Hudourniki so nebesa za vse svobodnjake, ki iščejo najnovejše filme, TV oddaje, glasbo, programsko opremo in številne druge stvari. Na spletu je na voljo veliko spletnih mest za hudournike, ki uporabnikom zagotavljajo kakovostno vsebino. Ta hudourniška mesta ponujajo vsebino tako, da zgrabijo povezave z drugih gostovalnih strani in ponudnikov, brez njihovega soglasja. Kljub temu, da je odlična možnost za ogled vseh najnovejših filmov in TV oddaj, je hudourništvo podvrženo piratstvu. zato zahteva najboljšo VPN storitev za hudourništvo. Če je nameščen VPN, postane vaša dejavnost šifrirana in anonimna pri ponudniku internetnih storitev.

Gibanje proti spletnemu piratstvu in varstvu podatkov se je začelo krepiti iz dneva v dan in oblasti so na divjem lovu vseh akterjev v tej umazani igri. In zakaj bi radi zamudili zasebnost, ko lahko prejmete VPN popuste in kupone, s katerimi boste prihranili dodatne zneske.

Zakaj potrebujem najboljši VPN za hudourništvo?

Zaščita brskanja in prometa pred očmi vašega ponudnika internetnih storitev je pomembna, če uporabljate hudournike, spletna mesta za pretakanje prek spleta ali dostopate do vašega bančnega računa ali spletnih transakcij. Svoboda v spletu je cena in ena stvar, ki je večina ljudi, ki uporabljajo internet, ne razume, je, da je imeti virtualno varnost bistvenega pomena.

Hudourništvo je zabavno, dokler ne ugledate oblasti ali ne postanete žrtev kršitve zasebnosti. Delovna mesta hudournikov vsak dan pridobijo veliko prometa, številni hekerji in oblasti pa so vedno na lovu za ranljive uporabnike.

Oblasti so začele najemati tretje delne agencije za zaščito avtorskih pravic in spletne zagovornike piratstva za spremljanje, prepoznavanje in pregon uporabnikov, vpletenih v nezakonito igro hudourništva.

Če vas ujamejo, te agencije ne vlečejo neposredno na sodišče, vendar bi vas raje najprej opozorile, da vas lahko tožijo za nezakonito mučenje z zajetno globo. Če se uporabnik še naprej ukvarja s hudournikom, potem je sodišče, kamor se bo usmeril uporabnik.

Bolje varno kot žal!

Imeti VPN za hudournike ni le izbira, ampak potreba!

Da preprečite, da bi se vaši ponudniki internetnih storitev in organov lotili nad vas, spremljali vaš promet in brskali, morate imeti zanesljiv Kodi VPN!

VPN šifrira vaš spletni promet in ne omogoča, da bi ponudnik internetnih storitev spremljal vašo spletno aktivnost ali dejavnost brskanja. Drugič, skrije vaš IP naslov, tako da ga spremenite v resni naslov, s katerim ste povezani. Zaradi tega se ponudniki internetnih storitev ne morejo razumeti, kaj počnete prek spleta.

Druga velika prednost VPN je, da omogoča dostop do vseh geografsko omejenih spletnih mest ali spletnih mest, ki jih vaš ponudnik internetnih storitev blokira. To pomeni, da če želite dostopati do hudournikov, ki so blokirani v vaši regiji ali s ponudnikom internetnih storitev, je uporaba VPN najboljše in varno orodje.

Tako vam VPN zagotavlja popolno spletno zasebnost in virtualno svobodo.

Pogosta vprašanja o najboljšem VPN-ju za hudournike

Mnogi uporabniki ne razumejo, kako deluje VPN, zato so vedno dvomljivi in ​​zmedeni. Tu je nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih zastavljajo uporabniki hudournikov:

Je hudourništvo varno z VPN?

Ja! Torrenting je varen z VPN, saj vas ščiti tako, da vam omogoča šifriranje prometa in skriva vaš IP naslov, da boste zaščiteni pred očmi svojega ponudnika internetnih storitev..

Ali bo VPN skrival Torrenting pred ponudnikom internetnih storitev?

Točno tako! Torrenting z VPN vašemu ponudniku internetnih storitev ne bo sporočil, kaj počnete na spletu. Omogoča vam dostop do česar koli od kjer koli, ne da bi vam kdo omogočil vohunjenje za vas.

Ali lahko ponudnik internetnih storitev pove, če se mučite?

Da, če ne uporabljate VPN, lahko vaš ISP enostavno spremlja vaše spletne aktivnosti in promet. Ko boste dostopali do katerega koli hudournika, bo vaš ISP prvi to vedel. Zato za zaščito spletne zasebnosti uporabite VPN.

Uporabniki se nenehno sprašujejo, ali vas lahko ujamejo hudourniki ali ne in vedno sem govoril, da ste brez VPN vedno ranljivi.

