Iščete možnost brez težav za pretakanje glavnega dogodka UFC 235 v živo brezplačno? Nato pojdite skozi naš vodnik in si oglejte, kako lahko na Kodiju enostavno gledate Jonesa proti Smithu. Uživajte v celotnem dogodku UFC v živo na Kodiju s svojimi neverjetnimi Kodi dodatki, ki omogočajo HD pretoke v enem kliku.

Jon Jones se je po 15-mesečnem prekinitvi vrgel v osmerokotnik na UFC 232. Soočil se je z Aleksandrom Gustafssonom in obdržal prvenstvo v težki težki kategoriji UFC. Zdaj bo vse pripravljen braniti svoj naslov proti Anthonyju “Lionheart” Smithu 2. marca na UFC 235 v Las Vegasu, NV.

Anthony Smith je odličen napadalec in hiter v osmerokotnik, kar bo Jones imel v mislih. Vendar mu bo zagotovo prišla prav Jon Jonesova Jiu-Jitsu in boksarska kombinacija. Smithova igra v tleh je šibka, saj ni veliko grappler, vendar je Jonesova igra v tleh močna in to lahko Smithu povzroči težave.

Oba borca ​​sta se prebila do vrha in v svoji karieri ostala ponižna. Tudi na tiskovni konferenci UFC 235 sta oba borca ​​med seboj imela spoštljive pripombe, ki kažejo na njihovo zrelost.

Livestream UFC 235 na Kodi

To bo en pekel boja in si ne morete privoščiti, da bi ga zamudili. Če imate težave z oddajanjem ali iščete način brezplačnega prenosa v živo, je za vas najboljša možnost Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – 31. JANUAR: med tiskovno konferenco UFC 235 znotraj gledališča David Copperfield v MGM Grand 31. januarja 2019 v Las Vegasu, Nevada.

Kodi ima nekaj najboljših dodatkov za kuhanje športnih akcij v živo brez plačevanja pristojbin. Vendar je pretakanje v Kodi brez VPN lahko tvegano, ker so dodatki, ki zagotavljajo brezplačne tokove, včasih predmet piratstva. Zato je bolje biti varna kot žal, za zaščito zasebnosti uporabite zanesljivo storitev VPN.

Obstajajo najboljši ponudniki Kodi VPN, kot je PureVPN, ki ima namenski dodatek Kodi. To omogoča uporabnikom, da uživajo v pretakanju s Kodijem brez kakršnih koli težav s povezljivostjo. Poleg tega lahko pri pretakanju dodatkov Kodi in priklopu na strežnik VPN uživate v brezhibnem pretakanju, ker ti strežniki izboljšajo hitrost prenosa in nalaganja.

dobiti kodi vpn cta

Kako gledati Jona Jonesa proti Anthonyju Smithu na Kodi Krypton 17.6

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve ikonokako gledati ufc 235 na kodi
 2. Kliknite na mapa Manager možnost > Dvakrat kliknite na Dodajvir možnost > Odpre se pogovorno oknokodi addon za ufc 235
 3. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://onenation.info/Repo/ > Kliknite v redu. Ta medijski vir poimenujte kot »Ena nacija” > Kliknite v redu > Kliknite v redu znova zaprete pogovorno oknogledati ufc 235 na kriptonu 17.6
 4. Vrnite se v glavni meni Kodi in kliknite na Dodajons zavihekufc235 kodi repozitorij
 5. Kliknite na Škatla ikono z zgornjega levega kotagledati ufc 235 na planetu mma
 6. Izberite Namestite iz Zip mapa možnostkodi zip datoteko za jones vs smith
 7. Pomaknite se po seznamu in kliknite na Eno Nacija > Kliknite na onenation-1.0.5.zip in počakajte na obvestiloeno državno skladišče za gledanje ufc-a na kodi
 8. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij možnost datoteke > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite En narodni repozitorijKako gledati Smith proti Jonesu na Kodi Leia 18
 9. Pojdi do Video dodatki mapo > Izberite Prevara > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo

Kako gledati UFC Jon Jones proti Anthony Smith na Kodi FireStick

Kako gledati Smith proti Jonesu na Kodi Leia 18

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve
 2. Odprto mapa Manager možnost > Dvakrat kliknite na Dodajvir možnost > Pojavi se pogovorno okno
 3. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Kliknite v redu. Poimenite ta vir kot »Kodil” > Kliknite v redu > Kliknite v redu ponovno
 4. Vrnite se na začetni zaslon > Kliknite Dodajons
 5. Kliknite na Škatla ikono z zgornjega levega kota
 6. Kliknite na Namestite iz Zip možnost datoteke
 7. Pomaknite se po seznamu in kliknite na Kodil > Kliknite na kodil-1.3.zip in počakajte na obvestilo
 8. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij možnost datoteke > Izberite Regija za skladišče Kodil s seznama
 9. Odprto Video dodatki mapo > Izberite Planet MMA > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo

Kako gledati UFC Jon Jones proti Anthony Smith na Kodi FireStick

Če si želite ogledati ta glavni dogodek na FireSticku preko Kodija, boste morali najprej namestiti Kodi na FireStick. Ko namestite Kodi, sledite tem korakom:

 1. Na Fire Stick-u odprite aplikacijo Kodi
 2. Odprite možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Po tem sledite zgoraj opisanemu postopku Kodi Krypton ali Kodi Leia, oba sta podobna postopka, vendar imata različne dodatke.

Zaključek

Boj naj bi prišel prihodnjo nedeljo, vendar je hype dosegel svoj vrhunec in se bo s časom še povečeval. Poskrbite, da boste svoje sisteme pripravili za pretakanje dogodka v živo in opazujte to intenzivno borbo, ko oba tirana s udarci drug na drugega..

Oba sta okrašena borca ​​in sta si prislužila velik ugled v industriji borilnih športov. To je razlog, zakaj mnogi ljudje to trdijo kot enkrat v življenju.

Pretakanje s Kodijem ni zapletena stvar in zagotovo boste imeli izjemno izkušnjo pretakanja z zgoraj omenjenimi kodi dodatki. Na milijone ljudi se Kodi zanaša na potrebe po prenosu v živo in Kodi nikoli nikogar ne razočara. Kljub temu je za varno pretakanje zelo priporočljivo imeti ponudnika VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me