Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Live Online brezplačno

Opomba: Zimske olimpijske igre 2018 so se z Norveško končale kot najboljši dobitnik zlate medalje, medtem ko vas naslednji zimski olimpijski dogodek čaka, v živo lahko spremljate FIFA v živo in tudi spremljate otvoritveno slovesnost FIFA.


Zimske olimpijske igre se začnejo 9. februarja 2018 in hype je že v zraku. Najboljši športniki iz skoraj vseh držav sveta se bodo zbrali v PyeongChangu v Južni Koreji in se pomerili med seboj. Oči vseh športnikov bodo zaznamovane na tistih zlatih medaljah, za katera bi tako težko vadil. Oglejte si zimske olimpijske igre 2018 na Kodi v spletu brezplačno v živo, kjer koli že ste, saj teh ohlajajočih in navdušujočih 16 dni intenzivnih tekmovanj ne morete zamuditi.

Zimske olimpijske igre 2018 Kodi Official Addons

Za vas smo navedli nekaj najboljših zimskih olimpijskih iger 2018 Kodi Official Addons:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet Now
 3. Zattoo Box
 4. Šport ilustriran
 5. Sportube

Pomembno obvestilo! Če prenašate zimske olimpijske igre 2018 s katerim koli od dodatkov, ne da bi povezali VPN, potem bodite pozorni! Ogrožate svojo zasebnost in varnost. Tukaj je a Kodi VPN ščiti vašo identiteto & varuje vas pred obvestili o kršitvah avtorskih pravic in DMCA, medtem ko odblokira geografsko omejeno vsebino.

 CTA

Zimske olimpijske igre 2018 Kodi Neuradni dodatki

Tukaj je tudi nekaj neuradnih (dodatki drugih proizvajalcev) za vaše udobje:

 1. Stream motor
 2. Live Mix
 3. SportsMania
 4. Zanka
 5. Dodatek Boom

Če iščete več dodatkov, potem je to najboljši priročnik za dodatke kodi!

Zimske olimpijske igre 2018 Kodi repozitorij

Med vsemi temi dodatki smo izbrali The Boom Repository zaradi kakovostnih tokov in hitre hitrosti. To odlagališče je zaupanja vredno in deluje dobro, za razliko od nekaterih drugih skladišč, ki nenehno upadajo. Boom repozitorij je eno najboljših restavracij kodi.

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Krypton različice 17.6 ali nižje

Zimske olimpijske igre 2018 v živo lahko spremljate na Kodi Krypton tako, da sledite tem korakom:

 1. Kosilo Kodi prijava > Kliknite na Ikona zobnika (Ikona nastavitev) v zgornji levi vrstici.Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Live Online brezplačno
 2. Ko se odpre okno, Odpri Upravitelj datotek > V levem stolpcu dvokliknite Dodaj vir > njegovo sporočilo pozove novo okno.Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi kripton različici 17.6 ali starejši
 3. Kliknite na naslovno vrstico z napisom „Noben > Nato vnesite to URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Kliknite v redu > Zdaj poimenujte ta vir medijev ‘Boom Repo ‘> Kliknite V redu > Preverite oba URL in Ime in nato kliknite V redu ponovno.kako gledati zimske olimpijade 2018 na kodi jarvis različice 16 ali novejše
 4. Vrnitev v Kodi glavni meni > Kliknite na Dodatki odsek iz menija > Kliknite na Ikona v obliki polja prednastavljena v zgornjem levem kotu.zimske olimpijade 2018 kodi addon
 5. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Odprto Odlagališče Boom > Kliknite na repozitorij.boom-1.5.zip > Počakajte na obvestilo.zimska olimpijada 2018 kodi repozitorij
 6. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij in Odpri ‘Bum! Repozitorij” > Odprto Video dodajons > Zdaj boste imeli tri možnosti, izberite ‘BOOM!”> Kliknite Namestite in počakajte, da se dodatek namesti.kako gledati zimske olimpijade 2018 na kodi firestick
 7. Za dostop do tega dodatka pojdite na Dodatki odsek > Kliknite Video Dodajons > S seznama izberite Boom in brezplačno prenesite svoje najljubše športne dogodke.

kako dodati zimske olimpiade 2018 kodi addon

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

Zimske olimpijske igre 2018 v živo lahko spremljate na Kodi Krypton tako, da sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi.
 2. Kliknite Sistem.
 3. Kliknite na Upravitelj datotek.
 4. Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 5. Kliknite »Noben > Vnesite to URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Kliknite Končano.
 6. Poimenujte ta medijski vir „Boom Repo ‘> Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 7. Vrnitev na glavni meni > Kliknite na Sistem > Kliknite Dodatki.
 8. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na Odlagališče Boom > Kliknite na repozitorij.boom-1.5.zip > Počakajte na obvestilo.
 9. Izberite Namestite iz Repozitorij > Odprto Bum! Repozitorij > Kliknite Video dodajons > Izberite »BOOM!”> Hit Namestite > počakajte na obvestilo.

