Želite dostopati do najboljše vsebine na Netflixu in tega ne morete storiti? Poskusite združiti najboljšo storitev VPN in najboljšo storitev pretakanja. Tako je, preizkusite kombinacijo ExpressVPN Netflix in dostopajte do celotne Netflix ZDA ali knjižnice katere koli države v vaši državi.

Oglejte si naš vodnik in si oglejte, kako lahko uživate v pretakanju s ExpressVPN ali popolnimi Netflix VPN možnostmi.

Geografske knjižnice Netflix Geo

Netflix ni priljubljen samo zaradi kakovosti vsebine, ampak ponuja tudi raznoliko vsebino.

Ameriški Netflix ima največjo knjižnico filmov in TV oddaj s 4.593 filmi in 1.157 TV-oddajami in šteje.

Kljub temu, da ima vsebina knjižnice v ZDA Netflix geografsko omejeno in je do nje v celoti dostopen le v ZDA, na netflixu pa lahko ugotovite, katero oddajo morate gledati.

Vsaka država, v kateri deluje Netflix, ima različno knjižnico zaradi avtorskih pravic. Regije, kot so večje azijske države in druge evropske države, imajo le 5% -25% dostop do celotne knjižnice. Glavni razlog za to omejitev je razlika v pravilnikih in predpisih o avtorskih pravicah, ki se razlikujejo od regije do regije. Prej zasebni dostop do interneta strežniki Netflix so to omejitev zlahka mimo. A stvari so se spremenile in ExpressVPN je dobro uspel, saj je najboljši Netflix VPN.

Delovni strežniki Expressvpn Netflix

Številne storitve VPN trdijo, da obidejo omejitve Netflixa, vendar te trditve niso vedno resnične in velikokrat se izkažejo za napačne. Uporabniki, ki so nov v pretočnem svetu, so ujeti v tovrstne zavajajoče trditve in na koncu kupijo storitve VPN, ki niso dovolj sposobne zaobiti omejitve knjižnice Netflix.

Za potrditev sposobnosti dostopa do strežnikov ExpressVPN smo se obrnili na njihovo življenjsko podporo in zagotovili, da njihovi strežniki delujejo.

Expressvpn netflix strežniki

nordvpn netflixVeselimo se pretočnega Netflixa? ExpressVPN odblokira Geo-omejitev Netflixa Za dostop do Netflixa ZDA, Velike Britanije ali knjižnice katere koli druge države. Priporočamo, da uporabite VPN in svojo lokacijo spremenite v želeno državo, da pretočite vse, kar je na voljo na Netflixu.expressvpn cta

Ali ExpressVPN obide Netflix Geo omejitev? Pravo testiranje

Odločili smo se, da bomo preizkusili trditve ExpressVPN-a, da njihovi strežniki lahko dostopajo do Netflixovih omejitev in zagotovijo dostop do knjižnice Netflix US. Zato tudi mi kupil ExpressVPN paketni načrt, povezan z ameriškim strežnikom in dostop do Netflix.com in dobili smo dostop do ameriške knjižnice Netflix. ExpressVPN je zelo zanesljiv ponudnik za pretakanje in to lahko presodite po tem, da ga celo Kodi uporabniki imenujejo kot enega najboljših Kodi VPN.

Če želite dostopati do Thorja Ragnaroka ali katerega koli od vaših najljubših filmov iz knjižnice ZDA izven ZDA, boste prejeli naslednje sporočilo.

Ali ExpressVPN obide Netflix Geo omejitev? Pravo testiranje

Ta slika, prikazana spodaj, označuje priljubljeni film “Thor Ragnarok”, ki je na voljo samo v ZDA, odklenjen iz druge regije prek vrhunskega VPN-ja.

