Dodatek 123Movies Kodi je eden največjih virov filma na Kodiju, saj ima najnovejše hollywoodske filme in TV-oddaje z vsega sveta..

123-filmi-Kodi

V tem priročniku najdete navodila, kako namestiti 123Movies Kodi addon s šestimi preprostimi koraki. Ne pozabite preveriti našega končnega vodiča kodi addons. Za varno pretakanje in deblokiranje geografsko omejenih tokov boste potrebovali najboljši Kodi VPN.

Kako namestiti dodatek 123movies Kodi na različici Leia 18 in starejši

 1. Odprite Kodi > Kliknite na nastavitve ikono > Kliknite na File Manager.kako namestiti 123movies kodi addon
 2. Dvokliknite Dodaj vir > Kliknite <Noben>.123movies addon on kodi kripton 17.6
 3. Vnesite ta URL: http://androidaba.com/addons/ > Kliknite V redu > Poimenujte ta URL kot »ANDABA” > Kliknite V redu.kako dodati 123movies kodi adodn na kodi kripton 17.6
 4. Vrnite se v glavni meni Kodi > Kliknite zavihek Dodatki.oglejte si filme na kodi 123movies addon
 5. Kliknite na Škatla ikona (Ikona namestitvenega paketa) > Kliknite Namestitev iz zip datoteke123movies kodi addon on firestick
 6. Kliknite ANDABA > Odprto odlagališče > Izberite kodil.zip > Počakajte na obvestilo.prenesi 123movies kodi addon
 7. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča > Kliknite Regija za skladišče Kodil > Odprto Video dodatkinamestite 123movies iz skladišča kodil
 8. Izberite 123 Filmi > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

123 filmov zip datoteko

123Movies New URL 2019

Ker so zgornja navodila za namestitev 123Movies na Kodi Leia, Krypton in Jarvis preizkušena in preizkušena, če v nobenem primeru medijska vsebina ne teče, obstaja možnost, da je vaš URL, vdelan v dodatek 123Movies Kodi, napačen.

Za vnos novega URL-ja sledite spodnjim korakom:

 1. Kosilo Kodi > Dodatki > Video dodatki > Z desno miškino tipko kliknite 123 Filmi > Nastavitve.123movies addon new url
 2. Pritisnite „URL spletnega mesta“ zavihek na levi strani > Spremenite URL v http://kdil.co/repo/.123movies addon new base URL
 3. Ta URL bi deloval enako dobro, zato uživajte v najnovejši medijski vsebini, ki je na voljo.

Kako namestiti 123Movies na različico Kodi Krypton 17

 1. Odprto Kodi > Pojdi na Nastavitve na vrhu glavnega menija > Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir.kako namestiti 123movies addon
 2. Odprlo se bo polje, vnesite http://kdil.co/repo/ na mesto, kjer piše, vnesite ime vira medija, npr. „Kodil Repo“ > Kliknite V redu > Dvakrat preverite URL in ime vira in znova kliknite V redu, da zaprete to pogovorno okno.kako namestiti 123movies kodi na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon s pritiskom na ‘Esc’ gumb > Dodatki > Kliknite na Ikona polja (Ikona namestitvenega paketa) zgoraj levo > Namestitev iz zip datoteke > Kodil Repo > Kliknite na Kodil.zip.123movies kodi prenesi
 4. Namestitev iz skladišča > Repozitorij Kodi Israel > Video dodatki > Zdaj kliknite 123 Filmi.123movies video addon
 5. Kliknite Namestite in počakajte, da se dodatek namesti.kako pretakati filme na 123movies addon
 6. Pritisnite ‘Esc’ vrniti se na Kodi domači zaslon > Dodatki > Video dodatki > Kliknite na 123 Filmi > in uživajte!

123movies addon v nastavitvah kodi kripton različice 17

Kako namestiti 123Movies na Kodi Jarvis različice 16

Postopek namestitve 123Movies v različici Kodi Jarvis ostaja enak kot je bil prikazan zgoraj za Kodi Krypton različice 17. Vendar ne pozabite, da je v Kodi Krypton namesto tipke „System“ uporabljena tipka „Settings“..

123movies Kodi Download

 1. Prenesite Zip datoteka v vaši napravi > Odprto Kodi > Pojdi do Dodatki > Kliknite na Ikona polja > Kliknite na Namestitev iz zip datoteke > Brskaj Zip datoteko in jo odprite > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 2. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto Kodil Repo > Odprto Video dodatki.
 3. Kliknite na 321 Filmi > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako namestiti 123movies na Fire Stick

Če imate Kodi nameščen, lahko preprosto namestite 123 filmov na Fire Stick. Če na vaši Fire Stick nimate Kodi-ja, sledite našemu priročniku Namestite Kodi na Fire Stick.

 1. Kosilo Kodi aplikacija vklopljena Ogenj palico.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 3. Zdaj sledite korakom za namestitev 123 Movies na Kodi Krypton, ki so navedeni zgoraj.

