Kako namestiti čarovnika za televizor Cellardoor na Kodi Krypton 17 in Jarvis 16

Ta priročnik govori o popolni nastavitvi, kako namestiti čarovnika Cellardoor TV na Kodi. Oglejte si najnovejšo medijsko vsebino s čarovnikom za televizijo Cellardoor.


Preden začnete z namestitvijo tega skladišča, razumejte, kako boste med njegovo uporabo ranljivi.

Priporočam vam, da uporabite kodo VPN za Kodi, ki lahko šifrira vaš promet in vam nudi neomejen dostop do omejene vsebine. Dodatki in shrambe kodi drugih proizvajalcev so lahko včasih zlonamerni ali zagotavljajo piratske vsebine, zato močno priporočamo, da uporabite varen protokol.

Čarovnik za televizijo Cellardoor lahko poleg barvnih tem za Kodi Skins poišče najnovejše gradnike Kodi za Krypton.

V zadnjem času je bila združljiva z vsemi vašimi napravami in je hitra in enostavna za navigacijo. Po namestitvi čarovnika za televizijo Cellerdoor lahko najdete različice, ki vsebujejo najboljše Kodijeve dodatke, tj. Zavezo, Bob, Poseidon in še veliko več.

Kako namestiti televizor Cellardoor na Kodi Leia in Krypton Versions

 1. Kosilo Kodi v vašem sistemu > Izberite Nastavitve ikono ali ikono v obliki zobnika v zgornjem meniju > Kliknite na Upravitelj datotek > Na dnu zaslona na levi strani dvakrat kliknite na Dodaj vir.Kako namestiti televizor Cellardoor na Kodi
 2. Ko se prikaže polje, kliknite na “Brez” > Nato vnesite URL kletne televizije t.j. http://cellardoortv.com/repo/ > Kliknite v redu > Vnesite ime repozitorija, tj. Kletna televizija na možnost na dnu škatle > Kliknite v redu.Kako namestiti televizor Cellardoor na Kodi Krypton različice 17 ali višje
 3. Pojdi nazaj k Kodi Domov > Kliknite na Dodatki možnost > Izberite V obliki škatle ikono v zgornjem levem kotu.Čarovnik za kletno televizijo na Kodiju
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > V polju kliknite na Kletna televizija > Nato izberite repozitorij.cdrepo-8.8.zip > Nato počakajte, da se skladišče namesti.nastavitev kode tv čarovnika
 5. Pojdi do Glavni meni Kodi ponovno > Izberite Dodatki > Potem Programski dodatki > Čarovnik za kletno televizijo.Nastavitve čarovnika za klet televizorja
 6. Izberite Orodje za vzdrževanje ali CDTV gradi, ali katere koli druge možnosti s seznama.

Konfiguracija čarovnika za klet televizorja

Kako namestiti televizor Cellardoor na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Sistem > Potem Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir.
 2. Vnesite URL http://cellardoortv.com/wizard/ in kliknite Končano > Vnesite ime “Televizija v kleti” > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 3. Pojdi do Glavni meni Kodi > Kliknite na Sistem > Potem Dodatki > Klikni Namestitev iz datoteke Zip > Izberite Kletna televizija > Nato kliknite na plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Počakajte na namestitev.
 4.  Ko namestite čarovnika za televizijo Cellardoor, si oglejte ta dodatek za vzdrževanje Kodija in nameščanje zgradb televizije Cellardoor.

Čarovnik za klet televizor ne deluje / Napake / težave

Napaka kode PIN kode televizorja

Pri nameščanju naprave Cellardoor TV Build prek Ares Wizard-a potrebuje PIN kodo za nadaljevanje nadaljnjih korakov. V istem okencu je tudi povezava, kjer najdete kodo PIN. Ko vnesete kodo, se prikaže napaka.

Rešitev

Če želite odpraviti to težavo, morate v roku ene minute vnesti kodo PIN, da se izognete tej napaki. Ta napaka se običajno pojavi, ko je strežnik izšel. Čim prej boste vnesli kodo, prej boste lahko gledali filme in TV-oddaje.

Neveljaven poštni URL za kletno televizijo

Ko uporabniki Kodi prejmejo takšno napako, je to zato, ker je na njihovem koncu težava s strežnikom. Do te napake pride, ko poskušate namestiti Inusion Build iz Čarovnika za televizijo Cellardoor. Vendar se te napake morda ne bodo kmalu po odpravi odpravile. Infuzijska zgradba je napravo za infuzijo preusmerila v čarovnika Ares, ki tam dobro deluje.

Televizijska klet navzdol

V nekaterih primerih boste našli, da televizija Cellardoor ne deluje in na seznamu ne bi našli veliko najboljših dodatkov za kodi. To je posledica posodobitev, ki jih izvaja Build. Kot rezultat tega lahko uporabniki Kodija težko pretakajo vsebino.

Rešitev

Najboljša rešitev te težave je počakati, da se posodobi ta Build. Kodi Builds vsebuje veliko dodatkov, ki jih je treba posodobiti, zato je najboljša možnost počakati nekaj minut in poskusiti dostop do dodatka.

Kako posodobiti televizijo Cellardoor

Če želite posodobiti televizor Cellardoor, morate vklopiti samodejno posodabljanje ali pa ga lahko posodobite tudi ročno. Če želite izvesti katero koli od teh možnosti, sledite spodnjim korakom:

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Dodatki > Kliknite na Programski dodatki > Desni klik Čarovnik za kletno televizijo > Kliknite na Informacije.
 2. Iz možnosti na dnu kliknite na Nadgradnja za ročne posodobitve.
 3. Vklopiti Samodejne posodobitve za samodejno posodabljanje.

Kako posodobiti televizijo Cellardoor

Obstaja alternativni način namestitve čarovnika za televizijo Cellardoor s čarovnikom Ares. Sledite spodnjim korakom za alternativni pristop:

 1. Namestite Ares Wizard na Kodi
 2. Odprto Čarovnik Ares > Kliknite na Prebrskaj zgradbe v zgornjem meniju > S seznama zgradb, ki se prikaže, kliknite na Kletna televizija > Kliknite Namestite.

Zavijanje

Čarovnik za televizijo Cellardoor za uporabnike Kodija prinaša izjemno zabavo s svojimi raznovrstnimi kategorijami dodatkov. V tem priročniku smo predstavili popolne korake, kako namestiti čarovnika za televizijo Cellardoor na Kodi, da boste lahko gledali svoje najljubše oddaje. Sledite tem navodilom in se zabavajte daljše ure. Za več informacij glejte naš zadnji vodič najboljše čarovnike kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map