Dostop do Netflix USA in gledanje TV-oddaj, gledanje filmov na spletu iz knjižnice Netflix US

Netflix je najbolj zasvoji zabavna storitev v današnjem svetu. Ko ga izkusite, ne morete zbežati od njenega šarma in hrepenite po še več. Zato ima neustavljivo vsebino, ki jo uporabniki ne morejo nehati pretakati.


Netflix ima svojo storitveno mrežo razširjeno v 190 okrajih in v vsaki regiji ima Netflix različna knjižnica vsebin. Vendar je najbolj privlačna in najbolj očarljiva knjižnica Netflix iz ZDA, saj je veliko zelo priljubljenih oddaj in filmov na voljo samo v knjižnici Netflix USA.

V knjižnici Netflix USA so na voljo nekateri naslovi vsebin, ki jih ni mogoče dostopati v nobeni drugi regiji, ker so geografsko omejene.

Rasizem ali etnična diskriminacija?

Ne! To nima nobene zveze s takšnimi negativnimi stvarmi, toda dejanski razlogi za te omejitve so pravne povezave distributerjev vsebin in politike zasebnosti. Ti predpisi omejujejo Netflix širjenje njihove vsebine v druge regije.

Kaj je Netflix USA?

Netflix USA je med vsemi drugimi Netflix knjižnicami najbolj neverjetna knjižnica Netflix, saj ima veliko zanimivih naslovov vsebine, ki niso na voljo v drugih regijah. Nekaj ​​oddaj, ki so na voljo v Netflix US knjižnici, je:

 1. Penny Strašna
 2. Zbirka forenzičnih spisov
 3. Zakon in red
 4. Fosterji
 5. Zločinski umi

To je nekaj najbolj priljubljenih oddaj Netflix, ki so omejene samo na ZDA, vendar si jih želijo ogledati stremerji po vsem svetu.

Netflix USA velja za največjo knjižnico vsebin med vsemi knjižnicami Netflix, a glede na dejstva je največja knjižnica Netflix Japonska glede na število naslovov vsebine. Kljub temu ne gre le za vsebinske naslove, ampak tudi za kakovost in priljubljenost vsebine po vsem svetu.

Naslovi vsebin, ki so prisotni v ameriški knjižnici Netflix, so priljubljeni po vsem svetu, čeprav niso omejeni na geo. Uporabniki teh oddaj dobro poznajo in za dostop do tako omejene vsebine izven ZDA uporabljajo tehniko reševanja.

Če potrebujete kakršno koli pomoč pri Netflixu, lahko obiščete Netflixovo stran za pomoč ali pokličete pomoč Netflixa, tj. 800-585-8131.

Kako do ameriškega Netflixa povsod po svetu?

Do zdaj bi že zgrabili jasno idejo o tem, kaj sploh je Netflix USA in zakaj je tako priljubljen po vsem svetu..

Toda, ali imate kakšno idejo, kako do nje dostopati iz katere koli druge regije?

No, če dostopate do Netflixa iz katere koli druge regije, razen ZDA, zaradi geo-omejitev ne boste mogli najti vsebine, ki je na voljo v knjižnici ZDA..

Prve ideje, ki se vam bodo pojavile v mislih, so preizkusiti proxy storitev ali brezplačen VPN!

Ampak počakaj! To ne bo več delovalo, če se prikaže napaka »Netflix VPN ne deluje«!

Ti dnevi so že zdavnaj odkrivali Netflix prek proxy strežnikov in brezplačnih VPN-jev. Netflix je opazil to rešitev in ustvaril močno storitev za preprečevanje VPN, da ustavi takšne shenanigane.

Ali to pomeni, da do knjižnice Netflix US ne morete več dostopati?

Ne! Geo-omejitve lahko zaobidete zelo enostavno, vendar le s pomočjo visokokakovostnega ponudnika VPN. To je zato, ker bo visokokakovostni ponudnik VPN dobro šifriral vaš promet in popolnoma prikril vaš IP, ne da bi pri tem prišlo do puščanja DNS.

Dober VPN je nujen, ker je anonimnost zelo pomembna in je ni mogoče doseči z brezplačnimi storitvami VPN in proxy spletnimi mesti. Izberite zanesljivo storitev VPN in brez kakršnih koli težav dostopajte do ameriške knjižnice Netflix.

Tu je nekaj ponudnikov VPN, ki jih lahko uporabite za dostop do Netflixa (preizkušen in preizkušen):

 1. NordVPN Neflix
 2. PureVPN
 3. ExpressVPN za Netflix
 4. SurfShark
 5. CyberGhost

Osebno sem poskusil dostop do ameriške knjižnice Netflix pri vseh teh ponudnikih VPN in lahko vam zagotovim, da vsi delujejo brezhibno. Za več vpogleda v ponudnike VPN lahko obiščete najboljši blog VPN za Netflix in se prepričate sami. Navedla sem vse podrobnosti, skupaj z rezultati hitrosti.

