Ko gre za pretakanje video posnetkov, Kodi sramoti vsako drugo platformo! Ne glede na to, ali želite gledati tekme UFC, NFL v živo ali kaj drugega, pa naj gre za TV oddaje ali igranje iger, vas Kodi športni dodatki zajamejo.!

Ker si ljubitelj športa, je bilo odkrivanje Kodija podobno iskanju dragocenega dragulja, saj je na žalost veliko športnih dogodkov omejenih na določene geografske lokacije.

Bolje je, da v podjetju Kodi izbirate kakovost svojega toka. To je lahko zelo koristno, še posebej, če je vaša hitrost interneta nestabilna.

Pomaga vam tudi gledanje ekskluzivnih tekem na vrhunskih kanalih, tako da če želite gledati kriket, nogomet, formulo 1, golf ali kateri koli drug šport, je Kodi pravi kraj.

Kako vam Kodi uspe prinesti takšno vsebino?

Za Kodi je uporabljal različne dodatke, ki vključujejo brezplačne in plačljive.

Opozorilo: ISP lahko vidi vaše Kodi tokove

Tukaj je še ulov!

Vaš ponudnik internetnih storitev ve, kaj počnete v spletu. Ko torej uporabljate dodatke Kodi tretjih oseb, se prepričajte o lokalnih zakonih o piratstvu in avtorskih pravicah.

Uradni izdajatelji televizijskih programov plačajo milijone dolarjev za pravice do teza. Prenos takšne nezakonite vsebine lahko povzroči težave, vendar… tukaj je uporabna uporaba VPN-ja!

V afriški puščavi lahko sedite na skalah in se zdi, da ste v New Yorku digitalno.

dobiti kodi vpn cta

Najboljši Kodi uradni športni dodatki

1. Fox Sports Go

lisica-šport-kodi-dodatek

FOX SPORTS GO je najboljša izbira za ljubitelje športa, ki želijo pretakanje MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA in Supercross. Je eden vodilnih kanalov za športno pokritost v Združenih državah Amerike.

  Kako namestiti hitrost na Kodi - 7 korakih Easy Guide

Z minimalnim pufranjem in pretakanjem HD je ena izmed najboljših možnosti za gledanje skoraj vseh športnih pokritosti.

2. Sportsnet zdaj

športna mreža-kodi-dodatek

Kanadska platforma ponuja različne športne pokritosti. Mesečna naročnina stane le 25 ameriških dolarjev na mesec, kar vam omogoča ogled velikega števila odličnih športnih vsebin. Dodatek je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi.

To je še ena odlična izbira MLB, NHL, NBA, in NFL vžigalice.

3. ORF TVthek

orftv-sports-add-on-kodi

Če živite zunaj Avstrije, se boste morali povezati s VPN, saj je ORF TV geografsko omejena. Dober del pa je, da je v Avstriji na voljo veliko število brezplačnih TV postaj.

ORF TVthek je med številnimi možnostmi spletnega prenosa, ki ponujajo TV v živo in zadovoljivo število možnosti na zahtevo. Do njega lahko enostavno dostopate prek dodatka Kodi, vključno z velikim številom športnih programov, ki so na voljo prek kanala.

4. Xumo

xumo-sports-dodatek-kodi

Na voljo prek uradnega skladišča dodatkov Kodi, XUMO.TV je brezplačen dodatek Kodi. Xumo ima športne kanale, ki so na voljo za uporabnike Kodija. Z nadpovprečno kakovostjo pretakanja je odlična izbira za nogomet, lacrosse, deskanje, ribolov, MMA, nogomet, in še več.

5. Pluton TV

kodi-plutotv-sports-dodatek

Tako kot Xumo, tudi Pluto TV ponuja dolg seznam brezplačnih TV kanalov. Ker je brezplačna storitev, ne boste mogli najti najnovejše ali najbolj priljubljene vsebine, vendar ponuja veliko izbiro novice, zabava, in šport kanalov.

Za razliko od drugih dodatkov za Kodi boste morali narediti brezplačen račun in prijavo.

6. CBC

cbc-sports-dodatek-kodi

CBC je popolnoma brezplačna TV-storitev v Kanadi in ponuja veliko povpraševanja in živih vsebin, kot sta olimpijska igra in hokejska noč. Če ne živite v Kanadi, ne skrbite, še vedno lahko preprosto odblokirate oddajo CBC z uporabo VPN in ga povežete s kanadskim strežnikom.

Dodatek deluje kot čar in med testnim procesom ni nikoli deloval.

7. iTV

iTV-šport-addon-kodi

iTV je storitev pretoka v Veliki Britaniji, ki je skoraj brezplačna, na žalost pa je omejena na Združeno kraljestvo. Na platformi je na voljo dobra obremenitev kanalov. Vendar pa morate v skladu z zakoni v Veliki Britaniji imeti TV licenco, ki pa je nikakor ne preverja.

  Kodi ne deluje? Pogoste napake in popravki (2023)

Kanal prenaša široko paleto športnih oddaj, vključno z nekaterimi nogometnimi tekmami. Če niste zunaj Združenega kraljestva, boste potrebovali VPN.

8. Tablo

tablo-spports-add-on-kodi

Ta možnost na našem seznamu je nekoliko drugačna od ostalih. Addon deluje kot sprednji del za televizijske signale, ki jih prenašajo v zraku.

