Besede, kot so ikonične, glamurozne, zabavne, niso dovolj, da bi razložile to ekstravagantno ligo za kriket; IPL (indijska premier liga). Pred dvema dnevoma se je začela 11. izdaja najbolj priljubljene lige kriket na svetu, a turnir je trenutno na vrhuncu. Ljubitelji IPL-a po vsem svetu iščejo načine gledanja IPL v svojih domovih in pisarnah s pomočjo kodi addons-a.

Vendar vemo, kaj je najbolje za ljubitelje Kodi VPN in zato smo sestavili vodnik, ki vam bo pomagal Kako gledati IPL na Kodi.

Opozorilo!! Tekme IPL lahko prenašate na IPL kanalih z vsega sveta. Za dostop do geografskih programov IPL z omejenim dostopom boste morali odkleni kanale IPL z VPN.
CTA

IPL seznam kanalov / izdajateljev televizijskih programov

Država / regijaIzdajatelji televizijskih programov
IndijaZvezdni športi

Hotstar

AfrikaSuper športi
Združene državeESPN
Združeno kraljestvoSky Sports
KanadaSportsnet
AvstralijaKriket Gateway
Nova ZelandijaSky Sports

Kako gledati IPL na Kodi kripton različici 17.6 ali starejši

Obstaja veliko dodatkov za športne prenose v živo, vendar smo za vas izbrali ZEM TV Kodi addon, saj zagotavlja povezavo HD za pretakanje v živo za IPL v živo. Sledite tem korakom, če želite namestiti ZEM TV za gledanje IPL v živo v programu Kodi.

 1. Odprite Kodi > Pojdite v glavni meni Kodi > Kliknite ikono Nastavitve > Odprto Upravitelj datotek > Zdaj Dvokliknite Dodaj vir.kako gledati ipl
 2. Kliknite, kjer piše “Brez” > Vnesite to URL v naslovni vrstici http://kdil.co/repo/ > Zdaj kliknite v redu > Poimenujte »Kodil Repo ‘  in nato kliknite v redu > Dvakrat preverite oba URL in Ime in kliknite V redu še enkrat, da zaprete pogovorno okno.kako gledati ipl na kodi krypton različice 17.6 ali novejše
 3. Vrnitev v Kodi Glavni meni > Odprto Dodajons meni iz levega stolpca > Kliknite na Ikona polja.kako gledati ipl na kodi jarvis različice 16 ali novejše
 4. Zdaj kliknite na Namestite iz Zip mapa > Pomaknite se navzdol in kliknite na Kodil Repo > Odprto Kodil.zadrgo > Počakajte na obvestilo.kako gledati ipl na kodi firestick
 5. Ko se prikaže obvestilo, kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto Regija za skladišče Kodil > Pojdi do Video dodatki.IPL 2018 Kodi Download
 6. Pomaknite se navzdol in odprite Zem TV > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo z omogočenimi dodatki.

Kako gledati IPL 2018 na Hotstar v ZDA

Tam ga imate, zdaj je dodatek nameščen in zdaj lahko svoje najljubše IPL igre v živo spremljate v Kodi.

Kako gledati IPL na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Kosilo Kodi Jarvis V16 > Kliknite na Sistem.
 2. Pojdi do Upravitelj datotek > Zdaj dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 3. Kliknite, kjer piše <Noben> > Vnesite to URL http://kdil.co/repo/ > Kliknite Končano.
 4. Dajte ime temu URL kot ‘Kodil Repo ” > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Pojdi nazaj k Domači zaslon > Kliknite Sistem.
 6. Odprto Dodatki > Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Odprto Kodil Repo> Kliknite na Kodil.zip.
 7. Pojdi nazaj v Domači zaslon.
 8. Pojdi do Namestitveni program dodatka > Odprto Kodil Repo > Moram Video dodatki in izberite Zem TV.
 9. Kliknite Namestite.

Kako gledati IPL na Kodi Firestick

 1. Odprto Kodi na Fire Stick. Če Kodi še niste namestili, namestite Kodi na Fire Stick.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 3. Po tem sledite zgornjim korakom za namestitev dodatkov na Kodi Krypton V17.6.

IPL 2018 Kodi Download

 1. Prenesite datoteko Zip > Odprto Kodi v vaši napravi > Odprto Dodatki meni > Kliknite na Ikona namestitvenega paketa.
 2. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj in Odprto the preneseno datoteko Zip.
 3. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto Regija za skladišče Kodil > Odprto Video dodatki > Kliknite na Zem > Hit Namestite.

