NAJBOLJŠE KODI-ZGRADE

Ko namestite Kodi, ne morete nehati več raziskovati z njim. Če ga prilagodite enemu najboljših, Kodi izboljša uporabniško izkušnjo in jo dvigne na novo raven.

Razlog so dodatki za kodi, ki se namestijo v zgradbo. Gradnja Kodi ni uradna, izdelajo pa jo tretji razvijalci.

Uporabnikom omogoča uživanje v novem vmesniku in dostop do svojih priljubljenih dodatkov, ne da bi jih nameščali drug za drugim. Dobra konstrukcija bi imela tudi športne dodatke, ki vam bodo omogočali pretakanje številnih športnih akcij.

Kljub temu je zelo priporočljivo, da za ohranjanje zasebnosti in preprečitev vohunskih oči uporabljate VPN, ki ga podpira Kodi.

Ekskluzivne posebne ponudbe za KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD na mesec

Pridobite to pogodbo

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD na mesec

Pridobite to pogodbo (3 mesece brezplačno)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD Mesec mesečno

Pridobite to pogodbo

Postopek namestitve komponente je skoraj podoben namestitvi dodatka. Na spletu so na voljo številne različice, iz katerih lahko izberete najboljše gradnike Kodi glede na vaše potrebe. Vsak uporabnik ima svojo zahtevo in za to lahko enostavno išče, prenese in namesti primerno kodi.

Kljub temu je glavna skrb velika velikost sestave in količina pomnilnika, ki ga zajame, ko je nameščen. Sčasoma poveča vašo temp datoteko / predpomnilnik in začne ustvarjati zamik znotraj tokov in uporabe sistema.

Te težave dražijo uporabnike, toda kdo je kriv. V pomoč vam je tu popoln vodič o najboljših Kodi gradnjah.

Brez omejitev je magija najboljša gradnja Kodi za april 2020, glede na rezultate ankete KodiVPN

no-limit-magic-build-is-the-best-kodi-build

No Limits Magic build je bil zelo priporočljiv sestav v skupnosti Kodi zaradi privlačnega, a preprostega vmesnika. Vsi dodatki, ki jih zagotavlja no Limits Magic build, delujejo in to je tisto, zaradi česar je to gradivo pred drugimi.

Druga dobra stvar brez omejitve Magic build je ta, da ta zgradba ne potrebuje nobenih podatkov za prijavo, kot sta Pin ali Uporabniško ime za namestitev zgradbe ali dostop do dodatkov.

Ni omejitev video pregleda

Brez omejitev Magic Build VIDEO Pregled

Najboljši modeli Kodi za april 2020

Vsaka sestavitev je edinstvena glede na njen vmesnik, delovanje in dodatke, ki jih ima v svoji knjižnici. Konkurenca je bila močna med vsemi različicami, saj se Kodi uporabniki vsak dan povečujejo. Torej, med vsemi različicami, ki so na voljo, so tukaj najboljše gradnike Kodi, ki jih priporočamo, da uporabite:

 1. Izdelava BK povezav
 2. Xanax Kodi Build
 3. Brez omejitev Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Diamantni prah
 6. Gradnja Khaos Kodi
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Build
 10. Fire TV Guru
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Zver
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Najboljše različice Kodi za Kodi Leia različice 18 ali višje

1. Sestavite povezave BK

Ta Kodi Build prihaja z zasukom. Ima ne le vnaprej nameščene dodatke, ampak tudi omogoča ogled filmov, TV oddaj tudi brez dodatka.

To gradnjo nam je prinesel razvijalec Mason B, ki je nameščen iz čarovnika za digitalni tok. Izdelava BK povezav ima preprost za uporabo vmesnik z nekaterimi najbolj priljubljenimi dodatki, kot so Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA in še veliko več.

