PSL je tik za vogalom in hype je na vrhuncu v zraku. Vsi ljubitelji kriketa so na družbenih medijih začeli izkazovati svojo ljubezen in podporo svojim najljubšim ekipam, saj trend še naprej pridobiva na moči. Vem, da boste nad tem dogodkom navdušeni tudi vi in ​​poskušali ugotoviti, kako gledati PSL.

PSL je največji kriketni dogodek, ki se vsako leto v Pakistanu odvija pod nadzorom PCB. To ni le še en turnir v kriketu, ampak to je dogodek, na katerem vsa velika imena kriketov po vsem svetu prihajajo v Pakistan in kjer vidijo panogo panoge Pakistana, ki sodeluje v organizacijskih odborih.

Torej, vsi ljubitelji kriketa bodo polepšali dan zaljubljencev, saj bo PSL 2019 v ZAE začel 14. februarja 2019 s slavnostno slovesno otvoritvijo.

PSL je največji kriketni dogodek, ki se vsako leto v Pakistanu odvija pod nadzorom PCB. To ni le še en turnir v kriketu, ampak to je dogodek, na katerem vsa velika imena kriketa z vsega sveta prihajajo v Pakistan in kjer je v organizacijskih odborih videti glamurovno industrijo države..

Pokal PSL 4 in ekipe 2019

psl 4 urnik ekip 2019

V letošnji izdaji PSL bo sodelovalo šest ekip:

 1. Islamabad United
 2. Kralji Karači
 3. Pešavar Zalmi
 4. Kveti Gladiatorji
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan sultani

Islamabad United so bili zmagovalci zadnje izdaje tretje izdaje PSL (2018), toda ali bodo letos lahko obdržali naslov? To se vsi zelo veselijo!

PSL 4 kanali / oddaje v živo 2019

Država

Kanali

Geo omejeno? Poskusite to

Združene državePTV Šport, Willow TV (Geografsko omejeno)

PureVPN 

(2,88 USD / mesec)

Obiščite spletno mesto >>

Združeno kraljestvoPrimeTV / HumTV
AvstralijaNoben uradni izdajalec televizijskih programov (samo poudarki na foxsports.com.au) uporabljajte PTV Sports za prenos v živo
BangladešGazi TV
U.A.EYupp TV
ŠrilankaDialog TV
Zahodne IndijePretočna televizija
Severna afrikaYuppTV
AfrikaSupersport
Pakistan PTV Šport, Deset športov, Geo Super
 IndijaDSport

Zgoraj omenjeni so vsi kanali, na katerih si lahko ogledate prenos PSL v živo ali spletno. Razmislite o uporabi VPN storitve za obhod geo-omejitve in odblokiranje tokov:

VPN ponudnikiPriceOfferSpletna stran
PureVPN 10,95 $ 2,91Meden

Posebna ponudba: 73% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
Surfshark 11,91 $ 1,99 $ Mesec

Posebna ponudba: 83% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
CyberGhost 12,99 $ 2,75Per mesec

83% popust

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled
ExpressVPN 12,95 $ 8,32Per mesec

35% popusta

Obiščite spletno mesto
Preberi pregled

Kako gledati PSL 4 na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve ikono (ikona zobnika) > Kliknite Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodajte vir.
 2. Zdaj kliknite, kjer piše in natančno dodajte ta vir http://www.lvtvv.com/repo/ > Kliknite V redu > Poimenujte ta medijski vir Kodil Repo > Kliknite v redu> Kliknite v redu še enkrat, da zaprete pogovorno okno.
 3. Pojdi nazaj na domači zaslon > Kliknite na Dodatki meni > Kliknite na Škatla ikona (Namestitev paketov).
 4. Zdaj kliknite Namestitev iz zip datoteke > Kliknite Kodil Repo > Zdaj kliknite na kodil-1.3.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 5. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Odprto Regija za skladišče Kodil > Pojdi do Video dodatki > Kliknite na ZEM TV > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.
 6. Do dodatka lahko dostopate od svojega Domači zaslon z odhodom na Dodatki meni > Brskaj Video dodatki > Kliknite ZEM TV.

