Ena stvar, ki Kodi vodi pred drugimi spletnimi pretočnimi platformami, je raznolikost njegovih dodatkov. Kodi dodatki so različnih vrst, ki uporabnikom omogočajo pretakanje skoraj vsega na njem. Vendar pa je težava, s katero se srečuje veliko uporabnikov, ta, da nekateri dodatki Kodi, ki so včasih delovali odlično, začnejo zrušiti ali pojaviti napake. To uporabnike spodbudi k iskanju nečesa boljšega in stalno prebivajo na mestu, kjer iščejo nove dodatke Kodi.

Ne skrbi več; našteli smo nekaj najboljših novih dodatkov Kodi za vas, tako da se ne boste soočali s težavami brskanja po več mestih.

Kodi dodatki so različnih vrst in narave. Po vrstah mislim, da so lahko za predvajanje filmov, TV oddaj, TV v živo, glasba, dokumentarne filme itd. Ali pa so dodatki za vzdrževanje in podporo.

Tu je treba razumeti eno, da mislim na neuradne dodatke Kodi, ki jih je mogoče uporabljati. Namestitev ali uporaba takšnih dodatkov se v mnogih regijah šteje za nezakonito, zato priporočam, da uporabite pretočni VPN.

13 najnovejših dodatkov Kodi za leto 2019

1. Fladnag

Dodatek Fladnag Kodi je poslastica za vse uporabnike Kodija, ki obožujejo predvajanje televizijskih oddaj. IT ima številne TV-oddaje z vsega sveta in vse so organizirane v različne kategorije. Te kategorije so v trendu, TMDB Najbolje ocenjene, Akcija in pustolovščine, Priljubljene oddaje itd.

fladnag filmi kodi addon

Ta dodatek lahko prenesete in namestite iz skladišča T2K, ki se je pred kratkim premaknilo na novo domeno. Osebno sem preizkusil ta dodatek in se pri namestitvi nisem soočil z nobeno napako. Dodatek je nameščen v manj kot eni minuti in deluje brez težav, brez zaostankov ali zrušitev.

2. Naredi sam popravi Kodi Addon

Če ste pogost uporabnik Kodija, ki ne mara iskanj popravkov in stvari po spletu, ko sovražite brskanje, potem je ta dodatek za vas. DIY Fix Kodi dodatek je edinstven dodatek Kodi, ki ponuja rešitve za normalno življenjsko problematiko, kot so vrtnarjenje, popravilo elektronike, hišni ljubljenčki, popravilo avtomobilov itd. Prilagoditev DIY Fix Kodi je na voljo v skladišču Butter Fingers.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Ta dodatek vam bo olajšal življenje, saj boste na enem mestu imeli vodnik za reševanje svojih običajnih življenjskih težav. Takšnih stvari vam ne bo treba več iskati po internetu ali YouTubu; lahko preprosto uporabite ta dodatek za pomoč. Lahko rečemo, da Kodi ne samo da izboljšuje spletno pretakanje, ampak tudi omogoča lažje življenje v našem vsakdanjem življenju.

3. Modus Operandi

Modus Operandi je povsem nov športni dodatek Kodi, ki ponuja možnosti pretakanja za rokoborske, borbene športe, košarko in dirkaške prireditve. Ta dodatek Kodi je morda nov v industriji, a zagotovo ima veliko potenciala.

MODUS-OPERANDI-nov-Kodi-Addon

Uporabniki lahko preizkusijo povezave za pretakanje za želeni športni dogodek, saj omogoča številne povezave za pretakanje za en dogodek. Če katera koli od ponujenih povezav za pretakanje ne deluje, lahko uporabniki uporabijo funkcijo iskanja za iskanje novih povezav. Prenesite in namestite dodatek Modus Operandi Kodi iz iTzMe Repository.

4. Dodatek Seren Kodi

Seren je eden najboljših dodatkov za Kodi za vse pretočne geeje, ki imajo račun Real Debrid ali Trakt. Neverjeten dodatek Kodi, ki ima na voljo vse najnovejše filme, ko zapisuje povezave po hudourniških mestih.

Ta dodatek je na voljo v skladišču Nix vrata in ga lahko preprosto prenesete in namestite od tam. Če želite izvedeti več o tem dodatku, si oglejte naš vodnik »Kako namestiti Seren Kodi Addon«.

seren novi kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 je nov dodatek Kodi, ki vsebuje vse najnovejše filme, TV-oddaje, risanke, anime vsebine in še veliko več. V tem dodatku so naslovi vsebin dobro razvrščeni v različne razdelke.

nixtoons kodi addon

Vmesnik tega dodatka je precej preprost, sam dodatek pa je zelo majhen. Zato namestitev in uporaba tega dodatka sploh ni težav. Ta dodatek je na voljo v skladišču Doko.

6. Venom

Venom je nova vilica legendarnega dodatka Exodus Kodi, ki ima podobno postavitev, a izboljšano kakovost. Ima boljše in posodobljene odpadke, ki omogočajo boljše pretakanje povezav. Prej smo v industriji videli številne vilice Exodus, vendar niso imele vseh možnosti kakovostne izkušnje.

strup nov kodi addon

Po drugi strani je Venom odlična vilica, ki deluje precej dobro in ne zagotavlja prekinjenih pretočnih povezav. Lahko dodate in namestite dodatek Venom Kodi iz njegovega namenskega skladišča Venom.

7. 13 Klovni

13 klovnov Kodi dodatki so vsi za Kodijev dodatek za IPTV, filme, TV oddaje, video posnetke v YouTubu, šport itd. 13 klovnov je TVA pred kratkim objavila in se je vrnila z novo domeno, vendar boljšimi odbitki in pretoki. 13 klovnov ima Civitas Scrapers, ki so nov paket, če so odpadki, veliko boljši od starih odpadkov lambda.

