Šokantna je bila novica za ljubitelje anime torrentov, ko je njihova priljubljena spletna stran anime torrent NYAA odgovorila s sporočilom o napaki. Ta napaka je bila posledica deaktivacije domene NYAA. Kljub temu pa za spletna mesta, kot so Yify hudourniki ali Nyaa, ni ničesar (vendar je YTS aktiven). Ljudje, ki imajo radi pretočne filme, odklenejo spletna mesta, kot so Nyaa, Extra torrents ali limetorrents, in dostopajo do njih, tudi s pomočjo proxy ali zrcalnih mest.

Uporaba takšnih spletnih strani ali dodatkov je lahko tvegana, saj je vaša identiteta ranljiva za hekerje in oblasti. Zato imate v napravi nameščen dodatek VPN Kodi. Ščitil bo vašo resnično identiteto in vam omogočil uživanje v pretakanju brez strahu.

Najbolj všeč in zelo priljubljeno anime torrent spletno mesto je izgubilo nadzor nad vsemi svojimi imeni domen, ki vključujejo nyaa.se, nyaa.eu in nyaa.org. Razlog za izklop spletnega mesta še vedno ni znan. Kljub temu, da se spletna stran ni spraševala, kako in zakaj, pa je spletno mesto zadelo, razpravljamo o nekaj najboljših Nadomestne NYAA.

Najboljše NYAA alternative

 1. Grozni Subs – Anime Fansub
 2. Delitev anime – Anime
 3. Anime bajti – Anime Fansub
 4. Piratski zaliv – Splošno
 5. Dodatni hudournik – Splošno
 6. AniDEX – Splošno
 7. Sukebei NYAA – klon
 8. SallySubs – dol
 9. AniSearch – Poteklo
 10. BakaBT – Poteklo

NYAA odjemalec

Naročnik Nyaa je bil odjemalec Torrent, ki je poskrbel za vzhodnoazijsko občinstvo. Zagotovilo je veliko število animeov hudournikov in sčasoma postalo priljubljeno. Toda zaradi pravnih vprašanj in pomislekov so bili njegovi razvijalci prisiljeni zapreti in tako se je zaprasil.

nyaa alternative

Vendar pa je kmalu po izklopu v nekaj tednih spet zaživela ena od njegovih domen in začela objavljati, da so se odločili za delo pod zemljo in obiskovalce spletnega mesta spodbudila, da naložijo svoj binarni odjemalec. Oglejte si posnetek spodaj:

nyaa odjemalec

To je očitno bila prevara, saj so razvijalci potrdili, da so jo zaprli, medtem ko je prevarant poskušal zaslužiti s pomočjo pridruženih klikov. Takšni poskusi prevare so postali norma prek interneta.

Tu je rdeča nit uporabnika, ki poroča o potegu:

Komentar iz razprave Hpezlin komentar iz razprave "Ali lahko še naprej uporabljam OGLEDALO NYAA?".

Takšna ponarejena spletna mesta ponujajo samo partnerske povezave ali datoteke .exe, ki so očitno nekaj, česar bi se radi izognili. Poleg tega niso varni zaradi vohunskih programov in drugih varnostnih groženj.

10 možnosti za spletno mesto Anime NYAA

Če želite preizkusiti druge alternative spletnemu mestu NYAA, boste morda morali razmisliti o naslednjih spletnih mestih:

1) Grozni sub

horriblesubs.info

Morda najprimernejša alternativa spletni strani NYAA, ki bi jo lahko ustvarila hudourniška industrija, je Horrible Subs. Bil je hud tekmec za milijon milijonov obiskovalcev NYAA dnevno in Alexa uvršča 2797. Je uporabniku prijazno spletno mesto, na katerega lahko prenesete najnovejše anime vsebine.

2) Delitev anime

delitev animesov

Kot že ime pove, je Anime Sharing spletno mesto za izmenjavo medijev, ki ima podobno postavitev kot PirateBay. Ima veliko anime vsebin za ogled. Spletno mesto ima možnost takojšnjega prenosa in nalaganja anime serij. Ima Alexa oceno 3.445.

3) Anime bajti

animebajti

Druga alternativa spletnemu mestu NYAA so anime bajti s prisotnostjo velike količine anime vsebine, vendar se ne ujemajo z NYAA. To spletno mesto zahteva registracijo, preden si lahko ogledate vsebino. Slaba stran tega spletnega mesta lahko vključuje preprečevanje novih uporabnikov, ko je registracija popolna.

