Dodatek Beast Kodi je priljubljena gradnja, kot je gradnja titana kodi. To je zato, ker je najboljši Kodi gradnik za pretakanje športnih dogodkov na Kodiju. Uporabniki lahko namestijo Beast Kodi 18 Leia, 17 Krypton ali Beast Kodi 16.1 Jarvis na katero koli platformo, kot so Mac, Android ali Windows. Zgradba Beast Kodi 17.4 ima vgrajenih nekaj odličnih dodatkov za kodi. Kakovost toka, ki ga zagotavlja Beast Kodi 17, je brezhibna, tudi če ste povezani z najboljšim VPN za Kodi.

Register Beast Kodi in prijava Beast Kodi sta nekaj novih stvari, ki jih pri drugih najboljših gradnikih in dodatkih kodi ne boste mogli videti. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako namestiti Beast na Kodi.

Kako namestiti The Beast na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve Ikona > Pojdi do mapa Manager.kako namestiti zver na kodi
 2. Kliknite Dodaj Vir > Kliknite na Noben > Vnesite to URL: https://thebeast2.com/repo/ > Kliknite v redu.kako namestiti zver na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Ime „Zver Repo ‘ do tega vira > Kliknite na v redu > Pojdi nazaj Domov Zaslon z uporabo ESC ključ.kako dodati zver na kodi
 4. Kliknite na Dodatki > Kliknite na Škatla oblikovan ikono > Kliknite Namestite iz Zip mapa > Kliknite Zver Repo> Odpri skladišče.beast > Izberite “repository.beast-1.14.zip”.zveri kodi
 5. Kliknite Namestite iz Repozitorij > Odprto “Recept za zver > Izberite »Programski dodatki ” > Kliknite »The Zver Čarovnik ZDA.” > Kliknite na Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo!zver 2 kodi
 6. Pojdi nazaj k Dodatki > Kliknite »Moji dodatki” > Kliknite na Program Dodajons > Kliknite na The Zver Čarovnik ZDA > Kliknite Konfiguriraj> Vpišite E-naslov ID in Geslo za podpisovanje gor.nastavitev zveri kodi
 7. Zdaj odprta Zver Čarovnik ZDA spet od Program Dodatki > Kliknite »[Build Installer] gradi” > Izberite 5. oktober različica > Zdaj lahko preprosto uporabljate in uživate v The Beast!

nastavitve zveri kodi

Zdaj lahko do dodatka Beast Kodi enostavno dostopate prek dodajons meni in uživajte v svoji najljubši vsebini.

Kako namestiti zver na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprto Kodi Jarvis> Kliknite »Sistem” > izberite »mapa Manager”.
 2. Kliknite »Dodaj Vir” > Kliknite na “Noben” > Vnesite to URL:http://thebeast2.com/repo”.
 3. Pojdi nazaj k Domači zaslon in kliknite »Sistem” > Kliknite na “Dodatki” > Kliknite »Namestite iz Zip mapa” > Kliknite »Zver Čarovnik” > Kliknite »repozitorij.beast-1.14.zip” > Kliknite V redu > Počakajte na obvestilo.
 4. Pojdi nazaj k Kodi Domov zaslon > Kliknite »Programi” > Kliknite »Moje Dodajons” > Odprto Program Dodajons > Izberite »The Zver Čarovnik”.
 5. Kliknite na Konfigurirajte ikono> Vnesite E-naslov naslov imaš registriran> Kliknite »The Zver Oktober 5različico.

Ko je nameščen, znova zaženite Kodi, da odprete dodatek Beast Kodi.

Kako namestiti Beast Kodi na Fire Stick

VPN Firestick bo zagotovil, da boste lahko dostopali do tega gradiva Fire Stick, če se na vašem območju srečujete s kakšnimi geo-omejitvami.

 1. Odprto Kodi Ogenj palico > Kliknite na Nastavitve Ikona > Kliknite Sistem > Pojdi do Razvijalec Opcije > Zdaj Omogoči Aplikacije iz Neznano Viri in ADB Odpravljanje napak.
 2. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve Ikona > Pojdi do mapa Manager.
 3. Kliknite Dodaj Vir > Kliknite na Noben > Vnesite to URL: https://thebeast2.com/repo/ > Kliknite v redu.
 4. Ime „Zver Repo ‘ do tega vira > Kliknite na v redu > Pojdi nazaj Domov Zaslon z uporabo ESC ključ.
 5. Kliknite na Dodatki > Kliknite na Škatla oblikovan ikono > Kliknite Namestite iz Zip mapa > Kliknite Zver Repo > Odprto repozitorij.beast > Izberite »repozitorij.beast-1.14.zip ”
 6. Kliknite Namestite iz Repozitorij > Odprto “Recept za zver > Izberite »Programski dodatki ” > Kliknite »The Zver Čarovnik ZDA.” > Kliknite na Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo!
 7. Pojdi nazaj k Dodatki > Kliknite »Moji dodatki” > Kliknite na Program Dodajons > Kliknite na The Zver Čarovnik ZDA > Kliknite Konfiguriraj> Vpišite E-naslov ID in Geslo za podpisovanje gor.
 8. Zdaj odprta Zver Čarovnik ZDA spet od Program Dodatki > Kliknite »[Build Installer] gradi” > Izberite 5. oktober različica > Zdaj lahko preprosto uporabljate in uživate v The Beast!

