Za uživanje v brezhibnem pretakanju s hitrimi strežniki in vrhunsko varnostjo izberite ExpressVPN za Kodi. Sprehodite se po tem priročniku in si oglejte vse, kar morate vedeti o ExpressVPN in njegovi združljivosti s Kodi.

Zakaj je ExpressVPN najboljša storitev okoli VPN-jev

ExpressVPN velja za tirana, saj zagotavlja vrhunske varnostne protokole in nikoli ni bil vpoklican zaradi kakršnih koli puščanj DNS ali IP. Izbira najboljšega VPN-ja za pretakanje Kodi-ja je kot prednostni korak vere za uporabnike in zagotavljanje, da ne izgubijo vere, je prva prednost vsakega ponudnika storitev. Zato priporočamo, da izberete ponudnika VPN, ki bo zanesljiv glede varnosti in hitrosti.

Ena najboljših stvari pri ExpressVPN je ta, da se takoj poveže s strežnikom, ki ga izberete s seznama. Drugi ponudniki VPN bi potrebovali nekaj časa za povezavo s strežniki, vendar strežniki ExpressVPN so neverjetno hitri. To morate upoštevati pri izbiri VPN-ja za Kodi.

Vse omenjene lastnosti potrjujejo, da je ExpressVPN najboljša storitev v okolici drugih VPN-jev. Obrazec za povratne informacije uporabnikov ExpressVPN je pozitiven, kar kaže, da so ljudje zelo zadovoljni z njegovo storitvijo. V tem priročniku si lahko ogledate nekaj mnenj uporabnikov.

ExpressVPN za Kodi test hitrosti

Ker je ExpressVPN pohvaljen kot najhitrejši VPN za Kodi, sem se moral prepričati, da je ta trditev resnična, preden jo priporočam ljudem. Torej, povezala sem se z ameriškim strežnikom in začela pretakati Kodi.

ExpressVPN za Kodi test hitrosti

To je bila hitrost, ki sem jo dosegal prek strežnika ExpressVPN (NewYork), medtem ko sem se pretakala na 2 Mbps povezavo, kar je res neverjetno. V strežnik ExpressVPN sem se povezal v 3 do 4 sekundah. Pretakanje je potekalo gladko in sem se soočil z nobenimi zaostanki in prekinitvami (prekinitve povezave).

ExpressVPN za Kodi IP Test tesnosti

Zanesljiv VPN mora imeti močan protokol šifriranja in mora zagotoviti, da ni puščanj OP ali DNS. Zato sem med povezavo s ExpressVPN strežnikom opravil test tesnosti IP in DNS in rezultati so naslednji:

ExpressVPN za Kodi IP Test tesnosti

ExpressVPN test puščanja IP

Ni bilo nobenega uhajanja IP-ja ali puščanja DNS, kar dokazuje, da je ExpressVPN res varen in zanesljiv ponudnik storitev.

ExpressVPN za preverjanje dodatkov za Geo-omejene kodi

Eden glavnih razlogov za uporabo VPN v programu Kodi je dostop do geo-omejenih dodatkov in potokov. Skoraj vsi dodatki za TV v živo so omejeni na geo, saj do njihovih tokov ni mogoče dostopati iz katere koli druge regije, razen od dovoljenja.

ExpressVPN smo poskusili uporabiti za obhod geo-omejitev TV Maverick in zgodilo se je naslednje:

ExpressVPN za preverjanje dodatkov za Geo-omejene kodi

Do potokov smo lahko dostopali brez kakršnih koli težav, pretakanje pa je bilo brezhibno, brez težav z varovanjem ali zamikov.

Je ExpressVPN združljiv s Kodi?

Da, ExpressVPN je združljiv s Kodi, čeprav nima namenskega dodatka Kodi, vendar deluje v ozadju. ExpressVPN je res eden najboljših VPN-jev za Kodi, saj ima visoke hitrosti strežnikov in dobro zaobide geo-omejitve, ne da bi pri tem uhajal IP ali DNS.

Ni važno, če uporabljate Kodi v operacijskem sistemu Windows, Android ali kateri koli drugi platformi, kot so iOS, macOS, Linux, FireStick in FireTV, Roku, RaspberryPi, ExpressVPN je mogoče uporabiti v skoraj vseh večjih operacijskih sistemih.

Kako uporabljati Kodi z ExpressVPN v Androidu

Veliko število ljudi uporablja naprave Android po vsem svetu za namene pretakanja. Ko se je uporaba naprav Android za pretakanje povečala, so se pozneje začele povečevati tudi vprašanja kibernetske varnosti. Zasebnost je postala resna skrb za uporabnike Android, še posebej za tiste, ki svoje naprave uporabljajo za pretakanje.

Uporabite Kodi s ExpressVPN v napravah Android, da zagotovite svojo spletno varnost, medtem ko uživate v pretakanju. Za namestitev ExpressVPN-a na napravo Android sledite spodnjemu postopku:

 1. Pojdi do Trgovina Google Play in iskanje ExpressVPN.
 2. Kliknite na ExpressVPN – Best Android VPN iz rezultatov iskanja.
 3. Zdaj kliknite Namestite in prenos se bo začel. Aplikacija se bo samodejno namestila po končanem prenosu.
 4. Kliknite Odpri.
 5. Potem, kliknite Prijava iz vmesnika aplikacije.
 6. Vpišite poverilnice računa do prijava na ExpressVPN. (Vprašali se boste, ali želite deliti poročila o sesutju itd.) V redu ali Ne hvala, odvisno od vaše želje.0
 7. Zdaj kliknite V redu da nastavite svoj VPN > Kliknite V redu ob pojavnem oknu zahteve za povezavo.
 8. Zdaj izberite želeno lokacijo strežnika in kliknite gumb za vklop, da vklopite VPN in se povežite s strežnikom.