Kako namestiti BK povezave Kodi Build

 1. Odprto Kodi.
 2. Kliknite naNastavitve ikono > Zdaj v tem meniju kliknite Upravitelj datotek.
 3. Zdaj dvokliknite Dodajte vir.
 4. Odpre se novo pogovorno okno in kliknite, kjer piše in vnesite ta URL http://streamdigital.org/wiz/ > Kliknite v redu
 5. Ta medijski vir poimenujte kot Streamdigi in kliknite v redu > Kliknite v redu še enkrat, da zaprete pogovorno okno.
 6. Zdaj se vrnite na Začetni zaslon Kodi in kliknite na Dodatki na levem meniju.
 7. Kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota > Izberite Namestitev iz zip datoteke možnost.
 8. IzberiteStreamdigi > Kliknite na program.sdwiz.zip > Počakajte na obvestilo.
 9. Do te zgradbe lahko dostopate zdaj prek Programski dodatki v razdelku Meni z dodatki > Kliknite naČarovnik za digitalni tok.
 10. Med razpoložljivimi možnostmi poiščite in odprite BK Povezave
 11. Kliknite Namestite.
 12. Ko je nameščena, znova zaženite Kodi in sestava se bo samodejno naložila.

2. Xanax

xanax-kodi-build

Xanax Kodi Build je razvita oblika priljubljene gradnje Durex Kodi, ki je bila pred kratkim zaprta. Ima dodatke, ki so dobro razvrščeni v različne sklope, kot so filmi, TV oddaje, športi v živo itd.

Ena od stvari, iz katere lahko izhajate, je, da vas ta sestava resnično razveseljuje s posodobljenimi dodatki. V svoji knjižnici ima veliko različnih posodobljenih dodatkov Kodi, tako kot Durex Kodi Build ;. Ima vgrajen vodnik za kabelsko TV in odlične športne dodatke.

Kako namestiti Xanax Kodi Build

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve meni >Odprto mapa Manager > Dvojni klik Dodaj Vir.
 2. Kliknite, kjer piše <Noben> in vnesite to URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Ta medijski vir poimenujte kot „Xanax ‘ > Vrnite se v glavni meni in odprite Dodajons odsek.
 4. Kliknite na Škatla ikono z zgornjega levega kota > Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost.
 5. Kliknite na Xanax > Izberite Xanax-repo.zip > Počakajte na obvestilo.
 6. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Xanax Repozitorij > Odprto Programski dodatki > Izberite Xanax > Izberite Xanax  > Kliknite Namestite.

Prenesite Xanax

3. Brez omejitev Magic Build

ni omejitev kodi build

Izkusite Kodi kot še nikoli doslej. Prenesite no limit limit build now!

No Limits je nedvomno ena najbolj privlačnih zgradb za Kodi. Od čudovitega vmesnika do njegovih dodatkov je vse samo čudovito. Ponuja IPTV v živo in do 100 priljubljenih dodatkov. Ta gradnja je zagotovo bolna kot v dobrem!

Prenos brez omejitev

4. Modra magija Kodi Build

Blue Magic Kodi Build ni zelo velika Kodi zgradba, vendar je še vedno odlična Kodi build, saj ima nekaj zelo priljubljenih Kodi dodatkov. Vendar sproti posodablja časno odstranjevanje svojih napak in stalno dodaja vse najnovejše dodatke svoji knjižnici.

Blue Magic Kodi ima zelo dobro organiziran vmesnik, ki uporabnikom ne povzroča nobenih težav. Poleg tega ta gradnja deluje dobro brez kakršnih koli napak pri namestitvi ali pretakanju.
Oddelki, ki jih ima na svojem meniju, vključujejo filme, šport, TV oddaje, otroci, TV v živo, sistem, glasba itd. Blue Magic je zagotovo odlična različica vašega Kodija.

Prenesite Blue Magic Kodi Build

5. Diamantni prah

Diamant-prah

Za tiste, ki želijo imeti vse in karkoli v dosegu, je Diamond Dust Kodi build najboljša možnost. To je optimalna gradnja Kodija, saj ponuja veliko različnih priljubljenih in novih Kodijevih dodatkov, kot so TubiTV, Death Star, Cloud TV itd.
Uživate lahko v pretakanju svojih najljubših filmov, TV oddaj in športu s kakovostnimi povezavami za predvajanje, ki ponujajo kakovost od 720p do 1080p. V tej različici je tudi veliko dodatkov za IPTV Kodi, toda za njeno uporabo boste morali imeti Kodi VPN, s katerim lahko odblokirate geografsko omejene tokove.

