Dodatek 1Channel za Kodi ne le da uporabnikom Kodija omogoča predvajanje filmov, TV oddaj ali njihove najljubše medijske vsebine, ampak je dodal še posebno funkcijo, imenovano “najljubši razdelek”. Tu lahko uporabniki Kodi shranijo svojo prednostno pretočno vsebino. S tem si ga olajšamo pozneje.

Dodatek 1Channel Kodi je že nekaj časa ostal kot Kodi kot eden izmed priljubljenih dodatkov kodi, le zaradi le malo ali nič slabih povezav. V tem priročniku ponujamo postopek po korakih, kako namestiti 1Channel na Kodi.

Kako namestiti 1Channel PrimeWire na Kodi različice 17
Kako namestiti 1Channel PrimeWire na Kodi različice 16
Blokiran 1 kanal Kodi
Prenos 1kanalnega kodija
1Konnel Kodi ne deluje

Kako namestiti 1Channel PrimeWire na Kodi Krypton različice 17

  1. Kosilo Kodi > Zdaj kliknite na »Nastavitve« tipko, ki jo najdemo na vrhu zaslona > Izberite Upravitelj datotek.kako namestiti 1channel primewire na kodi
  2. Zdaj dvakrat kliknite Dodaj vir > Kliknite na “Brez” in vstavite URL kodivpn.co/repo/kodil.zip in vnesite ime medijski vir kot „Kodil“.kako namestiti 1channel primewire na kodi kripton različice 17
  3. Zdaj se vrnite na Kodi domači zaslon s pritiskom na ‘Esc’ gumb > Kliknite na Dodatki > Zdaj kliknite na „Paket za namestitev“ ikono, ki jo najdemo v zgornjem levem kotu.1channel primewire na kodi
  4. Kliknite na Namestitev iz zip datoteke > Poiščite in kliknite na Kodil > Kodil.zip > Počakajte na dodatek k omogočiti.1-kanalni primewire pri nastavitvi kodi
  5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Regija za skladišče Kodil > Video dodatki> 1Kanal > Namestite > Po namestitvi boste videli dodatek 1Channel omogočeno.1kanalni prvoproizvodnik pri nastavitvah kodi
  6. Uspešno ste namestili 1Cannel Kodi dodatek.1kanalni prvoproizvod v konfiguraciji kodi
  7. Pojdi do Kodi domači zaslon > Dodatki > Video dodatki > 1Kanal > Uživajte!

Prenos 1channel primewire kodi zip datotek

Kako namestiti 1Channel PrimeWire na Kodi Jarvis različice 16

Navodila za namestitev dodatka 1Channel Kodi na različici Kodi Jarvis različice 16 sledijo istim korakom, kot so omenjeni v zgornjem priročniku za različico Kodi Krypton različice 17. Upoštevati je treba, da čeprav lahko koraki ostanejo enaki v obeh različicah Kodi , postavitev je povsem drugačna.

V Kodi Jarvisu boste morda našli glavni meni, ki se nahaja na dnu zaslona, ​​medtem ko je v Kodi Krypton glavni meni na levi strani v navpičnem položaju. Druga razlika, ki jo boste morda našli, je ključ »Sistemi«, ki ga v Kodi Krypton različice 17 nadomesti tipka »Nastavitve«.

Če želite vedeti, katero različico Kodija uporabljate, morate iti Kodi domači zaslon> Nastavitve > Sistemska informacija > Povzetek > Poglejte desno spodaj, da razkrijete svojo različico Kodi.

Kako namestiti 1Channel PrimeWire na Kodi Jarvis različice 16

Blokiran 1 kanal Kodi

Zagotovo se lahko zgodi, da iz različnih razlogov morda ne boste mogli dostopati do nekaterih povezav do filmov ali TV oddaj. Morda se vam zdi zdrobljen, toda dejansko lahko do teh povezav dostopate le do uporabnikov Kodija, ki živijo v državi, kjer je nalagalnik omogočil dostop.

