Kako gledati HotStar zunaj Indije v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi in drugih

Ste ljubitelj pretakanja in se sprašujete, kam lahko predvajate vse nove filme o Bollywoodu in Hollywoodu skupaj z indijskimi TV oddajami, vsebinami Netflix in Športom v živo? Vse lahko imate na eni platformi, tj. HotStar. Sledite tem vodiču in si oglejte, kako gledati HotStar in uživati ​​v najboljši izkušnji s pretakanjem. Ne pozabite prebrati naših vrhunskih kodi dodatkov in kodi vpn vodnikov.


Kaj je HotStar?

CTA

HotStar je najbolj priljubljena in največja indijska platforma za spletno pretakanje VOD. V njem so priljubljeni filmi, TV-oddaje in športi z vsega sveta. Veliko število spletnih oddajnikov v Indiji uporablja HotStar za pretakanje iger IPL, gledanje filmov in drugih indijskih TV oddaj. Danes so na voljo zelo omejene zanesljive in kakovostne platforme za mobilne zabave. Minilo je 3 leta odkar je bil HotStar predstavljen in do danes je bil uspešen pri privabljanju spletnega pretočnega občinstva.

Določene vsebine je mogoče prenesti s spletnega mesta HotStar. Pod določenimi vsebinami mislimo na nekatere stare vsebine, ki morda ne bodo več v trendu. Še nekaj, kar je treba razumeti, je, da se videoposnetki iz HotStar-a lahko prenašajo samo v mobilnih napravah in tabličnih napravah, ne pa na noben prenosnik ali računalnik.

Na spletni strani HotStar si lahko ogledate svoje najljubše filme v Indiji, ZDA in Kanadi. Pred kratkim je bila na voljo v vseh regijah, zdaj pa je omejena na geo.

V katerih državah je HotStar na voljo v ?

Kot smo že omenili, je HotStar na voljo v Indiji, Kanadi in ZDA. Če uporabljate storitev VPN, lahko do nje dostopate od kjer koli na svetu, vendar le tako, da se povežete s strežnikom zgoraj omenjenih držav.

kako gledati hotstar

Kako deblokirati / gledati HotStar zunaj Indije s VPN

HotStar je geografsko omejeno spletno mesto, do vsebine, ki je na voljo na tem spletnem mestu, pa ni mogoče dostopati od drugod, razen iz Indije, ZDA in Kanade. Če torej poskušate dostopati do Hotstara iz katere koli druge regije, bo za obhod omejitev potrebna storitev VPN.

Storitev VPN vam bo omogočila, da se povežete s strežniki v neomejenih regijah in s tem skrije vaš IP in ga ustvari z IP-naslovom zgoraj omenjene države. Uporaba VPN je zelo enostavna, saj morate le povezati z oddaljenim strežnikom in nato brskati po spletu za dostop do česar koli omejenega..

VPN ponudnikiPriceOfferSpletna stran
PureVPN 10,95 $ 2,91Meden

Posebna ponudba: 73% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
Surfshark 11,91 $ 1,99 $ Mesec

Posebna ponudba: 83% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
CyberGhost 12,99 $ 2,75Per mesec

83% popust

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
ExpressVPN 12,95 $ 8,32Per mesec

35% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled

Kako gledati HotStar v ZDA brez VPN

HotStar prej ni bil na voljo v nobeni drugi regiji razen Indije, pred kratkim pa je razširil svoje regije, kot sta ZDA in Kanada. Uporabniki, ki želijo dostopati do HotStar-ja v ZDA, lahko to preprosto storijo brez uporabe VPN-ja. HotStar je v ZDA brez dostopa do VPN enostavno dostopen tako, da preprosto odprete URL »us.HotStar.com“. To je uradna razširitev domene, ki jo HotStar ponuja za območje ZDA.

Kako gledati HotStar zunaj Indije na PC-ju

Če želite gledati HotStar zunaj Indije na računalniku, sledite tem korakom:

 1. Odprite VPN aplikacija > Vpiši se na vašo storitev VPN.
 2. Zdaj povežite na strežnik indijske regije.
 3. Odprto vaš brskalnik > Vnesite to URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Vpis na svoj HotStar račun in začnite gledati svoje najljubše filme in TV oddaje v HD kakovosti.

Kako predvajati HotStar v iPadu in iPodu

Najboljša stvar HotStar-a je, da ima namensko aplikacijo za iOS. Zato lahko uporabniki brez težav gledajo HotStar v iPadu in iPodu.

 1. Odprite iTunes aplikacija trgovina > Iskanje za HotStar > Kliknite na Aplikacija HotStar > Prenesite ga.
 2. Po končani namestitvi, odprto App.
 3. Vpiši se aplikacijo z uporabo vaših HotStar poverilnic > Zdaj pretakajte vse, kar želite gledati, v iPadu in iPodu.

