16 najboljših restavracij Kodi za april 2020

Repozitoriji Kodi so zbirka kanalov, ki svoje uporabnike očara z več ur zabave in spletnega pretakanja. Nekatera od najboljših repozitorij Kodi lahko vsebujejo veliko bazo podatkov, druga pa lahko sestavljajo en ali dva kanala.


Obstajajo določena shramba, ki so v določenem omejena, zaradi česar boste morali kodi uporabljati plačljivo VPN ali celo najboljši brezplačni VPN za Kodi. Preberite si naprej, če si želite ogledati naš seznam najboljših shramb Kodi!

Najboljša skladi Kodi so tista, ki ne vsebujejo le velike baze kanalov, ampak tudi tiste, ki imajo med Kodi uporabniki zelo priljubljeno.

10 najnovejših skladišč Kodi – posodobljeno aprila 2020

1. Repozitorij Kodi Israelkodi izrael top odlagališče kodi

Kodi Israel je kot velika knjižnica, v kateri najdete vse priljubljene in najboljše Kodijeve dodatke za predvajanje filmov, TV oddaj, risanke, anime, šport v živo, novice, IPTV, glasbo, vsebino za odrasle in še veliko več. Nekateri najboljši dodatki za Kodi, ki so na voljo v skladišču Kodi Israel, so Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sports World, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat itd.

Kodi Israel je pred kratkim padel dol, vendar se je kmalu spet pojavil z novim URL-jem in zdaj deluje odlično. V njem so posodobljeni vsi dodatki, v knjižnico pa je bilo dodanih še nekaj odličnih dodatkov.

2. Maverickovo skladišče za Kodimaverick kodi repozitorij

Repozitorij Maverick v glavnem gosti lastni dodatek Maverick Kodi, ki uporabnikom omogoča predvajanje filmov in TV oddaj. Vendar pa ima tudi nekatera druga priljubljena imena, kot so Joker Sports, dodatek Magic dragon Kodi itd. Maverick repo so preizkusili in priporočili številni uporabniki po vsem svetu..

3. Vse kodi Repozitorij Eyez On Mevse oko na meni kodi odlagališče

Vse shramba Eyez on Me je postala priljubljena zaradi dodatka Alli Eyez on me Kodi, ki omogoča pretakanje televizije v živo, TV oddaj, filmov, dokumentarnih filmov, otroške vsebine, glasbe, športa in še veliko več. Poleg tega ima to skladišče tudi nekaj najboljših Kodijevih dodatkov, kot so Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior itd..

4. Kodi BaeOdlagališče Kodi bae 2018

Repozitorij KodiBae si je v industriji Kodi prislužil simpatično točko kmalu po izdaji, ker je v glavnem dodatku Kodi, ki ga gosti. V knjižnici ima omejeno količino dodatkov Kodi, vendar so vsi odlični dodatki Kodi, ki jih mnogi uporabniki radi uporabljajo kot Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV itd..

Repozitorij Kodi Bae občasno posodablja svoje dodatke, zaradi česar je zanesljivo skladišče.

5. Repozitorij Kodi Superiorcynajboljša nadvlada kodi repo

Skladišče Supremacy Kodi je začelo gostovati v svojem dodatku, vendar je postopoma postalo dom nekaterih odličnih Kodijevih dodatkov. Repozitorij Supremacy Kodi ima nekaj najboljših Kodijevih dodatkov, kot so Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox itd., Ki uporabnikom omogočajo ogled filmov, športa, IPTV in še veliko več.

6. Preprosto Caz Repo Preprosto Caz-kodi-repozitorij

V nekaj mesecih po zagonu je Simply Caz Repo z viharjem odnesel svet Kodi. Razlog, da je preprosto Caz Repo postal najboljše skladišče Kodi, je zato, ker zbira velike kanale, ki jih uporabniki Kodija pogosto uporabljajo. V njegovem skladišču lahko na primer najdete Exodus, Castaway, SportsDevil in druge najboljše dodatke.

7. DK-XBMC RepozitorijDK_XBMC

DK-XBMC Repozitorij je odlično novo repozitorij, ki vsebuje različne dodatke, ki jih jezi jezi. Dostopate lahko do dodatkov, ki ponujajo vsebino iz različnih jezikov, kot so angleščina, tajščina, indijščina, kantonščina itd. Ti dodatki so nekoliko redki, vendar so zagotovo zabavni. Ti dodatki vključujejo animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics itd.

8. Zomboided repozitorij Zomboided shramba kodi

Zomboided Repository je bil pred kratkim dodan tudi v novo repozitorij Kodi, ki ima en sam, vendar uporaben kanal, ki ga je vredno namestiti. OpenVPN Kodi manager je v tem skladišču Kodi, kjer uporabnikom programa Kodi ponuja platformo, da na svojo programsko opremo Kodi namestijo storitev VPN, kjer lahko z lahkoto uporabljajo nezakonite dodatke.

