Časovno odlagališče Dimitrology Popcorn

Popcorn Time sam je spletna platforma za pretakanje medijev, ki je integrirala BitTorrent odjemalca. Vendar so razvijalci dodatkov Kodi menili, da bi bilo dobro, če bi to pretočno platformo postavili na Kodi.

Tako so naredili dodatek Popcorn Time Kodi in uporabnikom omogočili, da razširijo svoje zabavno obzorje in prenašajo filme brez omejitev v knjižnice dodatkov.

Kljub temu pa je med uporabo takšnih dodatkov zelo priporočljivo zavarovanje omrežja. Uporabite VPN za Kodi, da šifrirate promet in vam zagotovite boljšo izkušnjo pretakanja.

Vodič za namestitev Popcorn Time Kodi

 1. Kako namestiti Popcorn Time na Kodi Leia in Krypton
 2. Kako namestiti Popcorn Time na Kodi Jarvis
 3. Kako namestiti čas za pokovko na Kodi Firestick
 4. Prenesite Kodi Popcorn Time Zip File
 5. Časovni pregledi Kodi Popcorn
 6. Kodi Popcorn Čas ne deluje / Napake / težave

Ta priročnik vsebuje podrobne korake, kako namestiti Popcorn Time na Kodi. Torej sledite spodnjim korakom:

Kako namestiti Popcorn Time na različice Kodi Leia ali Krypton

 1. Zaženite Kodi Krypton > Izberite Nastavitve ikono, ki jo vidite na vrhu > Kliknite na Upravitelj datotek.Kako namestiti čas kokic na Kodi Krypton različice 17.6 ali višje
 2. Na levi strani zaslona se pomaknite navzdol, da dvokliknete Dodaj vir > Vrsta skladišča Dimitrologija URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Kliknite v redu > Zdaj vnesite ime skladišča, tj. “Lazarus” > Kliknite v redu.popcorntime on kodi
 3. Pojdi do Kodi Domov s pritiskom na “Povratni prostor” ključ > Izberite Dodatki > Kliknite na V obliki škatle ikono, imenovano Package Installer, ki se nahaja v zgornjem levem kotu.kako nastaviti nastavitve za čas kokic na kodi
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se navzdol in izberite Lazar > Kliknite na odlagališče.lazarus-0.1.zip > Zdaj počakajte, da se skladišče namesti. > Kliknite na Namestitev iz skladišča > Zdaj poiščite Lazarjevo skladišče.namestite popcorntime iz zip datoteke
 5. Pojdi do Video dodatki > Izberite Kodi Popcorn Time > Udari Namestite Gumb.nastavite popcorntime na firestick
 6. Če si želite ogledati dodatek, pojdite na Kodi Domov > Kliknite Dodatki > Potem Video dodatki > Kodi Čas za kokiceKako namestiti čas kokic na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

Kako namestiti čas kokic na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Izstrelite Kodija Jarvisa > Pojdite v sistem > Nato File Manager > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Sedaj vnesite URL http://dimitrology.com/repo/, kjer piše “Brez” > Kliknite Končano > Vnesite ime repozitorija “Dimitrologija” > Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 3. Vrnite se na glavni meni Kodi > Sistem > Dodatki > Nato kliknite namestitev iz datoteke Zip > Dimitrologija > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Kliknite Namesti iz skladišča > Markop 159 odlagališče > Video dodatki > Kodi Popcorn Time > Namestite > Uživajte!

Kako namestiti čas za pokovko na Kodi Firestick

Namestitev časa za kokice na Kodi Firestick je podobna zgornjim korakom. Vendar pa obstajajo določeni koraki in zahteve VPN na Firestick-u, ki potrebuje vašo pozornost, zato upoštevajte spodnje smernice:

 1. Zaženite Firestick > Kliknite na Sistem > Nastavitve > Možnosti razvijalca > Omogoči aplikacije iz neznanega vira in ADB Debugging.
 2. Pojdi v Firestick Home > Kliknite na vrstico za iskanje > Vnesite Kodi in kliknite nanj > Zaženite Kodi.
 3. Zdaj sledite korakom, opisanim za Kodi Leia, Krypton ali Kodi Jarvis.

