Nadgradnja: Čarovnik Echo ni več na voljo zaradi avtorskih pravic. Privedlo je do padca številnih najboljših čarovnikov kodi, priljubljenih dodatkov Kodi, najboljših shramb za kodi, vključno s čarovnikom Echo. Odkar je prišel svetovni pokal FIFA 2018, svetujemo, da namestite športne dodatke za pretakanje svetovnega pokala FIFA v spletu.

Ali se niste vsi spraševali, kako nameščati ločene različice in teme, ki so hkrati zamudne in sovražne? Kaj če lahko v enem samem postopku namestitve pridobite vse priljubljene različice in dodate dodatke? Tu v tem priročniku ponujamo podroben postopek po korakih, kako namestiti Echo Wizard na Kodi. Torej preberi dalje!

Kaj je čarovnik odmeva?

Echo Wizard predstavlja zbirko nadgradenj, tem in dodatkov za odmeve, kjer najdete najboljše Kodijeve dodatke za gledanje filmov, TV oddaj, športa v živo in drugih zabavnih kanalov. Ima tudi veliko različnih orodij za vzdrževanje, ki ohranjajo Kodi v najboljšem stanju in preprečujejo počasno pretakanje videoposnetkov.

Tukaj je navodila za namestitev čarovnika Echo:

Kako namestiti čarovnika Echo v različici Kodi Krypton različice 17.6

 1. Kosilo Kodi iz vašega sistema > Kliknite na Nastavitve ikono (postavljeno na vrh zaslona) > Izberite Upravitelj datotek.Kako namestiti čarovnika Echo na Kodi Krypton različice 17
 2. Dvojni klik Dodaj vir > Prikaže se polje, v katerem morate klikniti “Brez” > Vnesite URL http://echocoder.com/repo/ > Zdaj kliknite v redu > Vnesite Ime za medijski vir “Čarovnik za odmev” > Kliknite v redu.zip datoteko čarovnika za odmev
 3. Zdaj se morate vrniti Kodi domači zaslon z udarcem naprej “Povratni prostor” tipko na tipkovnici večkrat > Kliknite na Dodatki > Zdaj kliknite na Namestitev paketov ikono v zgornjem levem kotu.čarovnik odmeva addon
 4. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite in kliknite na Čarovnik odmeva > repozitorij.echo-1.0.4.zip > Počakajte, da se skladišče namesti.nastavitev čarovnika za odmev na kodi
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Pojdi do Odmev odlagališča > Programski dodatki > Čarovnik odmeva > Kliknite Namestite.nastavitve kod čarovnika eco
 6. Zdaj počakajte, da se namesti dodatek Echo Wizard.
 7. Od Glavni meni Kodi > Pojdi do Dodatki > Programski dodatki > Čarovnik odmeva > Uživajte v vseh orodjih, ki jih vsebuje čarovnik Echo.

čarovnik za odmev na kodi

Kako namestiti čarovnika Echo na Kodi Jarvis različice 16 ali novejše

 1. Zaženite Kodi > Pojdite v sistem > Upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Prikaže se polje Klik “Brez” > Vnesite URL http://echocoder.com/repo/ > Kliknite V redu > Vtipkajte ime „Čarovnik za odmev“ > Kliknite V redu.
 3. Z domačega zaslona Kodi pojdite na sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Čarovnik odmeva > repozitorij.echo-1.0.4.zip.
 4. Pojdite na Namestitev iz skladišča > Odmev odlagališča > Programski dodatki > Čarovnik odmeva > Namestite.
 5. Kodi domači zaslon > Dodatki > Programski dodatki > Čarovnik odmeva > Uživajte!

Echo Wizard Download

Če želite neposredno prenesti skladišče Echo Wizard na Kodi, kliknite tukaj in sledite navodilom, kako namestiti spodaj označenega čarovnika:

 1. Prenesite echo Repository v svoj sistem.Echo Wizard Download
 2. Odprite Kodi > Kliknite na dodatke > Ikona namestitvenega paketa > Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se po datoteki, ki ste jo prenesli v svoj sistem.
 3. Izberite Namestitev iz skladišča > Odmev odlagališča > Programski dodatki > Čarovnik odmeva > Namestite > Uživajte!

Kako namestiti Echo Wizard Kodi na Fire Stick

 1. Namestite Kodi na Fire Stick.
 2. Odprto Kodi na Fire Stick
 3. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 4. Preostali postopek za namestitev ad-on je natanko takšen, kot je bil predhodno opisan za namestitev tega dodatka v Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repozitorij ne deluje / Napake / težave

Ni na voljo toka

Medtem ko poskušate dostopati do katere koli vsebine po namestitvi, se lahko prikaže napaka z napisom »Ni na voljo nobenih tokov«. Uporabniki video dodatkov običajno naletijo na to napako. Razlog za to napako je lahko predpomnilnik dodatka, ki je morda poln, ali pa je treba posodobiti dodatek, da bi lahko zgrabil nekatere ponudnike.

Popravi

Če želite rešiti to težavo, najprej posodobite skladišče dodatkov ali poskusite znova namestiti dodatek iz posodobljenega skladišča. Poskusite lahko tudi počistiti predpomnilnik; lahko to odpravi tudi napako.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

To je zelo redka napaka in se pojavi le, če v shrambi manjka nekaj datotek ali če je skladišče zastarelo ali je bilo zaprto.

Popravi

Preden namestite dodatek, najprej preverite, ali je vir repozitorija dodatkov aktiven. Drugič, preverite, ali ima shramba, ki jo uporabljate, posodobljeno različico dodatka.

Čarovnik odmeva Kodi ne deluje

Echo Wizard je bil prej na voljo na TDB Repo. Ker pa je ustvaril svoje skladišče, se je preusmeril v repozitorij čarovnikov Echo. Čarovnik Echo bo še naprej deloval, dokler Echo Wizard ne izda nove posodobitve. Po izdaji čarovnika preneha delovati v svojem prejšnjem skladišču. Zato se številni uporabniki programa Kodi pritožujejo, da “čarovnik odmeva ne deluje”.

Popravi

Da bi Echo Wizard nemoteno deloval, morate odstraniti TDB Repository in Echo Wizard. Nato morate znova namestiti Echo Wizard iz Echo Repository tako kot korake, ki smo jih omenili v tem priročniku. Težavo boste lahko rešili.

Alternativa čarovnika za odmev

Zaradi izklopa priljubljenih skladišč in čarovnikov zaradi kršitev avtorskih pravic obstaja velika verjetnost, da bo Echo Wizard lahko tudi pod pregledi pregona. To lahko prepreči, da bi Echo Wizard pravilno deloval.

Zato smo našteli 3 nadomestne čarovnike Echo Wizard, ki lahko vodijo kode skupnosti po njenem zatonu:

 1. Čarovnik Ares
 2. Čarovnik za vrhovne gradnje
 3. Wookie Wizard

Zaviti stvari

Čarovnik Echo vam z enim samim namestitvijo priskrbi vse najnovejše različice, teme in dodatke za odmeve. Nato si lahko ogledate filme, TV-oddaje in šport ter vse, kar je tam, brez težav. V tem priročniku ponujamo podrobnosti, kako namestiti Echo Wizard na Kodi. Našteli smo tudi alternative za Echo Wizard, za vsak slučaj, če Echo Wizard pade na kazenski pregon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me