Kako gledati NHL 2018-2019 v živo na spletu brez kabla

Sezona NHL 2018–2019 se je začela 3. oktobra 2018. Liga se je začela z 31 ekipami, ki svoje tekme igrajo v 31 različnih arenah. Prvenstvo se bo zaključilo 6. aprila 2019. Takoj, ko je dogodek odnesel navijače NHL-ja, so začeli iskati več možnosti za gledanje NHL-iger na spletu. Ta priročnik zajema, kako gledati NHL v živo na spletu.


V tem priročniku ponujamo tudi vadnico o tem, kako gledati NHL na Kodi. Navedli smo uradni vodnik za dodatke in vadnico za dodatke drugih proizvajalcev.

Kako gledati NHL.TV na Kodi Krypton različice 17.6 ali Kodi Leia

Če ne želite, da vas pusti nizka kakovost ali kakšne druge prekinitve, potem bolje namestite uradni dodatek NHL Kodi, ki vsebuje NHL tekme v živo. Obstajata dva podobna uradna dodatka Kodi, to je NHL.TV in NHL Game Center. Stroški naročnine za NHL.TV znašajo 19,99 USD na mesec ali 119,99 USD na leto.

Tu smo razpravljali o namestitvi NHL.TV na Kodi:

 1. Odprite Kodi v svoji napravi.
 2. V glavnem meniju kliknite kartico Dodatki.
 3. V zgornjem levem kotu kliknite ikono polja.
 4. Sedaj kliknite na možnost Namestitev iz skladišča.
 5. Odprite skladišče dodatkov Kodi.
 6. Pomaknite se navzdol po seznamu in kliknite NHL TV
 7. Kliknite Namestite in počakajte na obvestilo, ki je omogočeno z dodatkom.
 8. Ko se prikaže obvestilo, lahko do dodatka dostopate v meniju Dodatki.

Kako gledati NHL na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj (neuradni dodatek)

 1. Odprto Kodi Jarvis > Kliknite na Sistem > Potem pojdite na Upravitelj datotek > Tukaj vidite Dodaj vir možnost, dvakrat kliknite nanjo.
 2. Kliknite “Brez” ko se prikaže pogovorno okno > Vtipkajte URL skladišča http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Kliknite Končano > Vnesite ime repozitorija „Mullafabz“ > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 3. Zdaj se vračam k Glavni meni Kodi > Izberite Sistemski meni ponovno > Nato kliknite na Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Namestitev iz skladišča > Repozitorij naraščajoče plime > Video dodatki > Rising Tide > Kliknite Namestite.
 4. Odprto Rising Tide Kodi dodatek > Pojdi do Športni kanali > Najti NHL Network HD ali NBCSN za ogled tekem v živo.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL tokovi)

ICANUCK je bil staro skladišče NHL, ki so ga našli v Fusion Repozitoriju. Ker je prišlo do napada na TVAddons, so z njim padla številna druga shramba, ICANUCK NHL Streams pa je bil prav tako.

NHL.TV je zdaj postal uradni dodatek, ki ga je mogoče najti v shrambi dodatkov Kodi. Ni potrebe po namestitvi skladišča ICANUCK, ki ne obstaja več. Za NHL.TV je zgoraj omenjen preprost postopek namestitve.

Kako gledati NHL brez kabla

Gledanje športnih dogodkov v živo preko spleta ni več problem zaradi neverjetnih spletnih pretočnih storitev, ki so danes na voljo. Za ogled NHL v živo je na voljo nekaj najboljših pretočnih storitev:

 1. Sling TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Kako gledati NHL na Sling TV

kako-gledati-nhl-igre-na-slling-tv

Sling TV je ena najboljših spletnih storitev za pretakanje trenutno v ZDA. Vsak paket, ki ga ponuja, je ločen v različne pakete z različnimi kanali. Najboljši del prenosa NHL preko spleta s Sling TV je, da lahko dostopate do obeh izdajateljev televizijskih programov; NBC in Fox Sports.

