Kako namestiti čarovnika Ares na vadbi Kodi Leia, Krypton in Jarvis

Projekt Ares Repo

Nadgradnja: Pred tem je bilo rečeno, da je Ares Wizard zaprt. Vendar se je Ares Wizard vrnil z novim URL-jem in številnimi novostmi.


Projekt Ares je shramba za Ares Wizard, ki vsebuje na tone medijske vsebine, vključno s kodi dodatki drugih proizvajalcev in lastnimi dodatki Ares. Čarovnik je v svojih programskih dodatkih in s prenosom čarovnika dobite različne dodatke in skladišča za svoj Kodi. V tem priročniku bomo podali navodila, kako v preprostih korakih namestiti Ares Wizard na Kodi. Torej, preberite dalje!

Bodite pozorni, da so nekateri dodatki, ki so na voljo v Ares Kodi-ju, omejeni na geografsko območje, za odklep pa jih potrebuje VPN na Kodi..

Novi repov URL Ares Wizard

Ta čarovnika so zaprli lani in celotna skupnost Kodi je bila šokirana, ko je slišala žalostne novice. Čarovnik je bila ključna komponenta Kodija za vsakega Kodijevega geeka, ko pa je šel iz igre, so uporabniki ostali brez besed, kako ga zamenjati.

Vendar pa se je odkar se je vrnila, skupnost Kodi sprejela z odprtimi rokami. Čarovnik se je vrnil z novim URL-jem, tj. “Http://ares-repo.eu/”. Uporabniki lahko enostavno dostopajo do tega URL-ja in uporabljajo svoje najljubše čarovnike, ki imajo rešitve za vse potrebe Kodi uporabnika.

Kako namestiti čarovnika Ares na Kodi Leia različice 18.5 ali novejše

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona zobnika > Kliknite na Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 2. Kliknite <Noben> > Vnesite ta URL http://ares-repo.eu/ > Kliknite V redu > Poimenujte ta URL kot AresBuild > Kliknite v redu > Dvakrat preverite ime in URL in nato kliknite v redu zaprete pogovorno okno.
 3. Vrnite se na svoje Kodi domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Kliknite na ikona polja > Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na AresBuild in počakajte na obvestilo.
 4. Zdaj se vrnite na Domači zaslon in kliknite na Dodajons zavihek > Kliknite na Program Dodajons in izberite Čarovnik Ares.

Tako preprosto!

Kako namestiti čarovnika New Ares na Kodi – Video vodič

Kako namestiti čarovnika Ares na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprite Kodi iz svojega sistema > Kliknite ikono Nastavitve > Izberite Upravitelj datotek > Zdaj dvokliknite Add Source.kako namestiti ares čarovnika na kodi
 2. Tu se bo prikazalo polje, zato kliknite “Brez” > Zdaj bo zahteval URL, zato vnesite http://areswizard.uk/ in kliknite V redu > Zdaj vnesite ime medijskega vira “Ares” in kliknite V redu > Znova kliknite OK.kako namestiti čarovnika ares na kodi krypton različice 17
 3. Zdaj se vrnite v glavni meni Kodi s pritiskom na tipko “Backspace” > Kliknite na dodatke > Nato ikona namestitvenega paketa.čarovnik ares kodi
 4. Zdaj morate klikniti na Namesti iz datoteke Zip > Nato kliknite na Ares > respository.aresproject > repozitorij.aresproject-0.0.8 > Zdaj počakajte, da se namesti.kako dodati čarovnika za ares na kodi
 5. Ko je nameščena, morate kliknite možnost Namestitev iz skladišča > Potem poiščite in kliknite na Ares Project > Pojdite na programske dodatke > Čarovnik Ares > Namestite > Namestitev bo trajala nekaj minut.nastavitev čarovnika za ares
 6. Ponovno se vrnite v glavni meni Kodi > Kliknite na dodatke > Programski dodatki > Nato kliknite na Ares Wizard > Čarovnik bo samodejno namestil in naložil, kar bo trajalo nekaj minut.nastavitve čarovnika za ares
 7. Ko je končano, bo uporabnike Kodija preusmeril na čarovnika, kjer lahko izberete dodatke in sestavne dele. Tako uživajte!

čarovnik za konfiguracijo kodov

Kako namestiti čarovnika Ares na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Izstrelite Kodija Jarvisa > Sistem > Upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir > Kliknite na Brez in vnesite URL kodivpn.co/repo/ares.zip in kliknite Končano > Vnesite ime »Ares« in kliknite Končano > Zdaj kliknite V redu.
 2. Vrnite se na domači zaslon Kodi, kjer morate kliknite na Sistem > Nato dodatki > Namestite iz datoteke Zip File > Ares > repozitorij.aresproject > repozitorij.aresproject-0.0.8.zip > Počakajte, da se namesti.
 3. Zdaj izberite možnost Namestitev iz skladišča > Pojdite na projekt Ares > Kliknite na programske dodatke > Zdaj kliknite na Ares Wizard > Namestite > Počakajte, da se dokonča.
 4. Zdaj se vrnite na domači zaslon Kodi > Kliknite na Sistem > Program > Dodatki > Čarovnik Ares > Začel bo namestiti Ares Wizard na svoj Kodi > Po namestitvi lahko uporabite čarovnika Ares.

