Disney + -on-Kodi

Se sprašujete, kako gledati Disney Plus na Kodi? Brez skrbi, saj bo ta priročnik zajel vse pomembne vidike gledanja Disneyja Plus na Kodi, ne da bi plačali en sam peni.

Disney + je trenutno najbolj razširjena spletna pretočna platforma na svetu. Pred lansiranjem so pretočni guruji predvidevali, da bo bodisi močan tekmec Netflixa. Kljub temu pa se je Disney Plus resnično izkazal kot odličen konkurent za Netflix, saj ponuja vrhunsko kakovost vsebine in vrhunske lastnosti.

Disney Plus je v prvem mesecu po zagonu uspel ujeti ogromno število več kot 20 milijonov uporabnikov po vsem svetu. To jasno kaže na priljubljenost Disney + po vsem svetu.

Tako kot Netflix ima tudi Disney Plus lastno produkcijo vsebin, pa tudi vsebine Marvel, Pixar, Star Wars in National Geographic. Trenutno ena od Disneyjevih izvirnih oddaj; Mandalorijanec, ki se giblje po vsem svetu.

Disney Plus lahko na Kodiju gledate brez kakršnih koli težav, toda ena stvar, ki jo morate imeti v mislih, je, da gre za geografsko omejeno storitev. Zato boste potrebovali VPN za Kodi, ki bo lahko zaobšel geo-omejitve in vam tako omogočil pretakanje brez težav..

Kako gledati Disney Plus na Kodi Leia različice 18 ali višje

Disney Plus lahko gledate na Kodi Leia različice 18 ali višje prek programa Tempest Kodi Addon, ki vsebuje vse najnovejše in priljubljene filme in TV-oddaje. Sledite tem korakom, če želite namestiti dodatek Tempest Kodi za prenos Disney + v 5 minutah:

 1. Prenesi Najmočnejša datoteka Kodi Addon Zip v vaši napravi.
 2. Odprto Kodi > Kliknite na Dodatki zavihek
 3. Zdaj kliknite na Paket namestitveni program (Škatla ikono)
 4. Izberite Namestitev iz Zip mapa možnost > Brskajte po svoji napravi, odprite preneseno zadrgo mapa, in počakajte na obvestilo
 5. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite Tempest Repo > Pojdi do Video Addons mapo
 6. Izberite Tempest s seznama > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo
 7. Ko namestite dodatek, boste našli Disney TV kaže z odhodom na večina priljubljen v kategoriji TV kaže

Kako gledati Disney Plus na Kodi Krypton različice 17.6 ali spodaj

Za različico Kodi Leia lahko uporabite isti dodatek, kot je opisano zgoraj, ali pa poskusite tudi s temi Kodi dodatki:

 1. Izhod: Vodnik za namestitev Exodus Kodi Addon
 2. Watch5s: Vodič za namestitev Kodi Addon
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon navodila za namestitev

Kako gledati Disney Plus na Kodi FireStick

 1. Namestite Kodi na FireStick
 2. Sledite zgornjemu postopku za namestitev dodatka Tempest Kodi in brezplačno uživajte v HD pretakanju Disneyjevih oddaj.

Disney Plus o Kodi napakah / popravkih

Med pretakanjem v Kodi-ju uporabniki naletijo na številne napake, vendar to ne sme biti enak primer med pretakanjem Disney + na Kodi. Edina napaka, s katero se lahko srečate, je napaka »Ni razpoložljivih tokov«.

Kako gledati Disney + na Kodi – Video Vadnica

Disney Plus Ni na voljo nobenih tokov

Napaka, ki ni na voljo, je pogosta napaka mnogih uporabnikov, ki uporabljajo dodatke Kodi. Razlogi in rešitve te napake so podrobno opisani v našem priročniku “Kako popraviti Kodi No Streams Available”. Vendar morate imeti v mislih eno stvar, Disney Plus je geografsko omejena storitev pretakanja, do katere ni mogoče dostopati po vsem svetu.

Popravi

Za dostop do njegove vsebine boste potrebovali VPN, ki dobro deluje na Kodi. Poleg tega do vsakega ponudnika VPN ne more dostopati do Disney Plus, saj ima pametni blokator DNS in VPN, zato mnogi VPN ne uspejo preseči njegove omejitve.

Po nekaj testiranjih in raziskavah smo ugotovili, da z Disney Plusom sodelujejo naslednji ponudniki VPN:

 1. PureVPN (strežniki: ZDA, Kanade in Nove Zelandije)
 2. SurfShark (strežniki: Vzhodni strežniki)
 3. NordVPN (strežniki: Chicago in Atlanta)
 4. CyberGhost (strežniki: ZDA)
 5. ExpressVPN (strežniki: Severna in Vzhodna ZDA, pa tudi Avstralija)

Zavijanje vse

Disney Plus je neverjetna spletna pretočna platforma z veliko različnimi naslovi vsebin. Vsebina, ki je na voljo na tej platformi, je neverjetna, vendar spet nič ne pride brezplačno. Disney Plus za svoje storitve zaračuna 7 USD na mesec naročnine.

Ali ni neverjetno, da lahko do številnih naslovov vsebine dostopate prek brezplačnih Kodi Addonov in uživate v pretoku celotne vsebine, ne da bi porabili karkoli.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me