Kaj je Bob (neomejen) sproščen?

Bob Unleashed je eden najboljših dodatkov za kodi, ki vsebuje nove in stare filme ter TV-oddaje v HD kakovosti. Bob Unleashed, prej znan kot Bob Unrestricted, se je nadgradil na dodatek na naslednji ravni z navadnimi funkcijami.

Bob Unleashed ponuja nov videz dodatka z novim vmesnikom in odpravil je vse tiste napake, ki so bile prej prisotne v Bob Unrestricted. Če želite vedeti, kako namestiti Bob (neomejeno) sproščeno na Kodi, smo pripravili navodila po korakih.

Opomba: Bob Unleashed morda ne deluje v vaši regiji zaradi geografskih omejitev. Za namestitev tega dodatka boste morali spremeniti svoj IP. To lahko storite z VPN, če želite odblokirati dodatek Bob Unleashed Kodi.

CTA

Kako namestiti Bob (neomejeno) sproščeno na Kodi Krypton različice 17 ali višje

  1. Odprite svoje Kodi programska oprema > Kliknite na Ikona nastavitev, imenovano tudi „ikona zobnika“ > Izberite Upravitelj datotek možnost, ki se nahaja na koncu > Zdaj dvakrat kliknite na Dodaj vir dodati povezavo do repozitorija.kako namestiti Bob neomejeno sproščeno na Kodi
  2. Pred zaslonom se prikaže polje, kliknite na “Brez” možnost > Zdaj vtipkajte Noobs and Nerds Repository URL http://noobsandnerds.com/portal/ in kliknite V redu > Zdaj vnesite ime repozitorija “Noobs and Nerds” in kliknite v redu zato škatla izgine.Kako namestiti bob neomejeno sproščeno na Kodi kripton različice 17 ali novejše
  3. Zdaj pa pojdi na Glavni meni Kodi s pritiskom na ‘Esc’ tipko na tipkovnici večkrat > Nato kliknite na Dodatki zavihek > Tu vidite v zgornjem levem kotu a Ikona namestitvenega paketa, ikono v obliki polja, kliknite nanjo.bob neomejeno sproščen na kodi
  4. Zdaj kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Poiščite in kliknite na Noobs and Nerds > Zdaj kliknite na Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip in počakajte na namestitev.neobremenjeno sproščeno v nastavitvah kodi
  5. Ko je skladišče nameščeno, kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Pomaknite se navzdol in kliknite na Noobs and Nerds Repository > Video dodatki > Najti Bob Unleashed iz različnih seznamov dodatkov kodi in kliknite nanj > Kliknite Namestite.bob neomejeno sprosti ob nastavitvi kodi
  6. Če si želite ogledati dodatek Bob Unleashed Kodi, pojdite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodatki > Video dodatki > Poglejte desno in se pomaknite navzdol, kjer boste našli Bob Unleashed > Uživajte!

bob neomejeno sprosti kodi zip datoteko

Opozorilo! Če uporabljate Bob (Neomejeno), sprostite, morate uporabiti zasebno zasebno omrežje, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino na Bobu (Neomejeno) Nezvezano.

Kako namestiti Bob (neomejeno) sproščeno na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

  1. Odprto Kodi > Kliknite na Sistem v glavnem meniju > Zdaj kliknite na Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir > Vtipkajte URL http://noobsandnerds.com/portal/ in kliknite Končano > Ime vrste “Noobs and Nerds” in kliknite Končano > Zdaj kliknite v redu.
  2. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se navzdol in kliknite Noobs and Nerds > Potem Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip > in počakajte, da namesti skladišče.
  3. Zdaj morate klikniti Namestitev iz skladišča možnost > Noobs and Nerds Repository > Video dodatki > Bob Unleashed > Namestite > Uživajte!

Bob je sprostil prenos

Pripomočka Bob Unleashed Kodi lahko tudi pri namestitvi preko PC-ja ali prenosnika prenesete neposredno na Kodi. Kliknite TUKAJ in v računalnik naložite zip datoteko repozitorija Noobs and Nerds in sledite spodnjim korakom:

Ko ste prenesli datoteko Noobs in Nerds Zip, Odprite Kodi > Pojdi do Dodatki > Namestitev paketov “Ikona polja” > Nato kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Prikaže se polje, v katerem morate poiščite in kliknite na zip datoteko ki ste ga prenesli na svoj računalnik / prenosnik > Nato bo nameščena datoteka repozitorija.

2. korak: Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Tukaj boste našli Noobs and Nerds Repository, kliknite nanj > Zdaj pa pojdi na Video dodatki > Bob Unleashed > Nato kliknite Namestite > Uživajte!

Bob je sprožil napake

Preden je Bob Unleashed postal Bob neomejen, so ga napolnili številni različni hrošči, ki so uporabnike Kodija razjezili. Vendar so bile te napake in težave odpravljene. Najpogostejše težave z Bobom neomejeno vključujejo: „Ni pretoka ni na voljo“, „Neuspešno namestitev odvisnosti“ in „Ni povezav na voljo“. Te težave so zdaj rešene zahvaljujoč razvijalcu ‘Dev’.

Bob Unleashed ne dela Kodija

Bob Unleashed je bil pred kratkim posodobljen na novo različico, tj. V1.0.1. Zato od uporabnikov Kodija zahteva, da namestijo Kodi Krypton različice 17.3, da bo brezhibno deloval. Če še niste namestili novega Kodija, nadaljujte zdaj.

Bob Unplayable Stream

S svojo prejšnjo različico Bob Unrestricted je povsem nov dodatek Bob Unposed Kodi odpravil vse nedavne napake. Uporabniki Kodija bi v Bobu neomejeno našli veliko nenaplačnih tokov, kar jih je zmotilo.

Odločitev za ponovno blagovno znamko Bob dodatek je prišla od njegovega razvijalca ‘Dev’, ki je znamko popolnoma prenovil. Zdaj lahko uporabniki Kodija v tem novem dodatku najdejo zelo omejene povezave.

Bob je sprožil Kodi Ocene

Številni uporabniki Kodija menijo, da je Bob Unleashed njihov dodatek, saj ga imajo veliko bolj radi nad Elysium ali Genesis Reborn. Ta dodatek je zaposlil nove uporabnike za svoj dodatek, saj je Bob Unleashed nadgradil.

Uporabljam samo BOB Unleashed. Samo za dodatek se mi zdi zanesljiv bankomat

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16. avgusta 2017

Bob Unleashed ima vsa sredstva za filme in TV oddaje. Ko imate Bob Unleashed, vam ni treba kamor koli iti. Napolnjen je z ure zabavnega paketa za vašo družino in prijatelje.

bob unleashed reddit pregled

The Wrap Up

Dodatek Bob Unleashed je postal nov in boljši obraz dodatka Bob Unrestricted iz podjetja Noobs in Nerds. Z zgoraj predstavljenim vodnikom za namestitev lahko zdaj na Kodi namestite Bob Unleashed. Zdaj uživajte v neomejenih urah neprekinjene zabave z dodatkom Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me