Kako gledati UFC na Kodi brezplačno z uporabo najboljših UFC Addonov

Ste ljubitelj borbenih športov, predvsem UFC-a?


Nato lahko v Kodi-ju uživate v pretakanju UFC-ja, saj ima nekaj najboljših dodatkov, ki omogočajo prenose v živo za vse dogodke v HD kakovosti. Temeljito upoštevajte ta vodnik, če želite izvedeti, kako gledati UFC na Kodi.

UFC je največje podjetje za borilne športe, ki ima milijone oboževalcev po vsem svetu. UFC prireditve so znane kot najbolj pretočna tekmovanja v industriji borbenih športov. Ultimate Fighting Championship je največje MMA podjetje na svetu, ki ima seznam najboljših MMA borcev z vsega sveta..

UFC organizira redne in PPV dogodke, ki so v svetu zelo priljubljeni. Priljubljenost UFC-a je mogoče prepoznati po tem, da so njegove video igre enako priljubljene tudi pri drugih družbah borilnih športov. V industriji borilnih športov je že več kot 25 let in je prerasel v milijardo dolarjev.

Ljubitelji spletnega pretakanja po vsem svetu plačajo veliko naročnine, samo za pretakanje UFC dogodkov v živo na različnih platformah in spletnih kanalih. Poleg tega UFC zasluži milijone dolarjev od svojih Fight pass in naročninskih paketov, ki so na voljo na njegovi uradni strani.

Če pa ste uporabnik Kodija, lahko nato UFC PPV v živo v programu Kodi preprosto pretočite brez plačila naročnine. Obstaja nekaj možnosti, kar omogoča enostavno gledanje UFC brezplačno z uporabo pretočnega VPN-ja. Ko se seznanite z dodatki Kodi, ki uporabnikom omogočajo pretakanje UFC-ja, potem lahko preprosto spoznate, kako lahko gledajo UFC-ove borbe na Kodi-ju.

Najboljša priporočila za ogled UFC-a na Kodiju

Sledijo najboljši Kodi dodatki, ki si lahko ogledajo UFC na Kodi, ne da bi plačali naročnino:

Planet MMA

Planet MMA je namenjen dodatek Kodi za bojne športe, natančneje UFC akcije. Ljubitelji MMA si lahko ogledajo vse najnovejše dogodke, vrhunce, dokumentarne filme, pretekle dogodke, pakete za boj in intervjuje. Tok, ki ga ponuja dodatek Planet MMA Kodi, je vedno delujoč in zelo kvaliteten. Ta dodatek je brezplačen za namestitev in pretok, za ogled vašega najljubšega dogodka ni potrebno naročnine.

planet mma gledati ufc na kodi

Planet MMA je bil prej znan kot UFC najboljši in se je uporabljal samo za pokrivanje UFC dogodkov. Vendar pa so ga zaradi nekaterih težav s piratstvom morali izklopiti, nato pa je izginil in je Kodijeve uporabnike pustil čutiti. Dodatek je prinesel vrnitev z novim imenom, vendar boljše strgala in posodobljene povezave. Od takrat je bil dodatek najboljša izbira za vse Kodijeve uporabnike za pretakanje v živo MMA ali UFC akcij. Ta dodatek je na voljo v priljubljenem skladišču Supremacy.

 UFC Fight Pass

Če ste ljubitelj UFC-a, ste morda seznanjeni s prepustnico UFC Fight, ki je uradna spletna storitev pretakanja, ki jo je uvedel sam UFC. Uporabniki Kodija lahko to neverjetno storitev izkoristijo v svoji aplikaciji Kodi ali v polju Kodi, ne da bi jim bilo treba vsakič odpirati brskalnike za pretakanje. Uporabniki lahko preprosto namestijo dodatek UFC Fight Pass Kodi in si ogledajo vse najnovejše dogodke UFC v živo v HD kakovosti.

ufc boj pass za gledanje ufc na kodi

UFC Fight Pass je brezplačen za namestitev dodatka, vendar bodo za predvajanje protokolov uporabniki potrebovali naročnino. Obiščite UFC.tv in se naročite na Fight Pass, če želite gledati UFC na Kodiju skozi ta dodatek. Upoštevati je treba še, da so nekateri dogodki UFC omejeni na geo in da se uporabniki lahko srečujejo s težavami, ko jih poskušajo pretakati. V takšnih primerih uporabite VPN, da obidete geo-omejitve in deblokirate vse tokove.

