Exodus Kodi dodatek je bil eden najbolj priljubljenih dodatkov Kodi zaradi svojih povezav visoke kakovosti HD in najnovejše ponudbe vsebin. Ta dodatek je dolgo časa urejal skupnost Kodi, dokler ni razvijalci sporočil, da ne bo več posodobljen.

No, to je bilo pred več kot enim letom, in odkar se je prenehalo posodabljati, so se uporabniki začeli norčevati nad njim.

Veliko vilic Exodus Kodi se je začelo pojavljati s podobnim vmesnikom in funkcionalnostmi. Vendar nobenega od ponovljenih dodatkov Kodi ni bilo mogoče nadomestiti ali konkurirati dodatku Exodus Kodi.

Exodus Kodi addon je nadomestil Covenant Kodi addon, ki naj bi ga razvila ista ekipa in imel enake lastnosti, saj je bil tudi vilica. Kljub temu je moral ta neverjetni Kodijev dodatek skupaj s svojim razvijalcem ugasniti prah zaradi pravnega obvestila MPA.

Ekskluzivne posebne ponudbe za KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD na mesec

Pridobite to pogodbo

surfshark

11,95 USD 1,99 USD na mesec

Pridobite to pogodbo (3 mesece brezplačno)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD Mesec mesečno

Pridobite to pogodbo

Ponovno rojstvo Exodusa Kodija Addona

Aleluja! Exodus Kodi Addon je začel znova delati in tega vračanja sploh ni bilo pričakovati. Kodi Exodus se je pojavil s posodobljeno knjižnico in deluje precej dobro. Potoki so zelo kakovostni in v nekaterih naslovih vsebin so tudi 4k kakovostni tokovi.

Ta ponovni pojav dodatka Exodus Kodi ni predviden, saj ga nihče v skupnosti ni predvidel. Vile Exodus se pojavljajo skoraj vsak teden in se izklapljajo z istim tempom.

Zato so vsi mislili, da dodatek Exodus Kodi in njegov predhodnik Covenant Kodi nista več.

Ne več!

Zdaj, ko je Exodus Kodi spet v igri, ga lahko prenesete in namestite po istem načinu, ki ga uporabljate za predhodno namestitev. Glejte moj vodnik »Kako namestiti Exodus Kodi«, ki ima več možnosti za namestitev dodatka Exodus.

Napake in popravki

Zdaj, ko je dodatek Exodus Kodi posodobljen in deluje brezhibno, ne bi smeli slišati, da ta dodatek Kodi ne deluje.

Ker gre za dodatek za Kodi drugega proizvajalca, se boste morda soočili z nekaterimi napakami in blokadami, če pa sledite omenjenemu priročniku, so v njem razpravljene napake in popravki Exodus Kodi..

Pomagalo bi vam pri vodenju programa Exodus Kodi in se znebiti vseh tistih izhodov Kodi, ki ne prenašajo težav.

Kljub temu je nekaj stvari, ki bi jih morali razmisliti o tem, če imate kakršne koli težave:

1. Posodobite svoj dodatek

Če imate težave s pretakanjem dodatkov ali ne morete najti nobenega najnovejšega toka, preprosto posodobite svoj dodatek, tako da sledite tem korakom:

 1. Zaženite Kodi v vaši napravi
  Posodobite Exodus Kodi
 2. Pojdite v meni Dodatki
  Exodus Kodi Addon ne deluje posodobitev
 3. Kliknite kartico Video Dodatki
  Posodobite Exodus Kodi
 4. Pomaknite se navzdol po seznamu in z desno miškino tipko kliknite Exodus > Kliknite Informacije > Odpre se novo okno
  Informacije o izhodu Kodi
 5. Kliknite Posodobi in izberite izvorno shrambo > Počakajte na obvestilo
  Izhod na posodobitev Kodija

2. Uporabite VPN

Ker je Exodus Kodi dodatek za predvajanje filmov in TV oddaj, tits scrapperji po spletu prenašajo povezave prek različnih ponudnikov. Številni ponudniki imajo geografsko omejene tokove, do katerih lahko dostopate le iz določenih regij.

Uporabniki Kodija ne morejo uporabljati teh tokov, če niso v teh regijah. Zato je potreben VPN, da zaobide geo-omejitve in dobi dostop do številnih visokokakovostnih tokov.

Izberete lahko najboljši VPN za Kodi in ga namestite, da izboljšate svojo izkušnjo pretakanja, tako da ohranite tudi svojo zasebnost. Najboljši del Kodija je, da imate lahko VPN povezavo integrirano prek dodatkov VPN in upravitelja VPN.

3. Počistite predpomnilnik dodatkov

Če se dodatek upočasni ali pa se kljub prikazu v knjižnici ne izvajajo tokovi, sledite tem korakom:

 1. Odprite Kodi > Kliknite zavihek Dodatki
 2. Pojdite na Video dodatke > Izberite Exodus > Kliknite na Orodja
 3. Zdaj kliknite možnost Počisti ponudnike > Kliknite Da
 4. Zdaj kliknite možnost Počisti predpomnilnik > Kliknite Da

Tam boste očistili predpomnilnik, znova zaženite Kodi in ta naj deluje brez težav.

Zaključek

Verjamem, da bi ta priročnik pomagal tudi vam, saj se mnogi Kodi uporabniki še vedno ne zavedajo vrnitve dodatka Exodus Kodi. Povezava do navodil za namestitev je že podana zgoraj, tako da vam ni treba skrbeti, kako namestiti Exodus na Kodi.

Na spletu boste našli bloge, ki vam predlagajo, da posodobite grafično kartico in druge zunanje naprave, vendar mi zaupajte, da to ni koristno. Te stvari nimajo nobene zveze z dodatkom, zato jim ne sodite.

Poskusite ta dodatek Kodi, če ga še niste uporabljali. Zagotovo vam bo ta dodatek všeč, ker očitno obstaja razlog, da je bil ta dodatek spoštovan in priljubljen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me