McGregor proti Khabibu; “Največji boj v zgodovini UFC-ja” se pravi za UFC 229, ki naj bi potekal 6. oktobra 2018. Dogodek naj bi potekal v T-Mobile Areni, Las Vegas, Nevada. V tem priročniku razkrivamo, kako si lahko ogledate UFC 229 na Pay Per View v različnih storitvah, ki jih morda že imate.

Khabib, lahki prvak je odločen, da bo prevzel Conorja McGregorja, nekdanjega prvaka dveh divizij. Rivalstvo je med navijači MMA in UFC prižgalo veliko hrepenenja. Pričakuje se, da bo plačilo na ogled (PPV) za UFC 229 preseglo 3 milijone naročil, kot je navedla Dana White.

UFC 229 navijačev po vsem svetu bo noro gledal Mcgregor proti Khabibu v živo preko spleta čez vikend. Slaba kri med obema najboljšima UFC borcema je povzročila veliko govoric. Kljub temu pa lahko UFC 229 s Pay Per View gledate na različnih storitvah, ki jih morda že imate.

Kako gledati UFC 229 Khabib Nurmagomedov proti Conor McGregor na Amazon Prime

Veliko uporabnikov že uporablja storitve Amazon Prime Video za svoje potrebe po pretakanju. Brez skrbi, če niste naročeni na Amazon Prime, lahko še vedno spremljate McGregor proti Khabibu na Amazon Prime s Pay Per View. ufc 229 na amazonski prime

Stroški plačila na ogled za Amazon Prime so ZDA64,99 USD.

Če želite spremljati to borbo z Amazon Prime, sledite spodnjim korakom:

 1. Prijavite se v svoj račun za Amazon ali se prijavite brezplačno, če ga nimate.
 2. Naročite UFC 229 prek Amazona (Naročite tukaj)

Po nakupu PPV-ja za UFC 229 si lahko ogledate pretep na kateri koli od naslednjih naprav.

 1. Po telefonu, tabličnem računalniku in računalniku obiščite spletno mesto Amazon
 2. Na vaši pretočni napravi (Apple TV, Roku, Xbox) prek aplikacije Amazon Video (brezplačno za prenos)
 3. Naravnost naravnost na Amazon FireStick ali Amazon Fire TV, ne da bi morali prenesti video aplikacijo.

Kako gledati UFC 229 na Sling TV

Cena gledanja Pay Per View na Sling TV za UFC 229 je enaka Amazon Prime, ZDA64,99 USD. Za ogled UFC 229 na Sling TV-ju pa boste morali imeti račun Sling TV. Najboljši del pa je, da se lahko prijavite na 7-dnevno brezplačno preskusno različico za Sling TV. glej mcgregor vs kabib na sling tv

Sledite spodnjim korakom, če želite gledati McGregor proti Khabibu na Sling TV s PPV:

 1. Prijavite se v svoj račun Sling TV
 2. Pojdite v svoj račun za nakup UFC PPV
 3. Zdaj v računalniku odprite spletno mesto Sling TV in začnite gledati. Ali aplikacijo Sling TV, če se veselite gledanja McGregorja proti Khabiba na mobilnem telefonu.

Sling TV je na voljo samo v ZDA, če želite dobiti Sling TV zunaj ZDA, boste morali dobiti VPN in se povezati z ameriškim strežnikom.

dobiti vpn cta

Kako gledati UFC 229 na PS4 Live brezplačno in Pay Per View

Gledanje najbolj pričakovanega boja zastonj so sanje vsakega oboževalca. Če želite brezplačno gledati Khabib proti McGregor na PS4, sledite spodnjim navodilom:

UFC 229 si lahko brezplačno ogledate na spletnem mestu Matchtv.ru, ki je rusko spletno mesto, zato boste morali povezati VPN in izbrati ruski strežnik.dobiti vpn cta

 1. Povežite se s ponudnikom VPN.
 2. Vstopite v brskalnik PlayStation.
 3. Vtipkajte http://matchtv.ru/on-air v svojem brskalniku (preverite, ali ste povezali VPN z ruskim strežnikom).matchtv watch ufc 229 brezplačno

Do potovanja boste lahko brezplačno dostopali na Ps4. Če pa se za UFC 229 veselite Pay Per View na strani PS4, boste morali slediti spodnjim korakom:

 1. Povežite se z VPN.
 2. Nato zaženite spletni brskalnik PS4.
 3. Pojdite na uradno spletno stran UFC.
 4. Prijavite se s svojo UFC Fight Pass.
 5. Tam si boste lahko na PlayStation 4 ogledali Khabiba Nurmagomedova in Conorja McGregorja.

Kako gledati UFC 229 za brezplačno spletno življenje

Pred kratkim sem naletel na novico, v kateri je bilo navedeno, da je bil človek aretiran zaradi brezplačnega gledanja pred poročanjem. To me je spodbudilo v nadaljnje novice. Ko se boj bližal, bo na Facebooku in Twitterju na voljo brezplačni prenos v živo za McGregor proti Khabibu. glejte mcgregor vs khabib brezplačno

Vendar je nekaj, kar je pritegnilo mojo pozornost, da je bil ta človek kaznovan za ogled brezplačnih tokov PPV na Periskopu. Zato se držite tesno do dneva boja in se prijavite na Periscope, ki je brezplačna aplikacija v živo za Android in iOS. Po zaključku uspešnice »Pojdi v živo«. S programom Periscope lahko na svojem mobilnem telefonu gledate McGregor proti Khabibu, ki je lahko naprava Android ali iOS.

Toda človek, ki je gledal pred borbo za UFC 229, je bil globoko kaznovan, ko so ponudniki internetnih storitev zaznali njegovo lokacijo. Zato je varno, da za zaščito vaše identitete uporabite VPN in pazite na brezplačno pretakanje.

dobiti vpn cta

Uradna promocija McGregorja proti Khabib Fightu – Čakanje je konec

Zaključek

UFC 229 je najbolj pričakovana borba leta, zagotovo ne boste želeli zamuditi niti ene minute tega očarljivega boja. Potem pa poskrbite, da boste svoje pretočne naprave pripravljene spremljati vrhunski boj med najboljšimi borci na svetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me