Kaj je 123 filmov?

123movies je spletna stran za predvajanje filmov, ki uporabnikom omogoča brezplačno prenašanje in prenos priljubljenih in najnovejših filmov. Ima ogromno knjižnico, v kateri je na tisoče filmov in TV oddaj različnih žanrov. 123movies ne zahtevajo nobene registracije računa, prijave ali članarine.

V 123 filmih so na voljo različne kategorije vsebine, kot so Filmi, TV oddaje, Anime itd. Uporabniki lahko zelo enostavno pretočijo želeni film tako, da gredo na spletno mesto in samo kliknejo naslov vsebine, ki si ga želijo ogledati. Film se predvaja takoj (nekaj pojavnih oken se odpre ob kliku, jih prezrete) in uporabniki lahko iščejo želeno vsebino, če ni prikazana na domači strani.

Druga velika značilnost 123movies je, da če uporabnik ne more najti nobenega filma na mestu, lahko klikne zavihek Zahteva in izpolni obrazec za zahtevo filma. Lastniki spletnih strani si bodo nato ogledali film in na zahtevo uporabnika naložili določen film na spletno mesto.

123movies lahko uvrstimo v kategorijo hudournikov, kot so Yify, Kickass, 1337x s številnimi naslovi vsebin, ki so pripravljeni za dostop do uporabnikov. Razlika pa je v naravi spletnega mesta, saj hudourniška mesta gostijo vsebino, ki jo ponujajo, medtem ko spletno mesto 123movies ne gosti nobene vsebine. Čeprav je vsebina zlahka pretakana na spletnem mestu, viri poročajo, da te datoteke dejansko ne gostijo na spletnih strežnikih.

Če ste uporabnik Kodi, boste morda presenečeni, ko veste, da obstaja tudi dodatek za Kodi 123movies. Omogoča vam, da brezplačno pretočite vse svoje najljubše filme iz njegove knjižnice. Prepričajte se, da prenašate dodatek iz obrazca zanesljivo skladišče, saj je na spletu na voljo veliko lažnih 123movies programov in dodatkov.

123movies se je spopadel z veliko vročine od oblasti v ZDA in Veliki Britaniji, kar je povzročilo ukinitev njihove uradne domene, ki je bila “123movies.to”. Domena je bila od takrat neuporabljena in spletno mesto ni nikoli več zaživelo.

Spusti 123 filmov?

Prvotna domena 123movies, ki je bila “123movies.to”, je propadla, potem ko so lastniki spletnih mest naleteli na sodne stroške, ki so jih pritiskali oblasti. V začetku tega leta je MPAA (Združenje za slikovne filme Amerike) 123 “filmov” uvrstilo med najbolj priljubljena ilegalna spletna mesta med “zloglasna mesta”.

123 filmov navzdol

Približno 98 milijonov uporabnikov je vsak mesec obiskalo to zloglasno spletno mesto, kar je vzbujalo zaskrbljenost oblasti. Nezakonito spletno mesto, ki pridobi takšen obseg prometa, je vedno zaskrbljujoče.

Trenutno je uradna domena 123movies propadla, vendar njena ogledala še vedno delujejo. Druga govorica v industriji je, da je 123movies še vedno funkcionalen z drugimi imeni, kot je vozlišče 123movies. Vendar nekateri trdijo, da gre za spletna mesta za kloniranje in uradna spletna stran 123movies ne deluje več.

Poskusil sem dostop do ogledalnih mest in opazil, da imajo ta mesta z ogledali posodobljeno vsebino in mislim, da so govorice morda resnične.

Je 123movies Safe / Legal?

Ne, 123movies ni dovoljeno uporabljati, saj sem že omenil, da MPAA teče po njem, ker zagotavlja piratske vsebine. Pregledovanje ali prenos takšne vsebine je nezakonit in lahko pridete v resne težave, če se boste vključili vnjo.

Kar se tiče njegove varnosti, imajo na teh spletnih mestih zlonamerne zaloge in virusi. 123movies je bil v preteklosti predmet zlonamerne programske opreme in gostovanja virusov, zato bi ga imenoval za nevarnega. Zdaj, ko je spletno mesto propadlo, ne moremo preveriti, ali na njem še vedno obstajajo morebitne grožnje ali ne, ko pa sem preveril ogledala, so rezultati pokazali, da tudi niso varne.

Novice Fifa WorldcupZelo priporočljivo je, da se med pretakanjem filmov prek 123 filmov povežete z VPN. 123Movies je bil razglašen za nezakonite, saj filme predvaja brezplačno. Poleg neprimerljivih varnostnih ugodnosti, ki jih ponuja VPN, bo VPN ohranil vašo dejavnost varno, anonimno in tudi odblokiral geografsko omejeno vsebino..kat cta

123 filmov nevarnih legalnih

Vedno je bolje, da se izognete takšnim potencialnim grožnjam, če v napravi nimate protivirusov, ki bi vas lahko zaščitil pred takšnimi grožnjami. Ne glede na to, kako zabavno se lahko zdijo taka spletna mesta, je bolje biti na varnem, kot se žaliti.