Napake / težave Expressvpn Netflix

Napake ExpressVPN Netflix

Pri poskusu dostopa do Netflixa s programom ExpressVPN lahko pride do nekaterih napak. Tu je seznam napak ExpressVPN Netflix:

1. Spor v naslovu IP

Verjetno se boste morda soočili s to napako, čeprav ste povezani s strežnikom VPN. Včasih se vaš IP po povezavi s strežnikom ne spremeni. Pogosta napaka se pojavi pri skoraj vsaki storitvi VPN zaradi nekaterih napak in tehničnih napak. V tem primeru, če IP ne maskirate ali spremenite in poskusite dostopati do Netflixa, vam ni dovoljen dostop.

2. Izdaja DNS

Včasih spletno mesto, do katerega poskušate dostopati, pridobite svoj DNS iz ponudnika internetnih storitev, saj je levo v predpomnilniku vaše naprave in tako ustvari težave za vas. Netflix požarni zid in strežniki so zelo pametni in zelo enostavno zaznajo vaše DNS in IP zanke. Zato takšne napake ne morejo preprečiti omejitev Netflixa.

3. Nepravilna konfiguracija proxyja

Konfiguracija proxy brskalnika morda ni posodobljena ali pa je napačno konfigurirana, kar povzroča težave. Če vaš proxy ni pravilno konfiguriran, ne boste mogli dostopati do knjižnice Netflix US.

4. Strežniki ExpressVPN ne delujejo / se ne odzivajo

Pogosta težava pri vseh storitvah VPN je neodzivnost, če se strežniki lahko zgodijo kadar koli. Dejstvo, da je Netflix začel blokirati VPN in proxyje, je povzročilo veliko težavo za številne storitve VPN. Le nekaj storitev VPN je uspelo zaobiti omejitve in v takih okoliščinah, ko strežniki ne delujejo, mora uporabnik trpeti.

ExpressVPN Netflix ne deluje

1. Spor v naslovu IP

To je pogosta napaka in jo je mogoče enostavno odpraviti. Preprosto zaženite aplikacijo ExpressVPN in poskusite znova povezati z želenim VPN. Nato preverite, ali bo vaš IP spremenjen.

2. Izdaja DNS

Če uporabljate Windows, lahko to napako odpravite z naslednjimi koraki:

 1. Pojdite v začetni meni računalnika > Kliknite na Vsi programi > Kliknite na Dodatki.
 2. Tukaj izberite funkcijo Zaženi ali če uporabljate usinf Window 8 ali 10, nato preprosto pritisnite tipke “Windows Key + R ” da odprete funkcijo Run.
 3. Zdaj vnesite »cmd“V ukaznem polju pogovornega okna.
 4. Ko se odpre ukazni ukaz, vnesite “ipconfig / flushdns” in pritisnite Enter.

Vaš DNS bo zdaj izbruhnil in lahko boste dostopali do knjižnice Netflix US.

3. Nepravilna konfiguracija proxyja

Konfiguriranje nastavitev proxy in povezave brskalnika je nekoliko težavno in zapleteno. Zato ima vsak brskalnik v svojem priročniku za pomoč celoten postopek odpravljanja napak za take primere. Če imate kakršno koli takšno težavo, kliknite rešitev v svojem brskalniku:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. Strežniki ExpressVPN ne delujejo / se ne odzivajo

Če se soočate s takšno težavo, ko povezava s strežnikom ne uspe, se takoj obrnite na podporo za podporo Express Live Live. Če to ne pomaga, poskusite znova povezati ročico DNS. Spodaj smo navedli povezavo do konfiguracije strežnika ExpressVPN DNS, kliknite nanjo, če želite izvedeti več:

 1. Konfiguracija strežnika DNS za Windows
 2. Konfiguracija strežnika DNS za Mac
 3. Konfiguracija strežnika DNS za Linux

Ocene Netflix ExpressVPN Reddit

Pazi na Binge po vsem svetu uporabljajo ExpressVPN za pretakanje na Netflixu in zdi se, da se z njim odlično zabavajo. Razlog, da smo uporabili besedo “zdi se”, je v mnenju uporabnikov, ki so na voljo na Redditu. Tukaj poglejte:

Komentar iz razprave Komentar BlindSins iz razprave "kaj so ameriški strežniki ExpressVpn, ki še vedno deluje z Netflixom ?".

