FireStick je najbolj zaželena pretočna naprava po vsem svetu in je tako očitna zaradi kakovosti pretočnega pretoka. Vendar je cena, ki jo morajo plačati uporabniki, precej težka in zato se veliko uporabnikov odloči za možnost Jailbreak FireStick ali preprosto dobi brezplačen VPN za firestick Kodi. Ne zamudite našega vrhunskega kodi addons vodnika.

Kaj pomeni Jailbreak FireStick?

Amazon FireStick je revolucionarna zabavna naprava, ki je v trenutku spremenila spletno industrijo pretakanja. Odkar je izšel FireStick, se je veliko ljudi, ki so gledali televizijo, preklopilo nanjo in zakaj ne bi? Vsakdo si lahko lahko pretoči vse svoje najljubše oddaje in filme prek ene naprave in z enim klikom.

amazon-firestick-banner

Vendar pa je pri FireSticku odvračilna stvar ta, da morajo uporabniki plačati naročnino za storitve, ki jih ponuja FireStick. Te naročnine stanejo zelo visoko, če se naberejo, zato je FireStick nekaj razvrednotenega.

To je razlog, zakaj uporabniki ponavadi Jailbreak svoje FireStick naprave. Zapor, ki prekine FireStick, pomeni namestiti brezplačno programsko opremo za pretakanje medijev. Kršenje zapora ni nezakonito in ga je mogoče storiti zelo enostavno v nekaj minutah. Ponavadi uporabniki FireStick svoje FireStick naprave zapirajo, da namestijo Kodi, ki je vrh vrstice programske opreme za pretakanje medijev.

Kodi ni vnaprej nameščen in ga ni mogoče namestiti neposredno na FireStick, zato je za namestitev Kodija na FireStick potreben tretji program. Celoten postopek namestitve Kodi na FireStick bo obravnavan pozneje v vodniku.

Kako Jailbreak Firestick 2020?

Obstajata dva načina razbijanja zapora FireStick:

1. Prek raziskovalca datotek ES

 1. Zaženite FireStick > Pojdite v Amazonovo trgovino >Kliknite iskanje in vnesite “ES File Explorer” > v rezultatih iskanja kliknite ES Explorer Explorer.
 2. Kliknite prenos > Aplikacija bo prenesena in nameščena v vaši napravi.
 3. Po namestitvi kliknite »Odpri« in aplikacija ES File Explorer bo pripravljena za uporabo.

2. Preko aplikacije Downloader

 1. Zaženi svoje FireStick napravo > Pojdi do Nastavitve
 2. Kliknite Device > Kliknite na Možnosti razvijalca.
 3. Kliknite na OmogočiAplikacije iz neznanih virov” > Kliknite »Vklopi«.
 4. Kliknite in “Obrat naprej ADB Odpravljanje napak » > Zdaj »Omogoči neznane vire«.
 5. Zdaj se vrnite k glavnemu Nastavitve
 6. Kliknite Preferences > Zdaj onemogočite ID za oglaševanje.
 7. Vrnitev na FireStick Domači zaslon.
 8. Kliknite na vrstico za iskanje in poiščite Downloader .
 9. Kliknite na “Downloader“Iz rezultatov iskanja.
 10. Zdaj kliknite na Prenesi ikono in nalaganje se bo začelo.
 11. Aplikacija se bo samodejno namestila po končanem prenosu.
 12. Po namestitvi odprite aplikacijo.

Jailbreak FireStick z računalnikom

FireStick in PC imata ženska vrata HDMI, kar pomeni, da uporabniki ne morejo izvesti jailbreak-a na FireStic-u prek računalnika ali prenosnika.

Kanali Jailbreak Firestick in Jailbreak aplikacije Firestick

Zaporniški kanali Firestick

Najboljša stvar pri FireSticku je, da vam ponuja raznolikost vseh najboljših kanalov in aplikacij z vsega sveta in vse to je en sam klik. Tukaj je seznam nekaterih najboljših aplikacij in kanalov za firestick glede na njihove zvrsti in regije:

Kabelski kanali so na voljo na FireSticku

ABC NewsHuluPopular Science
NetflixDisney JuniorVrba
Sling TVDZSBiblijski video posnetki
PokanjeFilmi kamor koliDnevno gibanje
Hrustljava zvitkaWSJ LiveQFQ.Tv
HBO ZDAJAT&T U-verzYahoo
Pazi na ESPNCBS NewsAvtomobilska televizija
Glejte HGTVDiscovery ChannelYouTube
CBS All AccessWWE NetworkObrambna TV
Pazi na Food NetworkNAJBOLJOm Nom Toons
BBC NewsCBS Sports

Best Weather App na FireSticku

 1. Napoved, radar & App opozorila

Športni kanali in aplikacije na FireSticku

 1. SET TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Pazi na ESPN

Glasbene aplikacije na FireSticku

 1. Trzanje
 2. Spotify

Vse te aplikacije lahko uporabljate glede na vaše potrebe; nekatere so plačljive aplikacije, druge pa so brezplačne aplikacije in kanali.

Jailbreak FireStick Nezakonit ali Legal?

Jailbreak je le ime, ki je bilo dano postopku spreminjanja naprave FireStick, ki je zakonit. Za uporabnike ni nobenih pravnih posledic, ki bi jih lahko spremljali pri zaporu FireStick naprave, ker narave prilagoditev, ki jih je mogoče storiti, niso v nasprotju s smernicami o zasebnosti.

Vendar lahko programska oprema ali aplikacije, ki jih namestite in uporabite za pretakanje po izvajanju jailbreaka, spadajo pod zakone o kršitvah zasebnosti. Jailbreak je postopek, ki ga ponavadi izvajajo ljubitelji pretakanja in uporabniki FireStick-a, ker želijo dostopati do in prenašati brezplačno vsebino, ki je ni mogoče storiti s tovarniško konfiguriranim FireStickom.

