Opomba: UFC 223 se je končal, vendar Mcgregor proti Khabibu v letošnjem letu pridobiva veliko hype. Mcgregor proti Khabib lahko spremljate v živo na spletu.

UFC 223 je na vrsti, da preseneti oboževalce UFC-a z vrhunsko vznemirljivo vožnjo in spopadom med najboljšimi titani na svetu na najbolj priljubljenem turnirju mešanih borilnih veščin v industriji. Navdušenci UFC-a ob vsem adrenalinskem črpanju opazujejo, kako se njihovi najljubši borci borijo proti Octagonu.

Toda kakšen boljši način za gledanje tekem UFC 223 na spletu kot Kodi? Preprosto ni nobenega. Vse lahko ujamete UFC 223 tekme v živo na spletu brezplačno na kodi sports. Presenečeni boste, kako enostavno lahko na Kodiju gledate ufc 223 brez kabla. Zato preberite, če želite izvedeti. Toda preden greste še dlje, je dana tiskovna konferenca Khabiba proti Hollowayu pred borbo.

Kako gledati UFC 223 na Kodi Free Live Online brez kabla

Obstajajo še drugi, enostavnejši in stroškovno učinkovitejši načini, prek katerih lahko v živo prenašate UFC 211 dogodek na svojem internetu. Ker za pretakanje v živo ne potrebujete ID-ja ali gesla, se lahko ta metoda sliši nezakonito. Internet je prepoln s takšnimi dodatki Kodi UFC 211, vendar je potreben pravi genij, da dodatek, ki deluje popolnoma brez slabih povezav, od tistih, ki jih preplavijo slabe povezave, loči..

Po pregledu številnih dodatkov Kodi za UFC 211, ki bi lahko bili zanesljivi in ​​v celoti delujoči, smo izvzeli 3 najboljše kodi dodatke za UFC 223 dodatke Kodi skupaj z njihovimi kanali, od koder si lahko UFC 223 ogledate v živo.

Sledijo Geo-omejeni Kodi Addons za prenos v živo UFC 223.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (namestitev na Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Kako gledati UFC 223 Boj na Kodiju z uporabo ProSport Kodi Addon

ProSport Kodi addon je mogoče namestiti iz skladišča SuperRepo. Sledite spodnjim korakom, da namestite dodatek za gledanje UFC 223 na Kodi.

 1. Namestite SuperRepo repozitorij
 2. Od Začetni zaslon Kodi, pojdite na nastavitve (ikona zobnika)
 3. Kliknite na Upravitelj datotek
 4. Kliknite na Dvakrat dodajte vir (leva stran)
 5. Spodaj “Vnesite poti ali poiščite lokacije medijev“Vnesite točen naslov: http://srp.nu
 6. Vpišite ime za ta medijski vir kot Super Repo
 7. Pojdi do Dodatki
 8. Kliknite na Moji dodatki
 9. Kliknite na elipse (..) na vrhu
 10. Izberite namestitev iz Zip datoteka
 11. Poišči svoje Mapa SuperRepo in kliknite nanj
 12. Kliknite na Različica Kodi imate (npr. Jarvis, Krypton)
 13. Izberite Repozitoriji
 14. Kliknite na superrepo
 15. Kliknite na zip datoteko: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x pomeni številko različice, ki se lahko sčasoma spreminja)
 16. ProSport je nameščen zdaj

Kako gledati Khabib proti Hollowayu na Kodi Krypton različice 17.6 in nižje

 1. Zaženite Kodi
 2. Kliknite na Dodatki
 3. Zdaj kliknite na Namestitev paketov (polje) v zgornjem levem kotu
 4. Od tam izberite Namestitev iz skladišča
 5. Kliknite na Video dodatki
 6. Poiščite DAZN s seznama dodatkov in kliknite nanj
 7. Izberite Namestitev in počakajte na Dodatek Omogočeno obvestilo za pojavna okna
 8. Pojdi nazaj na domači zaslon
 9. Nato kliknite Dodatki Video dodatke in izberite DAZN
 10. Prijavite se v dodatek in brezplačno si oglejte Joshua proti Parkerju na Kodiju

Dani dodatek deluje le v nekaj državah, saj gre za geografsko omejen dodatek, zato boste morali poskrbeti, da nastavite Kodi VPN.

Kako gledati UFC 223, ki se legalno bori proti Kodiju z uporabo UFC Fight Pass

Vse tekme UFC 223 lahko ujamete prek uradnega vira, tj. Dodatka UFC Fight Pass. Ta zakoniti dodatek Kodi za ufc je namenjen uporabnikom interneta, ki so že plačani naročniki znamke UFC. Na ta način lahko uporabniki UFC-ja legalno prenašajo UFC borbe v živo.

Preden začnete nameščati dodatek UFC Fight Pass Kodi, morate naložiti Portsejevo skladišče na svojo napravo in od tam ga lahko neposredno povežete z napravo Kodi. Če želite namestiti UFC Fight Pass na Kodi, morate slediti spodnjim korakom:

 1. Zaženite Kodi > Kliknite na dodatke > Kliknite ikono majhne škatle, ki je postavljena zgoraj levo > Namestitev iz zip datoteke > Pomerite zip datoteko, ki ste jo prenesli pred začetkom namestitve > Počakajte, da dodatek omogočite.kako namestiti ufc boj pass na kodi
 2. Namestitev iz skladišča > Portsejevo skladišče dodatkov > Video dodatki > UFC Fight Pass > Namestite.kako dodati ufc boj pass
 3. Počakajte, da se dodatek namesti.kako legalno gledati ufc 211 na kodi
 4. Če želite odpreti dodatek, pojdite na začetni zaslon > Dodatek > Video dodatek > UFC Fight Pass > Vstavite ID in geslo > Uživajte!

Kako deblokirati UFC Fight Pass Addon in gledati UFC 211 z uporabo VPN

Kljub veliki priljubljenosti dogodka se UFC PPV predvaja samo v določenih državah in na določenih kanalih. To pomeni, da če ne živite v nobeni od držav, v katerih UFC nima dovoljenja, imate malo možnosti za ogled dogodka v živo, čeprav imate dovoljenje.

Tako se zdi, da imamo rešitev tudi za to težavo. Še vedno lahko v živo spremljate UFC 223 dogodek kjer koli po svetu s Kodi VPN. Ta VPN odstrani geo-omejitve in vam omogoča izjemno spremljanje gledanja v živo.

Zavijanje

Z začetkom UFC 211 ostaneta le še dva dni, se lahko uporabniki interneta sprašujejo, kako pretakati UFC 211 borbe na svoji napravi. UFC 211 Fight Pass Kodi dodatek je eden od načinov, kako lahko legalno pretaknete borbe UFC 211, za katere bodo potrebna vaša ID in geslo. Če pa želite najti dodatek Kodi 211 Kodi, kjer vas ne bodo vprašali bistvenega pomena za prijavo, še vedno spremljate borbe UFC 223 z dodatki cCloud, Evolve, VidTime in Castaway Kodi za UFC 223.

Za kakršna koli vprašanja in predloge objavite komentar v spodnjem razdelku za komentarje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me