Funkcije, na katere morate biti pozorni na najboljši VPN za hudourništvo

Ko se odločite, da boste med torrentingom uporabljali VPN, se morate najprej odločiti, kateri VPN boste uporabili. Na spletu boste našli številne VPN-je, zato vas to lahko zmede.

Kaj bi morali iskati v najboljšem VPN-ju za hudourništvo?

Tu je nekaj stvari, ki jih morate iskati v VPN, ko izbirate najboljši VPN za torrenting:

LastnostiOpis
HitrostPri uporabi VPN za nalaganje torrentov ali spletnega pretakanja je hitrost ena najpomembnejših značilnosti, saj nekatere VPN ovirajo hitrost brskanja po internetu, prenašanja in nalaganja. To uporabniku ustvari ne ravno prijetno izkušnjo in ga odvrne od uporabe VPN-ja.
Raznolikost in veliko število strežnikovVeliko število strežnikov po vsem svetu je najboljša stvar, ki jo lahko ponudi VPN. Zato lahko dostopate do katerega koli spletnega mesta, ki je omejeno z območja vaše regije, ali pa poskusite s hitrimi strežniki iz drugih držav.
Kakovostno šifriranjeŠifriranje je ključna funkcija, ki jo je treba iskati pri izbiri najboljšega VPN-ja za hudourništvo. VPN-ji, ki ponujajo šifriranje AES-256, so najboljša izbira, ker potrebujete takšno raven šifriranja. Šifriranje je tisto, kar ščiti vaš promet pred ponudnikom internetnih storitev in pooblastili.
P2P zaščitaSkupna raba datotek P2P je tvegana stvar, zato mnogi antivirusi in nekateri VPN odvračajo uporabnike, da jih preizkusijo. Vendar zanesljiv in dober VPN zagotavlja zaščito pred deljenjem p2P, ki uporabnikom omogoča uživanje v skupni rabi filmov, TV oddaj, glasbe, programske opreme in še veliko več.
Podpora v živoMnogi uporabniki se soočajo s težavami, ko tožijo VPN, in težave so lahko različnih vrst. Za rešitev teh težav mora uporabnik vedno izbrati storitev VPN, ki ponuja 24-urno podporo strankam v živo.
Brez puščanja DNSUporabniki, ki so povezani s strežniki VPN, so puščanje DNS vedno resna težava, ker puščanje DNS ogroža njihovo anonimnost. Številni VPN trdijo, da ne puščajo DNS, vendar niso vse njihove trditve resnične. Zato izberite VPN, o katerem bodo uporabniki imeli dobre ocene ali preizkusite svoje puščanje DNS in IP.
Združljivost z več platformamiVPN-ji, ki so združljivi s številnimi platformami, kot so Windows, iOS, Android, FireOS itd., In naprave, kot so mobilni telefoni, televizorji, usmerjevalniki, so najboljši med njimi, saj jih je mogoče uporabljati z več napravami.
Brez pravilnikov o dnevnikihIzpostavljene so bile številne storitve VPN, ki so vodile dnevnike prometa uporabnikov in so te dnevnike celo prodali organom. Zato ima veliko ljudi težave s zaupanjem pri storitvah VPN. Najboljši VPN-ji za hudourništvo nikoli ne bodo vodili dnevnikov, kar bi zagotovilo vašo zasebnost in varnost.

The Feature Not to ever Miss in Best VPN for torrenting

Najpomembnejša lastnost, ki jo vsak uporabnik zahteva od katere koli storitve VPN, je IP naslov. ISP lahko sledite uporabnikom po naslovih IP in z lahkoto spremlja njihovo brskanje. Ne le vaš ponudnik internetnih storitev, temveč tudi številne druge tretje agencije vodijo evidenco sledenja tako, da identificirajo vaš IP naslov.

Vaš IP naslov ste spletna identiteta in če ni zamaskiran, lahko vsakdo spremlja vašo lokacijo in vas vohuni.

Zato za spletne strežnike in hudourniške uporabnike priporočamo uporabo VPN-ja, da skrijejo svoje naslove IP.

VPN-ji, ki puščajo IP, lahko vašo spletno svobodo in vašo anonimnost povzročijo resnim težavam, ker so organi za boj proti piratstvu in hekerji na splošno po vsem svetu. Tako ali drugače boste ranljivi za nekatere težave.

Nasvet za profesionalno uporabo: preberite naš podroben vpn vodnik za firestick.

Primerjajte pravilnike VPN Torrents

V redu, tako da bi do zdaj upoštevali hitrostni test, šifriranje in vse zgoraj navedene lastnosti, in to je dobra stvar!

Vendar ni tako rezano in suho!

Za torrenting se lahko naročite na kateri koli VPN, vendar morate pred tem vedeti eno stvar, ni vsak VPN dovoljuje hudourništvo.