Oglejte si HotStar v Kanadi

Pred kratkim je bil HotStar dostopen v Kanadi in za uporabnike HotStarja v Kanadi je bila namenjena domena. Domena, ki je bila za Kanal HotStar predstavljena v Kanadi, je “https://ca.HotStar.com/”. Za dostop do spletnega mesta in aplikacije HotStar v Kanadi niso potrebni VPN ali proxy strežniki. Samo odprite zgoraj omenjeno spletno mesto v svojem brskalniku in se prijavite za storitve HotStarja.

Kako gledati HotStar v Veliki Britaniji

Čeprav je HotStar na voljo v ZDA in Kanadi razen Indije, v Veliki Britaniji še vedno ni na voljo. Kljub temu, da ima v Veliki Britaniji nekaj odličnih internetnih pretočnih storitev, primerljivih s spletnimi storitvami HotStar, kot sta Netflix in Hulu, je ta regija omejena na pretok v tej regiji. Eno najbolj neverjetnih dejstev, ki jih je treba opozoriti, je, da obstaja veliko število Indijcev, ki prebivajo v Veliki Britaniji. Torej, sodeč po tem dejstvu, se lahko vprašate, koliko bi radi pretakali domačo vsebino in ne samo to, mnogi Angleži radi gledajo bollywoodsko vsebino tako kot Indijanci ljubijo Hollywood.

Dostopate lahko le HotStar v Veliki Britaniji, z uporabo VPN. Če želite gledati svojo najljubšo vsebino na HotStar v Veliki Britaniji, preprosto spremenite svojo trenutno lokacijo IP iz Velike Britanije v indijsko regijo in enostavno dostopajte do HotStarja.

cta 3

Če želite dostopati do HotStar-ja v Veliki Britaniji, boste morali uporabiti storitev VPN, ker se vsebina, ki jo poskušate pretakati brez nje iz UK IP, ne bo predvajala, temveč se bo zgodila napaka pri predvajanju. Če imate aktivno storitev VPN in ste priključeni na indijski strežnik, boste lahko svoje priljubljene vsebine gledali na HotStarju. Storitev VPN, ki jo izberete, mora biti dovolj zanesljiva in hitra, da vam lahko brez težav prenaša vsebino.

Kako gledati HotStar App v arabskih državah

HotStar je odlična platforma za pretakanje medijev, ki vsebuje številne nove in trending vsebine. Žal, v arabskih državah ni na voljo. Države, kot so ZAE, Dubaj, Saud, Oman in Katar, veliko raje pretakajo indijsko vsebino, vendar zaradi geo-omejitev tega spletnega mesta ne morejo. Ljubitelji HotStarja v teh državah lahko preprosto gledajo TV oddaje HotStar z uporabo HotStar proxyja ali VPN storitve.

S pomočjo Proxyja ali VPN-ja bodo lahko uživali v LiveSter streamingu v živo in TV oddajah HotStar (ki so po vsem svetu tako hype).

Kako gledati HotStar v Pakistanu

Ljubitelji televizijskih oddaj HotStar so v velikem številu v sosednji državi Indiji, tj. Pakistanu. Prebivalci Pakistana radi gledajo bollywoodske filme in indijske TV-oddaje. Na žalost je HotStar v Pakistanu omejen in edini način gledanja HotStar-jevega prenosa v živo ali filmov in TV oddaj je tako, da zaobidete geo-omejitve preko VPN-ja ali HotStar Proxy-ja..

Prenos HotStarja

Aplikacije HotStar so na voljo za več mobilnih platform, kot so naprave Android in naprave na operacijskem sistemu iOS, npr. iPhone. Za mobilne telefone Android, ki jih lahko preprosto prenesete prek Google Play Store, poleg tega pa lahko na spletu naložite tudi apk datoteke HotStar. Ker lahko za naprave na osnovi iOS, kot sta iPhone in iPad, prenesete prek trgovine iTubes App iz svoje naprave.

Prijava na HotStar

Vsebina, ki je na voljo na spletnem mestu HotStar, je kakovostna in se pretaka brez varovanja. Vendar ima vse super ceno in zato se morajo uporabniki najprej naročiti z izbiro plačilnega načrta. HotStar je samo konkurent Netflixa in Huluja, zato vsebina, ki jo predvaja, ni brezplačna.

V katerih državah je HotStar na voljo?

HotStar ponuja 3 različne plačilne načrte, ki jih lahko izbirate, najboljša stvar teh plačilnih načrtov pa je, da so vsi po ugodnih cenah. Če se želite prijaviti za storitev HotStar, sledite tem korakom:

 1. Pojdite na »https://www.HotStar.com/subscribe/payment«.
 2. Izberite želeni plačilni načrt.
 3. Vnesite svoje podatke, tj. Ime, e-poštni naslov in geslo.
 4. Vnesite podatke o svoji kreditni kartici.
 5. Potrdite podrobnosti.
 6. Uživajte v gledanju svojih najljubših oddaj na HotStarju.

Vroče zvezde s podnapisi

HotStar ne ponuja podnapisov za vsak video, ki je na voljo na njegovi platformi, vendar nekateri videoposnetki že imajo podnapise zanje. Kljub temu lahko še vedno preverite podnapise tako, da odprete video možnosti in preverite možnost CC, če jo omogočite, lahko omogočite podnapise.

