Opomba: Khabib proti Mcgregorju UFC 229 v letošnjem letu pridobiva veliko hrup. Khabib Nurmagomedov proti Conor Mcgregor lahko spremljate v živo na spletu.

Floyd ‘Money’ Mayweather proti Conorju ‘Notorious’ McGregor v Las Vegasu 26. avgusta končuje dolgo pričakovano ugibanje, da se bosta dva največja prodajna borca ​​na svetu podala na glavo..

Boj se je začel samo z govoricami, a na koncu smo vsi vedeli, da je vloženega preveč denarja, da bi preprosto opustili to priložnost. Mayweather se bo kljub 40-letnici močno držal svojega nasprotnika, toda največje ime mešanih borilnih veščin bo stvari postalo bolj zanimivo.

Lahko pa se vprašate kako gledati Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju na kodi? Preberite nadaljevanje, če si želite ogledati tekmo na internetu.

Kako gledati Mayweather proti McGregorju na Kodi V 17
Kako gledati Mayweather proti McGregorju na Kodi V 16
Najcenejši način za gledanje Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju Pay Per View
Floyd Mayweather proti Conor McGregor se bori proti denarju
Vstopnice za Floyd Mayweather proti Conor McGregor

Kako gledati Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju na Kodi Krypton različice 17

 1. Zaženite Kodi > Pojdi do Nastavitve ikono, ki se nahaja na vrhu > Kliknite na Upravitelj datotek > Zdaj dvakrat kliknite na Dodaj vir, prikaže se polje.Kako gledati Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju na Kodi
 2. Kliknite na “Brez” > Vnesite URL http://repo.cazwall.com/sc/ > Kliknite v redu > Vnesite ime Medijski vir “SC” > Kliknite v redu.Kako gledati Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju na Kodi Krypton različice 17
 3. Zdaj tapnite na “Povratni prostor” tipko večkrat, dokler se ne vrnete v Glavni meni Kodi > Zdaj kliknite na Dodatki > Kliknite na Namestitev paketov ikono v zgornjem levem kotu.Mayweather proti Conorju McGregorju se odpravi proti dodatku
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na SC > Zdaj kliknite na Repozitorij > Zdaj repozitorij.simplycaz-1.0.2.zip > Namestitev skladišča bo trajala nekaj časa.mayweather vs conor mcgregor kodi zip datoteko
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Planet MMA > Kliknite Namestite.Nastavitev boj proti kodi Mayweather proti Conorju McGregorju
 6. Ko boste potrebovali nekaj minut, boste lahko gledali, kako se Floyd Mayweather proti Conorju McGregorju pretaka v Kodi.

namestite mayweather vs conor mcgregor

Kako gledati Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju na Kodi Jarvis različice 16

 1. Zaženite Kodi > Pojdite na Sistemi > Kliknite na File Manager > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Kliknite Brez > Vnesite URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip > Kliknite V redu > Vnesite ime vira medija „SC“ > Kliknite V redu / Končano.
 3. Vrnite se v glavni meni Kodi, tako da večkrat pritisnete tipko “Backspace” > Pojdite v sistem > Izberite dodatke > Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite in kliknite SC > Repozitorij > repozitorij.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Počakajte, da se dodatek omogoči > Izberite Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Planet MMA > Kliknite Namestitev > Počakajte, da se v zgornjem desnem kotu obvestilo o omogočanju dodatka.
 5. Uživajte v boju!

Najcenejši način za gledanje Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju Pay Per View

Tekma se bo predvajala na Showtime PPV in na vašo napravo je veliko načinov, kako pridobiti Showtime. Showtime je navedel nekatere naprave, od koder lahko gledate kanal. Ti so predstavljeni spodaj:

Floyd Mayweather proti Conor Mcgregor Showtime Plačilo na ogled

UFC bo tekmo objavil tudi 26. avgusta, vendar z 6,9 meseca naročnine v višini 56,96 USD.

Najcenejši način za gledanje Floyda Mayweatherja proti Conorju McGregorju Pay Per View

Vendar ne predvidevamo, da bi posameznik, ki bi si želel ogledati posamezno tekmo, plačal tako zajeten znesek za 6-mesečno naročnino. Tako smo se izkopali nekoliko globlje in ugotovili, da UFC ponuja navijačem, ki živijo v različnih državah, spremenljive cene. Poglejte spodnjo tabelo:

DržavaUFC cene
ZDA56,99 USD
Kanada43,75 USD
Filipini18,45 USD
Malezija59,99 USD
Rusija27,20 USD
 • Vse cene so v ameriških dolarjih

Zdaj, kako lahko izkoristite to ponudbo? Naročite se lahko na storitev VPN in svojo lokacijo spremenite v Filipine. VPN onemogoča vladi in ponudnikom internetnih storitev sledenje vaše lokacije, zato bo prikazal vašo lokacijo na Filipinih.