9. Perflix TVPerflix TV Kodi repozitorij

Perflix TV je tudi novo skladišče Kodi, ki vsebuje samo video kanale. Ta repozitorij ne bi smel pokazati ničesar v živo, vendar uporabnike zabava z nekaj najboljšimi posnetki po vsem svetu z boksarskega prizorišča, paranormalnimi aktivnostmi, komedijami in YouTubom.

10. Repozitorij mehurčkov tok mehurčkov Addon na kodi

Bubbles Repository je novo skladišče Kodi v mestu, ki lahko nadomesti Exodus. Prenaša televizijske oddaje in filme, poleg tega pa ponuja nekaj seznamov programskih kanalov za Kodi programsko opremo in škatle.

6 starih in najboljših skladišč Kodi

1. Super RepoNajboljši skladi Kodi

Ni skladišča Kodi, ki bi lahko premagalo nepremagljivo Super Repo. Je največje svetovno skladišče Kodi z več kot 3.000 kanali. Od športa v živo do filmov, igranja iger do gledanja risank, Super Repo ima vse. Kodi fanatiki bi potrebovali več kot 6 mesecev, da bi lahko brskali po vseh kanalih in še vedno ostali zmedeni.

2. Noobs and NerdsNoobs in Nerds kodi repozitorij

Noobs and Nerds je najboljša zbirka Kodi po Super Repo, ki bo zagotovo nasmehnila vaš obraz s svojimi številnimi kanali. To je stabilno skladišče, čeprav je pred kratkim iz neznanih razlogov spremenil svoj URL, vendar to ne spremeni dejstva, da je popoln zabavni paket za vašo družino. Repozitorij vsebuje tudi nekaj kanalov za otroke, kjer bi lahko uživali v svojih najljubših oddajah.

3. Kodi uradno skladiščeRepozitorij dodatkov Kodi

Kodi ima svoje uradno skladišče, ki ga je mogoče najti znotraj Kodija in ga je mogoče enostavno najti. Ker gre za uradno skladišče, morda ne najdete nobenega kanala, ki bi predvajal filme ali TV oddaje. Vendar pa prikazuje veliko bazo spletnih kanalov, kjer lahko gledate novice, šport v živo, igrate igre, poslušate glasbo in veliko odličnih stvari, s katerimi preživite kakovostni čas.

4. Repozitorij Bass FoxRepozitorij Kodi Bass Fox

Bass Fox Repository vam bo omogočil dostop do kanalov, na katerih lahko z lahkoto prenašate filme in TV oddaje. Svojim uporabnikom ponuja tudi pretakanje športov v živo, ki jih številni priljubljeni kanali ne bi zagotovili. Brez dvoma je eno najboljših oddaj Kodi za družinsko zabavo.

5. Genie TV repozitorijGenie Talk TV Kodi repozitorij

Genie TV obstaja že nekaj let, vendar jo nekateri resni ljubitelji Kodija pogosto niso slišali. To shrambo Kodi je vredno povedati zaradi svojih kanalov, ki ponujajo TV-oddaje, filme, dokumentarne filme in še veliko več.

6. Odlagališče K3l3vraK3l3vra odlagališče kodi

To skladišče ima morda najmanjšo bazo podatkov med najboljšim seznamom skladišč Kodi, vendar je tudi najučinkovitejše. Vsebuje nekaj najbolj klasičnega kanala, ki se ga splača osvetliti. Prenaša filme, TV oddaje in šport.

Prenos datotek Kodi Repositories

Spodaj so navedene povezave za Kodi v skladiščih zip datotek:

 • Super Repo povezava za prenos: http://srp.nu
 • Noobs and Nerds Povezava za prenos: Prenesite datoteko zip
 • Povezava za prenos repozitorija skladišča Xunity: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Povezava za prenos medijev Dandy Media: Http://bit.ly/2xA4JOu
 • Bass Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Genie TV Link za prenos: http://genietv.co.uk/repo/
 • Povezava za prenos skladišča K3l3vra Repository: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Povezava za prenos skladišča Tipov nasvetov: http://repo.koditips.com/
 • Povezava za prenos dobrega skladišča Fellas: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Prenesite datoteko zip
 • Preprosto povezava za prenos skladišča Caz: Prenesite datoteko zip
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin povezava za prenos: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Povezava za prenos Perflix TV: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Povezava za prenos mehurčkov: https://bubbles4kodi.com/

Zaviti stvari

Lažje je najti najboljše rekorde Kodi iz tega članka, kjer smo pregledali vsa večja skladišča Kodi in ročno izbrali najboljše. Zaradi nedavnih napadov na Kodi ni nobenega zagotovila, da bodo ta skladišča delovala tudi v prihodnje. Nekatera najboljša skladišča Kodi so v zadnjih nekaj tednih skrivnostno izginila in dejstev, da bi lahko spremljali še več, ni zanikati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map