Kako gledati PSL 4 na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprite Kodi Jarvis v16.
 2. Kliknite Sistem.
 3. Odprto Upravitelj datotek.
 4. Kliknite Dodajte vir.
 5. Kliknite, kjer piše in vnesite to URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Kliknite
 6. Poimenujte ta vir Kodil Repo> Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 7. Vrnite se in kliknite Domači zaslon naprej Sistem.
 8. Odprto Dodatki
 9. Kliknite Namestitev iz zip datoteke.
 10. Izberite Cerebro Repo > Kliknite kodil-1.3.zip > Počakajte na obvestilo.
 11. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto ZEM TV > Pojdi do Video dodatki > Odprto ZEM TV > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako gledati PSL 4 v Veliki Britaniji 2019

kako gledati psl v živo v živo

Prime TV in Hum TV bosta uradno predvajala PSL v Veliki Britaniji. Če pa si uporabniki načrtujejo ogled na Kodi-ju, lahko preprosto namestijo dodatek, ki smo ga omenili zgoraj, in sledite navodilom za namestitev.

V primeru, da se uporabniki Združenega kraljestva srečujejo s težavami pri pretakanju, lahko s pomočjo Kodi VPN storitve zaobidejo geo-omejitev.

CTA

Kako gledati PSL 4 v Indiji 2019

To bo prvič, ko se bo v Indiji predvajal PSL, tj. Pakistan Super League. Sosednja država že ima svoj lastni dogodek kriketov, znan kot IPL, ki je neposredni konkurent PSL ali pa mu lahko rečemo obratno. Kljub temu, da je PSL konkurent, pakistanski kanali zadnja leta predvajajo IPL v Pakistanu, za razliko od Indije.

Vendar pa bo tokrat dogodek v živo prenašal indijski kanal DSport. To je zagotovo odlična novica za vse ljubitelje kriketa v Indiji.

Kako gledati PSL 4 na YouTubu 2019

Najboljša stvar pri PSL je, da ga uporabniki lahko preprosto gledajo v živo na YouTubu, ker ga bo PTV Sports v živo predvajal na YouTubu. Glede YouTube oddaje pa obstajata dve glavni skrbi:

 1. Pretakanje je lahko Geo-Restricted; zato bo za obhod Geo-omejitev potrebna storitev Kodi VPN.
 2. Drugič, zadnja tekma dogodka morda ne bo prikazana na YouTubu. Kljub temu še ni potrjeno.

Odkleni tok PSL

Kako gledati PSL 4 v živo na spletu brezplačne tekme 2019

Uporabniki, ki načrtujejo neposredne tekme v živo neposredno iz svojih brskalnikov, lahko to storijo preprosto, saj bo PSL v živo na strmem spletnem mestu PSL T-20. Vendar bo ta tok namenjen samo pakistanskim gledalcem.

Kar zadeva mednarodne gledalce, lahko ta dogodek prenašajo v živo preko Cricketgatewaya.

Ekipe, ki jih bomo iskali v PSL 2019

Letos so Lahore Qalandarji v svojo ekipo nabrali nekaj imenitnih imen, kot so veliki AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman in Mohammad Hafeez. Vsi ti igralci so po vsem svetu zelo ugledni in če jih boste imeli v ekipi, bo Lahore Qalandars zagotovo postal močan kandidat za naslov.

Pakistanski skiper Sarfaraz Ahmed bo znova vodil Quetta Gladiators in vsi smo videli njegovo sposobnost kapetana. Zna izvabiti najboljše iz svoje ekipe. V svoji ekipi ima tudi nekaj imenitnih imen, kot so Sunil Narine, Dwayne Bravo in Rilee Rossouw, ki so zelo zanesljivi igralci.

Vendar pa je Multan Sultan v svoji ekipi izoblikoval nekatera najbolj razburjena in vznemirljiva imena, kot so Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik in Shahid Afridi. Torej, lahko rečemo, da je Multan Sultan tudi ekipa, na katero se moramo paziti.

Kdo bo zmagal na tem turnirju?

Lani sem kandidiral za Quetta gladiators, letos pa osebno navijam za kralje Karachi. To je predvsem zato, ker imajo nekaj mojih najljubših igralcev, kot so Colin Ingram, Colin Munro, Ravi Bopara in mnogi drugi, ki lahko prehitijo in premagajo katero koli ekipo na igrišču.

Kljub temu je najboljše pri vsakem športu to, da zmaga ekipa, ki na terenu dobro igra na dan. Upajmo le, da bo šlo z mojim koreninanjem in upam, da bo ta dogodek bombon za oko tako kot lani.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me