Kako gledati Jon Jonesa proti Anthonyju Smithu UFC 235 Fight Pay Per View

Če iščete najboljše načine za ogled UFC 235 v živo v spletu, pojdite po tem priročniku in zagotavljam vam, da boste našli najboljše načine pretakanja tega PPV dogodka. Razkrili smo različne načine za pretakanje tega dogodka, ker ima vsak uporabnik svoje želje.


Uradna promocija UFC 235

Vir: UFC – Ultimate Fighting Championship

Kako gledati UFC 235 z najnižjo ceno na plačilo na pogled

UFC ponuja svojo namensko storitev UFC PPV, ki jo je mogoče enostavno uporabiti od kjer koli na svetu.

Vendar je v tej zgodbi zasuk!

Naročnina za UFC PPV je v vsaki regiji različna, denimo v ZDA, za 6-mesečni načrt morate plačati 64,99 USD in 91,96 USD.

ufc ppv ZDA

Če ste na Filipinih, boste morali plačati 920,00,, kar ob preračunavanju stane samo 17,52 dolarja. In z VPN bi vas to stalo samo 28,47 USD gledati UFC 235 PPV, kar je najcenejša možnost za ogled UFC 235 v živo preko spleta.

ppv-ufc-peso

Pridobite vpn

Razlika je jasna, naredite pametno potezo!

Zdaj bi se spraševali, kako lahko izkoristite ta neverjeten popust. No, preprost način, da izkoristite UFC PPV s popustom, je z uporabo ponudnika VPN, ki ima Filipinski strežnik. Povežite se s Filipinovim strežnikom prek VPN in začnite pretakati UFC 235 s tako nizko hitrostjo.

Kako gledati UFC 235 na Amazon Prime

UFC 235 Pay Per View v video posnetku amazon

Amazon Prime je storitev pretočnega videa na zahtevo, ki jo upravlja sama Amazon. Storitev je v zadnjem času deležna veliko pohval s strani spletne pretočne skupnosti. Ker pa sta UFC in Amazon podpisala dogovor o prenosu UFC Pay na ogled dogodkov, so oboževalci po vsem svetu cenili to potezo.

Amazon prime ponuja izjemno kakovostno pretočno storitev, zato se veliko ljudi odloči za to. Še posebej, če imate možnost pretakanja UFC plačila na ogled na njem, je zagotovljena izjemna kakovostna zabava.

UFC 235 bo zagotovo odličen zaradi neverjetnih borilnih kartic, ki so jih postavili in ves svet se veseli tega dogodka. Zdaj, ko je dogodek tako poseben, bo njegovo prenašanje na Amazon Prime zagotovo zabavno. Ta pogodba med Amazonom in UFC je resnično olajšala razpoloženje uporabnikov Amazon Prime, ki imajo radi UFC, saj jim ni treba naročiti nobene druge storitve.

Uporabniki lahko naročijo borbe pred prireditvijo ali pa jo lahko kupijo po 4 urah. Druga velika stvar pri pretakanju UFC v živo z Amazon Prime je, da lahko uporabniki previjajo dejanje, medtem ko ga prenašajo v živo.

Kako gledati UFC 235 na Sling TV

kako gledati ufc 235 na sling tv-ju

Sling TV je ena najboljših spletnih storitev za pretakanje, ki omogoča dostop do najrazličnejših kanalov in dogodkov s plačilom na ogled. Ljubitelji UFC-ja si lahko ogledajo UFC 235 na Sling TV s predhodnim naročilom dogodka.

Sling TV ponuja visokokakovostne tokove dogodkov v živo in ko gre za UFC dogodek in tudi če takšne razsežnosti ne morete privoščiti ogrožanja kakovosti tokov. Nakup opravite pred dogodkom in na dan dogodka se bo kupljeno plačilo na ogled prikazalo na vrhu vsakega kanala na vašem seznamu..

Sling TV sem smatral kot vrhunsko mesto za športno pretakanje in še posebej za PPV prireditve. V zvezi s Sling TV morate imeti v mislih, da je Sling TV geografsko omejena storitev, ki je dostopna samo v ZDA. Če ste kjer koli zunaj ZDA in želite dostopati do Sling TV-ja, boste potrebovali ponudnika VPN-ja, da boste obšli geo-omejitve.

Pridobite vpn

Kako gledati UFC 235 na PS4 Live brezplačno

glej ufc 235 na ps4 jones vs smith

Če imate PS4 in želite UFC dogodek prenašati v živo, lahko to storite brez plačila denarja. Preprosto sledite tem korakom:

 1. Pojdite v aplikacijo PlayStation Vue
 2. Prijavite se na brezplačno preskusno različico
 3. Pojdite na razdelek Šport.
 4. Poiščite kanal ESPN na seznamu kanalov (prijavite se tudi na brezplačno preskusno različico ESPN).
 5. Dogodek bo pretočen na ESPN, ker je edini uradni izdajalec tega dogodka PPV.

Kako gledati UFC 235 za brezplačno spletno življenje

Mnogi ljudje radi iščejo brezplačne tokove, ker se ne marajo naročiti na premium storitve. Če ste eden od teh ljudi, poskusite naslednje načine prenosa UFC 235 brezplačno v živo v spletu:

Fight-Live.com

Fight Live je namensko spletno mesto za MMA, ki ponuja brezplačne prenose v živo za vse najnovejše MMA dogodke iz UFC, Bellatorja, Boxinga in WWE. Preprosto obiščite spletno mesto Fight Live in na prvi strani boste videli seznam v živo in razpoložljivih tekem in jih lahko v enem trenutku pretaknili v živo.

UFC 235 na Kodi

Ko gre za visokokakovostno pretakanje in brez plačila pristojbine, je Kodi ena najboljših možnosti. Ima številne dodatke PPV Kodi za pretakanje dogodkov v živo v HD kakovosti brez prekinitev. UFC 235 lahko na Kodi pretakate brez kakršnih koli težav, saj ima namenske dodatke za UFC, ki zagotavljajo brezplačne prenose dogodkov v živo.

Brezplačne spletne povezave za pretakanje

Ena najpogostejših praks mnogih uporabnikov je lov na brezplačne spletne tokove. Obstajajo številna spletna mesta, ki ponujajo brezplačne povezave za pretakanje, vendar je težava, s katero se uporabniki srečujejo na teh spletnih mestih, ta, da so bombardirana s pojavnimi okni in oglasi. Če pa kljub temu želite dogodek pretakati prek teh povezav, lahko poskusite s to povezavo, saj bo to omogočilo brezplačno pretakanje HD.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Zaključek

UFC 235 bo eden najboljših dogodkov vseh časov, saj so nekatera velika imena na borilnih kartah in dejstvo, da sta v eni noči postavljena dva naslova. Pojav tega dogodka je viden na platformah družbenih medijev, ko podporniki tekmovalnih borcev izkazujejo svojo podporo in razprave so se razburkale. Obstajajo številni načini pretakanja UFC 235 preko spleta, vendar se mnogi tega ne zavedajo. Zato smo razmišljali o razsvetljevanju uporabnikov o načinih, ki so na voljo.

Nekateri izmed zgoraj omenjenih načinov zahtevajo uporabo VPN-ja, vključno z možnostmi brezplačnega pretakanja. Ne samo zato, ker bo pomagal pri izogibanju geo-omejitvam, ampak če dogodek prenašate v živo, bo šifriral vaš promet in vas zaščitil pred organi in hekerji, ki vas vohunijo. Torej, shranite in uporabite VPN, kjer bi morali!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map