Kako gledati HBO, HBO Go In HBO Zdaj na Kodi

HBO je najboljši televizijski kanal po vsem svetu in to drži tudi zaradi najbolj priljubljenih televizijskih oddaj, ki jih predvaja omrežje. Game of Thrones, Silicijeva dolina, Westworld, so nekatere izmed najbolj priljubljenih televizijskih oddaj, ki so prikazane na HBO.


Nič ni vredno boljšega od HBO, niti Netflix, ko gre za produkcijo vrhunskih TV oddaj. Lahko pa se vprašate, kako gledati HBO na Kodi z vsega sveta. Ta vodnik vam bo zagotovil popolno razumevanje, kako lahko prenašate HBO skupaj z drugimi kanali IPTV.

Vendar je to treba upoštevati, da HBO Now in HBO Go potrebujeta Kodi VPN za pretok kanala. HBO je ameriški kanal, zato je dovoljen le nekaterim državam sveta. Preberite navodila za namestitev.

Kako gledati HBO na Kodi Krypton različice 17.6 ali višje

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve (prestave) ikono > Kliknite noter mapa Manager > Dvokliknite na Dodajte vir možnost iz levega stolpca.Kako gledati HBO na Kodi Krypton različice 17.6 ali višje
 2. Odpre se pogovorno okno in kliknite <Noben> in vtipkajte to URL »Http://mavericktv.net/mavrepo« in kliknite v redu > Poimenite ta vir kot »Maverick” > Kliknite V redu > Kliknite V redu znova zaprete pogovorno okno.namestite HBO na kodi kripton
 3. Vrnitev na Glavni meni Kodi in kliknite na Dodatkimaverick repozitorij za namestitev HBO na kodi
 4. Zdaj kliknite na Ikona v obliki škatle z zgornjega levega kota.kako dodati HBO kodi addon za gledanje igre prestolov
 5. Izberite Namestitev iz datoteke Zip možnost s seznama > Pomaknite se navzdol po seznamu in kliknite na Maverick.HBO kodi addon zip file
 6. Zdaj kliknite na maverickrepo-3.8.zip in počakajte na obvestilo.glej HBO Pojdi na kodi
 7. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča možnost in izberite MaverickTV repo s seznama > Pojdi do Video dodatki mapo > Kliknite na Maverick TVkako namestiti hbo na kodi firestick
 8. Kliknite Namestite in počakajte, da se obvestilo prikaže, ko je dodatek nameščen.kako namestiti hbo na kodi jarvis
 9. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodajons zavihek > Pojdi do Video-dodatki odsek > Kliknite na Maverick TV > Kliknite na Maverick TV v živo in nato pojdi na TV v živo mapo > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite HBO.

Kako gledati HBO na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Izstrelite Kodija Jarvisa > Pojdite v sistem > Kliknite na File Manager > Dvokliknite Dodaj vir > Kliknite Brez, da napišete URL http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Kliknite Končano > Vnesite ime za shrambo, tj. „StreamHub“ > Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 2. Pojdite na domači zaslon Kodi > Kliknite na Sistem > Nato dodatki > Izberite namestitev iz datoteke Zip > StreamHub > repozitorij.streamhub.zip > Počakajte, da se namesti.
 3. Namestitev iz skladišča > Skladišče StreamHub > Video dodatki > Kliknite na StreamHub > Namestite.
 4. Če si želite ogledati HBO na Kodiju, pojdite na Kodi začetni zaslon > Videoposnetki > Dodatki > StreamHub > TV v živo > Android API > Mobdro > Pomaknite se navzdol in poiščite HBO, kliknite nanj in uživajte v gledanju.

Kako gledati HBO na Kodi – Video tutorial

Oglejte si, kako lahko na Kodi 2017 dobite HBO z ogledom videoposnetka z vadnice. Sledi popoln vodnik za namestitev HBO, da boste lahko gledali svoje najljubše TV-oddaje.

Kako gledati HBO zdaj na Kodi

HBO Now na Kodiju ni na voljo, saj so repozitoriji, ki so bili uporabljeni za pretakanje kanala, odstranjeni s strani pregona. Kljub temu si lahko še vedno ogledate oddaje, ki se prikazujejo na HBO Now z namestitvijo dodatka Covenant na Kodi.

Vodnik za namestitev skupaj z video vadnico vam bo omogočil namestitev programa Covenant, da boste lahko gledali oddaje, ki so na voljo na HBO Now. Na primer, lahko si ogledate True Detective, Leva Overs, Silicijeva dolina in številne druge oddaje, ne da bi porabili peni.

