Kako namestiti Alluc na Kodi v manj kot 7 minutah

Kaj je Alluc Repository?

Če želite prenašati najnovejše televizijske oddaje / filme prek Kodija, boste morda želeli razmisliti o uporabi Alluc. Čeprav se morate prijaviti za račun, je vmesnik preprost in enostaven za navigacijo. Razširitev se ponaša z veliko bazo vsebine, ki je na voljo za pretakanje. Tako lahko sproti spremljate najnovejše epizode TV-serije, skupaj z novimi / klasičnimi filmi. Preberite ta sistematski vodnik spodaj za informacije o namestitvi Alluc na Kodi.


Kako namestiti Alluc na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Kosilo aplikacijo Kodi V17 Krypton in kliknite na ikoni zobnika.Kako namestiti Alluc na Kodi
 2. Videli boste seznam možnosti. Izberite zadnji z oznako »Upravitelj datotek«.kako namestiti alluc na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Tu boste našli vire za Kodi Repositories. Kliknite na “Dodaj vir” za vnos URL-ja.alluc kodi
 4. Dvokliknite »Noben“In vnesite naslednje URL: http://kdil.co/repo/alluc o nastavitvi kodi
 5. Ime vir medijev “Kodil Repo“In zadel v redu gumb.vse nastavitve kodi
 6. Poiščite in kliknite medijski vir, ki ste ga dodali in poimenovali prej, tj. “Kodl Repo”.alluc o kodi konfiguraciji
 7. Izberite »Kodil.zadrgo”.vadnica za alluc kodi
 8. Izberite »Video Dodajons” > Alluc > Kliknite Namestitev iz skladišča.alluc kodi
 9. Uživajte v pretakanju na Alluc Kodi.

Kako namestiti Alluc na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprto Kodi V16 Jarvis in kliknite na »SistemMožnost.
 2. Pomaknite se in izberite »mapa Manager“.
 3. Izberite »Dodaj vir“Možnost z dvoklikom nanj.
 4. Kliknite na “Noben“Za vnos URL-ja.
 5. Kopiraj prilepi: http://kdil.co/repo/
 6. Vira navedite ime, na primer »Kodil Repo”.
 7. Kliknite na Sistem > Dodajons > Namestite iz Zip mapa.
 8. Kliknite »Kodil Repo”.
 9. Izberite »Kodil.zadrgo
 10. Počakajte na obvestilo, ki je omogočeno z dodatkom.
 11. Vrnite se na začetni zaslon in izberite »Programi”.
 12. Izberite Regija za skladišče Kodil> Video dodatki > in nato poiščite.
 13. Pritisnite na Namestite gumb!

Alluc Kodi Prenesi

 1. Prenesite datoteko Zip v svoji napravi.
 2. Pojdi do Dodatki > Kliknite na Škatla ikono > Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se do mape, v kateri je prenesena zip datoteka > Izberite »Kodil.zadrgo” > Počakajte na obvestilo.
 3. Kliknite Namestitev iz skladišča > Kliknite na “Kodil Repozitorij“Izberite”Video Dodajons” >Alluc > Kliknite Namestite.

Alluc proti Exodusu

Exodus obstaja kot eden najboljših kodi dodatkov za predvajanje dokumentarnih filmov, športa, risank, anime, TV oddaj in filmov. Vendar pa alluc addon ne bo ostal dolgo, če upoštevamo, da so razvijalci uradno predstavili zadnjo posodobitev. Po napovedi je Covenant uradna zamenjava za dodatek. To pomeni, da ima Alluc zaenkrat zagotovo prednost. Ne obstaja nevarnost izklopa razširitve in tehnično imate podoben dostop do ogromne baze podatkov.

Alluc ne deluje / težave / popravki

Napaka pri prijavi pri Alluc

Namestili ste dodatek Alluc, si ogledali pojavno okno in sprejeli priloženo izjavo o omejitvi odgovornosti. Ko pa se odločite zagnati Alluc v osnovnem ali naprednem načinu, ne morete mimo prijavnega zaslona in prejeti napako.