Prenesite Diamond Dust

Najboljše različice Kodi za Kodi Krypton, različice 17.6 ali novejše

6. Zgradba KHAOS

Khaos Kodi build je nov igralec v igri, vendar je v svoji knjižnici res neverjetna zgradba. To lahko presodite po tem, da je v krajšem času v skupnosti močno zaznamoval.

Khaos Build ima številne najnovejše in priljubljene dodatke Kodi za filme, TV-oddaje, šport, TV v živo, risanke itd. Še več, če uporabljate storitev Real Debrid, vam bo ta gradnja všeč, kot je namenjena razdelku Real Debrid. Je zelo lahka gradnja Kodu, saj tehta le 140mb in je optimalna možnost za uporabnike Android Kodi.

Prenesite KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-kodi-build

Turbo Kodi Build je novinec v skupnosti Kodi, ki pritegne vse pozornosti zaradi svojih neverjetnih lastnosti. Velikost te izdelave Kodi je samo 260 mbs, in kljub tako lahki, da ima Kodi build veliko posodobljenih Kodijevih dodatkov.

Lahko si ogledate svoje najljubše filme, športe, TV-oddaje in celo televizijo v živo skozi dodatke, ki jih ima v svoji knjižnici.

Prenesite Turbo Kodi Build

Najboljši modeli Kodi za FireStick in Fire TV

8. Diggz XENON Build

Ta izdelava je narejena posebej za kodi uporabnikov FireSticka, ki jim je všeč, da imajo privlačen vmesnik, skupaj z neverjetnimi in zanesljivimi Kodi dodatki.

Diggz XENON Build je hitra zgradba v smislu učinkovitosti in ima vse najnovejše dodatke, ki se občasno posodabljajo. Uporabnikom omogoča ogled najljubših vsebin, kot so TV-oddaje, TV v živo, šport in filmi v HD kakovosti.

Ima tudi dodatke za IPTV Kodi, ki delujejo zelo dobro, če imate VPN za Kodi, ker je vsebina prek njih omejena na geo

Prenesite Diggz XENON Build

9. Grind Kodi Build

mlet-kodi-build

Grind build ima zelo uporabniku prijazen vmesnik, ki ga lahko uporabnik prilagodi glede na svoje potrebe. Grind Kodi Build zahteva vpn za požarno palico, saj je to sestava, polna neuradnih dodatkov.

Poleg tega ima vse priljubljene in najnovejše dodatke, ki ga uvrščajo med najboljše gradnike Kodi FireStick. Preko Grind-a lahko gledate filme, šport, TV-oddaje in še veliko več.

Druga velika stvar tega gradnika je, da je lahka in enostavna za namestitev..

Prenesite Grind Kodi Build

10. Fire Guru

Fire tv guru kodi build

Kliknite tukaj, če želite prenesti eno najboljših naprav Kodi Krypton za FireStick. Kot neuradna gradnja Kodi priporočamo, da nastavite PureVPN na Firestick ali katero koli drugo storitev VPN, ki ste jo želeli.

Fire TV guru je nedvomno najboljša gradnja Kodija za FireStick Krypton 17.6. Zaradi svoje čiste postavitve, uporabe in hitrosti je bila ta zgradba pohvaljena po vsem svetu. Toda ena stvar, ki jo uporabniki ne najdejo dobro, je velikost datoteke, tj. Približno 600 MB. Toda s številom in kakovostjo dodatkov, ki jih ponuja, sta vredni te velikosti.

Poiščite najboljše gradnike Kodi FireStick in zagotovo boste našli to različico med top 10. Če boste iskali celo najboljšo opremo Kodi za firestick kripton 17.6, boste to opazili kot glavno možnost. Ta zgradba ni previsoka, vendar je vzpostavila sloves ene najboljših različic Kodija za FireStick Krypton različico.

Prenesite požarni TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi graditi

Kliknite tukaj, če želite prenesti eno najboljših naprav Kodi FireStick.

Nephilim je tekoča izvedba, posebej za naprave, kot je FireStick. Kot vsaka druga različica ima tudi ta priljubljene dodatke. To obliko je Man Cave in zagotovo bo zadovoljilo vse vaše hrepenenje po bogati zabavi.