Kako gledati IPL 2018 na Hotstar v ZDA

Kako gledati IPL 2018 na Hotstar v ZDA

HotStar je indijska aplikacija, ki uporabnikom omogoča gledanje svojih najljubših tekem IPL, a ironija je, da je dostopna le v Indiji. Zato bodo uporabniki s tujino morali dostopati do te aplikacije na svojih androidnih napravah in napravah Apple s pomočjo Kodi VPN storitve.

Uporabniki bodo morali prek storitve VPN najprej izbrati indijski strežnik regije in nato dostopati do aplikacije. Ko naložite aplikacijo prek Play Store in iTunes, lahko IPL v živo preprosto gledate.

Kako gledati brezplačne spletne tokove IPL v živo

Uporabniki s prebivališčem v Afriki in na Bližnjem vzhodu, ki želijo z brezplačno storitvijo gledati neomejeno delovanje IPL, se lahko odločijo za te petice:

 1. Cricingif (po vsem svetu)
 2. Cricketgateway (po vsem svetu)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (za uporabnike v Južni Afriki)
 5. OSN Play (za uporabnike na Bližnjem vzhodu)
 6. Aplikacija Smartcric
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbajti
 11. CricHD
 12. DD Šport
 13. Suvarna Plus

Krč v gif

Kako gledati brezplačne spletne tokove IPL v živo

Cricingif je spletno mesto s športnimi novicami, ki ponuja posodobitve najnovejših posnetkov kriket po vsem svetu. Obiskovalci si lahko ogledajo vrhunce vsake igre in preverijo najnovejše novice iz okoliške besede kriketa. Druga odlična lastnost Cricingifa je, da ima namenski odsek za uporabnike, ki si želijo v živo ogledati IPL T20.

Kriket Gateway

kriket vrata za ipl

Mobilna aplikacija Kriket gateway omogoča uporabnikom, da ostanejo na tekočem z najnovejšimi akcijami za kriket. Uporabnik si lahko ogleda vse odmevne tekme in si pokaže, ko želi. Odlična funkcija tega spletnega mesta je razdelek Arhiv, ki omogoča, da se sprehodijo po nekaj nedavnih kriketskih dogodkih z vsega sveta. Uporabniki si lahko tudi prek te aplikacije ogledajo najnovejše in najnovejše novosti o svojih najljubših ekipah.

IPL Live 2018

ipl v živo 2018

IPL Live 2018 je namensko spletno mesto, ki ponuja spletno pretočno storitev samo za IPL. Kakovost tokov, ki jih zagotavlja to spletno mesto, je visoke kakovosti, strežniki, ki jih ima ta spletna stran, pa so brezhibni. Ponuja tri različne strežnike za pretakanje tekem in ponuja podrobnosti o drugih storitvah pretakanja.

Super športi

supersport za ipl

SuperSport je nedvomno eden najbolj cenjenih športnih oddajnikov na svetu. SuperSport je dobil ime po predvajanju športov v živo na televiziji in zdaj se je začel osredotočati na spletno storitev prenosa kriket v živo in drugih športnih dogodkov. Uporabniki si lahko ogledajo vse najnovejše rezultate in razporede IPL-jevih tekem. SuperSport bo pretakal IPL za Južnoafriška regija vendar so njihovi videoposnetki dostopni z vsega sveta.

OSN Play

OSN Play za ipl

OSN Play ponuja športne tokove v arabskem jeziku za občinstvo na Bližnjem vzhodu. Gre za geografsko omejeno storitev, ki jo je mogoče odblokirati iz drugih držav z uporabo kakovostne storitve VPN. Najboljši del OSN Play je, da je njegova aplikacija za android in iOS na voljo tudi v ustreznih trgovinah s platformo. Uporabniki, ki imajo naročnino na storitve OSN, lahko dostopajo do svojih najljubših športnih vsebin brez plačila dodatnih stroškov.

Aplikacija Smartcric

Aplikacija Smartcric za ipl

SmartCric je odlična aplikacija za pretakanje tekem v kriketu v živo s celega sveta na pametnih telefonih. Vendar pa je ena najbolj nerodnih stvari pri tej pametni aplikaciji za pametne telefone ta, da ni na voljo v trgovini Google Play. Uporabniki, ki želijo namestiti to aplikacijo, morajo prenesti njeno apk datoteko s spletnega mesta tretje osebe in jo nato namestiti. Razen tega je aplikacija odlična za uporabo, saj ima odličen prijazen vmesnik in deluje odlično.