Postopek za pridobivanje ameriškega Netflixa od koder koli po svetu preprosto sledite tem korakom:

 1. Registrirajte se / naročite se na katerega koli od zgoraj omenjenih ponudnikov VPN.
 2. Prenesite in odjemalca VPN ali razširitev brskalnika v napravi
 3. Odprite PVN odjemalec in se prijavite v svoj račun s pomočjo poverilnic, ki ste jih registrirali.
 4. Povežite se s katero koli lokacijo strežnika v ZDA.
 5. Odprite brskalnik in odprite Netflix.
 6. Poiščite naslov vsebine, ki ni na voljo v vaši regiji, npr. Penny je grozna.

Tam imate dostop do celotne Netflix US knjižnice, uživajte!

Netflix načrti

Mnogi kritizirajo dejstvo, da imate naročnino za uporabo Netflixa, nekateri pa ne razumejo, zakaj. Naletel sem na teme, ki trdijo, da so hudourniki boljši od Netflixa, vendar se zdi, da ti ljudje ne poznajo čar in kakovosti vsebine, ki je prisotna na Netflixu.

Netflix zaračuna primerno ceno, kakovost vsebine in hitrost pretakanja pa sta neverjetni. Poleg tega ni nobenih skritih stroškov ali dodatnih stroškov za uporabo funkcij. Paketi so dovolj jasni, da razumejo, ker imajo vsi paketi navedene funkcije.

Tu je razčlenitev načrtov Netflix za različne regije:

RegijaOsnovni paketStandardni paketPremium paket
Združene države7,99 USD10,99 USD13,99 USD
Združeno kraljestvo£ 5,997,99 £9,99 £
Kanada9,99 USD13,99 USD16,99 USD

Koliko je Netflix v ZDA?

Cena Netflixovih načrtov z njihovimi lastnostmi je naslednja:

ZnačilnostOsnovniStandardnoPremium
Mesečna cena7,99 USD10,99 USD13,99 USD
Na voljo HDNeDaDa
Na voljo je ultra HDNeNeDa
Zasloni, ki si jih lahko hkrati ogledate124
Oglejte si svoj prenosnik, televizor, telefon in tablični računalnikDaDaDa
Neomejeno filmov in TV oddajDaDaDa
Prekličite kadar koliDaDaDa
Prvi mesec brezplačnoDaDaDa

Netflix ponuja razumno ceno vsem uporabnikom, zato se mnogi uporabniki odločijo za to storitev.

Kako do Netflix US v Veliki Britaniji?

Velika Britanija knjižnica Netflix je zelo dobra, vendar ni konkurenčna ameriški knjižnici Netflix. Dostop do ameriškega Netflixa iz Velike Britanije ni veliko težav, zato ga je mogoče preprosto opraviti prek VPN-ja.

Preprosto se naročite na ponudnika VPN, prenesite njegovo stranko in jo namestite v svojo napravo. Po namestitvi odprite aplikacijo in se prijavite v svoj račun s pomočjo ID-ja in gesla, ki vam ga je ponudil ponudnik.

Na seznamu ponujenih strežnikov se povežite s strežnikom ZDA in odprite spletni brskalnik. Pojdite na Netflix.com in se prijavite v svoj račun. Tam boste videli vse ameriške naslove vsebin Netflix in jih boste lahko uparili, če uporabljate dobro VPN storitev.

Najnovejši filmi in TV oddaje v Netflixu ZDA

Tu je nekaj najnovejših in najbolj priljubljenih filmov in televizijskih oddaj, ki so na Netflixu ZDA, ki jih lahko uživate v ZDA:

 1. Zumbo-ove samo sladice
 2. Bratstvo Blades II: Infernal Battlefield
 3. Naletela je mikrofona z Jeffom Rossom & Dave Attell
 4. Operacija Rdeče morje
 5. Harold in Lillian: hollywoodska ljubezenska zgodba

Najboljših 11 filmov in oddaj, ki si jih trenutno ogledujete na Netflixu

Uživajte v počastitvi o gledanju filmov in TV oddaj Netflix USA in ohranjajte svojo zabavno igro:

 1. Minecraft: način zgodbe
 2. Krona
 3. Ex Machina
 4. Neustavljiv
 5. Otroček
 6. Princess stikalo
 7. Moje malo poni prijateljstvo je čarobno: najboljše darilo kdaj na Netflixu ZDA
 8. iZombie
 9. Poljub za poljube
 10. Divja divja država
 11. Smrtna nota

Zaključek

Noro Netflix je svet popeljal z nevihto, in zakaj ga ne bi, ima najboljšo vsebino za zabavno blaznost in visoko kakovostno pretočno storitev. Naleteli boste na ljudi, ki prosijo za načine dostopa do ameriške knjižnice Netflix, ker je vsebina na Netflixu ZDA vedno nova. Zato se uporabniki odločijo za uporabo Netflix USA VPN.

Netflix USA ima filme, ki so zunaj regije nedostopni, zato to resnično moti druge. Uporabniki si želijo ogledati najboljšo vsebino, ki je na voljo v spletu, in vedoč, da ne morejo dostopati do ameriške knjižnice, zato se veliko uporabnikov odloči za VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map