Contents

Kaj je Kodi Skin?

Kodi Skin spremeni videz vašega Kodi-ja. Kodi preobleke dajo Kodi nov videz in občutek, kjer lahko spreminjate barve, teme, položaj menija in se tako osvetlite z uporabo nove Kodi Skin. Skratka, s pomočjo Kodi Skin lahko v svoji različici Kodi dodate novo iskro z penečimi barvami in ogromno prilagodljivimi možnostmi.

V tem priročniku vam ponujamo izkušnjo z različnimi Kodi preoblekami, ki so na voljo za vsako vašo napravo.

Aeon Nox je najboljša Kodi koža za marec 2023, glede na rezultate ankete KodiVPN

najboljša kodi koža za februar 2023

Najboljše Kodi kože za marec 2023

Kodi vsako leto napolnijo nove kože, ki prevzamejo svet Kodi. Spodaj so navedeni nekateri najboljši Kodi Skins 2023:

 1. Aeon Nox
 2. Arktični zefir
 3. Titan
 4. Črno steklo Nova
 5. Pellucid
 6. Aeon MQ5
 7. Amber
 8. Zadnja vrstica (Prenesite spletno vrstico http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Izkušnja 1080

29 najboljših kože Kodi Krypton različice 17 ali višje

1. Aeon Nox

aeon nox je najboljši kodi kože za kriptonsko različico 17 ali novejšo

Aeon Nox je na vrhu seznama v naših najboljših Kodi Skins za leto 2023. Glavni razlog je široka paleta prilagodljivih nastavitev, ki jih lahko izvajate, vključno z barvami, temo kože in celo pisavami. Spreminjanje videza glavnega menija je tisto, kar privlači večino uporabnikov Kodija v programu Kodi Skin. To je verjetno najboljša koža tako za nove kot izkušene uporabnike Kodija.

2. Črno steklo Nova

črno steklo nove kože kože

Ko pogledate Kodi Skin Black Glass Nova, bi vas zaradi steklenih oken spomnil na sistem Windows Vista. Ugotovili boste, da sta na voljo dva načina, to je način črnega stekla, pri katerem se tema Kodi spremeni v črno steklo. Drugi način se imenuje način Black glass Nova, kjer so ploščice precej manjše.

3. Škatla

Škatla kodi kože

Box Kodi Skin ima različne možnosti prilagodljivega glavnega menija, podmenijev in veliko različnih pripomočkov za izbiro. Nadalje spremeni barvne poudarke Kodi kože, kar temo naredi še bolj privlačno. To kožo je mogoče uporabiti na številnih napravah, ker nudi tudi podporo na dotik. Gre za napredno Kodi Skin in je najverjetneje, da se boste morda znašli v tej kategoriji.

4. Omni

omni kodi kože

V mnogih primerih se resnična lastnost katerega koli izdelka ali storitve skriva za njegovim imenom. Podobno je glavna značilnost te Kodi Skin večinoma počiva na njenih vseprisotnih menijih. Vendar boste na začetku morda opazili kontrastno podobnost z Mimic Kodi Skin. Vendar nima veliko možnosti nastavitve po meri, kot jih ima Mimic. Njegov glavni meni in podmeni sta lahko dostopna iz vsakega okna, kar je nova dodana funkcija.

5. Pellucid

Pellucid Kodi kože

Pellucid je preprost, a hkrati eleganten Kodi Skin. V domačem meniju Kodi na tej koži so plakati, ki se nahajajo na dnu zaslona in zbledi z animacijo. Za ljudi, ki Kodi pogosto uporabljajo za gledanje v živo na IPTV kanalih, morajo Kodi preizkusiti to kožo, saj se vam bo to zdelo najbolj zabavno. Uporabniki Kodi Jarvis morajo čakati, ker je zdravilo Pellucid na voljo samo v podjetju Kodi Krypton.

6. Edinost

enotnost-kodi-skin

Unity Kodi rod je nekako enak kot koža Confluence Kodi, razen vmesnikov. Ima zelo preprost vodoravni meni, vendar še vedno izgleda odlično zaradi filmskih plakatov, ki se pojavljajo na domačem zaslonu. Uporabniki, ki imajo raje zelo spodobno kožo; ta je zanje zelo priporočljiv. Koža se uporablja za izboljšanje splošnega vmesnika Kodi in ta koža je storila korak dlje, ko je tudi nekaj lažjega.

