Khabib Nurmagomedov kljub temu, da je prvak in veliko ime industrije, v svetu marsikdo po svetu ni zelo dobro poznal v primerjavi s Conorjem McGregorjem. Ker pa je bil prejšnji mesec napovedan boj proti McGregorju proti Khabibu, so ljudje začeli iskati več o Khabibu Nurmagomedovu, da bi videli, kdo je Orel v resnici. To je povečalo veliko oboževalcev, ki iščejo najcenejšo možnost plačila na ogled.

Ljudje smo si dovolili, da vas obvestimo o nekaterih najbolj zanimivih dejstvih o Khabibu Nurmagomedovu.

1. Grobo otroštvo

KRUG-OTROK --- Khabib-oče

Khabib Nurmagomedov se je rodil in odraščal v izjemno težkem in surovem okolju, tako geografsko kot politično. Rodil se je v hladnih in grobih gorah Dagestana, kraja blizu Rusije, ki je bil žrtev terorizma in revščine.KRUG-OTROK

Oče Khabib Nurmagomedov je bil samski prvak sambo, borilni umetnik in rokoborec. Imel je svojo telovadnico in vadbo, kjer je treniral Khabiba.

2. Je dobro urejen športnik

Khabib ni dosegel le osmerokotnika UFC, ampak je osvojil tudi te stvari:

  1. Bil je dvakratni zlati odličje na svetovnem sambo prvenstvu.
  2. Dvakrat zlati odličje na ruskih državnih prvenstvih v sambu.
  3. Zmagovala dva turnirja No-Gi Grappling v Severni Ameriki
  4. Zmagovalec evropskega prvenstva v vojski
  5. Evropski prvak v pankraciji

Khabib ima zgodovino zmage pri vsakem športu, v katerem je sodeloval, zato je pravi bojevnik.

3. Postal je oče na dan svoje borbe z UFC 219

POSTAVITE OČE

Noč UFC 219 ni bila le odločilni trenutek njegove UFC kariere, ampak tudi njegovega osebnega življenja. Pri UFC 219 je storil velik preskok v karieri z porazom nad Barbozo in isto noč je postal oče le nekaj ur pred tekmo.

Ironično je bilo videti, kako se obnaša tako ležerno, ko so ga vprašali o svojih čustvih in ali mu je žal, da ni bil tam z družino, na katero je imel hladen odziv.

4. Nikoli ni izgubil niti enega kroga

NIKOLI-IZGUBILO-KOLO

Ja! Res je, da Khabib Nurmagomedov ni zmagal samo v vsaki bitki in tudi nikoli ni izgubil niti enega kroga. To je tisto, kar ga razlikuje od drugih borcev in zato je njegov zmagovalni niz 26-0 tako poseben.

To je intrigantno dejstvo, ki bi ga moral Conor McGregor upoštevati, ker je Khabib odločen borec, ki mu nič ne dovoli, da ga ustavi.

5. Je eden najbolj priljubljenih športnikov v Rusiji

Šarapova-insta

Se morda spomnite časa, ko je Khabib v pogovoru za boj po UFC 205 po tekmi UFC 205 hvalil svojo domovino Ircem (McGregor), rekoč: “Irci 6 milijonov, Rusija 1250 milijonov”. razred, vendar je raje povedal število ljudi, ki so za njim.

kabib-insta

Khabib je v tem športu ruski narod narodni junak, kamor koli že gre, so Rusi tam, da ga podpirajo. Drugo veliko ime, ki nam prihaja na misel, ko pomislimo na svetovno priznano rusko atletinjo, je Maria Sharapova, ki je teniška zvezda in prvakinja na številnih stopnjah. Število oboževalcev Khabiba Nurmagomedova je daleč za seboj pustilo celo njeno priljubljenost na družbenih medijih. Lahko rečemo, da je trenutno najbolj priljubljen športnik v Rusiji Khabib Nurmagomedov.

6. Soočil se je le z dvema glavnima nasprotnikoma Barbosa in RDA

OBLIKOVANA SAMO-DVA VRHNA AHLETA-2

Med analizo kariere Khabiba Nurmagomedova v UFC-ju je treba opaziti eno, da je v celotni karieri tekmoval le z dvema velikima imenoma.

OBLIKOVAN SAMO-DVOJ VRH-ATLETI - khabibn-barboza-ufc-219

Edson Barboza iz UFC 219 in Rafael dos Anjos sta edini dve imenitni imeni na seznamu Khabibovih tekmecev, ki jih lahko imenujemo močni nasprotniki. Vendar bo Conor McGregor nad temi borci nekaj preveč. Conor McGregor je tiran, ki ima svoj edinstven slog borbe. To bo zagotovo najtežji nasprotnik Khabiba Nurmagomedova v njegovi celotni karieri.

7. Po dveh letih premora se je vrnil iz poškodb

ALMOST-RETIRED

Khabib obožuje ta šport in to je vidno po njegovi odločnosti znotraj in zunaj obroča. Vendar pa se veliko ljudi ne zaveda, da je Khabib dve leti odsoten iz UFC-a; Od aprila 2014 do aprila 2016. Dvoletni premor, ki si ga je prislužil, je bil zaradi ponavljajočih se poškodb v karieri, ki jih je utrpel med treningi.

Po navedbah virov se je v nekem trenutku skoraj odpovedal in se odločil, da se bo umaknil iz UFC-a, vendar je njegov oče razlog, da se je vrnil v osmerokotnik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me