Register Zveri Kodi

Beast Kodi ni tako kot drugi dodatki in nadgradnje. Ne glede na to, ali želite namestiti Beast na Kodi 17 ali Jarvis, se boste morali registrirati na spletu. Preprosto preglejte korake za registracijo in nato preverite svoj račun.

Prijava za zver Kodi

Ko se prijavite, bo na voljo odlagališče Beast Kodi 17. Za Veliko Britanijo in ZDA obstajajo različni strežniki. Uporabniki se morajo registrirati / prijaviti na domene, ki ustrezajo njihovi lokaciji.

 1. Uporabniki v ZDA se lahko prijavijo in registrirajo na spletnem mestu http://thebeast2.com.
 2. Uporabniki v Združenem kraljestvu se lahko registrirajo z http://thebeast1.com.

Postopek za prijavo v Beast Kodi je zelo preprost. Vnesti morate svoje ime, vnesti veljaven e-poštni naslov in geslo. Ko vnesete podrobnosti, kliknite »registrirati”.

Spletno mesto se bo znova naložilo in zahtevalo vaše poverilnice. Prijavite se s podatki, ki ste jih vnesli za registracijo. Preverite e-poštni naslov za nadaljevanje postopka namestitve.

Za preverjanje se pomaknite navzdol in našli boste vrstico za preverjanje. Kliknite nanjo in se še enkrat prijavite. Prikaže se obvestilo, ki navaja, da ste zdaj preverjeni.

Beast Kodi Down / Ne deluje / Napake / Težave

Beast Kodi Wizard Error Check Log na Fire Stick

Ta napaka se običajno pojavi med nameščanjem programa Beast na Kodi Fire Stick. Razlog za to napako je požarni zid in filtri vsebine.

Rešitev

Odpravljanje te napake je zelo enostavno, prijavite se v svoj račun in izklopite vse filtre vsebine, ki so omogočeni. To bo rešilo težavo in lahko boste nadaljevali postopek namestitve ali obiskali ta najboljši blog kodi čarovnikov.

Blokiran je ponudnik internetnih storitev Beast Kodi UK

Do te napake pride, ko prebivalec Združenega kraljestva poskuša dostopati do strežnika UK Beast.

Rešitev

Če ste prebivalec Združenega kraljestva, se nato prijavite v Beast, sicer pa lahko uporabite Kodi VPN storitev. Samo povežite se s strežnikom v Veliki Britaniji, ki ga ponuja VPN, in dostopajte do strežnika Beast UK.

Ocene The Beast Kodi

Zver Kodi Reddit

Uporabniki nenehno objavljajo svoje težave z Beast Kodi na Redditu in pri tem je vsa pomoč! Oglejte si to:

pregled zveri reddit

In tu imamo oboževalca Beast Kodi 17.4 (V4 iz serije Beast Kodi 17):

zveri reddit ocene

Twitter Zver

Očitno je Zver Kodi odprl povsem nov svet:

pregled zveri twitter

The Beast 2 Kodi

Razlika med tema dvema je zelo osnovna, ena je za uporabnike v ZDA, druga pa za uporabnike v Veliki Britaniji. Če smo natančnejši, je The Beast Kodi namenski strežnik za uporabnike v Veliki Britaniji, Beast Kodi 2 pa za uporabnike v ZDA. Očitno pa za uporabnika VPN ta razlika ni pomembna. Zato uporaba VPN uporabniku daje prednost.

Da ga ovijemo!

Uporabniki, ki iščejo neverjetno izkušnjo pretakanja športnih dogodkov, lahko namestijo Beast na Kodi 17. Ta dodatek je brez dvoma čudovit! Poleg tega je pravilnik o registraciji Beast Kodi nekaj novega.

Imeti dva namenska strežnika za različne lokacije je tudi nekaj, česar ne vidimo normalno. Pregledi in napake pri tej sestavitvi kažejo, da je ta sestav zanesljiv. Vendar pa se uporabniki, ki niso v Veliki Britaniji ali ZDA, zlahka prebijejo prek VPN-ja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me