13-klovni-kodi

Pravzaprav je vilica dodatka Exodus Redux Kodi, vendar sem ga preizkusil osebno in ugotovil, da je bolje. Ima funkcijo iskalnika, ki uporabnikom omogoča iskanje po svojih najljubših naslovih vsebine, ki jih ni v njeni knjižnici. Dodatek je na voljo za prenos in namestitev v skladišču 13 klovnov.

8. Prekomerno

Še ena vilica Exodus Kodi, izdana z nekaj posodobitvami in nastavitvami za izboljšanje izkušnje. Je dober dodatek Kodi za predvajanje filmov in TV oddaj, ima pa tudi nekaj koristnih orodij Kodi.

prekomerno kodi addon

Ta dodatek je na voljo v skladišču Eggman.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic je nov dodatek za Kodi glasbo, ki zagotavlja vse najnovejše glasbene tokove, ki so na voljo prek YouTuba. Reklame v dodatku Kodi Muzic potegnejo pretočne povezave z YouTuba, kar uporabnikom omogoča iskanje in igranje z enim klikom. Poleg tega si lahko uporabniki ogledajo tudi najnovejše glasbene video posnetke in koncerte.

muzic kodi addon

Vmesnik tega novega Kodijevega dodatka je zelo dobro organiziran v različne kategorije, kot so glasbeniki in predvajan radio v živo, glasbeni koncerti, dokumentarni filmi itd. Ta neverjetni dodatek Kodi lahko prenesete in namestite iz Repozitorij maslenih prstov.

10. KODZI

Kodzi je popolnoma nov in edinstven dodatek za Kodi, ki si ga sploh ne bi predstavljali. Razvit je tako, da uporabnikom ne bo več treba skozi vse dolge korake namestitve skladišča. Kodzi uporabnikom omogoča, da preprosto vnesejo URL povezave do vira skladišča in bo sam potegnil in namestil skladišče. Pomeni, da se uporabniki zdaj lahko sprostijo in namestijo katero koli odlagališče Kodi, ne da bi morali upoštevati navodila.

kodi novi kodi addon

Z dodatkom Kodzi uporabnikom ne bo treba več natisniti svojega upravitelja datotek, saj je ta dodatek prihranek časa in truda. Ta dodatek lahko enostavno namestite iz MrKodz repozitorij.

11. Tempest

Dovolj vseh vilic dodatka Exodus Kodi, to je ena izmed vilic priljubljenega dodatka Covenant Kodi, ki je bil sam vilica Exodus. Ta fiasko vilic nad vilicami se preprosto ne izteče in najboljše je, da so vilice razvite bolje kot njihovi predhodniki.

tempest-kodi-dodatek

Tempest dodatek Kodi je povsem nova vilica dodatka Covenant Kodi, vendar z boljšimi odrezki in visokokakovostnimi povezavami za pretakanje do 4K kakovosti. Vendar je vmesnik podoben dodatku Covenant Kodi. Osebno sem preizkusil ta dodatek in verjemite mi, da deluje neverjetno dobro. Ta dodatek lahko preizkusite tako, da ga prenesete in namestite iz Tempest Repository.

12. Grid Iron Legends

Ste ljubitelj ameriškega nogometa? Če je odgovor da, potem je ta dodatek zagotovo priboljšek za vas. Grid Iron Legends je namenski dodatek Kodi za največji šport v Ameriki, saj lahko pretakate tekme v živo, ponovitve, dokumentarne filme in še veliko več.

gridiron kodi addon

Ne samo to, lahko prenašate tudi druge oddelke College Football. Ta dodatek Kodi je na voljo v Repozitorij planeta Vesolje.

13. Usoda

Destiny je Kodi dodatek, ki omogoča pretoke skoraj vsega, kar si uporabnik želi ogledati na Kodi-ju. Uporabniki si lahko s pomočjo tega dodatka ogledajo filme, TV oddaje, otroške vsebine, športe v živo in podobno. Druga velika stvar dodatka Destiny Kodi je, da je posodobljen Acestream, ki uporabnikom omogoča uživanje v zabavi s kakovostno povezavo za pretakanje.

Dodatek Destiny-Addon-Kodi

Ena največjih novosti, ki jo boste našli v dodatku Destiny Kodi, je pretakanje Torrent, ki deluje brez uporabe proxyja ali VPN-ja. Ta dodatek je na voljo v Repozitorij Eggman in jo lahko prenesete in namestite od tam.

Zaključek

Novi dodatki Kodi sproščajo iz dneva v dan, saj se skupnost Kodi razvija z velikim tempom. Uporabniki radi preizkusijo nekaj boljšega in novega, kar bi lahko izboljšalo njihovo izkušnjo ali pa bi jim lahko nudilo boljšo zabavo. Vendar je treba tukaj razumeti eno to, da se novi dodatki Kodi sicer sproščajo, po drugi strani pa mnogi Kodi dodatki od časa do časa umrejo. Ti novo objavljeni dodatki Kodi prevzamejo mesto padlih Kodijevih dodatkov in cikel se nadaljuje.

Kodi dodatki, ki so omenjeni v tem priročniku, so vsi neuradni dodatki Kodi. Te dodatke Kodi je mogoče prosto nameščati in pretakati, zato se takšna vrsta pretakanja v mnogih regijah šteje za nezakonito. Zato priporočam, da izberete zanesljiv VPN za Kodi, ki bi vam lahko pomagal pri obvladovanju geoloških omejitev in vam pomagal ohraniti anonimnost.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me