Willow TV

WillowTV za prenos ipl

Willow TV je vodilni ameriški športni televizijski program, ki v živo prenaša različne kriketne dogodke in odmevne dogodke, ki se dogajajo po vsem svetu. Ta kanal s sedežem v Kaliforniji v živo prenaša indijsko premier ligo v spletu in uporabniki imajo enostaven dostop do tokov.

Jio TV

jiotv za brezplačno pretakanje ipl

Jio TV svojim uporabnikom ponuja široko paleto kanalov iz različnih regij sveta in različnih jezikov. Ponuja več kot 350 TV kanalov, od tega 50+ HD kanalov. Aplikacijo Jio TV lahko za posamezne naprave prenesete iz trgovine Google Play in Apple App Store.

Ena najboljših lastnosti, ki jo ima ta aplikacija, je ta, da lahko uporabniki prekinejo tekmo v živo, ko želijo, in se nadaljujejo z iste točke. Uporabniki si lahko svoje priljubljene oddaje ogledajo tudi tako, da izberejo predvajano vsebino iz preteklih 7 dni. Uporabniki se lahko naročijo na ekskluzivne mobilne storitve Jio za manj kot? 49.

jio načrt za ipl

Vivoipl

Vivo za pretakanje ipl

Vivo je uradni sponzor indijske premier lige 2018, vse akcije iz IPL 2018 pa bo v živo prenašal na svoji spletni strani. Uporabniki si bodo lahko vse tekme IPL 2018 ogledali na spletni strani VivoIPL. Spletno mesto ima tudi celoten urnik turnirjev in zgodbe o igrah, ki jih je enostavno videti.

Cricbajti

glejte ipl na spletu na cribajtih

Cricbytes je pravzaprav spletna stran za bloganje, ki objavlja novice in bloge o vseh trenutnih in najnovejših novicah in rezultatih iz sveta kriket. Čeprav si uporabniki na tej strani ne bodo mogli ogledati tekme v živo, bodo pa lahko na tekočem s posodobitvami in vsemi novostmi in podobnimi informacijami. Uporabniki so lahko na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami o kriketnih dogodkih in igralcih.

CricHD

gledati ipl oncrichd.tv

CricHD je neverjetno spletno mesto za pretakanje v enem samem kliku za različne športe, kot so nogomet, kriket, ragbi, ameriški nogomet, rokoborba, UFC, boks, golf itd. kot so BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports in Sky Sports itd. Ta storitev pretakanja sploh nima geografskih omejitev, zato lahko uživate v brezplačnem pretakanju svojih najljubših športov od koder koli in kadar koli.

DD Šport

dd športi za gledanje ipl brezplačno

DD športi so pravzaprav indijska športna televizijska mreža, ki se osredotoča na pokrivanje večine domačih športnih dogodkov v Indiji. Vendar pa bo zajemal IPL 2018 in njegovi tokovi bodo na voljo na spletu na športnem odseku spletnega mesta “GoHelloTV.in”. Uporabniki, ki želijo brezplačno pretakati IPL 2018 v živo, ga lahko prenašajo prek DD Sports. Kljub temu je v tej zadevi zaskrbljujoče to, da gre morda za geografsko omejen tok, zato boste za dostop do njega morda morali uporabiti storitev VPN..

Suvarna Plus

Zvezda-suvarna-plus

Suvarna Plus, znana tudi pod imenom Star Suvarna Plus, je indijski zabavni kanal v lasti podjetja Star Networks. Oddaja najnovejše in vintage bollywoodske filme ter mednarodne in domače športne dogodke. IPL je fascinantna svetovno hvaljena domača kriket liga, v živo pa bo na sporedu Suvarna Plus. Če ga torej ne morete gledati doma na televiziji, ga lahko preprosto spremljate v živo prek spletnega toka Suvarna Plus.

Zaključne besede

Indijska premier liga je ena največjih kriket lig ne samo južne Azije, ampak tudi sveta. Po vsem svetu je na milijone oboževalcev, ki radi gledajo to razburljivo ligo za kriket. Uporabniki, ki ne morejo gledati IPL na televiziji ali živijo v tujini, lahko enostavno gledajo IPL v programu Kodi ali pa ga lahko prenašajo tudi prek povezav za pretakanje, ki jih dobimo pri nas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me