Kako namestiti Ares Wizard na FireStick

 1. Preprosto, namestite Kodi na vaši palici napravo.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Od tu naprej sledite zgornjim korakom za namestitev Ares Wizard-a na Kodi Krypton. Postopek bo ostal popolnoma podoben tistemu.

Čarovnik Ares Download

Če želite čarovnika neposredno prenesti na Kodi, morate klikniti to povezavo, ki bo zaprosila za dovoljenje za prenos zip datoteke v vaš sistem. To je neposreden način nalaganja zip, kjer lahko preskočite začetne 3 korake, kot je opisano v čarovniku za razdelek Kodi Krypton. Ko naložite datoteko zip v svoj sistem, morate slediti spodnjim korakom:

Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Zdaj se pomaknite po zip datoteki, ki ste jo pravkar prenesli v svoj sistem > Zdaj počakajte na namestitev.

Zdaj sledite istemu postopku iz koraka 5, ki je bil poudarjen v zgornjem razdelku.

Nove funkcije čarovnika Ares

Najnovejša različica čarovnika Ares vsebuje nekaj funkcij z dodano vrednostjo, ki bodo v pomoč vsem uporabnikom Kodija. Sledijo na novo dodane funkcije čarovnika:

Rezerva

Zdaj lahko uporabniki preprosto ustvarijo varnostno kopijo svojih računov Trakt in Real Debrid prek varnostne kopije. To jim bo pomagalo obdržati svoje podatke, če bodo ponovno namestili dodatek ali posodobili Kodi / dodatek.

Nastavitve

Meni z nastavitvami je bil bolj izčrpen, saj uporabnikom omogoča filtriranje vsebine in preverjanje obnavljanja posodobitev ter spreminjanje konfiguracij naprave..

 Tweaks

Nova funkcija prilagoditve omogoča uporabnikom, da hitreje izbrišejo predpomnilnik in popravijo URL-je svojih ponudnikov. Popravilo popravkov URL in predpomnilnika pomaga izboljšati kakovost pretoka in hitrost Kodija.

 Vzdrževanje

Vse to in številna nova orodja so dodana v meniju za vzdrževanje, da vam s tem čarovnikom omogočite neoviran pretok, ne da bi vam bilo treba skrbeti za težave s kakovostjo in shranjevanjem. Temu delu so dodane tudi možnosti, kot so čiščenje sličic, čiščenje predpomnilnika in upravljanje računa. Uvedeno je tudi pojavno okno v zvezi s konfiguracijo sestave.

Čarovnik Ares ne deluje

Med uporabo tega čarovnika se lahko srečujete s pogostimi težavami, kot je pojav črnega zaslona, ​​kjer čarovnik Ares ne naloži Builds. Razlog, zakaj se soočate s temi težavami, je dejstvo, da morda uporabljate starejšo različico Kodija. Najnovejša različica Kodija je verzija Krypton 17.3.

Rešitev

V sistemu lahko najdete nov Kodi ali najnovejšo različico. Najdemo ga v različnih skladih kodi, vključno z lastnim odlagališčem. Priporočljivo je, da ga naložite iz lastnega skladišča, da boste prejeli najnovejšo različico.

Čarovnik Ares Best Builds

Kodi Builds vsebuje kanale, ki se samodejno prenesejo na vaš Kodi, ko prenesete čarovnika. Na spodnjem seznamu so nekatere najboljše Ares Wizard gradnje:

 1. Utrip
 2. Apolon
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. CHAPPiE
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kriptonit
 10. Titan

Nadomestniki Ares Wizard

 1. SuperRepo Repository (Navodila za namestitev)
 2. Noobs & Nerds Repository (Navodila za namestitev)
 3. Repozitorij SportsDevil (Navodila za namestitev)
 4. Repozitorij Kodil (Navodila za namestitev z zavezo Addon)

Forum Ares

Če želite sodelovati ali pridobiti vpogled v čarovnika, lahko obiščete forum. Uporabniki Aresa in uradniki Aresa veliko sodelujejo, da bi zabavali ljudi s poizvedbami ali predlogi. Na forumu so vedno nove teme, kjer bi jim uporabniki lahko koristili z branjem različnih trendov in predlogov.

Zaključne besede

Ares omogoča prenos različnih dodatkov, vse na enem mestu in brez pretrganja znoja. Ares je za razliko od katerega koli drugega Čarovnika, ki ima svoje dodatke za fitnes, šport in podobno. V prstih lahko prenašate športne utrinke v živo in poudarke. Poskusite namestiti Ares Wizard na Kodi in uživajte v vsakem zabavnem paketu, ki ga ponuja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map