Prenesite Kodi Popcorn Time Zip File

Obstaja način namestitve Kodi Popcorn Time 2017 neposredno na vaš Kodi. Najprej morate prenesti Kodi Popcorn Time Zip datoteko in nato slediti spodnjim korakom:

 1. Zaženite Kodi > Tapnite na meni z dodatki > V zgornjem levem kotu pojdite na ikono Installer Package > Kliknite Namestitev iz datoteke Zip.
 2. Ko se prikaže polje, morate “začeti” ali “naložiti” zip datoteko, ki ste jo prenesli pred začetkom teh korakov.
 3. Za prenos datoteke bo potreben čas > Zdaj kliknite na Namesti iz skladišča > Na seznamu izberite skladišče Markop 159 > Pojdite na video dodatke > Kliknite na čas Kodi Popcorn > Hit namestite > Končali ste, uživajte!

Čas za kokice lahko prenesete tudi z naslednjih povezav za prenos:

 • Prenesite Kodi Popcorn Time preko GitHub-a
 • Prenesite Kodi Popcorn Time prek skladišča Lazarus
 • Prenesite skladišče Dimitrologija

Časovni pregledi Kodi Popcorn

Čas za kokice je verjetno najbolj učinkovit način gledanja oddaj in filmov. Še posebej, če je seznanjen s kodi poljem.

– 8spook (@ 8synced) 30. oktobra 2017

Gledanje filmov in TV oddaj je veliko lažje kot karkoli na tem svetu in o tem natanko razmišljajo uporabniki Kodija. Dva velikana se prvič srečata v svetu Kodija.

Ooh !! Vem za to. Časa za kokice uporabljam veliko več kot showbox. Kodi sploh ne uporabljam več.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30. junij 2017

Uporabniki Kodija v glavnem še vedno ne vedo, da obstaja Kodi Popcorn Time dodatek, ki ga lahko namestite na Kodi. Programska oprema Kodi je veliko večja kot Popcorn Time in primerjave ne bi smelo biti. Namestitev programa Popcorn Time 2017 na program Kodi je postala še večja.

Kodi Popcorn Čas ne deluje / Napake / težave

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Do te napake lahko pride, ker uporabljate lažno shrambo, ki nima posodobljene različice Kodi Popcorn Time.

Rešitev

Namestitev Kodi Popcorn Time 2017 iz skladišča Dimitrology bo rešila vašo težavo, saj bo imela na voljo posodobljena različica za uporabnike Kodi-ja. Zgornji koraki, navedeni v priročniku, obravnavajo namestitev Popcorn Time iz Dimitrology.

Ni na voljo toka

Pogosto lahko opazite, da se ob pretakanju neke najnovejše medijske vsebine na Popcorn Time prikaže sporočilo z napisom “No Streams available”. To je zato, ker Popcorn Time izbere vir iz hudournikov, včasih pa ti hudourniki niso na voljo.

Rešitev

Te težave trenutno ni mogoče rešiti, ker je to edina pomanjkljivost časa kokic. Kljub temu lahko še vedno preklopite na Kodi in namestite dodatek Covenant ter pretočite brezplačne filme in TV oddaje.

Zaviti stvari

Popcorn Time je najljubši ljubitelj pretočnega predvajalnika, ki vire hudournikov prenaša neposredno na programski opremi Kodi. Na Kodiju lahko z lahkoto gledate filme in TV oddaje. V tem priročniku smo razpravljali o tem, kako namestiti Popcorn Time na Kodi, da boste lahko uživali v trajnih urah zabave. Oglejte si ta primerjalni vodnik za čas kokic proti kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me