Ko gre za izbiro najboljšega pretočnega igralca, je Roku prva stvar, ki nam pade na pamet. Dejansko ima Roku potencial za najboljšo izkušnjo pretakanja za ruski FIFA World Cup 2018, za katero druge pretočne naprave ne morejo tekmovati. Ko se bliža dogodek mega nogometa, smo razmišljali, kako bi razrezali svoje vrvice in vam pomagali, da se odločite za spletno pretakanje.

Temeljito upoštevajte ta vodnik in si oglejte, kako lahko spremljate FIFA World Cup 2018 na Roku in izboljšate svojo izkušnjo na novo raven.

kako gledati svetovni pokal fifa 2018 na roku

Tu je nekaj najboljših storitev, ki jih lahko pretočite na Roku, da si ogledate rusko nogometno svetovno prvenstvo FIFA 2018.

Najboljše storitve za ogled svetovnega pokala FIFA na Roku

Zaščitite svoje spletne tokove. Pridobite si VPN in obiti geografske omejitve in obvestila o avtorskih pravicah DMCA

FuboTV

Najboljše storitve za ogled svetovnega pokala FIFA na Roku

Prenos spletnih nogometnih akcij v živo ni bil nikoli enostaven in odličen, zahvaljujoč FuboTV-u za vrhunsko športno izkušnjo. FuboTV je neverjetna spletna športna pretočna storitev, ki svojim uporabnikom ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico, kot tudi naročniški paket v znesku 29,06 USD. Do RoboTV-ja lahko preprosto dostopate do Rokuja za pretakanje tekem FIFA World Cup 2018 v živo.

Sling TV

sling tv fifa svetovni pokal 2018 roku kanal

Sling TV je tisto, kar bi vsak ljubitelj pretakanja želel uporabiti za pretakanje svetovnega pokala 2018 na Roku, in sicer zaradi razumnih stroškov naročnine in ponujene raznolikosti kanalov. Še več, enostavnost prilagajanja, ki jo ponuja Sling TV, je tisto, kar jo razlikuje od drugih storitev pretakanja. Naročnina na Sling TV znaša le 36,35 USD na mesec in uporabniki lahko brskajo po različnih športnih, zabavnih, novih kanalih itd..

DirecTV zdaj

direc tvnow fifa svetovni pokal 2018 roku kanal

Ena najboljših spletnih storitev za pretakanje; DirecTV Now svojim uporabnikom ponuja 60+ pretočnih kanalov po ceni 50,89 AU na mesec. Uporabniki DirecTV Now lahko svoje najljubše športne dogodke v živo, TV oddajo v živo in filme gledajo kakovostno, brez prekinitev. DirecTV Now ima svoj sedež v Kaliforniji in na AT&T je lastnik. Ena najboljših stvari, ki je DirecTV Now pripeljala do te višine, je kakovost pretakanja, ki ga zagotavlja uporabnikom.

Kako gledati FIFA svetovni pokal 2018 na Roku z uradnim televizijskim programom SBS

Kako gledati FIFA svetovni pokal 2018 na Roku z uradnim televizijskim programom SBS

SBS bo uradna izdajalec svetovnega pokala FIFA 2018 za avstralsko regijo. Uporabniki Roku-ja lahko na svojih napravah preprosto pretakajo tekme svetovnega pokala FIFA, tako da se naročijo na uradni kanal SBS. Skupaj 25 tekem FIFA-jevega svetovnega pokala bo v živo na spletu predvajanih na kanalu SBS in to tudi v HD-ju. Vseh 64 tekem FIFA-jevega svetovnega pokala pa bo na radiu BS predvajano v več jezikih.

Za dostop do SBS Outside Australia morate imeti avstralski IP naslov. Pridobite avstralski IP zdaj.

SBS je posodobil spored FIFA-jevega svetovnega pokala na igrah, ki jih bodo predvajale po spletu. Uporabniki bodo lahko tudi prenašali igre v živo na svojih mobilnih telefonih prek SBS aplikacije, saj ima odličen uporabniški vmesnik, ki uporabnikom omogoča ogled kakovostnih iger in uživanje v funkcijah, kot je 180-stopinjsko predvajanje.

Kako gledati FIFA svetovni pokal 2018 na Roku z Match TV Neuradni izdajalec

Kako gledati FIFA svetovni pokal 2018 na Roku z Match TV Neuradni izdajalec

Match TV je rusko radiodifuzijsko omrežje, ki se je začelo po naročilu ruskega predsednika Vladimirja Putina. Letošnje svetovno prvenstvo FIFA bo gostila Rusija; Tako bo Match TV predvajal vse tekme v živo.

