Kako namestiti Elektra trezor na Kodi v manj kot 5 minutah

Elektra Vault, vsestranski dodatek, ki na enem mestu vsebuje športe v živo, filme, TV oddaje in dokumentarne filme. Tudi če najdete najboljše dodatke za Kodi, kot sta Zaveza ali Exodus, na njihovem seznamu ne boste videli kategorije Šport. Dodatek, ki vsebuje vse te kategorije, je v svetu Kodi redek. To je razlog, da morajo vsi uporabniki Kodija imeti dodatek Elektra.
V tem priročniku vam pokažemo, kako namestiti Elektra trezor na Kodi. Če sledite spodnjim korakom za Kodi Krypton in Jarvis, namestite ta dodatek v 5 minutah.


 1. Kako namestiti Elektra trezor na Kodi 17
 2. Kako namestiti Elektra trezor na Kodi 16
 3. Elektra trezor Kodi Zip Download
 4. Napake trezorja Elektra / Težave / Ne deluje

Opozorilo! Če uporabljate Elektra Vault, anonimno uporabite zasebno zasebno omrežje, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in neomejeno pretakajte vsebino v Elektra Vault.

Kako namestiti Elektra trezor na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Če želite namestiti Elektra Vault na Kodi, morate to storiti Odprite Kodi Krypton > Pojdi do Ikona nastavitev da vidite vrh > Zdaj izberite možnost, ki se imenuje Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir na levi strani.Kako namestiti Elektra trezor na Kodi
 2. Prikaže se polje, na katerega morate klikniti “Brez” in vnesite URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Kliknite v redu > Vnesite ime ‘Nadmočnost’ > in kliknite v redu dokler polje ne shrani informacij in izgine.Kako namestiti Elektra Vault na Kodi kripton različice 17 ali novejšo
 3. Zdaj pa pojdi na Kodi domači zaslon s pritiskom na ‘Esc’ tipko na tipkovnici večkrat > Kliknite na Dodatki zavihek, nameščen navpično na levi strani > Zdaj tapnite Ikona namestitvenega paketa nameščen na zgornji levi strani.Kako dodati Elektra trezor na Kodi
 4. Tu boste videli majhen seznam možnosti, kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se navzdol in poiščite in kliknite na Nadmočnost > Zdaj kliknite na repozitorij.supremacy-1.2 > Nato kliknite na repozitorij.supremacy-1.2.zip > Zdaj počakajte, da namestite dodatek.Elektra trezor v programu Kodi
 5.  Našli boste enako majhen seznam možnosti, vendar zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Repozitorij nadvlade > Video dodatki > Elektra trezor > Namestite.Elektra trezor v kodi konfiguracije
 6. Ko namestite dodatek, se vrnite nazaj na Kodi domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Video dodatki > Poglejte desno in se pomaknite navzdol, da poiščete Elektrski trezor > Uživajte!

Nastavitve kodi Elektra Vault

Kako namestiti Elektra trezor na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi Jarvis > Izberite sistemski meni, ki je vodoravno prikazan na zaslonu > Zdaj kliknite na File Manager > Nato dvokliknite Dodaj vir.
 2. Kliknite »Brez« in zahteval bo URL repozitorija http://supremacy.org.uk/zip/repo/ kopiraj prilepi to povezavo in kliknite Dokončano. > Zdaj vtipkajte ime skladišča, tj. ‘Nadrejenost’ in kliknite Končano > Kliknite V redu.
 3. Kliknite Namesti iz skladišča > Zdaj se pomaknite navzdol in poiščite skladišče Supremacy > Pojdite na dodatke za videoposnetke > Elektra trezor > Namestite > Uživajte!

Elektra trezor Kodi Zip Download

Elektra Vault lahko prenesete z Zip datoteko, ki jo lahko prenesete TUKAJ. Po prenosu datoteke lahko sledite spodnjim korakom:

 1. Ko odprete Kodi, pojdite na Dodatke > V zgornjem levem kotu kliknite ikono v obliki polja > in kliknite Install from Zip File
 2. Pojavi se polje, kjer boste morali krmariti po datoteki, ki ste jo prenesli v datoteko z nadrejenim skladiščem Supremacy > Počakajte, da se namesti
 3. Ko je nameščen, kliknite na Namesti iz skladišča > Kliknite na skladišče Supremacy > Video dodatki > Elektra trezor > Namestite > Uživajte ljudje!

Napake trezorja Elektra / Težave / Ne deluje

Trezor Elektra ni uspel namestiti odvisnosti

Kadar repozitorij ni primeren za namestitev dodatka, se prikaže »Neuspešno namestitev napake odvisnosti«. Ta napaka se običajno ne nanaša na težavo z dodatkom, ampak večinoma s shrambo.

Rešitev

Sprememba skladišča lahko naredi trik. Trenutno Elektra trezor najdemo v različnih skladiščih, vendar je najpomembnejše skladišče Supremacy Repository. O postopku namestitve Elektra Vault smo govorili z repozitorijem Supremacy, s čimer sem odlično deloval.

Vprašanja o odstranjevanju trezorjev v Elektri

Včasih povezave, ki jih ponuja Elektra Vault, trajajo dolgo časa, ko posnetke posnamejo. Najemanje je pogosta težava, ki jo je mogoče najti pri številnih dodatkih Kodi.

Rešitev

Če želite odpraviti težavo z varovanjem, morate počistiti predpomnilnik kodi. Včasih lahko predpomnilnik preobremeni Kodi, kar lahko ovira med medpomnjenjem videoposnetkov. Če želite počistiti predpomnilnik, poskusite namestiti Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

Elektra Vault lahko doseže vrhunce priljubljenosti, če lahko prepriča uporabnike Kodija kot vsestranski dodatek. S športi v živo, filmi, TV oddajami in dokumentarnimi filmi na svojih zalogah zagotovo postane priljubljen dodatek. Ta vodič je pokazal, kako namestiti Elektra Vault na Kodi, da si lahko ogledate katero koli medijsko vsebino.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map