Deceit-Kodi-addon

Deceit Kodi addon je popoln dodatek za zabavo, ki ga je mogoče uporabiti za vse potrebe v prostem času. Ima filme, TV oddaje, TV v živo in šport.

Odlična stvar tega dodatka je dostopnost integracije Trakt in Real Debrid, ki uporabnikom omogoča vzdrževanje knjižnice vsebin.

Če želite pretakati vse najnovejše filme in televizijske oddaje v živo, boste potrebovali VPN, če želite deblokirati tokove. Preden začnete pretakati, se prepričajte, da ste izbrali enega najboljših VPN-jev za Kodi.

Zavajajte skladišče Kodi Addon

Deceit addon je na voljo v One Nation Repository. V tem skladišču je še nekaj priljubljenih dodatkov, kot so Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester itd..

Kako namestiti Deceit na Kodi Leia in Krypton

Sledite tem korakom, da namestite dodatek Deceit na različici Kodi Leia in Krypton, da uživate v svojih najljubših filmih, TV oddajah in še veliko več:

 1. Kosilo Kodi z namizja Windows > Videli boste Kliknite ikono orodja (nastavitve) in kliknite na njem > od tu se prikaže nov meni Kliknite naprej Upravitelj datotek.kako namestiti prevare na kodi
 2. Zdaj se prikažeta dva stolpca, kliknite na Dodaj vir iz levega stolpca.kako namestiti prevaro na kodi kripton različice 17.6 ali novejšo
 3. Pogovorno okno z naslovno vrstico se prikaže, kliknite kjer piše in vnesite to URL http://onenation.info/Repo/ > Kliknite V redu > Ta medijski vir poimenujte kot En Repo > Kliknite v redu > Ko vnesete podrobnosti, dvakrat preverite URL vira in ime vira in kliknite v redu zaprete pogovorno okno.kako namestiti prevaro na kodi jarvis različice 16 ali novejšo
 4. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi > V levem stolpcu kliknite na Dodatki odprite zavihek Dodatki meni > V tem meniju kliknite Namestitev paketov (Ikona polja), prisotna v zgornjem levem kotu.prevara kodi prenos
 5. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost s seznama.prevara skladišče
 6. Videli boste seznam možnosti, izberite En Repo s seznama > Kliknite repozitorij.odjava-1.0.5.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo “Nameščen dodatek”.prevara ne deluje / napake / težave / navzdol / popravki
 7. Ko se prikaže obvestilo, kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite in brskajte OneNation Repo > Odprto video dodatki > Pomaknite se navzdol po seznamu in odprite Prevarite dodatek Kodi5 > Kliknite Namestite in počakaj > Prikaže se obvestilo, ki potrjuje namestitev dodatka.

prevara addon

Kako namestiti prevare na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

Na Kodi Jarvis lahko prevare enostavno namestite tako, da sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi Jarvis V16 v vaši napravi.
 2. Zdaj kliknite na Sistem > Kliknite in odprite Upravitelj datotek.
 3. Dvakrat kliknite na Dodaj vir za vstop v povezavo do izvora repozitorija.
 4. Kliknite <Noben> > Vnesite to URL http://onenation.info/Repo/ in kliknite Končano > Temu izvornemu URL-ju repozitorija dodelite ime kot En Repo > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Pojdi nazaj k Kodi Domov > Kliknite Sistem > Kliknite Dodatki.
 6. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Kliknite na En Repo > Izberite repozitorij.odjava-1.0.5.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 7. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Odprto OneNation Repo.
 8. Odprto Video dodatki mapo.
 9. Izberite Prevara > Kliknite Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo.

Prevara Kodi Prenesi

Prenesite zip datoteko > Glavni meni Kodi > Dodatki > Kliknite na Ikona polja.

Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Prebrskajte in odprite naloženo zip datoteko, tj. Kliknite na repozitorij.odjava-1.0.5.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.

Kliknite na Namestitev iz skladišča > Kliknite na OneNation Repo > Odprto Video dodatki > Kliknite na Prevara > Kliknite Namestite > počakajte, da se prikaže obvestilo.

Prevara ne deluje / Napake / Popravki na Kodi

Ni razpoložljivih potokov

Med poskusom pretakanja novega filma ali včasih starega filma lahko naletite na pojavno okno z napako, ki navaja »Ni na voljo nobenih tokov«. Ta napaka se pojavi, ko ni ponudnikov ponudnikov za pretoke določene medijske vsebine.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, pojdite na nastavitve dodatkov, povečajte število ponudnikov in počistite predpomnilnik. To napako boste zagotovo odpravili in lahko boste pretakali film, ki ga želite. Če pa napaka še vedno obstaja, za to vsebino ni na voljo dejanskih ponudnikov.

Zaključne besede

Deceit je popoln paket za vse ljubitelje Kodi-ja in pretočne štrene zaradi različnih kategorij vsebin, ki jih ponuja. Številni dodatki se osredotočijo na določen segment vsebine, nekaj dodatkov se osredotoči na pretakanje filmov, nekateri pa na šport in nekaj na TV Live. To ne velja za Deceit, saj je zajel vse glavne vsebinske segmente.

Poleg tega je vključitev Trakt in Real Debrid pomemben dejavnik, ki ga uporabniki raje uporabljajo. Deceit je zaslužila veliko spoštovanje v skupnosti zaradi svoje dobre funkcionalnosti in raznolike vsebine. Našim uporabnikom priporočamo, da preizkusijo ta dodatek, tako da sledijo našemu vodiču in si ogledajo, kako namestiti Deceit addon na kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me