Nasvet za profesionalce: Če se pri prenosu v živo srečujete z Geo-Restriction, uporabite a VPN odblokirati Addone za pretok brez težav.

CTA

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Fire Stick

PyeongChang, Južne Koreje, zimske olimpijske igre se lahko pretakajo tudi na Fire Stick. Vse, kar morate storiti, je, da najprej namestite Kodi in nato dodatek The Boom. Namestite Kodi na Fire Stick s pomočjo našega vodnika.

Ko je Kodi nameščen, odprite Možnosti razvijalca > Vklopiti Odpravljanje napak ADB in aplikacije iz neznanih virov.

Zdaj odprite Kodi in sledite zgornjim korakom za namestitev tega dodatka na Kodi Krypton. Postopek je popolnoma podoben.

Zimske olimpijske igre 2018 Uradni izdajatelji / kanali

Uradne televizijske postaje za Združeno kraljestvo, ZDA, Kanado, Evropo in Avstralijo so:

 1. Kanada: CBC / Radio-Kanada Bell Media Rogers Media
 2. Evropa: Eurosport Discovery Communications
 3. Velika Britanija: BBC Eurosport
 4. ZDA: NBCUniverzalna

Vendar pa je nekaj spletnih oddajnikov zimskih olimpijskih iger 2018:

 1. BBC iPlayer (UK)
 2. Kanal 7 (Avstralija)
 3. CBC (Kanada)
 4. ARD (Nemčija)
 5. ZDF (Nemčija)
 6. RTVE (Španija)
 7. Zvezdniški športi (Indija)
 8. NBC Sports (ZDA)
 9. BeIN Sports (Bližnji vzhod)
 10. Sky Sports (Nova Zelandija)

Opomba: Če se nahajate zunaj Združenega kraljestva, ZDA, Kanade, Evrope in Avstralije, če želite pretakati kanale, omenjene zgoraj, uporabite a VPN za omejitev omejitve Geo & Pretakanje z namenskimi strežniki za pretakanje

Igre iskati na zimskih olimpijskih igrah 2018

Zimske olimpijske igre bodo zagotovo napolnile številne razburljive športne prireditve in rivalstva. Ko govorimo o zimskih olimpijskih igrah, kako lahko pozabimo na dve najbolj navdušujoči tekmi zimskih olimpijskih iger, hokeja na ledu in alpskega smučanja? V letošnje zimske olimpijske igre pa so bile dodane tudi štiri nove igre:

 1. Curling mešani dvojčki
 2. Začetek hitrostnega drsanja
 3. Ekipni dogodek alpskega smučanja
 4. Snowboard velik zrak

To je še en razlog, da so letošnje zimske olimpijske igre posebne.

Kje bodo prihodnje zimske igre?

Naslednje zimske olimpijske igre bodo leta 2022 na Kitajskem. To bo tretji dogodek olimpijskih iger, ki bo potekal v vzhodni Aziji po zimskih olimpijskih igrah Pyeongchang 2018 in poletnih olimpijskih igrah 2020 v Tokiu.

Urnik zimskih olimpijskih iger 2018

Ste navdušeni nad zimskimi olimpijskimi igrami? Kliknite tukaj za ogled urnika.

Poskrbite, da ne boste zamudili niti ene igre, ostanite posodobljeni in spremljajte zimske olimpijske igre 2018 v živo na Kodi.

Zaključne besede

Zimske igre so tu in letos so večje kot prej. Najboljše pri letošnjih zimskih igrah je, da se je število iger povečalo in vsi veste, kaj to pomeni; več iger, večja je zabava!

Streaming XXIII Olympic na Kodi je nekaj, kar bo zabavno za vse športne tekaške geje. Zato smo za vas pripravili podroben vpogled. Upamo, da zdaj olimpijski prenos v živo na XBMC ne bo noben problem nobenemu uporabniku. Tudi če se pojavi kakšno vprašanje, nam to sporočite v komentarjih in se vam bomo obrnili. Za vas smo pripravili vodnik, kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi.

Kljub temu, če nameravate uporabljati neuradne dodatke, potem uporabite dobro Kodi VPN storitev, da zaščitite svojo zasebnost in dostopate do geo-omejenih potokov. Bodite pametni, ostanite na varnem!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map