Začuden to slišal?

Da, mnogi VPN-ji zagotavljajo vrhunsko zaščito in zasebnost, vendar ne dovoljujejo hudourništva prek svojih strežnikov. Ti VPN-ji so lahko najboljši za spletno pretakanje in spletne transakcije, ne pa tudi za hudourništvo.

Tu je seznam VPN-jev, ki dovoljujejo / ne dovoljujejo hudourništva.

PonudnikDovoljeno / Ni dovoljenoPolitika beleženja
VPN-jev, ki omogočajo Torrenting
PureVPNDovoljenoBrez beleženja
ExpressVPNDovoljenoBrez beleženja
NordVPNDovoljenoBrez beleženja
IPVanishDovoljenoBrez beleženja
ProtonVPNDovoljenoBrez beleženja
VPN-ji, ki ne dovoljujejo Torrentinga
ZenmateNi dovoljenoBrez beleženja
TouchVPNNi dovoljenoNekaj ​​beleženja
PersonalVPNNi dovoljenoBrez beleženja
Norton VPN za zasebnost Wi-FiNi dovoljenoNekaj ​​beleženja
Hola VPNNi dovoljenoPopolna sečnja

Real time test najboljšega VPN-ja za hudourništvo

Vsak ponudnik VPN trdi, da je najboljši VPN in trdi, da ne puščajo nobenega IP, DNS ali WebRTC. Vendar nikoli ne morete slepo zaupati nobenemu ponudniku VPN, ne da bi ga preizkusili, ker so trditve včasih napačne.

Ne zaupam nobenemu ponudniku VPN in zato sem opravil preizkuse tesnosti IP, da bi se prepričal, ali so VPN-ji, ki jih priporočam, vredni.

Prenesel sem namizne aplikacije sistema Windows 3 top VPN za hudournike in se naročite na njihove mesečne načrte. Po namestitvi aplikacije in prijavi v ustrezne račune sem se preko vsakega VPN-ja povezal s strežniki iz različnih regij in začel brskati.

Med brskanjem sem šel na https://ipleak.net/ in preizkusil puščanje IP. Tu so rezultati:

Priporočljivo # 1 NordVPN za hudournike

NordVPN je vedno ohranil pozitivno podobo med uporabniki zaradi svoje doslednosti pri zagotavljanju visokokakovostnih storitev. Izbira VPN-ja je stvar zanesljivosti in zaupanja, NordVPN pa ima tisti standard, ki mu lahko vsak dan zaupate.

Za testiranje NordVPN sem se povezal s strežnikom v ZDA.

najboljši vpn za hudourništvo

Rezultati so bili odlični, saj NordVPN nima puščanja IP, kar uvršča svoje mesto med najboljših VPN-jev za hudourništvo. Če bi prvotni naslov IP uhajal, bi se namesto prikazanega pojavil pravi naslov DNS „IP ZDA“. 

NordVPN ima veliko 5000 strežnikov, ki uporabnikom omogočajo uživanje v hudournikih iz katere koli regije. NordVPN strežniki imajo veliko hitrost, povezljivost pa je odlična.

nordvpn torrent cta

Priporočljivo # 2 ExpressVPN za hudourništvo

ExpressVPN je po vsem svetu zelo cenjen zaradi svoje hitre povezave in vrhunske zaščite.

ExpressVPN je vedno veljal trditvi, da zagotavlja močno šifriranje in čisto anonimnost. Eden od številnih razlogov za izbiro ExpressVPN je vmesnik, ki ga je enostavno uporabljati. Razen tega ima ExpressVPN več kot 2000 hitrih in zavarovanih strežnikov v 94 državah.

Da bi preizkusil to trditev, sem povezal povezavo s kanadskim strežnikom in preveril, ali obstajajo puščanja IP ali puščanja DNS.

expressvpn za hudourništvo

Rezultati so bili precej pričakovani, saj ExpressVPN med pustošenjem ne pušča IP ali DNS.

Nekaj ​​novih uporabnikov se pritožuje nad cenami ExpressVPN, ki so višje od drugih konkurentov. Vendar pa ti ljudje ne razumejo, da je kakovost storitev ExpressVPN pri teh cenah zelo upravičena.

expressvpn cta

Priporočen # 3 CyberGhost VPN za torrenting in deljenje datotek P2P

CyberGhost ni tako priljubljen kot zgoraj omenjeni ponudniki VPN, vendar to ne pomeni, da njegova storitev ni enaka. CyberGhost ima nekaj najbolj neverjetnih funkcij, ki jih ne vidite pri nobenem drugem ponudniku VPN. Še posebej, če iščete najboljši VPN za hudournike, potem je CyberGhost morda najboljša možnost za vas.

