Brettus Kodi je ena izmed najbolj priljubljenih gradenj Kodi, ki vsebuje nekaj odličnih kodi dodatkov za posebne vsebine, kot so, Brettus Anime za ljubitelje anime, Brettus Kids Tube za risanke, Brettus dokumentarni filmi za najboljše dokumentarne tokove in Brettus Retro za stare filme in TV oddaje.

Prepričajte se, da uporabljate zanesljivo storitev Kodi VPN, medtem ko uporabljate Brettus Addon, da zaščitite spletno zasebnost in varno brskate.

V tem priročniku vam bomo pokazali, kako namestiti Brettus na Kodi, da boste lahko brez ovir uživali v svoji najljubši vsebini..

Repozitorij Brettus Kodi

Brettus Kodi Addon je na voljo prek lastnega Brettusovega skladišča.

Brettus Kodi Prenesi

 1. Prenesite Zip datoteka v vaši napravi.
 2. Odprite Kodi > Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja.
 3. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj kjer se nahaja prenesena zip datoteka > Počakajte na obvestilo.
 4. Pojdi do Namestite iz Repozitorij.
 5. Kliknite Brettus Repository > Odprto Programski dodatki > Izberite Brettus čarovnika za gradnjo > Kliknite Namestite.

Kako namestiti Brettus na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

 1. Kosilo Kodi v napravi > Kliknite na Gear (nastavitve) ikono za brskanje po nastavitvah.kako namestiti brettus kodi
 2. V meniju izberite mapa upravnik > Odpre se novo okno > Dvakrat kliknite na Dodaj Vir.kako namestiti brettus kodi na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. Pojavi se pogovorno okno in kliknite na naslovno vrstico <Noben> in vnesite to URL: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Kliknite v redu.kako dodati brettus kodi
 4. Poimenujte ta vir medija »Brettus Repo ‘ > Kliknite v redu > Dvakrat preverite URL in ime in kliknite v redu še enkrat, da zaprete pogovorno okno.brettus kodi addon
 5. Vrnite se na začetni zaslon, Odpri Dodajons v levem meniju > Kliknite na Škatla (paket namestitveni program) ikono z zgornjega levega kota > V tem novem oknu izberite Namestitev iz datoteke Zip.kako namestiti brettus kodi na jarvis različice 16 ali novejše
 6. Kliknite na Brettus Repo > Izberite odlagališče.Brettusrepo-1.0.zip > Počakajte, da se skladišče namesti.brettus kodi repozitorij
 7. Ko se obvestilo prikaže, kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto Brettus Repo > Odprto Programski dodatki mapo > Kliknite na Brettus Zgradi Čarovnik > Hit Namestite > počakaj na dodajnaprej omogočeno obvestilo.

kako namestiti brettus kodi na firestick

Čarovnik je zdaj nameščen in pripravljen za uporabo, uživajte v vseh dodatkih za repozitorij Brettus, ki so predhodno nameščeni za vas!

Kako namestiti Brettus Kodi na Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi > Sistem > mapa Manager > Dvojni klik Dodaj Vir > Izberite Noben > Vtipkajte URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Kliknite Končano > Ime vrste ‘Brettus Repo ‘ > Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 2. Pojdi v Kodi Domov Zaslon > Kliknite Sistem > Pojdi do Dodajons > Kliknite na Namestite iz Zip mapa.
 3. Pomaknite se in kliknite »Brettus Repo ‘ > Kliknite na odlagališče.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Namestite iz Repozitorij > Brettus Repository > Program Dodajons > Brettus čarovnika za gradnjo > Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.

Kako namestiti Brettus na Kodi Fire Stick

Najprej boste morali namestiti Kodi na Fire Stick, nato pa boste lahko namestili Brettus Kodi 17 in Brettus na Kodi 18. Kliknite tukaj in si oglejte, kako namestiti Kodi na Fire Stick.

Ko namestite Kodi, sledite tem korakom, da Brettus namestite na Kodi Fire Stick.

 1. Odprto Kodi aplikacija na Fire Stick
 2. Odprto Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Zdaj sledite zgornjim korakom za namestitev Brettusa na Kodi kripton V17. Razlike v postopku ne bo. Če želite deblokirati poljubne geo-blokirane tokove, uporabite brezplačen VPN za Firestick Kodi 2020.

Brettus Kodi ne deluje / Napake / težave

Brettus na Kodi ni uspel namestiti Zip File

Med nameščanjem Brettus Kodi se boste morda soočili s to napako. To se zgodi, če poskusite namestiti skladišče skozi zastarelo datoteko Zip.

Popravi

Če želite preprečiti to napako, naložite zip datoteko v shrambi, ki je zaupanja vredna.

Brettusu na Kodiju ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Ko poskušate namestiti dodatek iz skladišča, se lahko ta napaka pojavi. No, razlog za to napako je, da se lahko vir repozitorija, ki ga uporabljate, izklopi ali pa je bil premaknjen na nov URL.

Popravi

Kadar koli dodate vir, preverite, ali je zanesljiv in deluje. Drugič, vedno se prepričajte, da ste pravilno vnesli URL. Tretjič, če se ta napaka še vedno pojavlja, poskusite uporabiti drugo skladišče.

Brettus Kodi Ocene

Brettus Kodi je bil v skupnosti Kodi zelo cenjen zaradi dodatkov, ki jih ima v pakiranju. Njegovo priljubljenost je mogoče preprosto oceniti s prijavo na Twitter in iskanjem Brettusovega dodatka. Enako velja, če iščete Brettus Kodi gradi Facebook ocene, vendar so nekoliko starejše. Presenečeni boste, ko boste videli, kako Brettus gradi pregled Kodi, koliko ljudi ga dejansko priporoča. Tukaj poglejte:

Brettus Kodi Pin

Medtem ko uporabljate Brettus Builds, je za dostop do vsebine za odrasle in dodatkov za odrasle potreben žebljiček. Lahko pogledate po internetnih imenikih tega Pin-a, ko se nenehno spreminja.

Zavijanje

Brettus V4 Kodi je neverjetna stvar, če želite diverzificirati knjižnico Kodi. Ocene Brettus Builds Kodi so do zdaj zelo dobre in uporabniki jo že veliko pohvalijo.

Brettus Kodi addon mu zaradi svoje posebne vsebine daje prednost pred drugimi. V tem priročniku smo podali podrobne korake, kako namestiti Brettus na Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me