123Movies Proxy / Kloni in ogledalo / Podobno kot Sites

Trenutno je na spletu več kot 50 ogledalnih mest 123movies in vsi imajo skoraj enako vsebino v svoji knjižnici. Navedel sem prvih 50 ogledalskih mest, na katera lahko pazite:

URL spletne straniStanjeHitrost
1. https://123movies.co/ONLINEZelo hitro
2. https://gostream.is/ONLINEZelo hitro
3. http://123movies.gsONLINEHitro
4. http://123movies.net/ONLINEObičajno
5. http://123-movie.ruONLINEZelo hitro
6. http://123movies.toONLINEHitro
7. http://123movieshd.toONLINEZelo hitro
8. http://gomovies.isONLINEObičajno
9. https://gomovies.com.ru/ONLINEHitro
10. https://gomovies.pet/ONLINEObičajno
11. https://gomovies.space/ONLINEZelo hitro
12. https://gomovies.tech/ONLINEObičajno
13. https://123movie.space/ONLINEObičajno

123Blovies ofblocked in UK?

Na zahtevo MPA (Evropa) je britansko višje sodišče odredilo več kot ducat nezakonitih mest. Med temi spletnimi mesti je bilo spletno mesto 123movies na vrhu seznama, saj je bilo najbolj uporabljano piratsko spletno mesto. Tu so spletna mesta, ki jih je sodišče ukazalo za ukinitev:

123movies.toThemovie4u.com
Geektv.isMoviesub.net
Genvideos.orgMovietubenow.biz
Gowatchseries.bizSeries-cravings.me
Hdmovies14.netSpacemov.com
Hdmovieswatch.netStreamallthis.is
Watchmovies.ms

123movies je bil zaustavljen, a kot govorice navajajo, je na spletu še vedno na voljo prek svojih zrcalnih mest. Vendar v Združenem kraljestvu ni več dostopen zaradi strogih zakonov o piratskem pravu, ki so jih upoštevali organi.

Kljub temu, če želite, da se v Veliki Britaniji odklene 123 filmov, lahko uporabite VPN in do njega dostopate tako, da se povežete s katerim koli nevtralnim območjem, kjer je spletno mesto dostopno.

Novice Fifa Worldcup123Movies v Veliki Britaniji ni na voljo zaradi avtorskih pravic. Če želite dostopati do 123Movies v Veliki Britaniji, ga lahko odblokirate s pomočjo VPN. Poleg neprimerljivih varnostnih ugodnosti, ki jih ponuja VPN, bo VPN ohranil vašo dejavnost varno, anonimno in tudi odblokiral geografsko omejeno vsebino..kat cta

123movies alternative ali mesta, kot je 123movies

Uradno spletno mesto 123movies ni več na spletu, vendar obstajajo podobna spletna mesta, ki jih je mogoče uporabiti za predvajanje brezplačnih filmov. Ta spletna mesta ne potrebujejo prijave ali članarine tako kot 123movies. Tukaj je 10 najboljših alternativ 123movies za izpolnitev vaše lakote lakote:

  1. Ja! Filmi
  2. Vumoo
  3. ShowBox
  4. VexMovies
  5. Niter
  6. Film25
  7. WatchFree
  8. GoMovies
  9. PopcornFlix
  10. Zmovies

Zaključne besede

Spletno piratstvo zadnjih nekaj let resno skrbi za proizvajalce in distributerje vsebin, saj se je trend piratstva drastično povečal. Začelo se je s strani hudournikov, nato pa so se spletna mesta, kot je 123movies, začela pojavljati na spletu. 123movies je uporabnikom omogočil, da svoje filme predvajajo brez plačila denarja in ta trend se je razširil kot divji požar.

Vendar pa so oblasti v zadnjih nekaj letih močno opazovale internet in zatiranje takšnih storitev je vse hitrejše. Takšna spletna mesta, ki imajo milijone obiskovalcev, zelo enostavno narišejo očesno linijo avtoritete in to se je zgodilo z 123 filmi.

Oblasti so opazile njegovo priljubljenost in zato je morala ugristi prah. Njegova spletna mesta z ogledalom so še vedno na spletu, vendar uporabniki vedno neradi uporabljajo ta spletna mesta, saj so lahko zlonamerna in škodljiva.

Uporabniki, ki se odločijo za uporabo takšnih spletnih mest, ne pozabite, da so ta spletna mesta prepovedana in z njihovo uporabo lahko preprosto ogrožite, saj bi se lahko soočila s pravnimi stroški za dostop do piratske vsebine. Če še vedno želite uporabljati takšna spletna mesta, potem je najboljši način, da to storite z anonimnostjo. Uporabite storitev VPN, da zagotovite svojo zasebnost in anonimno brskate po spletu, vendar izberite zanesljivega ponudnika VPN, ki ima najboljše šifriranje in storitev.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me