Televizija prek interneta je izjemno priljubljena možnost, če upoštevamo dejstvo, da se danes trg OTA TV povečuje. Pogosto pridobivajo in prenašajo športne vsebine v živo.

Tablo je tudi DVR, ki vam omogoča, da shranite svoje prenose v živo in do njih pozneje dostopate v napravi Tablo.

9. SVT Play

svt-play-kodi-sports-dodatek

Če lahko spustite jezikovne ovire ali razumete švedsko, je SVT Play zelo izvedljiva možnost za gledanje športa. SVT Play je možnost prenosa v živo in na zahtevo švedske TV mreže. Je popolnoma brezplačen in skozi celo leto lahko najdete velik bazen športne oddaje prek SVT Play.

Tako kot nekateri zgoraj omenjeni dodatki boste tudi vi potrebovali VPN, saj so tokovi, ki jih ponuja ta dodatek, omejeni samo na Švedsko.

10. SR Mediathek

srmediathek-sports-dodatek-kodi

SR Mediathek je nemško televizijsko omrežje med številnimi možnostmi, ki so na voljo v državi. Kar ga loči je, da je odličen funkcijski dodatek Kodi in ponuja SR športne vsebine v živo in na zahtevo, ki so na voljo v SR Mediathek.

Prav tako je geografsko omejen, zato boste potrebovali VPN tudi za ta!

11. NHL TV

nhl-tv-kodi-addon

Pretočna storitev NHL TV je verjetno ena izmed vaših najboljših možnosti za gledanje hokeja na ledu.

Po prijavi ga lahko pretakate prek Kodija, saj bo za vas optimiziran postopek, saj bo ponudil preprosto navigacijsko možnost do vsebine. Ponuja tudi nekaj brezplačnih vsebin, na primer ključne trenutke in poudarke različnih tekem.

Ponovno je ta dodatek tudi blokiran, zato boste potrebovali VPN, upoštevajte tudi, da zahteva podatke o plačilu v ZDA.

12. ESPN 3

espn3-sports-add-on-kodi

ESPN je veliko ime v industriji športne zabave:

  1. Mednarodni nogomet
  2. Evropski klubski nogomet
  3. MLB Baseball
  4. Košarka NBA
  5. Kriket
  6. Golf
  7. College šport
  Maslo filmskega gledališča Kodi Addon: Priročnik za namestitev po korakih za Kodi Leia in Krypton

Z neuradnim dodatkom ESPN za medijski center Kodi lahko do vrhunskih vsebin dostopate neposredno od ESPN na Kodi. ESPN je na voljo tudi na različnih platformah, vključno z Android TV, Apple TV itd.

13. Iskrica

iskriv šport-dodatek-kodi

Eden mojih najljubših dodatkov, kar se tiče neuradnih dodatkov. Okrite dodatke za Kodi Reddit za povezave Acestreams. Acestreams ponuja športe v živo iz različnih regij, reddit pa je najboljše mesto za iskanje aktivnih povezav.

Toda namesto da ročno iščete povezave Acestreams, doda Sparkle dodatek za vas. Samo izberite povezavo do vašega najljubšega športnega dogodka in si oglejte akcijo v živo.

14. Sportie

športni dodatek-kodi

Najbolj znan po nogometu in ragbiju, Sportie vključuje tudi vsebine iz NFL-ja in drugih virov, zato je odlična izbira za različne druge športne dogodke.

Ta dodatek lahko najdete v lazykodi-ju v skladišču ANDROIDABA. Premier liga je morda na voljo tudi tukaj, čeprav je odvisno od države, v kateri ste. No, ne glede na situacijo, je VPN naša zlata karta za odpravo geo-omejitev.

15. Dodatek TV TV v živo

zattoo-tv-sports-dodatek

Dodatek Zattoo Live TV je še en neuradni dodatek, ki je odlična izbira za ljubitelje športa, saj ponuja več kot 190 kanalov. Zlahka najdete tokove različnih športov, kot so nogomet, golf ali rokoborba.

16. Liga NBA Pass Pass Kodi Addon

nba-leuga-šport-dodatek

V celoti namenjen NBA, dodatek zajema vse NBA dogodke. Ponuja prenose v živo, arhive in NBA TV. Vendar je to uradni dodatek in zanj boste potrebovali naročnino.

Če se srečujete z geo-omejitvami, ne pozabite vklopiti storitve VPN in se povezati s strežnikom v ZDA. Tako lahko brez težav dostopate do katere koli vsebine v ligi NBA League Pass Kodi addon.

Zaključek

Če ste ljubitelj športa, tako kot jaz, ki v svojo košarico zlaga več popkov, kot je hrana, so to najboljši dodatki, ki jih za Kodi najdete v spletu.

Če ne bi bilo KOD, resno ne bi vedel, kaj bi počel s svojim življenjem. No, zaradi ljubezenskih netizenov, ki iščejo boljše in boljše rešitve, je Kodi blagoslov.

Vsak športni dogodek lahko v živo spremljam v spletu, ne glede na to, kje se nahajam. In če so geo-omejitve težave, se zatečem na storitev VPN.

Pošljite nam komentar, če ste preizkusili katerega koli od teh dodatkov in nam sporočite vaše dragoceno mnenje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me