Vendar pa bodo uporabniki morali imeti dostop do te storitve pretakanja, ker je storitev pretoka z omejenim geografskim tokom VPN na Roku.

Ko ste enkrat povezani z ruskim strežnikom, boste vsi dobro pretakali igro na Roku. Konec koncev je Roku najboljši pretočni predvajalnik, ki je na voljo, Match TV pa je ena najboljših možnosti za prenos FIFA World Cup v živo in brezplačno.

Kako gledati nogometni pokal FIFA 2018 na Roku z i-omejenim iTV-jem

Kako gledati nogometni pokal FIFA 2018 na Roku z i-omejenim iTV-jem

iTV je storitev pretakanja s sedežem v Veliki Britaniji, ki jo je mogoče uporabiti za pretakanje tekem FIFA World Cup 2018 na Roku. Vendar je iTV storitev, ki je omejena na geografsko območje, do katere ni možno dostopati zunaj Združenega kraljestva iz katere koli druge regije. Zato bodo uporabniki morali uporabiti dobro VPN storitev na Roku, da se bodo povezali na strežnik v Veliki Britaniji in dostopali do tokov FIFA World Cup 2018.

VPN ponudnikiPriceOfferSpletna stran
PureVPN 10,95 $ 1,91Meden

Posebna ponudba: 85% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
Surfshark 11,91 $ 2,87Mon mesec

Posebna ponudba: 83% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
CyberGhost 12,99 USD 3,97 $ Mesec

83% popust

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
ExpressVPN 12,95 $ 12,01Per mesec

35% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled

Drugi načini za gledanje svetovnega pokala FIFA 2018 brez Rokuja

Kljub temu, da je Roku najboljši predvajalnik, ni primeren za vse, saj si ljudje lažje prizadevajo za uporabo in zmanjšajo težave. Drug razlog, da ljudje morda ne bodo izbrali Rokuja za pretakanje, je, da so že znani in dosledni uporabniki drugih naprav in platform. V primeru, da iščete alternativo Roku za prenos FIFA World Cup 2018, lahko poskusite naslednje:

  1. Kodi
  2. Apple TV
  3. Ogenj palico

Te naprave se lahko brezplačno uporabljajo za pretakanje svetovnega nogometnega prvenstva FIFA 2018.

Kako gledati FIFA svetovni pokal 2018 brez kabla

Živite v digitalnih tisočletjih in ste še vedno povezani s televizorjem? Ste resni! V tej dobi se dogaja rezanje vrvic in priporočamo vam, da sledite temu. Če televizor ni več primeren, sedite spredaj, zato imamo najboljše predloge za vas. Vse svoje najljubše tekme s FIFA World Cup 2018 prenesite v živo brez kabla v vašem domu, pisarni ali na poti. Vsaka tekma svetovnega pokala je pomembna in ne morete si privoščiti, da bi zamudili eno tekmo. Vse igre v živo prenesite v spletu brez kabla, tako da sledite našemu ekskluzivnemu vodniku FIFA World Cup 2018 brez kabelskega pretoka.

Kako gledati FIFA World Cup 2018 v ZDA

Žal nam je, da se ZDA niso uvrstile na svetovno prvenstvo 2018, a vseeno lahko vsi nogometni navijači v ZDA to živo prenašajo brezplačno. Preprosto preglejte naš vodnik in si oglejte, kako si lahko ogledate FIFA World Cup 2018 v ZDA. Ta obsežen vodnik zajema vse vidike pretakanja za uporabnike iz ZDA.

Kako spremljati otvoritveno slovesnost FIFA World Cup 2018

V samo 14 dneh se bo v Rusiji začel mega dogodek nogometnega sveta in v živo si ga lahko ogledate v spletu od kjer koli želite. Prenesite to otvoritveno slovesnost in v živo spremljajte znane umetnike z vsega sveta, ki nastopajo na slovesni otvoritvi. Poglejte si naš vodič in si oglejte, kako lahko v živo spremljate otvoritveno slovesnost FIFA World Cup 2018.

Zaključne besede

FIFA-jevo svetovno prvenstvo je tisto, kar so zdaj v oči, in ljudje se nestrpno zavedajo, kako se v Rusiji trčijo države na nogometnem igrišču. Medtem pa pretočni štreni, ki sovražijo sedenje pred televizorji, iščejo boljše načine, kako v živo prenašati svetovni pokal FIFA. Kakšno boljšo možnost imajo kot Roku, najboljšo pretočno napravo na polici do zdaj. Ta priročnik zajema vse ključne vidike, ki bi se jih uporabniki morali zavedati pri pretakanju FIFA World Cup 2018 na Roku. Poskrbite, da boste dobro prešli skozi vodnik in zelo bomo hvaležni za vaše dragocene povratne informacije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me