Najboljše kože Kodi Leia različice 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 je najboljši kodi Leia kože za različico 18 beta

Kodi Leia je le malo, kar se dobro ujema s Kodi Leia, Aeon MQ5 pa je eden izmed njih. Kodi Leia je še vedno v različici Beta in se z različnimi eksperimentiranjem ukvarja, vendar je Aeon MQ5 preprost Kodi Skin, ki bo povsem dobro šel bodisi z novo bodisi z najnovejšo različico. Ima pooblastilo za spreminjanje vsakega dela kože, zato je podroben Kodi Skin, saj lahko naredite veliko sprememb.

8. Rešetka

mreža-kodi-skin

Na Kodi Leia Alpha 1, ki deluje na novi različici, ni veliko Kodi-jevih kož, saj zanjo ni bilo narejenega veliko razvoja. Vendar je Grid Kodi koža ena najboljših Kodi kož za oblikovanje vmesnika Kodi Leia 18 in izboljšanje njegovega videza. Ima zelo privlačen in eleganten uporabniški vmesnik, zaradi katerega je izkušnja Kodi veliko bolj vznemirljiva. Kljub omejenemu številu funkcij so Gridovi razvijalci dobro sodelovali pri kakovosti njegove funkcionalnosti kot v številu funkcij.

9. Rapier

Rapier kodi kože

Pogosto se govori, da je ta Kodi Skin pogosto popolna različica kože, ki jo boste kdaj našli. Značilnost, ki jo naredi tako popolno, je široka paleta možnosti športne konfiguracije, ki so razporejene po vašem zaslonu, vendar teh možnosti ne boste našli zmedene. Je ena izmed najstarejših Kodi Skin, ki je na voljo, in se odlično poda skoraj vsaki Kodi različici.

10. Ponovno ostrenje

ReFocus kodi kože

Ta Kodi Skin je pogosto najboljša izbira za Kodi uporabnike, ki Kodi uporabljajo na zaslonu na dotik ali na svojih pametnih telefonih. Poleg tega vas sproti obvešča o televizijskih oddajah in filmih, ki ste jih trenutno gledali, na podlagi teh medijskih vsebin pa vam bo dal podobna priporočila.

11. Uglednost

Eminence kodi kože

Eminence ima preprost uporabniški vmesnik, hkrati pa boste našli številne majhne ikone, ki se nahajajo na dnu zaslona. Čeprav koža morda ni tako prilagodljiva kot druge, vendar je hitra kot strela. Deluje tudi bolj gladko kot katero koli drugo kožo in ga priporočamo uporabnikom, ki so Kodi polnili s številnimi dodatki kodi.

12. FTV

ftv-kodi-skin

Ste si kdaj zamislili, da bi integrirali Kodi in Amazon Fire TV, ne? Ja, potem doživite dotik uporabniškega vmesnika Fire TV na Kodi Leia 18 zdaj s FTV Kodi Skin, ki omogoča videz in občutek požarne televizije na Kodi. Koža je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi, zato odvečni prenos ni potreben.

Najboljše kože Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

13. Kroma

chroma je najboljša kodi koža za jarvis različice 16 ali manj

Chroma Kodi Skin prilagodi barve svoje teme glede na elemente, ki so prisotni na zaslonu. Nekatere kože Kodi uporabljajo iste prosojnice v svojem ozadju, zato nekateri elementi niso jasno vidni. Chroma zato prilagaja barve ozadja in pomirja tudi vaše oči.

14. KOver

Kover kodi kože

KOver Kodi Skin je popolnoma prilagojena koža, ki uporabnikom Kodi omogoča izdelavo lastne kože po svojih željah. Za uporabnike Kodija morda ne bo veljal za prednostno kožo, saj bi mnogi radi gledali medije, da bi se izognili kakršnim koli prevaram. Vendar pa je popolnoma vredno uporabiti to Kodi Skin.

15. Mimik

Mimična kodi kože

Mimic je na voljo v skoraj vsaki napravi, ki ima lažjo težo in je hiter pri pretakanju. Ima dodatno funkcijo, ki vam omogoča prilagajanje nekaterih barv in urejanje domače strani s pomočjo umetniških slik. Mimic Skin ima med številnimi lastnostmi vgrajeno podporo za naprave z zaslonom na dotik.

16. Eunique

Eunique kodi kože

Kot pove že ime, Eunique uporabnikom Kodija ponuja edinstveno izkušnjo, vključno s svetlimi barvami in lahko dostopno medijsko vsebino. V Kodi Home je skoraj vse, kar je preprost uporabniški vmesnik.