Ta tema je bila vprašanje o delujočih strežnikih in uporabnik je natančno odgovoril in pohvalil podporo za ExpressVPN.

Komentar iz razprave .

Tu je še ena nit, oseba, ki je začela to nit, se zdi zelo romantična in zdi se, kot da je izraz “Netflix in ohladi” prevzel na povsem novo raven. Kakorkoli že, na vprašanje, ki ga je postavil, je bil odgovoren zelo natančno in oseba je ExpressVPN pohvalila za Netflix.

Expressvpn Netflix blokiran leta 2018

Netflix je zaznal veliko uporabnikov, ki dostopajo do ameriške knjižnice prek VPN storitev in proxy strežnikov. To je očitno vzbudilo veliko skrb za Netflix in zato so začeli načrtovati blokiranje teh VPN in proxy storitev.

Netflix je uvedel edinstven sistem zaznavanja VPN, ki blokira promet, ki prihaja prek VPN strežnikov.

To je razlog, zakaj veliko uporabnikov, ki poskušajo dostopati do Netflixa s storitvami VP, ne uspe.

Na začetku številne vodilne storitve VPN, vključno z ExpressVPN, niso uspele dostopati do Netflix US, a najboljša stvar pri ExpressVPN je ta, da je našel način za dostop do Netflixa, zdaj pa njegovi strežniki v ZDA lahko zelo enostavno zaobidejo izvedene omejitve..

Vendar pa bi to preganjanje mačk in mišk nadaljevalo n in Netflix bi lahko ponovno poskusil znižati ExpressVPN, vendar to še ni videti. V tem primeru bo morda treba uporabnikom počakati nekaj časa, da strežniki VPN znova začnejo delovati ali pa se odločijo za katero koli drugo storitev VPN, ki bi jim lahko omogočila dostop do Netflixa.

Kako kupiti ExpressVPN za Netflix od koder koli

Nakup ExpressVPN-a za Netflix je zelo enostaven postopek in ExpressVPN lahko kupite iz katere koli regije po vsem svetu, če sledite tem korakom:

 1. Pojdite na spletno mesto ExpressVPN in kliknite zavihek »Get ExpressVPN«.
 2. Odpre se nova stran z vsemi načrti za paket.
 3. Izberite želeni paketni paket.
 4. Navedite svoj e-poštni naslov za registracijo.
 5. Izberite način plačila.
 6. Vnesite svoje podatke, podatke in kliknite »Pridruži se zdaj«.
 7. Ko kliknete »Pridruži se zdaj«, boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za prijavo.
 8. Zdaj prenesite aplikacijo ExpressVPN in jo namestite v svojo napravo. Konfigurirajte aplikacijo in se prijavite v aplikacijo s priloženimi poverilnicami.
 9. Izberite želeni ameriški strežnik za povezavo in odprite netflix.com.

Tam ga imaš, enostavno!

Ali ExpressVPN deluje z Netflixom?

Da, ExpressVPN sodeluje z Netflixom, drugi uporabniki pa so to potrdili tudi ponudniki storitev. Prav tako smo ga preizkusili in se prepričali, da so trditve ponudnika storitev resnične.

Zaključne besede

Netflix je vodilni streaming storitev na svetu v industriji zabave in podobno, ExpressVPN je vodilni ponudnik storitev VPN. Združitev teh dveh storitev za gledanje napitkov je zagotovo lepota, saj vam omogoča dostop do celotne knjižnice Netflix, ki je ne morete imeti, če ste iz katere koli druge regije razen ZDA. Omogočili smo vam popoln vpogled v kombinacijo ExpressVPN Netflix in upamo, da zdaj ne bi imeli težav. Naj bo tok in ostanite varni!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me