Najboljši VPN za Kodi

Kot Kodi uporabnik verjetno redno gledate brezplačno vsebino, saj zdaj ostajate doma. To pomeni, da potrebujete najboljši VPN za Kodi, ki bi moral skriti vašo spletno aktivnost.

VPN, ko se uporablja s Kodijem, mora imeti hitro povezavo, zmogljivo varnost, odblokirati dodatke in ne vodi dnevnikov dejavnosti uporabnikov.

Preizkusili smo več kot 100+ VPN-jev, tako brezplačnih kot plačljivih, da bi vam prinesli najboljši VPN za Kodi seznam, ki vam omogoča, da poljubno vsebino in anonimno pretakate poljubno vsebino..

Ta priročnik vam tudi pove, kako namestiti VPN na Kodi in kako preveriti, ali VPN deluje med pretakanjem.

6 najboljših VPN-jev za Kodi v letu 2020

Pregled vseh najboljših VPN-jev, ki najbolj ustrezajo Kodijevim potrebam, je izčrpna naloga. Vsak VPN smo preizkusili na podlagi naslednjih dejavnikov:

  • Velika hitrost povezave
  • Dnevnikov ne shranjuje
  • Zmogljivo šifriranje
  • Enostaven za namestitev

Tu je seznam najboljših VPN-jev za Kodi, ki jih lahko uporabite v letu 2020:

1. PureVPN – ima namenski dodatek Kodi VPN

Purevpn-best-vpn-za-kodi

PureVPN je naš # 1 izbira za Kodi uporabnike ker ima svoj dodatek Kodi VPN. Enostaven je za namestitev in deluje precej dobro pri odklepanju dodatkov.

Z več 2.000 strežnikov ki se širijo čez 140+ držav, lahko dostopate do katere koli brezplačne vsebine od kjer koli na svetu. Poleg tega ima a 256-bitno šifriranje ki popolnoma skriva vaš Kodi promet.

Še ena dobra stvar PureVPN je, da podpira Skupna raba datotek P2P, ki ji primanjkuje veliko VPN-jev. PureVPN lahko povežete z 10 naprav hkrati.

PureVPN deluje s skoraj vsakim operacijskim sistemom in napravami Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, in več.

Ni najbolj poceni, vendar ponuja cenovno ugodno ceno 2,91 USD / mesec z 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 

Pridobite PureVPN31-dnevno garancijo za vračilo denarja

2. Surfshark – najcenejši VPN za Kodi

Surfshark-best-vpn-za-kodi

Surfshark je eden izmed najcenejši VPN za Kodi na voljo za samo 1,99 USD / mesec. Ni samo cenovno ugoden, ampak nosi tudi utripajočo hitrost.

Všeč mi je vse v zvezi s tem VPN-om, toda tisto, kar je najbolje za Kodi, je, da ga je mogoče uporabljati naprej neomejeno naprav hkrati. Z enim računom uporabite Surfshark v kateri koli napravi.

je s sedežem na britanskem Deviškem otoku ki nima zakonov o hrambi podatkov. Tudi če vlada zahteva podatke o uporabnikih, jim od tega ne bi mogla dati ničesar ne hrani nobenih dnevnikov.

To je edino VPN, ki ima ubiti stikalo funkcijo na Amazon Fire TV Stick. Če na požarni televiziji uporabljate Kodi, potem to funkcijo bolje vklopite, saj vaš resnični naslov IP ostane skrit, tudi če povezava VPN pade.

Surfshark aplikacija je na voljo v vseh napravah, kot so Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Usmerjevalniki, Roku, in še več. Tudi ob dostopni ceni dobite tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tudi.

Pridobite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja Surfshark

3. ExpressVPN – najbolj varen VPN med pretakanjem

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN je nedvomno tisto najhitrejši in najbolj varen VPN med tem seznamom. Ko uporabljate ExpressVPN skupaj s Kodi, komajda shrani ali ima težave s pretakanjem.

Uporablja najmočnejšo šifriranje, tj. 256-bitno šifriranje AES to bo ohranilo vašo spletno dejavnost nad Kodijem popolnoma skrito in tudi vaš originalni IP naslov skrit.

ExpressVPN ima neverjetno zaščito zasebnosti, varnostne funkcije, z 3000+ hitri strežniki in neverjetne funkcije pretakanja, kot so razcepljeni predori in kill stikalo.

Čeprav je rahlo drag, tj. Na voljo za 8,32 USD na mesec, je še vedno najbolj varen VPN, ki ga boste kdaj našli.

Združljiv je s številnimi drugimi operacijskimi sistemi Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, itd.

