exodus-redux-kodi-addon

Exodus Redux Kodi addon je vilica znanega dodatka Exodus Kodi, ki ima skoraj enake funkcije in vmesnik. Uporabniki lahko uživajo v vseh najnovejših filmih, TV oddajah, dokumentarnih filmih itd. V kakovosti HD prek svojih super hitrih tokov.

Zelo priporočljivo je, da se uporabniki naročijo na zanesljiv VPN za Kodi, da zaščitijo njihovo zasebnost in dostopajo do geografsko omejenih tokov.

Exodus Redux je še ena vilica Exodus Kodi, ki se je v industrijo vpisala že pred časom. Toda za razliko od drugih dodatkov Kodi ga je treba pravilno nastaviti z lambda trakci, da lahko dobro deluje. V tem priročniku sem navedel celoten postopek namestitve; poskrbite, da ne boste zamudili nobenega koraka.

Exodus Redux Kodi skladišče dodatkov

Posodobljeno različico dodatka Exodus Redux lahko namestite iz IAC Github za vas KOdi Leia verison 18 ali novejše različice. Kar zadeva uporabnike Krytpona, je dodatek Exodus Redux Kodi mogoče namestiti prek skladišča Lazy Kodi, ki je znano kot celoten paket, v katerem so številna druga shramba v sebi.

Tako kot dodatek Exodus Kodi je tudi Exodus Redux na voljo v različnih skladiščih. Bistvo je, da razvijalci repozitorij radi gostijo dodatke, ki so povpraševani ali priljubljeni, ker jih izpostavlja.

Kako namestiti Exodus Redux na Kodi Leia različice 18 in zgoraj

 1. Odprite Kodi in kliknite na Ikona sistema (ikona zobnika) iz glavnega menija  > Kliknite na Upravitelj datotek možnost
 2. Dvokliknite na Možnost Dodaj vir > Kliknite, kjer piše   in vnesite to URL: https://i-a-c.github.io/  kot na ustreznem polju  > Kliknite v redu > Poimenujte ta URL kot Redux in kliknite v redu
 3. Vrnite se v glavni meni Kodi > Kliknite na Dodatki zavihek > Kliknite na Ikona namestitvenega paketa z zgornjega levega kota
 4. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite Redux > Izberite repository.exodusredux-x.x.x.zip > Počakajte na obvestilo
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Pojdi do Exodus Redux Repo > Namenjen Video dodatki mapo > Izberite Exodus Redux > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo

Kako namestiti Exodus Redux na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

Sledite tem korakom za namestitev dodatka Exodus Redux Kodi na različici Kodi Leia in Krypton:

 1. Odprto Kodi.
 2. Kliknite na Nastavitve ikono > Odprto Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 3. Kliknite “Brez” in vnesite URL: http://lazykodi.com/ > Kliknite V redu. Zdaj poimenujte ta vir kot ‘Leni’ > Kliknite V redu > Kliknite V redu znova zaprete pogovorno okno.
 4. Pojdi nazaj v Glavni meni > Kliknite Dodatki.
 5. Kliknite na Ikona polja (Ikona namestitvenega paketa) iz zgornjega levega kota.
 6. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Pomaknite se po seznamu razpoložljivih možnosti in izberite “Leni”.
 7. Kliknite na ZIPS mapo > Kliknite EXODUSREDUX.zip > Počakajte na obvestilo.
 8. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite na Exodus Redux Repo > Odprto Video dodatki mapo.
 9. Kliknite na Exodus Redux > Hit Namestite.

Zdaj boste morali omogočiti Lambda Scrappers, sledite tem korakom:

 1. Po namestitvi odprite meni Dodatki na obrazcu za dodatke..
 2. Kliknite Orodja.
 3. Kliknite Nastavitve: Ponudniki.
 4. Premaknite miškin kazalec nad ponudniki > Kliknite Izberi vir ponudnikov modulov.
 5. Spremeni se Privzeto do Lambda Strgala in kliknite

Prenos Exodus Redux Kodi

 1. Prenesi Exodus Redux Zip datoteka.
 2. Kosilo Kodi > Kliknite Dodatki.
 3. Kliknite na Ikona polja > Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj in odprej preneseno zip datoteko.
 4. Izberite Namestitev iz skladišča > Kliknite na Exodus Redux Repo.
 5. Video Dodatki > Kliknite Exodus Redux > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

Exodus Redux Down / Ne deluje / Napake / Popravki

Tu sta zgornji dve napaki s popravki, s katerimi se običajno spopadajo uporabniki dodatkov Exodus Redux Kodi.

Preveri napako dnevnika

Včasih, ko naložite skladišče, nekaj datotek ne prenese; pozneje med namestitvijo dodatka povzroča težave. Napaka v dnevniku je napaka, ki bo prikazana, če je težava z datotekami v skladišču. Drug razlog za preverjanje napake dnevnika je sistemski predpomnilnik, če je poln.

Popravi

Preprosto počistite vse svoje osnovne podatke in predpomnilnik ter poskusite znova. Če napaka še vedno obstaja, ponovno naložite in namestite skladišče.

Ni bilo mogoče povezati s skladiščem

Včasih se viri repozitorij izklopijo ali zastarajo, kar povzroča težave uporabniku. Ko se Kodi ne more povezati z virom repozitorija, se prikaže ta napaka.

Popravi

Če opazite to napako, preverite URL in se prepričajte, da je povezava aktivna. Če je UR aktiven, preverite, ali je URL naslov, ki ste ga dodali v upravitelj datotek, morda napačno črkoval naslov in se prepričajte, da je pravilen. Če napaka še vedno stoji, poskusite z drugim skladiščem.

Zaključek

Številne vilice Exodus Kodi so na voljo na spletu in očitno je težko reči, katera od njih je najboljša, toda ena stvar, ki sem jo doživela pri Exodus Reduxu, je, da povezave za pretakanje, ki jih ponuja, delujejo odlično. Exodus Redux ima enak vmesnik kot v legendarnem dodatku Exodus Kodi, funkcionalnosti pa se posnemajo.

Ne pozabite pa, da gre za dodatek tretjih oseb in ga morate uporabljati z najboljšim VPN za Kodi, da se zaščitite pred težavami v zvezi z zasebnostjo..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me