17. Preglednost

Prozornost kože kože

Preglednost je oboževalec umetniške kože, kar pomeni, da jo lahko prilagodite glede na želje Kodi-jevih uporabnikov. Podpira vsako novo funkcijo, ki jo nudi Kodi Jarvis, in jo je zelo enostavno prilagoditi. Novi uporabniki Kodi Jarvis, ki Kodi kože ne poznajo, lahko uporabljajo tudi transparentnost Kodi Skin.

Najboljše Kodi kože za Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arktični zefir

Arktični Zephyr je najboljši kodi kože za amazonski firetv in firestick

Arctic Zephyr je najboljši Kodi Skin za Fire Stick in Fire TV napravo, saj vam na tako majhnem zaslonu ponuja veliko informacij. Ima različne variante, lažjo in temnejšo različico. Čeprav ne ponuja možnosti naprave z dotikom, nikoli pa ne zabava uporabnikov Firestick-a s podrobnimi spremembami in prilagoditvami.

19. Meglica

Nebula kodi kože

Meglica je Kodi Skin, ki je bila zgrajena predvsem za Smart TV, saj ima podporo na dotik. Glasbeni center je tisto, po čemer ta Skin izstopa, saj bo zagotovil vse naključne in priporočene možnosti za vaš glasbeni okus. Poleg tega ponuja tudi možnosti prilagoditve za vašo napravo Firestick.

20. Izkušnja 1080

Xperience 1080 kože kože

Ta Kodi Skin je bila zasnovana za ogled HD. Med najboljšimi dodatki Kodi, ki ste jih namestili na napravi Kodi, bo zbral vse povezave za ogled HD in vam jih predstavil v vašem domu Kodi Home. Prav tako je zelo lahka koža, ki bo polepšala vse vaše dodatke.

Najboljše Kodi kože za naprave iOS / Mac

21. SiO2

Sio2 je najboljši kodi kože za ios / mac naprave

Ta Kodi Skin je natančna replika vmesnika Apple TV in zato najbolj ustreza za iOS. Poleg tega ponuja podobno funkcionalnost, saj so njegovi razvijalci zagotovili, da mora biti med vsebino, ki jo želite ogledati, biti nekaj klikov. Skoraj ni potrebnega časa za ogled najljubše vsebine na Kodi. Morda nima veliko prilagoditev za ponudbo, vendar je bila uporabnikom Kodi lažja uporaba.

22. AppTV

Apptv kodi kože

AppTV je še en priporočen program Kodi Skin za uporabnike Apple, ki je bil posebej zasnovan glede na potrebe določenih uporabnikov. Tudi slog ikone in njena postavitev sta podobna GUI Apple TV. Značilnost, ki navduši vsakega uporabnika Kodija, je hiter vmesnik. Poleg tega ga je mogoče prilagoditi uporabnikom Apple.

23. As

Ace kodi kože

Ace je vsestranski Kodi Skin, ki je primeren tudi za Apple iOS. Čeprav morda podpira prilagodljive funkcije, vendar je razočaranje dejstvo, da ne podpira televizije v živo. Vendar je bogata Kodi Skin in je tudi ena najhitrejših.

Najboljše Kodi kože za naprave Android

Preden lahko na kodi nastavite Skins, boste morali namestiti kodi na android. Z namestitvijo Kodija na android boste izpostavljeni številnim pretočnim vsebinam z lahkoto nekaj klikov.

24. Sotočje

Sotočje je najbolje kodi kože za androidne naprave

Konfluencija je morda Kodi privzeta, vendar je zagotovo to najboljša Kodi koža, ko gre za vaše naprave Android. Sotočje je razlog, da mnogi ljudje še vedno ljubijo Kodi Jarvis, in to zaradi njegovega preprostega, a učinkovitega vmesnika.

25. Titan

Titan kodi kože

Titan Kodi Skin je poln barv, vendar je informativnega značaja. Glede na predstavnostne datoteke ponuja podrobno skico vsebine za pretakanje. Zato vam omogoča, da izberete film ali TV oddaje glede na vaše zanimanje. Zaradi preprostega uporabniškega vmesnika je kot nalašč za naprave Android.

26. Titan

Titan kodi kože

Titanium ni najnovejši Kodi Skin, vendar zagotovo deluje na kateri koli Android napravi. Deluje za vse video dodatke, programske dodatke in glasbene dodatke. Prinaša vam odlično izkušnjo, ko gre za pretakanje videov in glasbe.