Pridobite ExpressVPN30-dnevno garancijo za vračilo denarja

4. CyberGhost – najboljši zanesljiv VPN

Cyberghost-vpn-kodi

CyberGhost je enostavno najbolj zanesljiv VPN, saj ima svoj najmočnejša enkripcija, velika hitrost, in to celo ne hrani nobenih dnevnikov.

Ko sem v programu Kodi poskusil uporabljati CyberGhost VPN, je njegova aplikacija predlagala, kateri strežnik bo imel najboljša optimalna hitrost. Aplikacija vam pove hitrost in obremenitev na vsakem od svojih strežnikov.

Če najdete strežnik, ki ima hitro hitrost z manj obremenitve, se lahko vedno poskusite povezati s tem strežnikom za hitrejšo hitrost. Trenutno ima 5.900 strežnikov in razpoložljivost v 89+ držav.

CyberGhost je mogoče uporabiti na skoraj vseh večjih platformah Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, itd.

Z enim samim računom CyberGhost se lahko povežete 7 naprav hkrati. Z a. Stane le 2,75 USD / mesec 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

Pridobite Cyberghost45-dnevno garancijo vračila denarja

5. NordVPN – Najboljši uporabniku prijazen VPN

NordVPN-best-kodi-vpn

NordVPN je edini VPN, ki ponuja dvojno šifriranje VPN. To pomeni, da vaš spletni promet šifrira ne enkrat, ampak dvakrat.

Omogoča vam dostop do vseh televizijskih programov v živo na Kodi in tudi odblokira nekatere neverjetne dodatke za brezplačne filme in TV oddaje. Ima 5.500+ strežnikov na voljo v 60 držav.

Ker ima sedež v Ljubljani Panama, v Panami ni zakonov o hrambi podatkov. Tudi to ne shrani zgodovine brskanja ali spremlja vaš IP naslov.

Dobiš Zajamčeno 100% zasebno pretakanje in tudi hitrost je zelo hitra. Na voljo je na več različnih napravah, kot so Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, in več.

Tudi cenovno ugodno. Z a. Stane le 3,49 USD / mesec 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Če želite vedeti več o tem VPN-ju, preberite naš NordVPN vodič za Kodi.

Pridobite NordVPN30-dnevno garancijo za vračilo denarja

6. IPVanish – enostaven za uporabo in nastavitev

Najboljši-vpn-za-Kodi-IPVanish

IPVanish je v skupnosti Kodi precej priljubljen in prav zato lahko dostopate do vseh Kodijevih dodatkov 1.300 strežnikov ki so postavljeni čez 75+ lokacij.

Šifrira vaš Kodi promet ali katero koli brezplačno vsebino, ki si jo s pomočjo Kodija ogledate 256-bitno šifriranje AES. 

Z enim samim računom IPVanish lahko Kodi varno gledate iz 10 sočasnih naprav. Če vas skrbi, da bodo hranjeni dnevniki ali zgodovina pretakanja, potem vam ni treba skrbeti NE hrani nobenih dnevnikov.

IPVanish je na voljo v vseh napravah, vključno Windows, Mac, iOS, Linux, Android, in več. Cena je nekoliko draga in je na voljo za 3,25 dolarja na mesec s samo a 7-dnevno jamstvo vračila denarja. 

Prejmite 7-dnevno garancijo za vračilo denarja IPVanish

Kako namestiti VPN na Kodi (5 preprostih korakov)

Za namestitev VPN-ja na Kodi bom kot primer uporabil PureVPN. Upoštevajte teh 5 preprostih korakov:

Korak 1: Prijavite se s PureVPN (naš najbolj priporočljivi VPN)

2. korak: Prenos in Namestite Aplikacija PureVPN v kateri koli želeni napravi

Prenos-PureVPN-za-Kodi-app

3. korak: Odprto PureVPN aplikacijo in izberite Strežnik ZDA ali katerega koli drugega strežnika

Aplikacija PureVPN-Kodi

4. korak: Kliknite Povežite se na zeleni ikoni

PureVPN-aplikacija

5. korak: Zdaj Odprite Kodi in začnite predvajati filme ali TV oddaje

Kodi-streaming

Pridobite PureVPN31-dnevno garancijo za vračilo denarja

Oglejte si tudi naš vodič, ki vam prikazuje veliko različnih načinov za namestitev VPN-ja na Kodi.

Kako preveriti, ali VPN deluje na Kodi

Kljub temu, da ljudje na Kodi namestijo VPN, še vedno vedo, ali to sploh deluje. Nekatera pogosta vprašanja se pojavljajo: “Ali smo med pretakanjem varni?”, “Kako vemo, da je naš promet šifriran?”.