Če želite odblokirati njegovo vsebino, lahko za Firestick Kodi 2020 uporabite plačljiv brezplačni VPN.

123movies Kodi Napake / Ne deluje / Popravki

123 Filmi lahko nehajo delovati nepričakovano in se ne bodo odzvali določeno obdobje, dokler ne boste znova zagnali Kodija in se soočili z isto težavo. Da bi se izognili tej težavi, morate preveriti, ali je bil dodatek 123Movies Kodi posodobljen na trenutno različico.

Če želite izvedeti, kako namestiti posodobitve za 123Movies, sledite spodnjim korakom:

 1. Kosilo Kodi > Dodatki > Dodatek za videoposnetke > Z desno miškino tipko kliknite 123 Filmi > Informacije.123movies addon ne deluje
 2. Kliknite na Nadgradnja in vklopite Samodejno posodabljanje.

kako posodobiti 123movies addon

Ni na voljo nobenih tokov

Med poskusom pretakanja katerega koli filma lahko naletite na to napako, ki navaja “Ni na voljo nobenih tokov”. To se ne skrbi, to je običajna napaka.

Popravi

Do njega pride, če je sistemski predpomnilnik napolnjen ali če se ad-on posodablja. To napako odpravite tako, da najprej počistite predpomnilnik in nato ponovno namestite dodatek.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Medtem ko poskušate namestiti dodatek, se lahko prikaže obvestilo z napisom “Neuspešno nameščanje odvisnosti”. Ta napaka pomeni, da v skladiščih manjkajo nekatere datoteke ali pa je skladišče, ki ga uporabljate o namestite dodatek, izključeno.

Popravi

Najprej se prepričajte, da sta repozitorij in dodatek, ki ga poskušate namestiti, posodobljena. Drugič, za namestitev dodatkov vedno uporabite zanesljive vire, saj nekatera skladišča vsebujejo zlonamerne programe.

123 Filmi se ne predvajajo

Medtem ko zaženete dodatek 123Movies Kodi, ste lahko priča, da se lahko dodatek obesi brez posebnega razloga ali pa se medijska vsebina, ki jo gledate, verjetno pogosteje zatakne.

Te težave lahko kažejo v eno smer, to je nadgradnjo programske opreme Kodi. Kodi Krypton Version 17 je zadnja različica Kodi-ja. Če imate na svoji napravi nameščen Kodi Jarvis različice 16, morate nadgraditi na najnovejšo različico.

123Pregled dnevnika napak pri filmih

Napaka dnevnika filmov 123movies

Napaka pri preverjanju dnevnika lahko za Kodi uporabnike zelo moti, ko vložijo čas in trud pri namestitvi dodatka 123movies Kodi. Takoj, ko ste pripravljeni za predvajanje filmov, se vam prikaže „napaka pri preverjanju dnevnika“. Vendar ni treba skrbeti, ker ne moremo popraviti ničesar. Za odpravljanje težave sledite opisanim korakom spodaj:

 1. Počistiti začasni pomnilnik.
 2. Za brisanje predpomnilnika morate prenesti “Namestitveni program dodatka “ in namestite Dodatek za orodje za vzdrževanje.
 3. Jasno predpomnilnik> Čisti paketi > Pritisnite “Da” ko se prikaže polje, ki zahteva dovoljenje za brisanje datotek.
 4. Ponovni zagon Kodi.

Druga rešitev za odpravljanje napake pri preverjanju dnevnika je prek Kodi VPN. Če se med predvajanjem predstavnostnih datotek iz dodatka 123Movies Kodi kljub napaki še vedno pojavi napaka, to pomeni, da lahko slučajno dostopate do vsebine, ki je blokirana v geo..

Vaše težave bodo resnično mogoče odpraviti po pridobitvi VPN-ja, saj vam bo omogočil dostop do vsebine, ki je blokirana z geo. VPN je najboljša možnost, ker vaš IP ostane anonimen vladi, svojim ponudnikom internetnih storitev ali hekerjem.

123movies Kodi Ocene

123 Filmi so že dolgo priljubljeni med Kodi publiko. Uporabniki so ta dodatek zelo cenili; tukaj je nekaj tvitov uporabnikov:

123 Filmi in Ducky je bil najboljši dodatek v Kodiju. Hvala za vse, kar ste storili.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18. novembra 2017

Ni zakaj. Rad sem imel kodi in 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30. decembra 2017

Končne misli

123Movies Kodi dodatek je možnost vse na enem mestu za pretakanje ton medijske vsebine ob nastavitvi Kodi-ja. Sledite navodilom, ki smo ga pripravili o namestitvi dodatka 123Movies Kodi. Namestitev dodatka 123Movies Kodi na Kodi Krypton in Kodi Jarvis ostaja enaka. Prepričajte se, da ste na Kodi namestili VPN in tako odblokirali geo restizirane tokove.

Če imate še vedno težave, poskusite še druge najboljše kodi dodatke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me