Vendar je treba upoštevati, da je televizija Sling skupaj z že omenjenimi izdajatelji televizijskih programov regionalna omrežja in ne bodo dostopna zunaj ZDA. Storitev Sling TV je omejena na geo in do nje lahko dostopate le od koder koli drugje, kot je to v ZDA s pomočjo VPN storitve.

dobiti vpn cta

Glejte NHL igre na Fubo TV

kako-to-wach-nhl-online-on-fubo-tv

Če ste evropski prebivalec in želite NHL prenašati v živo, potem je najboljša možnost, da ga prenašate s televizijo Fubo. Pravzaprav gre za ameriško spletno pretočno storitev, vendar njeni tokovi niso omejeni samo na ZDA in do njih je mogoče dostopati v Evropi.

Fubo TV ima zelo poceni pakete in veliko število kanalov za prenašanje aktualnih pretočnih akcij. Akcijo NHL v živo lahko spremljate na športnem kanalu BeIN, ki gosti oddaje z uradne radiotelevizije NHL; NBC Sports.

Prenesite NHL Online na ESPN

pazi-nhl-on-espn

ESPN je resnično najboljša izbira za prenašanje športnih dogodkov v živo zaradi svoje kakovostne radiodifuzne storitve in HD pretoka. Navijači NHL se lahko naročijo na spletno storitev ESPN in si ogledajo vsako tekmo v živo, prav tako pa lahko ostanejo na tekočem z najnovejšimi novicami in rezultati na spletni strani ESPN.

Vendar ESPN zagotavlja tokove za NHL prek ESPN +, ki je na voljo samo v ZDA. Za dostop do ESPN + iz ZDA v Kanadi, Veliki Britaniji in Avstraliji za prenos NHL; boste potrebovali VPN. Pridobite VPN in se povežite z ameriškim strežnikom in uživajte v non-stop NHL pretoku na ESPN.

dobiti vpn cta

Pretočite regionalne in zunajtržne igre NHL?

Izven tržnih iger je izraz, ki se običajno uporablja v medijski radiodifuzni industriji, ki pomeni zagotavljanje domačih lig ali nacionalnih lig, ki imajo regionalne udeležence v drugih regijah po vsem svetu, kjer uradni izdajatelji televizijskih programov ne predvajajo svojih vsebin ali niso njihovi osredotočeni tržni segmenti.

Takšne zunaj tržne igre sta NHL in MLB pred kratkim prepovedala, ker škodujeta verodostojnosti in tržnemu deležu regionalnih / lokalnih izdajateljev televizijskih programov. Oddaje teh dogodkov so bile omejene na geo in celo spletnim storitvam za pretakanje priporočamo, da omejijo dostop do svojih tokov iz nepooblaščenih regij.

Ena stvar, ki jo lahko storite za pretakanje teh dogodkov v živo iz omejenih regij, je, da lahko uporabite različne spletne platforme za pretakanje, kot so

 1. DIRECTV Zdaj
 2. Hulu TV v živo
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Te storitve uporabnikom ponujajo številne športne pretočne kanale, do njihovih tokov pa je enostavno dostopati s pomočjo VPN storitve. Na ameriški strežnik se lahko povežete s pomočjo VPN in imeli boste dostop do oddaj dogodkov v živo.dobiti vpn cta

Kako obiti NHL.tv Blackout

Do NHL-ja lahko dostopate tako, da zaobidete geo-omejitve s pomočjo VPN-ja. A vpraša vaš IP in spremeni vaš dejanski naslov IP v IP naslov strežnika VPN, s katerim ste povezani.

Če želite torej zaobiti NHL.Tv zamrznitev in si jo ogledati v živo, potem pridobite VPN, se povežite z ameriškim strežnikom in začnite dostopati do prenosov v živo iz katere koli regije sveta, ne da bi se soočili z nobeno blokado..

Zavijanje vse

V začetku državne hokejske lige nam je ostalo le še en dan, zato smo na spletu zagotovili različne metode za gledanje tekem NHL. Obstaja ena uradna metoda z uradnimi dodatki in ena neuradna metoda z dodatki drugih proizvajalcev. Naročilo naročnine v višini 19,99 USD na mesec velja za uradni dodatek Kodi, medtem ko za tretje dodatke ne velja naročnina..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map