Če programska oprema, ki jo uporabljate po tem, ko ste izklopili napravo FireStick, zgrabi brezplačne tokove in je vključena v piratstvo, potem je uporaba takšnih aplikacij nezakonita. Najpogostejša programska oprema, za katero uporabniki izvajajo jailbreak, je Kodi in njena legalna, ki je odprtokodna programska oprema, nato pa uporabniki namestijo brezplačne dodatke Kodi (tretji dodatki Kodi), ki sodelujejo v Piratstvu. Tako se uporaba takšne programske opreme šteje za nezakonito, vendar pa ima jailbreak FireStick ni nezakonito.

Jailbreak FireStick Kodi

Kot smo že omenili, je najpogosteje uporabljena programska oprema na jailbreak FireStick-u Kodi, saj prek svojih dodatkov omogoča dostop do najbolj kakovostne in kakovostne vsebine. Kodi ni mogoče namestiti neposredno na FireStick, zato uporabniki izvajajo metodo Jailbreak. Ko namestite Kodi na Firestick, lahko sprostite njegove tokove z brezplačnim VPN-jem za palico Kodi Fire.

Po vsem svetu je več kot 20 milijonov uporabnikov Kodija in si lahko sami predstavljate, da bo od teh 20 milijonov tudi večje število uporabnikov FireStick-a. Ljudje se odločijo za uporabo Kodija na FireSticku zaradi praktičnosti in zabave pri pari, ki jo ponuja FireStick naprava. Kdo ne bi želel, da bi na njegovem pametnem televizorju HD HD brezplačno predvajal visokokakovostni film Kodi, če je nanj samo priključil napravo.

Če želite Kodi namestiti na svojo napravo FireStick ali poiskati pomoč v vsakem primeru v zvezi s Kodi na FireStick, preprosto poglejte vodnik »Kako namestiti Kodi na FireStick«. Ima celovito znanje o vseh napakah in popravkih.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick terrarium tv

Terrarium TV je bila revolucionarna aplikacija, ki je spremenila obraz brezplačnega pretoka stroškov po vsem svetu na napravah Android. Na nek način je bila kopija Popcorn Time, vendar teče veliko bolje od tega, dokler ni pred časom izginila brez razloga.

Terrarium TV je omogočil boljši povratek in Terrarium TV je še vedno prisoten v spletu in ga je mogoče enostavno namestiti v različne naprave, kot so Android, iOS, FireStick, Windows PC itd. Terrarium TV uporabnikom ponuja vse, kar bi si lahko želeli, in to brezplačno.

Vendar pa je Terrarium TV pod pravnim radarjem, ker naj bi bil vpleten v piratstvo in kršitev avtorskih pravic. Zato lahko uporaba Terrarium TV ogrozi vaše pravne okoliščine in povzroči globoke težave.

Sledite tem korakom, če želite namestiti Terrarium TV na FireStick

 1. Odprite svoje FireStick > Kliknite na Nastavitve > Kliknite Sistem > Pojdi do Možnosti razvijalca > Omogoči aplikacije iz neznanih virov.
 2. Vrnite se na svoj mejnik FireStick doma > Kliknite iskanje in vnesite »Raziskovalec datotek ES” > Kliknite na Raziskovalec datotek ES oblikujte rezultat iskanja in ga prenesite.
 3. Ko namestite aplikacijo, jo odprite > Kliknite Orodja > Kliknite na Upravitelj prenosov > Kliknite »+ Novo”.

V pogovorno okno vnesite naslednje podrobnosti

Pot: http://bit.ly/TTV1910

Ime: ttv198

 1. Kliknite Prenesi zdaj.
 2. Po prenosu kliknite Odpri datoteko.
 3. Kliknite »Namestite.

Tam imate na svojem FireSticku nameščen Terrarium TV, zdaj lahko uživate v brezstičnem pretakanju in je brezplačno.

Pogosta vprašanja o Jailbreaking Firestick

 Kaj lahko storite z Jailbroken Amazon FireStick?

Jailbroken FireStick lahko uporabite za brezplačno prenašanje kakovostne vsebine, ne da bi plačevali karkoli prek različnih kanalov in aplikacij, ki so na voljo v spletu.

 Katere kanale lahko dobite brezplačno s FireStickom?

Na svoj FireStick lahko dobite naslednje brezplačne kanale za uživanje v zabavi, ki jo želite:

 1. Terrarium TV
 2. Pluton TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. YouTube
 6. Spotify

 Ali obstaja FireStick mesečno nadomestilo?

Ne, takšne mesečne takse za sam FireStick ni, je pa naročnina za kanale in aplikacije, ki so na voljo FireStick.

 Kaj počne FireStick?

FireStick je naprava za prikazovanje in predvajanje, ki jo je mogoče priključiti na pametni televizor in vam omogoča predvajanje filmov in drugega zabavnega medija prek svojih aplikacij in kanalov s plačilom določene naročnine..

Zaključne besede

FireStick je nedvomno neverjetna stvar, če ste zabavni čudak in pretočni štrenec. Omogoča vam, da imate ves svet zabave na dlani. Aplikacije, ki so na voljo na FireSticku, zagotavljajo kakovostno kakovost vsebine in brezhibno pretakanje.

Druga dobra stvar FireSticka je, da za razliko od drugih pretočnih naprav ne potrebuje nobenega prepleta. Vendar pa je dejstvo, da morajo uporabniki plačati za vse in vse, kar je na voljo, nekaj, zaradi česar ljubitelji pretakanja neradi kupujejo..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me