To pomeni, da če uporabnik Kodija, ki živi v azijski regiji, morda ne bi mogel dostopati do nekaterih medijskih vsebin, ki so bile naložene v ameriški regiji. To se imenuje geo-blokirana vsebina. Vendar pa vam ni treba panično, dokler imate VPN za Kodi.

VPN vam bo omogočil dostop do geoblokirane vsebine ne glede na vašo trenutno lokacijo, zato si lahko ogledate vse medijske vsebine, ki so na voljo v Kodi-jevih dodatkih. Poleg tega lahko skrijete svoj IP naslov, ki bo blokiral vsakogar, tj. Vlado ali vašega internetnega ponudnika, da bi spremljal vaše internetne dejavnosti. Lahko se varno potepate po internetu!

Prenos 1kanalnega kodija

Obstaja še en način namestitve dodatka 1Channel Kodi, s katerim boste lahko preskočili prve štiri korake, opisane v zgornjem priročniku. Tukaj lahko neposredno namestite datoteko zip datoteke repozitorija 1Channel in sledite dodatnim korakom:

Ko odprete povezavo, to prosi za tvoje dovoljenje da ga prenesete v svojo napravo in shrani.

Zdaj začni Kodi > Pojdi do Dodatki > Kliknite na Ikona namestitvenega paketa > Namestitev iz datoteke Zip > Zdaj krmariti datoteko, ki ste jo prenesli v svojo napravo > Kliknite v redu.

Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite na Regija za skladišče Kodil > Zdaj izberite Video dodatki > 1Kanal > Namestite > Uživajte!

1Konnel Kodi ne deluje

Uporabniki Kodija se lahko srečajo z nekaterimi težavami, ki lahko preprečijo delovanje dodatka 1Channel Kodi. V nadaljevanju so navedeni njihovi popravki:

1Kanal neprestano visi

Med nameščanjem dodatka 1Channel Kodi uporabniki programa Kodi poskušajo uporabljati dodatek, vendar se soočajo s številnimi težavami in težavami, vključno z obiskom dodatka za nekaj časa, nenadnim zapiranjem ali pa bo morda preprosto prenehal delovati.

Rešitev

Ta težava še vedno obstaja, ker ste morda namestili različico beta različice 1Channel Kodi. Ko kliknete »namesti« dodatek 1Channel, uporabnik pozove, če želi namestiti novo različico beta ali starejšo različico.

Beta različica je različica, ki je trenutno premalo razvita in še ni končana. Poskusite prenesti celotno različico dodatka 1Channel Kodi, ki bi moral odpraviti težavo.

Če težava z obešanjem še vedno obstaja

Uporabniki Kodija bi se še vedno lahko srečali z isto usodo, tudi ko so namestili starejšo in popolno različico.

Rešitev

Razlog, da se težava še naprej pojavlja, je, ker nadaljujete z uporabo starejše različice Kodija, tj. Kodi Jarvis različice 16. Namestitev najnovejše različice Kodi, tj. Kodi Krypton različice 17 lahko odpravi vašo težavo.

1Kanal ni uspel povezati URL

Ko se dodatki Kodi poskušajo posodobiti na novejšo različico ali ko lastniki dodatkov zamenjajo roke, se lahko povezava tudi spremeni, prek katere je nameščeno skladišče Kodi.

Najbolj posodobljena povezava do dodatka 1Channel Kodi je http://kdil.co/repo/

Ko ste povezani s pravo povezavo, se lahko namestite iz skladišča, kot je opisano v priročniku po korakih.

Zaviti stvari

Če sledite navodilom po korakih, kako namestiti program 1Channel na Kodi, boste morda lahko brez kakršnih koli stroškov predvajali filme, TV-oddaje, dokumentarne filme in drugo medijsko vsebino. Če želite odkleniti geo-blokirano vsebino v svoji regiji, morate imeti Kodi VPN za dostop do medijev. Če se vam zdi, da 1Channel Kodi ne deluje, boste morda morali premagati te težave, da premagate te težave. Ko ga namestite, je dobro, da greste!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me