Floyd Mayweather proti Conor McGregor se bori proti denarju

Ocenjene torbice za boj med Mayweatherjem in McGregorjem so osupljive. Po besedah ​​Keitta Ideca iz Boxing Scena naj bi po ocenah samo Mayweather lahko zaslužil vsaj 100 milijonov ameriških dolarjev. Vendar pa bi se lahko ta številka povišala štirikrat višje, če bi bili doseženi denarni metri dogodka.

Po drugi strani Conor McGregor lahko zasluži vsaj 75 milijonov ameriških dolarjev, kar je petkrat več kot kateri koli od njegovih spopadov, ki jih je kdajkoli opravil na UFC. Uradna torbica za boj bo na voljo 25. avgusta, en dan pred dvobojem na uteži.

Torbice za poročanje Aussie Media za Floyd proti Connorju

Floyd 400 milijonov dolarjev
McGregor 127 milijonov ameriških dolarjev

Domnevni cilji PPV so prizadeti # MayweatherMcGregor

RT

– Boxing Kingdom (@ BoxingKingdom14) 15. junij 2017

Vstopnice za Floyd Mayweather proti Conor McGregor

Uprava bojnih borb za Mayweather proti McGregorju še mora na prodaj. Predvidevamo pa, da bi VIP vozovnice lahko dosegle do 19.000 ameriških dolarjev na vozovnico. Medtem so številna lažna spletna mesta izkoristila to priložnost, da so oboževalce zavedla s prodajo ponarejenih vozovnic.

Dana White, izvršni direktor UFC-ja, je to zadevo prenesel na Twitter, kjer je potrdil, da se še ne odločajo o ceni vstopnic in navijači morajo biti seznanjeni s temi lažnimi podjetji.

Vstopnice še NI v prodaji. Prosim, ne raztrgajte se. To podjetje NE vrača denarjem oboževalcev. Obvestili bomo, ko bo tix goonsale pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite) 23. junija 2017

Floyd Mayweather proti Conor McGregor Stats

Kljub temu, da je Conor McGregor v boju s krčevitim nasprotnikom, je v svoji UFC karieri skupno izgubil 3 tekme, ob tem pa je zmagal 21 tekem. Njegov zadnji dvoboj v novembru proti Eddieju Alvarezu je dobil dva naslova UFC divizije hkrati.

Floyd Mayweather proti Conor McGregor Stats

Mayweather ima v svoji profesionalni boksarski karieri osupljive statistike 49-0. Manny Pacquiao je premagal proti vsem kvotam in marsikoga kljuboval temu, da je postal največji boksar svojega časa. V tej tekmi ima očitno prednost tudi v primerjavi s statistiko, saj dejstva ne lažejo.

Floyd se lahko boril proti statistiki

Floyd Mayweather proti Conor McGregor Napoved

Ker bo boj potekal po pravilih boksa, je zato Mayweather močan favorit za zmago na tekmovanju. Vendar bo nenavaden slog igre Conorja McGregorja povzročil nekaj težav neporaženemu prvaku, vendar še vedno ne dokazuje, da bo McGregor premagal Mayweatherja.

Veliko napoveduje, da bo McGregorjevo orožje ključno za njegove možnosti. Ni dvoma, da ima McGregor dolge roke, zanimivo pa bi bilo videti, če bi lahko vrgel udarce iz čudnih kotov. Pred kratkim je McGregor objavil fotografijo, ki verjetno zavrača vsako kritiko analitikov.

Celoten doseg 74inč. In jaz sem pravoslavna.

Objava, ki jo je objavil Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) 2. julija 2017 ob 12:20 po PDT

Kljub kvotam proti McGregorju svoj denar vsekakor namenjamo Conorju “Notoriousu” McGregorju, ker je edini borec, ki lahko šokira vse na svetu. McGregor!

Prosimo, delite, kako gledati mayweather vs mcgregor na kodi brezplačnem vodniku na družbenih kanalih in vas prosimo, da vprašate v komentarjih.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me