Kako gledati HotStar z aplikacijo Jio TV Live

Uporabniki programov Jio sim in Jio TV Live lahko preprosto uporabljajo funkcije HotStar v živo in filme v živo, vendar je to omejeno le na indijske vsebine. Še nekaj, uporabniki Jio se bodo še vedno morali naročiti na HotStar India, preden bodo lahko začeli pretakanje na HotStar.

Brezplačen VPN za HotStar

Na spletu so na voljo številni brezplačni VPN-ji in HotStar proxy strežniki, vendar uporabnikom običajno ne priporočamo, da preizkusijo ta brezplačni VPN zaradi svoje ranljivosti. Brezplačen VPN bo vplival na vaše pretakanje, saj brezplačne strežnike VPN uporabljajo milijoni ljudi po vsem svetu. Zato je krajši odzivni čas za pretakanje, kar ima za posledico veliko puferja. Vendar pa je nekaj predlogov za vas:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Hola
 4. Hidemija
 5. Spyoff
 6. Medvedji tunel
 7. Varnostni poljub
 8. ProtonVPN
 9. Pospeši
 10. X-VPN

Kako prenesti filme in TV-oddaje Video posnetke iz HotStar-a

HotStar India uporabnikom ne dovoljuje nalaganja filmov in TV oddaj s svoje platforme. Vendar pa je mogoče nekatere vsebine, ki so stare ali niso več v trendu, prenesti s storitve HotStar. Ko odprete ali poiščete video, boste nad njim videli ikono gredi. Kliknite nanjo in pred vami bo možnost prenosa.

Tu je treba razumeti eno, da ne morete prenesti nobenega videoposnetka iz HotStar-a na svoj računalnik; lahko to storite le v svoji mobilni napravi ali tabličnih računalnikih.

Oglejte si najnovejše TV-oddaje / serije in filme HotStar

gledati Hotstar zunaj Indije

HotStar India ponuja vse najnovejše TV-oddaje, filme in športne akcije na eni sami platformi po zelo ugodni ceni in v visoki kakovosti. Preprosto se naročite na HotStar in lahko opazujete, po čem hrepenite in kar koli novega in trendnega. Ima tako indijsko kot zahodno vsebino, kot tudi filme iz Bollywooda in Hollywooda.

Kako gledati HotStar na TV

HotStar lahko na televizorju gledate z metodo, imenovano stransko nalaganje, vendar deluje samo na Android TV. Za začetek sledite tem korakom:

 1. Pojdite na raziskovalec datotek ES (najprej namestite raziskovalec datotek ES, če ga še niste namestili).
 2. Odprto Trgovina z igračami na televizorju > Poiščite »Sideload Launcher for Android TV« in ga namestite.
 3. Pojdite na začetni zaslon > Odprite aplikacije > Odprite aplikacijo Sideload Launcher.
 4. Kliknite na raziskovalec datotek ES.
 5. Pojdite v omrežje > Kliknite na Remote Manager > Vklopite FTP naslov.
 6. Zdaj iz računalnika ali prenosnika vnesite naslov FTP v spletni brskalnik > Vaš TV in računalnik bosta zdaj povezana.
 7. Zdaj prenesite datoteko APK iz računalnika v televizor.
 8. Potem, Izklopite omrežno skupno rabo > Odprti prenosi.
 9. Kliknite na HotStar s seznama > Kliknite Namestite > Uživanje v uporabi HotStar-a.

Glejte TV HotStar Vijay

Če želite gledati televizijske nanizanke Vijay na HotStar-ju, preprosto pojdite na razdelek kanalov in izberite Vijay TV. Tam boste videli vse oddaje, ki se predvajajo na televiziji Vijay, in med njimi lahko preprosto izbirate in pretakate. Uporaba HotStarja je tako enostavna!

HotStar na Roku

Roku je najsodobnejša pretočna naprava, ki jo je razvila in izdelala družba Roku Inc. Je res ena najbolj priljubljenih pretočnih naprav za uporabo storitev, kot sta Netflix in Hulu, saj je izkušnja s pretakanjem, ki jo ponuja, nedosegljiva. Za vse ljubitelje HotStarja, ki se sprašujejo, ali je HotStar na voljo n Roku, bodite veseli, da je na voljo v trgovini Roku kanal. Preprosto pojdite v trgovino Roku kanal, namestite HotStar kanal na napravo Roku in uživajte v pretakanju.

Končne opombe

Streaming storitve, kot so Netflix, Hulu, Amazon in HotStar, so tisto, kar imajo radi vsi zabavni in pretočni štreni. HotStar je neverjetna pretočna storitev, saj gotovo ni samo konkurenco Netflixu in Hulu, ampak je s promocijo indijske vsebine šel še korak dlje. Raznolikost, ki jo je ponudil, je zagotovo večja od drugih storitev pretakanja. Ponuja celo športni prenos v živo, kar je odlična stvar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map