Ko se povežete s strežnikom ExpressVPN, na napravi odprite Kodi in začnite pretakanje. Če Kodi še niste namestili na napravi Android, obiščite naš vodnik »Kako namestiti / nastaviti program Kodi v napravah Android«.

Kako uporabljati Kodi z ExpressVPN v operacijskem sistemu Windows

Večina pretočnih geekov uporablja Kodi v sistemu Windows in ni dvoma, da v operacijskem sistemu Windows deluje odlično. Sledite spodnjemu postopku, če želite videti, kako uporabljati Kodi z ExpressVPN v sistemu Windows:

 1. Pojdite na stran za naročilo ExpressVPN in se naročite na kateri koli paketni paket, ki vam najbolj ustreza.
 2. Prenesite namizni odjemalec namiznih odjemalcev ExpressVPN.
 3. Po prenosu namestite aplikacijo v napravo.
 4. Odprto the Odjemalec ExpressVPN po namestitvi in vnesite svoje poverilnice ki vam jih je naročil ExpressVPN ob naročnini.
 5. Zdaj izberite želeno lokacijo strežnika s seznama 160 lokacij.
 6. Kliknite na gumb za ikono napajanja obrniti VPN ON.
 7. Tam imate nameščen in povezan vaš ExpressVPN. Zdaj zaženite Kodi in začnite varno pretakanje v operacijskem sistemu Windows, medtem ko ExpressVPN deluje v ozadju. Če Kodi še niste namestili na Windows, sledite tem navodilom “Kako namestiti Kodi v Windows”.

Namestite ExpressVPN na Kodi prek upravitelja VPN

Če želite ExpressVPN namestiti neposredno na Kodi, lahko to storite prek upravitelja VPN. Preprosto sledite tem korakom:

 1. Pojdi do VPN Manager> Kliknite na Konfiguracija VPN > Kliknite na Nastavitve
 2. Vnesite svoje poverilnice za prijavo v svoj račun ExpressVPN.
 3. Kliknite na VPN povezavezavihek > Izberite Prva VPN povezava.
 4. S seznama izberite kateri koli strežnik, s katerim se želite povezati.
 5. Povezali se boste in zdaj boste lahko uživali v pretakanju programa Kodi z vgrajenim ExpressVPN.

Kako uporabljati Kodi z ExpressVPN na FireSticku

Amazon FireStick je res ena najboljših pretočnih naprav, še posebej, če imate na njej nameščen Kodi. Najboljši del je, da lahko Kodi uporabite Express VPN v programu FireStick na naslednji način:

 1. Zaženite svojo FireStick napravo > Na začetnem zaslonu kliknite na vrstico za iskanje.
 2. Išči »ExpressVPN«.
 3. Kliknite »Pridobite ” > Aplikacija bo prenesena in nameščena.
 4. Ko je namestitev končana, kliknite »Odprto“.
 5. Zdaj Vpis v aplikacijo, z uporabo vašega Poverilnice ExpressVPN.
 6. Kliknite v redu dokončati konfiguracijo in vzpostaviti VPN povezavo
 7. Izberite želeno lokacija strežnika in nato kliknite gumb za prižig obrniti VPN ON.

To je tako preprosto! Zdaj uživajte v pretakanju s Kodijem in zasebnosti, zaščitene s programom ExpressVPN na FireSticku.

Nadomestne storitve VPN za Kodi

Kljub temu, da je najboljši ponudnik storitev VPN v industriji, se mnogi pritožujejo nad njegovo ceno, tj. 8,32 USD na mesec. Če iščete storitev VPN, ki stane nižje od ExpressVPN, lahko poskusite naslednje nadomestne storitve VPN za Kodi:

 1. PureVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

ExpressVPN za Kodi Reddit Ocene

Ne verjamem v zavajanje svojih bralcev in zato sem razmišljal o tem, da bi vam omogočil, da si ogledate nekaj povratnih informacij o ExpressVPN. Tukaj poglejte:

Komentar iz razprave ieswideopen komentar iz razprave "Izrazite VPN".

Ta oseba je uporabljala ExpressVPN za gledanje Netflixa prek strežnika v Veliki Britaniji in povratne informacije so pozitivne. Kot sem že omenil, ima ExpressVPN veliko hitrost strežnika, kar je velik plus za pretakanje.

Komentar iz razprave geffeniz izključi komentar iz razprave "Iščete dodatek VPN managerja, Kodi, ki deluje na operacijskem sistemu AndroidTV".

Skrb tega uporabnika, da nima nameščenega dodatka Kodi, je zelo pomembna, saj resnično povzroča težave. Vendar dostopnost in zaščita ne bosta ogroženi, če uporabljate najboljši VPN za Kodi.

Zaključek

Do sedaj bi morali imeti jasno sliko, kaj ponuja ExpressVPN za Kodi in zakaj je najboljši VPN za Kodi. Poskusil sem pokriti vse bistvene vidike, povezane z ExpressVPN za Kodi, od njegove namestitve do njegove združljivosti. ExpressVPN je res odlična možnost za uporabnike Kodija in osebno jo priporočam vsem, še posebej za pretakanje.

VPN danes ni več možnost, ampak je zaradi naraščanja kibernetskih groženj in zasebnosti večja potreba. Industrija spletnih pretakanj raste iz dneva v dan in upoštevati je treba to rast, saj je širjenje ozaveščenosti o kibernetski varnosti nujno.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me