Kaj je dodatek za Kodi NFL Network?

Nacionalna nogometna liga (NFL) Predsezona se je končno začela in tekme se bodo začele od 10. septembra za sezono NFL 2020/2021. Prireditev se začne z 32 ekipami, ki se borijo za NFL krono. NFL Network je uradni kanal, ki NFL pretaka na Kodiju z zadetki v živo na vašem zaslonu.

NFL tokovi morda ne bodo delovali v vaši regiji zaradi omejitev Geo.Najboljši način gledanja NFL v živo brez kakršnih koli omejitev ali droženja ponudnika internetnih storitev je z VPN na Kodi. To bo šifriralo vaš promet in zaščitilo vašo identiteto.

V tem priročniku smo razpravljali o gledanju NFL na Kodi. Nadalje smo razpravljali o uradnih dodatkih Kodi in zunanjih dodatkih Kodi, ki bi jih lahko namestili na Kodi Krypton in Jarvis. S spodnjimi dodatki si oglejte NFL Network na Kodi 2020.

 1. Kodi NFL Nedeljske vozovnice 2020
 2. Kako gledati NFL na uradnem NFL Addonu
 3. Kako gledati NFL na brezplačnem NFL Addonu
 4. Kako gledati NFL na Kodi 16
 5. Kako gledati vrhunce NFL / Replays na Kodi
 6. Kako gledati NFL na Kodi Firestick
 7. Kako dobiti Kodi NFL GamePass brezplačno

Kako gledati NFL na Kodi Krypton različice 17 ali višje

Kot smo že omenili, za gledanje NFL-a na Kodiju ali športa na kodi imate na voljo dve možnosti. NFL lahko gledate z uradnimi dodatki, za katere je potrebna naročnina, ali pa lahko gledate NFL z dodatki drugih ponudnikov brez naročnine. Uradnika smo razpravljali o naročnini in tretji osebi brez naročniškega načina.

Kako gledati NFL igre na Kodi (uradni dodatki)

1) NFL Game Pass na Kodi

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Dodatki > Zdaj se pomaknite navzdol in kliknite na Prenosi zavihek.Kako gledati NFL na kodi
 2. Zdaj kliknite na Video dodatki.Kako gledati nfl na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Tu boste videli seznam dodatkov, ki so na voljo na vašem Kodi-ju > Pomaknite se navzdol in poiščite NFL Game Pass dodatek in kliknite nanj > Zdaj kliknite Namestite.nfl igra prenesti kodi
 4. Če si želite ogledati dodatek, se vrnite na Kodi domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Video dodatki > NFL Game Pass > Vnesite Uporabniško ime in Geslo.nfl pri nastavitvi kodi
 5. Na NFL se lahko naročite TUKAJ. Obstaja enkratno plačilo v ZDA124,99 USD, medtem ko lahko plačujete tudi v obrokih v ZDA44,99 USD / obrok.

nfl uradni kodi addon

2) NFL.com na Kodi

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Dodatki zavihek, ki se nahaja v navpičnem meniju na levi strani > Zdaj kliknite na Prenosi zavihek.
 2. Izberite Video dodatki možnost s seznama.
 3. Obstaja seznam dodatkov, ki bodo prikazani po abecednem vrstnem redu > Poiščite in kliknite na NFL.com > Kliknite Namestite.Kako gledati NFL na NFL.com addonu
 4. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Pojdi do Dodatki > Potem Video dodatki > Na desni strani zaslona boste videli seznam dodatkov, se pomaknite navzdol in kliknite NFL.com in Uživajte!nfl.com pri kodi kripton različice 17 ali novejše
 5. NFL.com dodatek Kodi ne prikazuje tekem NFL v živo, ampak samo poudarke in analize.

Kako gledati igre NFL v programu Kodi brez naročnine (dodatki drugih proizvajalcev)

1) trezor Elektra za NFL

Elektra Vault ima več kot le NFL tekme ali druge športe, ki si jih želite ogledati. Ponuja filme, TV oddaje in dokumentarne filme. Tu je naš vodič za namestitev Elektra trezorja na Kodi.

 1. Ko namestite Elektra trezor, Odprite dodatek > Pomaknite se navzdol in kliknite Športni dogodki v živo.Kako gledati NFL na Kodiju brez naročnine
 2. Kadar koli je oddaja v živo, se bo na tem seznamu prikazala tako kot spodnja slika.

kako gledati nfl na trezorju elektra

2) Športni svet

Sports World je posebej zasnovan za športne fanatike, kjer si lahko ogledate številne kanale, ki prikazujejo tekme NFL v živo. Namestite dodatek Sports World iz našega vodnika.

 1. Ko namestite Športni svet Kodi dodatek, odprite ga > Zdaj kliknite na Športni kanali.Kako gledati NFL na Sports World
 2. Tukaj boste videli seznam kanalov, ki jih trenutno prikazuje World World > Kliknite NFL Network ali Sky Sports saj oba kanala prikazujeta tekme NFL. Uživajte NFL na Kodi 2018.