Najboljše Kodi kože za TV-pretočne škatle

27. Amber

Amber je najboljša kodi koža za pretakanje televizijskih omaric

Amber se zagotovo ne razlikuje od kože ustja Kodi Krypton, ki je Kodi Krypton privzeta koža. Toda po namestitvi Amber na vaše Kodi škatle boste že kmalu opazili lažji učinek. Druga značilnost, ki se bo v Amber absolutno želela zaljubiti, je njen vmesnik in izbira barv, ki pomirjajo oči.

28. Nevarnost kože

Varovalka Neue kodi kože

Fuse Neue Kodi Skin je namenjen vsem filmskim fanatikom, ki omogoča predstavitev vaših predstavnostnih datotek na eleganten način. Ne bo vam predstavil veliko prilagodljivih možnosti, vendar je še vedno veliko boljši od privzete kože Estuary Kodi Krypton. Zelo priporočljiv je zaradi svoje preprostosti.

29. Zadnja vrstica

Nazaj Vrstica kodi kože

Na prvi pogled se vam zdi, da je vmesnik nekoliko podoben iOS in OS X, vendar je zagotovo na voljo za vse pretočne škatle. Najboljši uporabniki Kodi Boxes bodo to kožo našli edinstveno zaradi izkušenj v domačem kinu.

30. Maksiminalizem

maximinimalizem-kodi-skin

Za uporabnike Kodi, ki želijo prilagoditi svoj uporabniški vmesnik, vendar želijo biti preprosti in brez težav, je ta koža zanje nujno potrebna. Maximinimalizem je zelo lahka in gladka koža, ki uporabnikom omogoča zelo enostavno uporabo nadzorne plošče. Maximinimalizem Kodi kože so zelo priporočili številni uporabniki Kodi-ja in predlagamo ga vsem uporabnikom, ker je dobra možnost.

Najboljši Kodi Skins Reddit mnenja

najboljši pregled kodi kože

Pred uporabo Arctic Zephyr-a so bili MQ Kodi Skins priljubljeni med Kodi uporabniki. Vendar pa so imeli po uporabi Arctic Zephyr čudovito izkušnjo, ki jim je omogočila, da se držijo posebne kože Kodi. Všeč je mnogim uporabnikom Kodija in očitno je, da je Arktika veliko boljši od MQ Skins.

najboljši kodi kože Reddit pregled

Titan Kodi Skin je številna uporabnika Kodi tudi najljubša koža, razlog pa je njegov vmesnik v slogu Netflix. Netflix ima gladek vmesnik, na katerem si lahko pred zaslonom ogledate seznam filmov in TV oddaj.

Kako zamenjati Kodi kože

Če želite spremeniti Kodi Skins, morate slediti spodnjim korakom:

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve (ikona v obliki zobnika) > Kliknite na Nastavitve vmesnika.
 2. V levem meniju kliknite na Koža > Zdaj izberite na desni strani Koža možnosti pod Glej in čuti kategorija.
 3. Pojavi se polje z dvema možnostma, tj. Estouchy in Estuarij. To sta dve privzeti Kodi kože. Če želite dobiti več Kodi Skins, kliknite Dobili več možnost na desni.
 4. Kliknite na kodi Skin kodo, ki vam je všeč, in spremenila se bo.

Kakšna je razlika med preoblekami in zgradbami?

Kodi Builds so zbirka dodatkov, medtem ko Kodi koža spremeni vmesnik in postavitev programske opreme Kodi. Ko namestite Kodi Build, se v polje Kodi samodejno namestijo različni dodatki.

Kodi Skins spremeni meni, Kodi ozadje in teme Kodi, ki jih bo nemogoče prepoznati, če je stara programska oprema Kodi. Če želite spremeniti, kako izgleda Kodi, raje nabavite Kodi Skin. Če pa želite nove najboljše shrambe kodi, si sami nabavite Kodi Build.

Zavijanje vse

Kodi Skin daje Kodi popolnoma nov videz z vsemi novimi temami, živimi barvami in neverjetnimi umestitvami v menijih. Omogoča, da je vaš Kodi lahko dostopen, saj predstavite svojo medijsko vsebino na Kodi Home. V tem priročniku smo podrobno razložili vsako od naštetih najboljših Kodi Skin za uporabnike Kodi, da uživajo v najboljši izkušnji s pretakanjem.