 Športni svet

Sports World je eden najboljših dodatkov Kodi, priljubljen zaradi kakovostnih športnih tokov in svoje raznolikosti. Ta dodatek vsebuje veliko različnih športnih tokov, kot so nogomet, ragbi, rokoborba, MMA, kriket, tenis, boks itd. Zaradi te raznolikosti se športni svet imenuje kot eden najboljših Kodijevih dodatkov za šport.

glej v živo na Ufc-ju na kodi s športnim svetom kodi addon

UFC navijači lahko uživajo v akciji v živo prek tega dodatka Kodi, ne da bi plačali naročnine. Ta dodatek je zelo pohvaljen za kakovost tokov in dejstvo, da vedno delujejo, za razliko od drugih dodatkov za brezplačno pretakanje. Težava, ki se pojavi med uporabo dodatka Sports World Kodi, je, da kanali in tokovi, ki so na voljo v tem dodatku, dejansko niso licencirani, zato se lahko srečujete s težavami. S kakršnimi koli pravnimi težavami lahko preprečite tako, da uporabite ponudnika VPN in pretakate njegove strežnike, tako da ohranite popolno anonimnost.

 Izdelano v Kanadi IPTV

Izdelano v Kanadi IPTV je obvezen dodatek, če ste ljubitelj kanadske vsebine ali kanadski prebivalec in iščete brezplačne tokove svojih najljubših kanadskih kanalov. V svoji knjižnici ima raznoliko vsebino, kot so Šport, TV v živo in prenosi, ki uporabnikom omogoča gledanje, karkoli želijo. V svoji knjižnici so kanali za angleško, ameriško, kanadsko angleščino in kanadščino.

izdelano v kanadi iptv za ufc

Za dostop do njegovih tokov ni potrebna naročnina ali registracija, uporabniki pa si lahko ogledajo svojo najljubšo vsebino 24/7. Vendar je treba razumeti eno, da je Made in Canada dodatek za Kodi IPTV, ki bo imel geo-omejene tokove. Če želite zaobiti omejitev, potrebujete VPN, ki dobro deluje s Kodi in odblokira omejene tokove.

Kako gledati UFC na FireSticku

FireStick je zaradi svojih neverjetnih lastnosti in kakovosti storil spletno pretakanje veliko bolj razburljivo, kot je že bilo. Ima številne aplikacije, ki uporabnikom omogočajo uživanje v pretakanju priljubljene vsebine in uživanje v rezanju vrvic.

UFC navijači lahko uživajo v prenosu UFC dogodkov v živo na FireSticku prek uradnih aplikacij in tudi številnih brezplačnih aplikacij za pretakanje. Uporabniki se lahko tudi naročijo na storitev Amazon Prime in pretočijo UFC prireditve, pa tudi druge bojne športne akcije.

Sledijo uradne aplikacije, ki so na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon, ki jih je mogoče uporabiti za pretakanje UFC-ja na FireSticku:

 1. UFC (uradna aplikacija)
 2. ESPN
 3. FITE

Razen teh uporabnikov aplikacij, ki imajo jailbroken Amazon Firestick, lahko uživate v pretakanju UFC prek Kodija na FireSticku. Dodatki, ki so potrebni za to, so že omenjeni zgoraj. Ne pozabite pa, da te storitve morda ne bodo delovale, če do njih želite dostopati zunaj Združenega kraljestva ali ZDA. Zato uporabite VPN, če želite uživati ​​v pretakanju brez težav in težav.

Zaključek

V primerjavi z UFC-jem ni nobene druge družbe za borilne športe, ki zagotavlja tako razburljivo akcijo in ki ima tako nadarjen seznam borcev. Je zelo priljubljen zaradi svojih borcev in maščevanja, ki so v naslovih časopisov in so razširjene po družbenih medijih

Pretakanje UFC prek spleta prek Kodija ali FireSticka je resnično izvrstna izkušnja zaradi enostavnosti in udobja, ki ga ponuja. Vse UFC dogodke lahko v živo prenašate od koder koli, kadar ste na poti s pomočjo teh rešitev za rezanje kablov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map