Kako gledati NFL igre na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

1) NFL Game Pass

 1. Odprto Kodi Jarvis > Kliknite na Sistem Meni > Nato izberite Dodatki.
 2. Zdaj pa pojdi na Namestitev iz skladišča > Poiščite in kliknite na Repozitorij dodatkov Kodi.
 3. Kliknite na Video dodatki > Nato se pomaknite navzdol in poiščite NFL Game Pass > Namestite.
 4. Ko ga namestite, bo zahteval ID in Geslo. Naročite se pri Spletno mesto NFL to stane ZDA124,99 USD enkratno plačilo.

Kako gledati NFL Games Highlights / Replays na Kodi

 1. Odprto Kodi Jarvis > Izberite Sistem možnost, ki se nahaja spredaj > Kliknite na Dodatki.
 2. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Pomaknite se navzdol in izberite Repozitorij dodatkov Kodi.
 3. Zdaj pa pojdi na Video dodatki > Poiščite in kliknite na NFL.com > Kliknite Namestite.
 4. Ta dodatek je popolnoma brezplačno, vendar ne prikazuje tekem NFL v živo. Vendar pa lahko vidite analize poudarkov, analizo pred tekmo in analizo po tekmi.

Kako gledati NFL na Fire Stick-u

Če si želite ogledati NFL na Kodi Fire Stick, razmislimo o dodatku Elektra Vault, ki vas bo morda potreboval pri nastavitvi VPN Firestick-a. Če želite gledati NFL na Kodi Fire Stick, sledite spodnjim korakom:

 1. Odprite svoje Naprava Fire Stick > Pojdi do Nastavitve > Potem Sistem > Zdaj kliknite na Možnosti razvijalca > Tukaj morate vklopiti Odpravljanje napak ADB in VKLJUČITE Aplikacije iz neznanih virov.
 2. Zdaj pa pojdi na Domača stran Fire Stick > V zgornjem levem kotu kliknite možnost iskanja in poiščite Kodi > Odprite Kodi.
 3. Zdaj sledite korakom, ki so predstavljeni v našem priročniku za namestitev Elektra trezorja na Kodi.

Kodi NFL Nedeljske vozovnice 2018

IPTV Subs je vrhunski dodatek Kodi, ki vsebuje veliko PPV-jev in pretakanje priljubljenih športnih dogodkov v živo. Vendar je nedeljska vozovnica za počitek NFL možna, vendar ni priporočljiva.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket je kanal, ki je naveden v tem dodatku, ki prikazuje tekme NFL v živo..

Velika značilnost tega dodatka so številni kanali NFL Sunday Ticket, ki hkrati prikazujejo tekme NFL. Če se hkrati igrajo 4 tekme, bo kanale razdelil na vse te kanale. Spodaj so navedeni koraki za namestitev IPTV Subs:

 1. Odprto Kodi Krypton > Kliknite na zobniško obliko Ikona nastavitev > Izberite Upravljanje datotek > Dvojni klik Dodaj vir.
 2. Tapnite “Brez” in tip URL http://gfservers.com/repo/ > Kliknite v redu > Ime vrste »GF strežnik« > Kliknite v redu.
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi > Pojdi do Dodatki > Namestitev paketov ikono v zgornjem levem kotu > Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > GF Server > Nato izberite repozitorij.gfserver.zip.
 4. Zdaj pa pojdi na Namestitev iz skladišča > GF strežniki > Video dodatki > IPTV Subs > Namestite > Naročite se TUKAJ za IPTV Subs z ZDA13 USD / mesečno ali ZDA132 USD letno naročnina.

Kako do igre Kodi NFL Pass Pass Free

Za dodatek NFL Game Pass potrebujete naročnino, ki jo morate enkrat plačati za ogled vseh NFL tekem sezone. Na Kodi NFL Game Pass ni mogoče dobiti brezplačno, lahko pa uporabite storitev za 7-dnevna brezplačna preizkusna različica. Brezplačno preskusno različico lahko kadar koli prekinete.

Kako gledati Kodi NFL Replays

Če si želite ogledati predvajanje, poudarke in mnenja strokovnjakov Kodi NFL, lahko namestite dodatek NFL.com Kodi, ki je bil dodan v tem spletnem dnevniku. To je uradni dodatek Kodi in ga najdete v shrambi dodatkov Kodi. Ta dodatek vam daje popoln vpogled v ekipe, igralce in njihove strategije.

The Wrap Up

Kodi dodatki, ki so izpostavljeni na tem blogu, uspešno prenašajo mrežo NFL na Kodi 2018. NFL je eden izmed štirih najbolj priljubljenih športov v celotni Severni Ameriki in ima veliko oboževalcev, ki sledijo. Ta blog vsebuje, kako gledati NFL na Kodi in Fire Stick. Zato uživajte v gledanju NFL-a s Kodijem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me