4) Gusarski zaliv

gusarski zaliv

Glede na največje hudourniške vozlišča je samo eno ime, ki se vam takoj pojavi v glavi, tj. PirateBay. Čeprav se spletna stran srečuje z različnimi zaustavitvami, še vedno uspe postati priljubljena torrent spletna stran. Vsebuje tudi ogromno anime vsebin, ki so na voljo za prenos.

5) Dodatni hudournik

ekstraktorrent

Nazadnje je ExtraTorrent naslednji na vrsti PirateBay, ki ponuja široko paleto animiranih serij, filmov in oddaj, ki so na voljo za prenos. Iskalnik je dobro zasnovan za lažjo navigacijo.

6) AniSearch

iskanje

AniSearch je nadomestni del slavnega hudournika Nyaa, ki je bil zaprt v letu 2017 in se osredotoča na seštevanje hudournikov Anime. Do njega lahko dostopate s klikom tukaj: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT je tudi zelo dobra alternativa Nyaa.se in jo ljubitelji Anime zelo priporočajo. To je zasebni torrent tracker, ki zagotavlja visoko kakovostne vsebine anime. Spletno mesto BakaBT lahko obiščete od tu: BakaBT

8) AniDex

anideks

AniDex je sledilnik in kazalo za Anime torrente, ki se osredotočajo na Anime v angleškem jeziku, predvsem z drugimi jeziki. Dostop je možen prek: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs zagrabi visoko kakovostne Anime hudournike iz drugih skupin, jih spremeni in sprosti. Ko je bila Nyaa zaprta, se je začela zgrabljati z različnih mest in je zelo dobra alternativa Nyaa.se. Obiščite Sallysubs s klikom tukaj: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Nadomestni program Sukebei nyaa je sestavljen za odsek za odrasle v Nyaa.se. Mnogi uporabniki so raje imeli Nyaa zaradi vsebnosti za odrasle in Sukebei Nyaa Replacement je ta vakuum prekrival. Do tega hudournika dostopate s klikom na povezavo: Sukebei Nyaa

5 najboljših klonov / nadomestitev NYAA

 1. Anirena
 2. Tokio Toshokan
 3. Torrent AcgnX
 4. Anime Tosho
 5. Projekt Shana   

Če bi našli točno spletno mesto za klon / nadomestitev NYAA, potem ste na pravem mestu. Spodnji seznam prikazuje 5 spletnih mest za klon / nadomestitev NYAA:

1) Anirena

Spletno mesto AniRena Torrent je klon znane spletne strani anime torrentov NYAA. Ima podobne zavihke medijev, vodoravno oblikovane na domači strani, ki uporabnikom omogočajo enostavno navigacijo po spletnem mestu.

Trenutno je na spletnem mestu na voljo 14.360 hudournikov, saj je na robu rasti, na svojem spletnem mestu pa skupaj 6.354 prenašalcev. AniRena uporabnike tudi obvešča o njihovem trenutnem stanju glede podatkov, ki so bili preneseni na uporabnike. Če je AniRena pregledna in ostane zvesta svojim uporabnikom, je ključno, da AniRena napreduje s privolitvijo uporabnika.

anirena nyaa zamenjava

2) Tokio Toshokan

Tokyo Toshokan je obsežno anime torrent spletno mesto, ki je tudi klon / nadomestek NYAA. Na tej spletni strani je vse od filmov do dram, glasbe do glasbenih videov. Ponuja tudi neangleško medijsko vsebino za uporabnike, ki so prisotni po vsem svetu.

Medijsko knjižnico lahko prilagodite, ko se registrirate na spletnem mestu. Ljubitelji anime lahko iščejo medijske vsebine na podlagi velikosti datoteke, ki jim omogoča nalaganje določene vsebine. V podjetju trdijo, da so dodali 2 nova strežnika DB, kar je povečalo čas nalaganja spletnega mesta.

tokyo toshokan nyaa nadomestni klon

3) Acrent Torrent

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) je klon / nadomestno spletno mesto NYAA z naprednimi funkcijami. Je naprednejši od katerega koli anime spletnega mesta, ki je na seznamu.

Ker je spletna stran NYAA propadla, se je veliko spletnega prometa premaknilo proti tej spletni strani. To je razlog, zakaj je treba naložitelje razširiti.

Objavi tudi, če so na spletno mesto vgrajene kakšne nove funkcije ali novice o ljubiteljih anime. AcgnX cveti z novo medijsko vsebino in zato je spletno mesto ohranilo kot privlačno možnost po NYAA.

acgnx nyaa nadomestno ogledalo

4) Anime Tosho

Anime Tosho sledi podobnemu dizajnu in navigaciji, skupaj z medijsko vsebino kot na spletni strani NYAA. Anime Tosho je popolnoma brezplačen in ponuja avtomatizirano storitev, kjer gosti DDL storitve in tudi Usenet.

