Afdah-Kodi-addon

Dodatek Afdah Kodi uporabnikom omogoča pretakanje svojih priljubljenih filmov s prepisovanjem povezav prek toka Afdah.TV na Kodi v HD kakovosti. Najboljše je, da lahko Afdah odblokirate na Kodi z uporabo Kodi VPN in ga uporabljate, kolikor želite.

Kaj je Afdah.TV ?

Afdah.TV je bila globalna spletna pretočna storitev, ki so jo gledalci bingeja zelo želeli, saj so si v Afdah lahko ogledali HD filme.

Pred nekaj leti se je začela aplikacija Afdah brezplačni filmi, vendar je zaradi težav s piratstvom spletno mesto film filma Afdah; Aplikacija za brezplačne filme Afdah.TV in Afdah sta bila kaznovana, zato sta bila aplikacija Afdah TV in spletna stran Afdah Movie blokirana.

Vendar pa je Afdah.TV odklonil in svojo domeno spremenil v Afdah.to in uporabniki so znova imeli dostop do aplikacije za brezplačno filme Afdah..

Zakaj in kje je aplikacija Afdah TV blokirana?

Afdah.TV je bil blokiran predvsem v Veliki Britaniji, saj je veliko uporabnikov prejelo obvestila, ko so poskušali dostopati do spletnega mesta. Tu je posnetek zaslona iz uradnega računa družbenih medijev Afdah, ki sprašuje, ali je bilo spletno mesto Afdah Movies blokirano v Veliki Britaniji ali ne:

Zakaj in kje je blokirana aplikacija Afdah TV?

Kako odblokirati aplikacijo Afdah ?

Če želite Afdah deblokirati, boste potrebovali dobro VPN storitev, da boste zaobšli geo-omejitev, ki je nanjo vključena. ISP-ji v Veliki Britaniji so blokirali dostop do Afdah in na spletu je na voljo veliko proxy strežnikov, ki vam bodo pomagali pri dostopu do aplikacije Afdah TV, vendar vedno obstaja nevarnost uporabe takšnih spletnih strežnikov, saj bi vam lahko en sam uhajanje DNS povzročil resne težave.

  Kako namestiti Brettus Kodi na Leia, Krypton, Jarvis in Firestick

Afdah Kodi Repozitorij

Afdah Kodi je bil prej na voljo v skladišču Mucky Ducks, vendar skladišče Mucky Duck ni več funkcionalno. Vendar je zdaj na voljo v skladišču Kodi Israel. V tem priročniku smo navedli celoten postopek namestitve dodatka Afdah Kodi, na katerega se lahko sklicujete, da boste lahko v dodatku Afdah Kodi uživali v HD filmih in imeli na programu Kodi enako veliko izkušnjo z aplikacijo Afdah TV..

Kako namestiti Afdah v različicah Kodi Leia in Krypton

 1. Zaženite Kodi v vaši napravi > Kliknite na Nastavitve ikono.kako namestiti afdah na kodi
 2. Kliknite na Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir.kako namestiti afdah na kodi kripton različice 17.6 ali novejšo
 3. Kliknite “Brez” in vnesite http://lazykodi.com/ > Kliknite v redu.kako dodati afdah na kodi firestick
 4. Navedite ime tega URL-ja: “Leni Kodi” in kliknite v redu > Kliknite v redu spet se bo pogovorno okno zaprlo.afdah.tv addon na kodi jarvis
 5. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi > Kliknite Dodatki > Kliknite na Škatla-ikona.namestitev afdah na kodi
 6. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost.afdah Addon ne deluje
 7. Zdaj izberite Leni Kodi razpoložljive možnosti.prenesi afdah kodi addon
 8. Kliknite na REPOZITORJI > Kliknite na ANDROIDABA > Odprto odlagališče > Izberite repozitorij.kodil-104.zip.odlagališče afdah
 9. Zdaj kliknite možnost Namestitev iz skladišča.afdah.to za brezplačne filme na spletu
 10. Odprite skladišče Kodil > Pojdite na video dodatke > Izberite Afdah > Kliknite Namestitev

namestite afdah leno repozitorij 2023

Kako namestiti Afdah na Kodi Jarvis v16 in novejše

 1. Prenesite Zip datoteka v skladišču Kodil.
 2. Odprto Kodi Jarvis V16.
 3. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj po sistem in odprite prenesena datoteka > Počakajte na obvestilo.
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto Regija za skladišče Kodil.
 5. Odprto Video dodatki.
 6. Kliknite na Afdah > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako namestiti Afdah na Fire Stick ?

 1. Odprto Kodi naprej Ogenj palico. Če Kodi na Fire Stick še niste namestili, jo najprej namestite.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
  YouTube na Firestick And Fire TV - Kako namestiti v manj kot 5 minutah

Zdaj sledite že opisani metodi namestitve za različici Kodi Leia in Krypton, saj razlike ne bo.

Če želite odblokirati njegovo vsebino, lahko za Firestick Kodi 2023 uporabite plačljiv brezplačni VPN.

Napake Afdah / Težave / Popravki

Afdah Addon ne deluje

Ta napaka se lahko pojavi na vašem Kodi-ju, ko poskusite dostopati do dodatka Afdah Kodi za pregledovanje filmov. Razlog za to napako je morda zastarel vir dodatka ali pa je dodatek morda zastarel.

Popravi

Namestite dodatek Afdah Kodi iz skladišča Kodil, kot je že omenjeno v tem priročniku. Dodatek je bil prej na voljo v skladišču Mucky Ducks, vendar to shramba ne deluje več, kar povzroča težave pri dostopu do tega dodatka.

Mucky Duck Repo ne deluje

Repozitorij Mucky Duck je bil eno najbolj priljubljenih skladiščnih dodatkov Kodi in gostilo je številne priljubljene dodatke Kodi. Ker pa je šlo za shranjevanje dodatkov drugih proizvajalcev, je bilo treba zaradi tega zapreti.

Popravi

Repozitorij Mucky Duck je bil zaustavljen, vsi dodatki, ki jih je gostil, pa so zdaj na voljo v drugih skladiščih. Tako kot ta dodatek Afdah je bil na voljo v skladišču Mucky Duck, zdaj pa je na voljo v skladišču Kodil.

Afdah Kodi Ocene

Afdah Kodi dodatek in skladišče Mucky Ducks sta imela velik ugled v skupnosti Kodi, a ker se je ustavila, je veliko uporabnikov dvignilo obrvi:

Komentar iz razprave komentar burnt_wick iz razprave "Ali so vse Mucky Ducks dodale dodatke? Imam težave z dodajanjem dodatkov Mucky Ducks za delo na sveži namestitvi Kodi 17. VPN ni pomoči, podrobnosti v spodnjem besedilu.".

Zaključne besede

Afdah.TV je neverjetno spletno pretočno spletno mesto, ki je bilo bolje, ko je bil razvit njegov dodatek za Kodi. Vendar je bilo to spletno mesto tudi sam vključeno v piratstvo in tako je bil tudi njegov dodatek. Repozitorij, ki je gostil dodatek, je bil zaustavljen, vendar je dodatek zdaj na voljo v skladišču Kodil. Poskusite s tem filmskim dodatkom, saj ima veliko ponudbe, vendar poskrbite, da za zaščito zasebnosti uporabite zasebno zasebno omrežje.

  Najcenejši način gledanja UFC 226 Miocic proti Cormier Fight Live Online brez kablovskih tokov
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me