Največja podelitev nagrad za glasbeno industrijo je le 2 dni! Ja, prav ste prebrali! 60. izdaja nagrad Grammy je tik za vogalom, glasbeni oboževalci po vsem svetu pa imajo pogled na največji oder vseh.

V organizaciji Snemalne akademije je podelitev nagrad Grammy častni in najbolj častni dogodek v glasbeni industriji. Celotno dogajanje je nabito z ogromno nastopov vodilnih glasbenih senzacij sveta in praznovanj ter v čast tistim, ki so dali toliko industrije.

Oglejte si Grammyjeve nagrade Kodi v živo brez kakršnih koli težav. Nominacije že obstajajo za vse kategorije in ljudje imajo prekrižene prste in narisano črto oči! Zato bodite pripravljeni že na nagrade Grammy 2023 Kodi. Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako si lahko ogledate nagrade Grammy na Kodi.

Če želite več dodatkov za video ali dodatke za kanal IPTV v živo, si oglejte naš najboljši seznam dodatkov Kodi in se prepričajte, da uporabljate Kodi VPN.

Kdaj bodo grammyji 2023

Oder 60. nagrad Grammy 2023 bo postavljen 28. januarja v Madison Square Garden. Šarmantni James Corden bo gostil dogodek, občinstvo pa si bo lahko ogledalo dih jemajoče nastope nekaterih največjih pevcev, kot so Lady Gaga, Pink, Childish Gambino in Little Big Town.

  11 najboljših orodij za vzdrževanje Kodi za učinkovito upravljanje s Kodi

Nagrade Grammy 2023 za Kodi

Repozitorij, ki ga priporočamo za nagrade Grammy, je Kodi repozitorij sodbe, dodatek, ki ga priporočamo, pa je dodatek Verdict Kodi. Skladišče sodb je zanesljivo skladišče, medtem ko je Verdict Kodi addon zelo dober dodatek za TV v živo, TV oddaje, filme, koncerte, šport itd. Za več informacij glejte naš najboljši seznam repozitorij kodi.

Nagrade Grammy 2023 Kodi Official Addons

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Pomembno obvestilo! Če prenašate Grammy 2023 s katerim koli od dodatkov, ne da bi povezali VPN, potem bodite pozorni! Ogrožate svojo zasebnost in varnost. Tukaj je a Kodi VPN ščiti vašo identiteto & varuje vas pred obvestili o kršitvah avtorskih pravic in DMCA, medtem ko odblokira geografsko omejeno vsebino.

 CTA

Nagrade Grammy 2023 Kodi Unofficial Addons

 1. Live Mix
 2. Lihattv IPTV
 3. Razsodba
 4. Rogavec
 5. Wampa

Kako gledati nagrade Grammy Kodi na Krypton različici 17.6 ali starejši

 1. Odprto Kodi v vaši napravi.kako gledati grammy nagrade na kodi
 2. Kliknite na Nastavitve (zobnik) ikono) na levem meniju.kako gledati grammy nagrade kodi na krypton različici 17.6 ali starejši
 3. Zdaj sizvoljenci mapa Manager iz menija > Dvakrat kliknite na Dodajte vir. Kliknite, kjer piše „Noben” > Vnesite https://archive.org/download/judgezips/ > Kliknite v redu.kako gledati grammy nagrade kodi na jarvisu različice 16 ali višje
 4. Poimenujte ta vir Obsodba in kliknite v redu.grammy nagrade kodi
 5. Vrnite se na Domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Zdaj kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota.kako dodati grammy nagrade kodi addon
 6. Kliknite na Namestitev iz zip datoteke > Kliknite na Obsodba > Izberite repozitorij.judgement.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.grammy nagrade kodi prenesi
 7. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Iskanje in odpiranje Sodba Repo > Odprite video dodatke > Kliknite na Razsodba > Hit Namestite in počakajte na obvestilo z omogočenim dodatkom.kako gledati grammy nagrade kodi na firestick
 8. Do dodatka lahko dostopate tako, da odprete Dodatki meni > Video dodatki > Razsodba.
  16 najboljših Kodi športnih dodatkov, da se brezplačno pretakajo v športu v živo

Kako gledati nagrade Grammy Kodi na Jarvisu različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi > Kliknite Sistem > Pojdi do mapa Manager > Dvojni klik Dodaj Vir.
 2. Kliknite Noben > Vnesite URL https://archive.org/download/judgezips/ > Kliknite Končano > Poimenujte »Obsodba’ > Kliknite Končano > Nato izberite v redu.
 3. Pojdi do Kodi domači zaslon > Kliknite Sistem > Kliknite na Dodatki > Izberite Namestitev iz datoteke Zip.
 4. Kliknite na Obsodba > Kliknite repozitorij.judgement.zip
 5. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Odprto Sodba Repo > Odprto Video dodatki > Izberite Razsodba > Hit Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.

Nagrade Grammy 2023 Kodi Download

 1. Prenesi the Zip mapa v vaši napravi.
 2. Odprto Kodi > Dodatki > Kliknite na Ikona v obliki polja.
 3. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj in odprto the preneseno datoteko Zip.
 4. Kliknite Namestitev iz skladišča > Sodba Repo > Video dodatki > Razsodba > Namestite > Uživajte!

Kako gledati nagrade Grammy na Kodi na Fire Stick-u

Če želite gledati nagrade Grammy na Fire Stick, boste morali najprej namestiti Kodi na Fire Stick. Ko namestite Kodi, sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi aplikacija na Fire Stick.
 2. Odprto Možnosti razvijalca > Vklopiti Odpravljanje napak ADB in aplikacije iz neznanih virov.
 3. Postopek od tu naprej bo enak kot pri Krypton V17. Glej zgoraj navedeno metodo.

Grammy Awards 2023 izdajateljev / seznam kanalov

Nagrajena oddaja bo na sporedu na DZS. Vendar pa bodo novice ‘E!’ In uradna spletna stran Grammy Awards zagotavljale ekskluzivno poročanje o predvajanju in objavi.

Kako gledati nagrade Grammy 2023 brez kabla

Na žalost, če ne nameravate gledati nagrad Grammy preko Kodija in ne sledite našim vodičem za Kodi o Grammyju, lahko dogodek pretočite s temi povezavami.

 1. Suhi zidni tokovi
 2. Wattpad
 3. Gledališče Rio
  Kako namestiti Kodi na Raspberry Pi 1, Pi 2, Pi 3 in Raspbian - enostavni koraki

Vendar ne jamčimo, da bodo ta mesta varna ali zanesljiva. Priporočamo vam, da se odločite za storitev KodiVPN, da zaščitite svojo zasebnost in dostopate do geografsko omejenih potokov.

Zaključne besede

Nagrade Grammy je slovesnost, ki je noben ljubitelj glasbe ne more zgrešiti. Z nominacijami za več kot 80 kategorij se je hype že dotaknil neba. Zato pohitite in sledite našemu vodiču in se naučite, kako gledati nagrade Grammy na Kodiju, preden bo prepozno!

Zagotovo vam lahko zagotovimo, da je doživetje Kodi Grammy Awards nekaj, česar ne boste nikoli pozabili. Ves večer bo poln zvezd, druženje, na katerem bodo vse super zvezde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me