Pri nalaganju medijske vsebine na to spletno mesto običajno traja nekaj minut in se naloži hitro, kot je mogoče. Anime Tosho trdi, da bi približno 300 MB datoteke porabilo nekaj minut in se zrcalilo vsaj enemu gostitelju. Brez dvoma je močan konkurent na spletnem mestu anime torrent.

anime tosho nyaa nadomestni klon

5) Projekt Shana

Shana Project je relativno novo anime torrent spletno mesto z neverjetno funkcijo, ki avtomatizira prenose anime.

Shana Project je relativno novo anime torrent spletno mesto, vendar ima neverjetno funkcijo, ki vam omogoča avtomatizacijo prenosov anime. S to funkcijo lahko nastavite bititorent odjemalca, da samodejno naloži vašo najljubšo medijsko vsebino.

Shana Project je klon / zamenjava NYAA, a ker gre za novo spletno stran, nima dovolj ponudbe različnih medijskih vsebin.

Čeprav spletna stran ne ponuja zavihka menija za različne zvrsti, pa ljubitelji anime lahko iščejo ročno.

projekt Shana je zadnja nyaa zamenjava

5 najboljših Kodi Anime dodatkov

Številni ljubitelji anime lahko trdijo, da je bila NYAA najbolj priljubljeno anime torrent spletno mesto. Vendar pa se ne bi strinjali manj z dejstvom, da obstajajo različne druge konkurenčne platforme, na katerih je mogoče prenesti anime torrent.

Kodi je najboljša rešitev za vse, kar vključuje pretakanje medijskih in športnih vsebin do prenosa hudournikov. Gre za odprtokodni program, ki deluje na različnih napravah, ki predvajajo tako video kot zvočno vsebino, od hudournikov, v živo ali statičnih datotek.

Kodi je vaša naslednja velika izbira za anime torrent vsebine. Kodi je odprta koda in na Kodi je na voljo več dodatkov za Kodi anime. Zaradi širokega vira funkcij je idealna programska oprema za oboževalce po vsem svetu. Ljubitelji anime lahko pretočijo ali prenesejo kateri koli hudournik, ki ga občudujejo.

Ponujamo najboljše 5 dodatke za anime kode, ki bodo najverjetneje nadomestili spletno mesto za anime torrent NYAA:

KissAnime

S programom KissAnime najdete več kot 130 strani najbolj kakovostnih animeskih televizijskih oddaj, filmov in hudournikov. Je najbolj priljubljen anime dodatek za Kodi, saj ponuja več kot 6.000 anime TV oddaj in filmov.

Animego

Animego je še en anime dodatek za Kodi, ki ponuja široke kategorije in dobro razvite možnosti anime za ljubitelje anime. Pretakanje lahko traja malo ali nič časa, vendar s svojim celovitim sistemom menijev lahko prikaže na tone zabavne vsebine.

Animehere

Animehere je odlična možnost za vse, ki iščejo kakovostne anime filme in TV oddaje. Ta dodatek za anime strga ogromno število anime vsebin, ki so slabe kakovosti. Prisotnost dobro razvite strukture menijev bi ljubiteljem anime lažje brskala po najnovejših posodobitvah s svojimi podnapisi.

Anime-IPTV

Anime-IPTV je sodelovanje več podobnih storitev, ki združuje skupaj in tvori velik dodatek Anime Kodi. Ponuja na stotine anime avdio in video vsebin. Preprosta je navigacija in morda najbolj iznajdljiv dodatek za anime.

Uživanje

Če se prvič srečujete z dodatkom Kodi anime, potem je Funimation najboljša izbira, ki jo boste kdaj naredili. Postavitev dodatka za anime vam bo olajšala iskanje anime stvari, ki obkrožajo internet. Poleg tega ne boste imeli težav glede zakonitosti dostopa do vsebine. Oglejte si druge najboljše kodi dodatke.

Končne misli

Čeprav spletna stran za anime NYAA morda ni več, je uporabnikom na voljo možnost raziskovanja različnih drugih potencialnih virov, ki bi lahko nadomestili NYAA. Kodi anime dodatki se morda zdijo primerna možnost za ljubitelje anime, kjer lahko pretakajo in nalagajo različne anime vsebine. Kodi anime dodatke je lažje namestiti in predstavlja le malo zapletov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me