Kako gledati HBO na Kodi Fire Stick

Če želite gledati HBO na Kodi Fire Stick, morate vklopiti ADB Debugging in Neznane vire, da lahko na Fire Stick namestite HBO. Po tem morate obiskati domačo stran Fire Stick in klikniti aplikacije, ki vas bodo pripeljale do aplikacije Kodi. Če uporabljate Firestick, ki je zlomljen v zaporu, potem priporočamo, da za zagotovitev varnosti uporabite VPN na Firestick. Od tam morate slediti istim korakom, kot je opisano za namestitev na Kodi Krypton ali Kodi Jarvis.

Kako gledati HBO zdaj na Kodi Fire Stick

V programu Kodi Fire Stick lahko preprosto gledate HBO Now, tako da v aplikaciji Amazon Appstore prenesete aplikacijo HBO Now. Najlažji način za prenos aplikacije, vendar zahteva naročnino, ko jo odprete. Če ste že naročeni na HBO Now, boste samo dva koraka stran gledali kanal.

Kako gledati HBO Go on Kodi Fire Stick

 1. Če si želite ogledati HBO Go na Kodi Fire Stick, sledite spodnjim korakom namestitve:
 2. Odprite požarno palico > Prenesite aplikacijo HBO Go > Ko jo namestite, odprite aplikacijo.
 3. Kliknite na Aktiviraj svojo napravo, tako da prejmete aktivacijsko kodo > Zdaj vnesite to kodo v računalnik.
 4. Odprite računalnik in kliknite na HBOGO.com/activate. Če ste zunaj ZDA, bi zaradi geo-omejitev potrebovali Kodi VPN, da bi dobili dostop.
 5. Na tej strani morate izbrati Amazon Fire TV ali Fire Stick in kliknite Nadaljuj.
 6. Tukaj boste morali izbrati svojega ponudnika televizije > Nato vnesite uporabniško ime in geslo za ponudnika televizije. V primeru, da ne poznate uporabniškega imena in gesla, se lahko obrnete na svojega ponudnika televizije.
 7. Zdaj morate vnesti aktivacijsko kodo s televizorja in nato izbrati Aktiviraj napravo.
 8. Sporočilo o uspehu s strani HBO Go vam bo povedalo, da ste pripravljeni gledati HBO Go. Uživajte!

HBO o Kodi napakah / popravkih

HBO, ki je eden najbolj priljubljenih razvedrilnih kanalov med Kodi uporabniki, je razvijalcem dodatkov povzročil veliko toplote. HBO na Kodiu je postal priljubljen zaradi pretakanja Game of Thrones, ki je najbolj priljubljena televizijska oddaja na svetu. Organi za boj proti piratstvu, kot je DMCA, so opazili številna spletna mesta za pretakanje, ki so omogočala brezplačno pretakanje te oddaje in dodatki Kodi so bili na vrhu seznama.

Številni dodatki Kodi, ki so prej gostili kanal HBO v svoji knjižnici, so bili bodisi zaprti bodisi so morali izključiti HBO iz tamkajšnje knjižnice zaradi krčenja oblasti in protipiratskega pritiska mreže HBO.

Spodaj so opisane nekatere najpogostejše napake, ki so se pojavile zaradi teh ukrepov glede piratstva HBO:

Napaka napake ni mogla biti nameščena

Napaka odvisnosti se pojavi, če je skladišče dodatkov zastarelo ali manjkajo nekatere datoteke. Če se pri uporabi programa HBO v programu Kodi srečujete s to težavo, mora biti z dodatkom, ki ga uporabljate, nekaj narobe.

Popravi

Poskusite popraviti to napako s posodobitvijo dodatka. Če to ne pomaga, boste morali preklopiti na drug dodatek Kodi, kot je omenjeni v tem priročniku.

Ni bilo mogoče povezati s skladiščem

Težava z dodatki Kodi drugih proizvajalcev je, da se njihova shramba ustavi ali se včasih ne uspe povezati. Razlog za to napako je bodisi sprememba URL-ja gostitelja skladišča ali zaustavitev skladišča.

Popravi

Najprej ročno preverite izvorni URL, ali deluje ali ne, tako da ga odprete v brskalniku. Če je skladišče v spletu, potem preverite izvorni URL, ki ste ga vnesli, tako da odprete Upravitelj datotek. Prepričajte se, da ste vnesli pravilen URL brez presledkov.

Če skladišče ne deluje, poiščite nadomestni dodatek, ki ima v svoji knjižnici kanal HBO, in ga namestite. To je optimalna rešitev za takšne primere.

Zavijanje vse

HBO vsebuje številne priljubljene televizijske oddaje, ki jih je težko prezreti. Na Kodi 2017 lahko dobite HBO tako, da sledite korakom, ki so bili poudarjeni v vodniku, in s pomočjo katerih si lahko v spletu, Westworld, Veep in toliko drugih televizijskih oddaj ogledate Game of Thrones. HBO je mogoče namestiti tudi na napravi Fire Stick, katere postopek namestitve je bil prav tako zagotovljen. Oglejte si več odličnih kodi dodatkov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map