Na vsa ta vprašanja bom odgovoril s preprostim testom, ki vam bo sporočil, ali VPN deluje s Kodijem ali ne. Poskusite s temi preprostimi koraki:

1. korak: Povežite se na strežnik VPN v aplikaciji VPN

2. korak: Odprto Kodi v vaši napravi

check-if-vpn-deluje-korak-2

3. korak: Kliknite na Nastavitve ikono

check-if-vpn-deluje-korak-3

4. korak: Izberite Sistemska informacija

check-if-vpn-deluje-korak-4

5. korak: Zdaj lahko vidite, da je bil vaš IP-naslov spremenjen

check-if-vpn-deluje-korak-5

Zakaj potrebujete VPN za Kodi?

Ja! Med pretakanjem na Kodi zelo potrebujete VPN. Obstaja veliko razlogov, o katerih bom kmalu razpravljal, vendar je najpomembnejši zaščita identitete.

Tu so trije razlogi, zakaj potrebujete VPN z Kodi:

zaščita identiteteZaščita identitete

Vaš ponudnik internetnih storitev pozna vaš pravi naslov IP. Če gledate brezplačno vsebino v programu Kodi, bo vaš internetni ponudnik bodisi zmanjšal vašo hitrost interneta ali vam poslal obvestila o kršitvah avtorskih pravic.

Da bi se temu izognili, bo VPN šifriral vaš internetni promet ali karkoli, kar pretakate na Kodi. Vaš ponudnik internetnih storitev ne bo prepoznal, da prenašate brezplačno vsebino, saj je zdaj vsa njena šifrirana.

požarni zidZaokrožena geo-omejitev

Nekateri dodatki TV v živo, kot je cCloud TV, in drugi lahko prenašajo 100+ kanalov z vsega sveta. Čeprav so brezplačni, vseh teh kanalov ne morete gledati, če nimate VPN-ja.

Če ste na primer v Združenih državah in želite gledati španski televizijski kanal, boste najverjetneje naleteli na napako: “preverite dnevnik za več informacij.”

Če pa se povežete s španskim strežnikom VPN in nato gledate isti TV kanal, bi se to pretakalo popolnoma.

zaščita pred zlonamerno programsko opremoVarujte pred zlonamerno programsko opremo

Kot sem že večkrat rekel, je Kodi programska oprema z odprto kodo. To pomeni, da lahko vsak posameznik ustvari dodatek in na svoj računalnik širi virus.

Ker se vsak dan ustvari na tone dodatkov, je nemogoče ugotoviti, kateri je razviden iz katere koli zlonamerne programske opreme. Preprosto dobite URL in ga naložite.

Zaradi tega je vaša naprava ranljiva za kraje. VPN preprečuje, da bi hekerji vstopili v vašo napravo ali ukradli vaše pomembne osebne podatke.

Če želite več informacij, lahko vedno preberete naš vodič, zakaj potrebujem VPN za Kodi.

VPN je prav tako uporaben v sistemih Windows, Mac, iOS in Android, kot je uporaben za FireStick. Ogledate si lahko tudi naš najboljši seznam VPN za Amazon FireStick in tako zaščitite svoj Fire TV med pretakanjem.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko uporabim brezplačno Kodi VPN?

Predlagam samo, da za Kodi uporabite samo tiste brezplačne VPN-je, ki ne beležijo svojih podatkov. Prav tako boste morali preveriti, ali imajo omejitev omejitve podatkov, ker če se to zgodi, se bo zaradi pretakanja kmalu končalo.

Ali doma potrebujem VPN?

Ne glede na to, ali ste doma ali nekje v javnosti, boste za zaščito svojih osebnih podatkov potrebovali VPN, ki bo pretočen s Kodijem. Ker smo doma vsi obtičali, moramo uporabiti VPN več kot kdajkoli prej.

Ali Kodi ima VPN?

Kodi nima uradne aplikacije VPN. Zato je med pretakanjem pomembno namestiti najboljši VPN za Kodi.

Ključni odvzemi

Kodi lahko pretaka vsako brezplačno vsebino, ki jo lahko najdete danes na internetu. Prenaša filme, TV oddaje, TV v živo in šport.

Pravzaprav je najboljši način, da opustiš ponudnike vrhunskih kablov in preklopi na Kodi. Če želite skriti spletno dejavnost od ponudnika internetnih storitev, boste morali uporabiti VPN.

V tem priročniku je seznam in pojasnjuje najboljši VPN za Kodi, ki ohranja vašo spletno aktivnost skrito, tako da lahko varno prenašate vso brezplačno vsebino.

Naj vas spomnim, da je naše glavno priporočilo uporaba PureVPN. Kljub dodatku Kodi VPN ima močno šifriranje, ki v celoti skriva vaš spletni promet ali karkoli že pretakate na Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me