Rešitev

To je mogoče zaradi vašega računa, ki ni bil uspešno registriran. Za prijavo obiščite http://accounts.alluc.com/ in kliknite potrditveno povezavo, ki ste jo prejeli po e-pošti. Večinoma se napake pri prijavi pojavijo zaradi ne potrditve vašega naslova.

Alluc ni uspel namestiti odvisnosti

Ta napaka je najpogostejša v Kodi-ju pri nameščanju različnih dodatkov iz različnih kodi-shramb. Razlogov, zakaj se vam zdi to, bi lahko bilo veliko, vendar pa ni treba panike. Sledite spodnjim korakom, da odpravite napako.

Rešitev

Če se želite znebiti neuspešne namestitve napake odvisnosti, razmislite o deaktivaciji repozitov, ki ne delujejo več. Včasih Kodi poskuša pridobiti informacije iz porušenih poročil. Posledica tega je neuspešna namestitev. Druga rešitev je pomladiti Kodi s podaljškom Indigo.

Alluc ni najdenih rezultatov

Ta napaka se pokaže večinoma med iskanjem določene oddaje. Večinoma boste videli seznam rezultatov, ki ustrezajo vaši poizvedbi. Vendar pa se v nekaterih dneh lahko prikaže napaka “ni rezultatov najdeno”. Preberite, zakaj vidite to napako spodaj:

Rešitev

Alluc ima ogromno bazo vsebin, ki uporabnikom omogoča, da si v največji možni meri ogledajo svoje najljubše filme / TV-serije. Vendar napaka ne pomeni, da je problem z dodatkom. Včasih ni mogoče najti nobenega rezultata za opravljeno iskanje. Če želite dvakrat preveriti iskalno poizvedbo, obiščite http://alluc.ee

Alluc Kodi Ocene

Alluc Kodi addonu je uspelo pridobiti velik ugled na trgu drugih dodatkov. Številni uporabniki lahko pohvalijo razširitev zaradi preprostega vmesnika in zmožnosti zagotavljanja visokokakovostnih pretokov za različne TV-oddaje / filme.

Bodite idiot, alluc je super itd., Če ima težave, potem kot življenje v nekem naporu in ga razvrstite !! Poglej me! Nasveti Kodi ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31. oktobra 2017

Vendar pa uporabniki včasih naletijo na težave, ko si ogledajo svojo najljubšo vsebino. Spodaj si lahko ogledate uporabnika, ki prikazuje frustracije, ker ne more najti tokov za Stranger Things iz drugega dodatka.

Ves teden sem na Covenentu gledal povezave Stranger Things Openload in Alluc, le da danes ni bilo nobenih razpoložljivih… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3. novembra 2017

Alluc Kodi račun

Svoj račun Alluc lahko preprosto ustvarite prek spleta, če se prijavite na Območje računov Alluc. Ko ste registrirani, lahko Alluc integrirate z Zavezo.

Alluc proti Zavezi

Alluc ponuja vire in povezave za pretakanje televizijskih oddaj in filmov in če integrirate Alluc v zavezo, boste prejeli več virov za pretakanje in tiste z boljšo kakovostjo pretakanja.

Alluc API

Po registraciji lahko na nadzorni plošči računa enostavno dobite ključ API. Od tam vzemite ključ API, ga kopirajte in pojdite na Kodi.

Pojdi do dodatki > Video Dodatki > Desni klik Zaveza > Nastavitve > Kliknite Računi > Pomaknite se navzdol in izberite Alluc in prilepite API ključ ki ste jih dobili od svojega Alluc račun > Kliknite v redu. Zdaj boste lahko pretakali veliko več pretočnih virov in bolj kakovostne vsebine.

Zavijanje stvari

Upamo, da vam bo ta vodnik pomagal razumeti, kako namestiti Alluc na Kodi, hkrati pa odpravljate pogoste težave s pripono. Uživajte v gledanju filmov / TV oddaj v dodatku, brez težav. Če naletite na težave z dodatkom, spišite komentar spodaj. Prav tako ne odlašajte, če boste članek delili s prijatelji / družinami. Imej lep dan! ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map