodi Krypton, saj vam zagotavlja informacije o najnovejših dodatkih. Poleg tega uporabnike Kodija dodatno izobražuje o priljubljenih dodatkih skupaj s številom prenosov.

Orodje za vzdrževanje portala Kodi

Oglejte si navodila za namestitev Noobs in Nerds skladišča. Ko namestite Noobs in Nerds, odprite odlagališče > Pojdi do Programski dodatki > Izberite Portal skupnosti s seznama > Hit Namestite.

8. Portal Kodi

Portal Kodi je programski dodatek, kamor lahko poleg jasnega predpomnilnika hkrati namestite številne priljubljene dodatke. Je kot Kodi Wizard, kjer lahko dobite Kodi kože in razširitve Kodi po svojih željah. Brskaj po različnih najboljših čarovnikih kodi.

Orodje za vzdrževanje portala Kodi

Oglejte si navodila za namestitev skladišča Ares Project. Ko ste končali z namestitvijo programa Ares, pojdite na Programski dodatki > Izberite Portal Kodi > Hit Namestite.

9. VPN Manager za OpenVPN

VPN Manager za OpenVPN zagotavlja spletno zasebnost s pomočjo Kodi VPN. S tem orodjem za vzdrževanje Kodi Krypton se boste lahko povezali z VPN, ki bo skrival vaše spletne aktivnosti na Kodi. Oglejte si vodič za namestitev upravitelja VPN za OpenVPN.

Poleg tega so dodatki v živo za IPTV omejeni na geo. To pomeni, da boste potrebovali VPN, da presežete omejitve in boste lahko pretakali kanale z vsega sveta. Z VPN Managerjem za OpenVPN imate lahko svobodo z uporabo Kodija.

10. Pregledovalnik dnevnikov za Kodi

To orodje za vzdrževanje Kodi omogoča ogled dnevnikov. Zgodilo se je tako, da se uporabniki Kodija pri nameščanju dodatkov ali celo repozitorij soočajo s pregledom napak. Ta dodatek vam bo sporočil, s kakšno napako se soočate ali katere datoteke manjkajo.

Pregledovalnik dnevnikov za orodje za vzdrževanje Kodi

Kako namestiti pregledovalnik dnevnikov na Kodi

Kosilo Kodi > Izberite Dodatki meni > Kliknite na Namestitev paketov ikono na vrhu.

Izberite Namestitev iz skladišča > Najti Repozitorij dodatkov Kodi s seznama.

Pojdi do Programski dodatki > Poiščite in izberite Pregledovalnik dnevnikov na Kodi > Hit Namestite.

11. Orodje za vzdrževanje Xunity

Orodje za vzdrževanje Xunity je bilo nekoč velik dodatek, vendar mu ni uspelo podaljšati življenjske dobe in je izginilo na prostem. Orodje za vzdrževanje Xunity naredi vse od čiščenja predpomnilnika do upravljanja knjižnice. Imelo je svoje skladišče, ki ga je bilo mogoče prenesti v Kodi predvajalnik.

Orodje za vzdrževanje Xunity je bilo popolno orodje za vzdrževanje, dokler ga niso razvili njegovi razvijalci. Od takrat pa je le nekaj dodatkov lahko izpolnilo njen nabor funkcij.

The Wrap Up

Orodja za vzdrževanje Kodi poenostavljajo Kodi v vseh pogledih. Uporabnikom Kodi pomaga upravljati svoje dodatke, svoje knjižnice in počistiti vse nepotrebne datoteke, ki jih porabi vaš Kodi. Z našim vodičem lahko predvajalnik Kodi pritrdite z 11 najboljšimi dodatki za vzdrževalno orodje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me