Prenesi Nephilim

Najboljše zgradbe Kodi za naprave Android

12. Trdo Nox

Najboljši modeli Kodi Krypton

Kliknite tukaj za prenos Hard Nox Build-a za Kodi.

Hard Nox je zelo dobro organizirana zgradba s podmeniji in priljubljenimi dodatki, ki se redno posodabljajo. Ta sestavitev ni za naprave z omejenim ali majhnim pomnilniškim prostorom.

To je razlog, da bi ga poimenovali najbolje, da je Kodi Krypton sestavljen za PC. Naprave, kot so FireStick ali androidne naprave, ne bodo mogle zadržati toliko pomnilnika, ki ga pokriva, zato je bolje, da zaženete gradnjo na platformah, kjer imate odvečen pomnilnik.

Prenesi Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi build

To zgradbo je mogoče prenesti s pomočjo čarovnika Ares. To je gradnja CCDTV in ima priljubljene uporabnike vtičnike in dodatke. Najboljša stvar pri tej izdelavi je njena hitrost – prav neverjetna je. Brezhibno deluje na vsaki napravi, brez prekinitev ali zamud.

Prenesite Dominus

14. Zver

Zver zidavi

Kot že samo ime pove, Zver je besen in žilav kot v velikem. To je brez dvoma najboljša gradnja Kodi Krypton za šport. Najboljša stvar je hitrost te sestave, ki je neprimerljiva. Na metaforičen način Zver ne ustavlja.

Prenesite zver

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

misfit-mods-lite-kodi-build

Ta izdelava je zelo priljubljena med uporabniki FireSticka in Androida. Ta lahka gradnja Kodi ponuja tudi več dodatkov in ustvarja veliko navdušenja med uporabniki Kodija. Če naštejemo le nekaj najboljših dodatkov, ki jih ima, so zaveza, risanke8, narejeno v Kanadi IPTV in še več.

16. Xbox Alpha

xbox alfa build za različico leia 18 kodi

Naslednja novost za Kodi je Xbox Alpha, ki je še v fazi razvoja Alpha. Vendar ga je še vedno mogoče namestiti na Kodi 18 Leia. Ta sestavitev je prisotna v skladišču zaklepanja. Nekateri priljubljeni dodatki, ki jih ima ta sestav, so Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV itd. Uporabniki lahko to namestitev namestijo na Kodi Leia 18 za gledanje filmov, TV v živo itd..

Najboljše različice Kodi za Mac in tablični računalnik

Možnost uporabe Kodija na različnih napravah je tisto, zaradi česar je izbira “na vrhu police” za vse pretočne štrene. Velika večina ljubiteljev pretakanja uporablja Kodi na svojih osebnih računalnikih in mobilnih telefonih. Vendar nekateri uporabniki rabijo Kodi na svojem Macu in tabličnih računalnikih. Če ste ljubitelj pretakanja v Macu in tabličnih računalnikih, preizkusite te različice Kodi:

 1. Dogovori Kodi
 2. Kozmični svetniki 4K
 3. Udeleži se

Vse to so novi modeli Kodi in so združljivi z napravami in tablicami Mac.

Najboljši modeli Kodi za Jarvis v16

Kljub temu, da je Jarvis stara različica Kodija, ga še vedno uporabljajo po vsem svetu s pretakanjem pikov. Za vsako različico Kodi je na spletu na voljo številna neverjetna različica Kodi, od tega smo vam pripravili nekaj, ki vam bodo nudile najboljšo Kodi uporabniško izkušnjo. Oglejte si to in preverite, ali jih preizkusite:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Labirint
 3. Nebo

Brez omejitev Magic Build Video Pregled in nastavitev sprehoda

Vodnik za nastavitev čarobne gradnje brez omejitev

Zaviti

S tem se naš vodič privede do konca. Upamo, da boste v vodniku za želeno napravo našli najboljšo kodi napravo. Če imate težave pri nastavitvi teh različic Kodi ali ne najdete, da bi povezave za prenos delovale, nam spišite komentar spodaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me