Do zdaj je vse dobro, toda za preverjanje, ali je varno ali ne, sem preizkusil njegovo puščanje IP in DNS in rezultati so bili takšni:

cyberhost za hudournike

Rezultati so bili zelo zadovoljujoči, saj ni bilo puščanja IP ali DNS. Zato je dokazano, da je CyberGhost eden najboljših VPN za Torrenting.

Ima namensko torrenting funkcijo za vse geeks, ki se odločijo za varno hudourništvo. Ta funkcija omogoča šifriranje prometa vrhunskega prometa, ki uporabnikom omogoča anonimno nalaganje hudournikov.

cyberghost torrent cta

Priporočeno # 4 IPVanish VPN za deljenje datotek Torrenting in P2P

IPVanish je v konkurenco vstopil z udarcem, saj je dobro konkurenco uveljavil že uveljavljene industrijske tirane. IPVanish je sčasoma postal priljubljen zaradi odlične ponudbe storitev.

Za testiranje uhajanja IPVanish-a sem se priključil na strežnik IPVanish v nemški regiji in ga preizkusil. Tu je rezultat:

IPVanish VPN za Torrenting

IPVanish ima 1100 strežnikov po vsem svetu, ki zagotavljajo brezkompromisno varnost in veliko pasovno širino. IPVanish Kodi ponuja 10 hkratnih povezav, kar je resnično več kot katerikoli drug konkurent. Poleg tega ima strogo politiko No Logs, zaradi česar je zanesljiv ponudnik VPN.

Brezplačno VPN za Torrenting

Iščete brezplačno VPN, ne pa se naročite na plačljivo?

No, na spletu je na voljo polna brezplačnih VPN-jev in proxy strežnikov, ki ne zahtevajo nobene naročnine in prijave. Tu so tri najboljše brezplačne VPN-je za hudourništvo.

Najboljši brezplačni VPN za hudournike

# 1 Skrij.me

# 2 Ščit omrežne točke

# 3 Varnostni poljub

To so najbolj zaželena brezplačna VPN-ja, ki jih številni uporabniki torrentov uporabljajo za spletno zaščito.

Toda, ali so res zanesljivi?

Vam je ta misel kdaj zašla v misel?

Brezplačna storitev VPN, ki trdi, da ponuja toliko funkcij, se sliši predobro, da bi bila resnična!

Mislim, tako očitno je, da spletna zasebnost in varnost nista socialni storitvi, ki bi jo nekdo dal svetu, ne da bi ničesar vrnil.

Pomembno je vedeti o vseh brezplačnih VPN-jih, da nobena od njih ne zagotavlja varnosti, ki je konkurenčna zgoraj omenjenim VPN-jem. Značilnosti, ki jih imajo ti VPN-ji, niso do izraza in so le trditve, ki niso povsem resnične. P2P VPN brez stroškov, ki zagotavlja visoko cenovno varnost, je samo mit!

Zasebnost in zaščita na spletu je resna mat podlaga, ki je ne more in ne sme biti ogrožena. Ti VPN-ji imajo puščanje DNS in IP in vodijo dnevnike, kar pa noben uporabnik VPN ne pozdravlja.

Brezplačnih VPN-jev ne priporočam zaradi njihovih šibkih protokolov in nekonkurenčnih standardov. Če pa ste pripravljeni preizkusiti brezplačno VPN in se soočiti z vprašanji zasebnosti, bodite moj gost!

Najboljši VPN za Torrenting Reddit

Reddit je zabavno mesto za iskanje rešitev v zvezi s čimer koli, vendar se boste večkrat spotaknili pri nekaterih poizvedbah, ki jih je treba obravnavati tako:

Komentar iz razprave CryptoMeTo je komentar iz razprave "Kateri je najboljši VPN za hudourništvo?".

Ta tip nima pojma o obsegu funkcij VPN. Odgovor na to poizvedbo je, da da, VPN-jev je mogoče povezati z več napravami in imajo tudi več funkcij za prijavo.

Predlagan vpn za hudourništvo? od piratstva

Ta uporabnik je na Redditu objavil, da je od svojega ponudnika internetnih storitev prejel sporočilo in zdaj namerava uporabiti VPN.

Dober brat, pokliči, nikoli ni prepozno! Naročite se na najboljši VPN za hudourništvo in pustite, da plovilo vaše torrenting pluje.

Zaključek

Hudourniki so nedvomno nori, na dober način!

Toda hudourništvo brez VPN je noro, dobesedno!

Vedno bodite zelo pozorni na vsako potezo po internetu in vedno uporabljajte vsako vrzel, ko uporabljate kodi dodatke. Svoje podatke in promet morate zaščititi z najboljšim šifriranjem in zasebnostjo.

Ta priročnik je za razsvetljenje o težavah in njihovih rešitvah v zvezi z hudournikom. Ko naslednjič pomislite na prenos hudournika, upoštevajte te vidike.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me